| Fotografije 8 KI | |
|
+16adan Amra The Queen dianakara1970 Pesimisticna kikule81 bes ni ASTERVANDER samani desigualm Kenan :) honeybunny melodija Maki Istanbul Re Alone 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 02 oľu 2015, 18:54 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 04 oľu 2015, 00:11 | |
| Adančak koristila sam tvoju sliku, mislim da se nećeš ljutiti, to mi je prva ove vrste. [You must be registered and logged in to see this image.]
Zadnja promjena: miba; sri 04 oľu 2015, 00:52; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 04 oľu 2015, 00:19 | |
| - miba je napisao/la:
- Adan koristila sam tvoju sliku, mislim da se nećeš ljutiti, to mi je prva ove vrste.
[You must be registered and logged in to see this link.] Što bi se ljutila...i tako na njoj piše by Adan... ....btw, krasna je...baš imaš smisla... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 04 oľu 2015, 00:28 | |
| Amričak, sada mi je lakše, od kuda znam, znam ja da je Adančika jedna divna dama. Znaš i sama da sam nova iako se tako ne osećam, kao da sam sa vama sto godina. _________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 04 oľu 2015, 00:30 | |
| Jeste, Miba, prelepo je. A, neće Adanče, znaš ti nju, ona je naša duša draga. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 06 oľu 2015, 06:43 | |
| Naravno da se ne ljutim, Mibice! Neka se množi.... Nova stara, Sarajevo.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pet 06 oľu 2015, 14:08; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 06 oľu 2015, 11:11 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 06 oľu 2015, 11:26 | |
| Leona da utvrdimo gradivo iz iste serije slika, ovo je Kenan bio na nekom prijemu, ili ne znam .... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 06 oľu 2015, 22:15 | |
| - miba je napisao/la:
- Leona da utvrdimo gradivo iz iste serije slika, ovo je Kenan bio na nekom prijemu, ili ne znam ....
[You must be registered and logged in to see this link.] ..Eysan, i Faruk nam je na prijemu.... :didi8: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 06 oľu 2015, 22:49 | |
| - Amra je napisao/la:
- miba je napisao/la:
- Leona da utvrdimo gradivo iz iste serije slika, ovo je Kenan bio na nekom prijemu, ili ne znam ....
[You must be registered and logged in to see this link.] ..Eysan, i Faruk nam je na prijemu.... :didi8: Vidi stvarno! _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 06 oľu 2015, 23:41 | |
| Ja ne vidim Eysan? | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 06 oľu 2015, 23:56 | |
| - melodija je napisao/la:
- Ja ne vidim Eysan?
Koga ne vidiš? :didi8: Faruk je lik iz serije, a glumi ga čovek, koji se na slici nalazi malo dalje od Kendže. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 07 oľu 2015, 00:13 | |
| - ezel&eysan je napisao/la:
- melodija je napisao/la:
- Ja ne vidim Eysan?
Koga ne vidiš? :didi8:
Faruk je lik iz serije, a glumi ga čovek, koji se na slici nalazi malo dalje od Kendže. Nesporazum. Melodija je na moje "Eysan" napisala da ne vidi Eysan. Ezel&Eysan zovem Eysan, a nas dvije gledamo MC gdje je Murat Aygen glumi Faruka. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 07 oľu 2015, 12:32 | |
| Ok. Hvala vam na objašnjenju. Divni ste. | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 07 oľu 2015, 17:21 | |
| Eh, kamo sreće da je tu Eysan. Hoćemo li njih dvoje zajedno negde videti ikad više opet? _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 07 oľu 2015, 21:45 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 07 oľu 2015, 21:55 | |
| - adan je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Odmah bih mu se vratila! Isti tren! Evo, fer sam pa sam odabrala jednu gdje je dobro ispao s brcima... [You must be registered and logged in to see this image.]...a koliko je on meni draži ovakav... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 07 oľu 2015, 21:59 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 07 oľu 2015, 22:22 | |
| Baš sam nešto raspoložena, al´ za korist... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 07 oľu 2015, 22:28 | |
| Uffff...Ezel... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 07 oľu 2015, 22:33 | |
| Yup..Ezel... (bem ti, dovoljno da napišem Ezel i već sam se naježila.. ) [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 07 oľu 2015, 22:40 | |
| Meni je on svakakav drag. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 07 oľu 2015, 22:56 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Meni je on svakakav drag.
Al ja ne govorim o dragosti... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 07 oľu 2015, 23:00 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 07 oľu 2015, 23:07 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Meni je on svakakav drag.
Ma, drag je on i meni , ali mu svejedno nebi oprostila... [You must be registered and logged in to see this image.] GIFSoup _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 8 KI | |
|