| Novosti 11 KI | |
|
+14honeybunny S.N.O.B1 desigualm dianakara1970 Re Alone ASTERVANDER Tessa Leona The Queen Amra Kenan :) kikule81 Istanbul melodija 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
dianakara1970 Ezelovac
Broj postova : 72 Join date : 29.03.2013 Age : 52
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sri 22 lis 2014, 18:08 | |
| | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sri 22 lis 2014, 21:08 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sri 22 lis 2014, 22:13 | |
| - adan je napisao/la:
- Još jedan trofej.
Bit će sličkica.
[You must be registered and logged in to see this link.] Uff, baš se veselim. Kada se održava ceremonija? _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sri 22 lis 2014, 22:14 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sri 22 lis 2014, 23:23 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Još jedan trofej.
Bit će sličkica.
[You must be registered and logged in to see this link.] Uff, baš se veselim. Kada se održava ceremonija? 30.10. 2014. u hotelu Le Meredien [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sri 22 lis 2014, 23:56 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI čet 23 lis 2014, 21:22 | |
| today at dinner in Mevlana Pide - break in filming [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI čet 23 lis 2014, 22:13 | |
| Bebe se malo udebljao, ako , ako. I da , Leonice zurica je uređena. Sav je šik. I koja je ovo Mevlana pide? Ima ih 65378549834650467'67! Dakle,pauza snimanja, odmor sa vozačem [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 23 lis 2014, 23:52; ukupno mijenjano 4 put/a. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 11 KI čet 23 lis 2014, 22:48 | |
| - adan je napisao/la:
-
Bebe se malo udebljao, ako , ako.
I da , Leonice zurica je uređena. Sav je šik.
I koja je ovo Mevlana pide? Ima ih 65378549834650467'67!li Mevlana pide Zeytinburnu... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI čet 23 lis 2014, 23:00 | |
| Mevlana pide , blizu Samatya trga ( HRTA bila tamo) Kocamustafapaşa mah. Org. Nafız Gürman Cad. No:76 FATİH/İST [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 23 lis 2014, 23:21; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 11 KI čet 23 lis 2014, 23:18 | |
| A tapete s njegove slike su kao ove na mojim fotkama, a ne na tvojim... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 24 lis 2014, 00:00 | |
| - Amra je napisao/la:
- A tapete s njegove slike su kao ove na mojim fotkama, a ne na tvojim...
Vidi se po natpisu firme, ovaj je točno taj. Kurulus 1993. A motiv na tapetama se ponavlja, vidjela sam ga u još jednom, isto na Zeytinburnu. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 24 lis 2014, 18:39 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- A tapete s njegove slike su kao ove na mojim fotkama, a ne na tvojim...
Vidi se po natpisu firme, ovaj je točno taj. Kurulus 1993.
A motiv na tapetama se ponavlja, vidjela sam ga u još jednom, isto na Zeytinburnu. Šalila sam se. Skužila sam da je ovaj moj veći, nešto bolje uređen (iako jednako kičast) i vidjela sam da im se uzorak tapeta ponavlja... :didi8: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 26 lis 2014, 05:52 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 26 lis 2014, 07:33 | |
| - bes ni je napisao/la:
-
[You must be registered and logged in to see this image.] google translate konuşma yasağı KI 1 yıldır flört ettıği fotomodel KK ültimatomu çekmış başına özel hayatımızla ilgili konusursan kıyamet kopar demiş . KK Ilişkni nasıl gıdıyor ? diye soran muhabiri..... konuşma yasağı ....yanitini verdi prohibition of speech 1 year of flirting Models KK K vice-versa if you talk about our private lives alone ultimatum has also suffered would be devastating. KK relations How's it going? asks reporter she gave the answer ..... speech ban .... | |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 26 lis 2014, 08:14 | |
| Jebate led!!!!zajebane igre!!! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 26 lis 2014, 09:18 | |
| Hebes mi sve ako ista razumem.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 26 lis 2014, 09:23 | |
| I Gecce prenosi: [You must be registered and logged in to see this link.]Kenan İmirzalıoğlu'ndan konuşma yasağı! Kenan İmirzalıoğlu 1 yıldır flört ettiği fotomodel Kübra Küçük'e ültimatomu çekmiş. "Basına özel hayatımızla ilgili konuşursan kıyamet kopar" demiş. Kübra Küçük, "İlişkiniz nasıl gidiyor?" diye soran muhabirlere "Konuşmam yasaklandı" yanıtını verdi. GT: Kenan İmirzalıoğlu je zabranjeno govoriti! Kenan İmirzalıoğlu 1 godina Kubra Modeli koketirati da privukla malo ultimatum. "Ako ste razgovarati s novinarima o našim privatnim životima apokalipse pauze", rekao je on. Kubra Mali, "Kako je vaš odnos?" rekao je novinarima traži "zabranjen govor" je odgovor. Valjda joj je dao ultimatum da ne smije govoriti o njihovoj vezi (nadam se bivšoj). _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 26 lis 2014, 09:38 | |
| - Tessa je napisao/la:
- I Gecce prenosi:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Kenan İmirzalıoğlu'ndan konuşma yasağı! Kenan İmirzalıoğlu 1 yıldır flört ettiği fotomodel Kübra Küçük'e ültimatomu çekmiş. "Basına özel hayatımızla ilgili konuşursan kıyamet kopar" demiş. Kübra Küçük, "İlişkiniz nasıl gidiyor?" diye soran muhabirlere "Konuşmam yasaklandı" yanıtını verdi.
GT:
Kenan İmirzalıoğlu je zabranjeno govoriti! Kenan İmirzalıoğlu 1 godina Kubra Modeli koketirati da privukla malo ultimatum. "Ako ste razgovarati s novinarima o našim privatnim životima apokalipse pauze", rekao je on. Kubra Mali, "Kako je vaš odnos?" rekao je novinarima traži "zabranjen govor" je odgovor.
Valjda joj je dao ultimatum da ne smije govoriti o njihovoj vezi (nadam se bivšoj).
i jas veruvam deka e bivsha, gledajki gi nejzinite ocaji postovi na twiter i instagram, mozam da zaklucam deka ona veke odamna ne e vo igra, a ova se nejzinite ocajni obidi da se zboruva za nejze ...(ova e moe mislenje) Imeno na nejze eden od fotografite vo Gecce i e dobar prijatel letovo nekolku pati gi slikaa zaedno i slikite se razbira bea na Instagram, ne bi me cudelo i ovaa informacija da ja ima pushteno ona samata kolku samo da se zboruva za niv dvajka kako da se vo vrska | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 26 lis 2014, 11:07 | |
| Nemojte zamjeriti...nemrem se sudržati! Vol jedan, da vol! Bem ti takvog tipa! (Kubra je bljak ali nebitno je o kojoj je riječ, stvar je u njemu)... Vidi, pa još me može razljutiti! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 26 lis 2014, 11:23 | |
| - Amra je napisao/la:
- Nemojte zamjeriti...nemrem se sudržati! Vol jedan, da vol! Bem ti takvog tipa! (Kubra je bljak ali nebitno je o kojoj je riječ, stvar je u njemu)...
Vidi, pa još me može razljutiti! Iskreno jas ne im ja razbiram igrata, no ocigledno se e igra vo koja eden vo slucajov KI gi diktira pravilata, drugiot igra po pravilata ( ovaa igra KK ja prifatila od samiot pocetok , za toa i prethodno sme debatirale, ne ja zalam voopsto ona go prifatila toa, ne se pojavil nikade so nea toa e dovolno ponizuvanje, zosto vekje site znaat za shto mu sluzela, a i ona samata ima napisano na twiter deka Bliznacite bile najdobri ljubovnici, i kje kazam ne 18 godishna, 27 godini ima na nejzini godini nekoi zeni cuvaat deca )... Kolku e on vol, tolku e ona glupa se izvinuvam na izraz, so samoto toa shto prvo prifatila edna vakva igra kazuva kolku e bez mozok i kolku nema samopocit i vtoro so samoto toa shto kazuva deka ne smee da zboruva samo go potvrduva gorenavedenoto deka e glupa :)... Mene nekoj da mi kaze takvo nesto a pritoa da smetam deka sum vo vrska so nego jas od inaet bi zboruvala, pa on posle neka se pere ako postoi takva voda shto kje moze da go ispere, no devojkava gi prifatila pravilata, zatoa ne e on vol (ili moze e ne znam :), no ona e ona e KOKOSKA )
Zadnja promjena: kikule81; ned 26 lis 2014, 11:49; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 26 lis 2014, 11:47 | |
| Slažem se za nju ali ona mi nije bitna. Mogla bi biti babaroga, pepeljuga ili princeza. Nebitno. On je taj kojeg procjenjujem od toga s kim je u vezi pa do toga kakav je, a kakav je vidimo samo iz medija. Ostao mi je dojam da ne bih voljela takvog muškarca bila ja bilo što od ovo troje... Mislim, svejedno mi je, i tako sam mu se divila kao glumcu i iz estetskih razloga, a privatne me baš nisu previše zanimale ali kad ju već rastežemo ovim stranicama ne mogu ne primijetiti... Moš si mislit kako bi mi zabranio da guknem pa baš da pričam neopisive gluposti. Mislim, shvatila bih da curi koja okolo brblja o privatnim stvarima kaže "ne može tako" ali ovo se povlači i povlači...smiješno mi je. Možda sam u krivu, možda su skroz prekinuli pa je ovaj komentar bespredmetan, a piše se tek tako da se cura opet spomene ali meni se ne sviđa taj uzorak, stalno se ponavlja, s jadnomnebilom, s ovom, pa ako ćemo krenuti od izbora cure pa na dalje... Ne bih ni komentirala da vi ne komentirate. Najbolje bi bilo samo odmahnuti rukom ali me povuče ovo "KI zabranio govoriti". Ajoooj... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 26 lis 2014, 13:04 | |
| Ne bi me cudilo da je ovo rekla iz besa, samo da ga spusti jos nize.. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 26 lis 2014, 13:17 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Ne bi me cudilo da je ovo rekla iz besa, samo da ga spusti jos nize..
Moguće. Na žalost...ili na sreću, to nikad nećemo saznati... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 26 lis 2014, 13:42 | |
| Šta god da je u pitanju, definitivno je sve to bljak. Da su u najvećoj neraskidivoj ljubavi (ako takva danas uopšte i može postojati), ali način na koji se sve to dešava, ponavlja, povlači po žutilu itd. je toliko nisko i primitivno da to ni u kom slučaju ne priliči osobi kao što je KI. Istina ona je nama nebitna, ona ne zavređuje ni da se pomene, ali vucarajući se sa njom ma kako god se to ''zvalo'' on o sebi ostavlja jednu lošu sliku o sebi (moje mišljenje), jer bitno je skim si o čemu god se radilo. Ne gubim još nadu da će se jednog dana pojaviti sa devojkom sa kojom će zablistati i ponosan biti, sa kojom će moći ostvariti svoje snove. Do tada ostaje mi samo da mu poželim sreću kako u poslovom tako i u privatnom životu, i da se prođe | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 11 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 11 KI | |
|