| Novosti 11 KI | |
|
+14honeybunny S.N.O.B1 desigualm dianakara1970 Re Alone ASTERVANDER Tessa Leona The Queen Amra Kenan :) kikule81 Istanbul melodija 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 11:39 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Maybe he was with Cansu Taskin?
Svakako više deluje kao tip žena sa kojima je bio u poslednje vreme.. Ko ono reče da od goreg može gore.. [You must be registered and logged in to see this image.]Koga zanima. [You must be registered and logged in to see this link.]Ja se ipak nadam da sve ovo nema veze sa istinom i da se neko dobro nalupetao.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 11:50 | |
| Sad znaju da je sam, pa mu svaku ljepe! Iako isto jako mlada, ova djjevojka iz Draguljreve kćeri mi djeluje ok!
Mislim da nije niti jedna niti druga!
Volim kad se šeta okolo i kad se smije okružen reporterima! Sve je pod kontrolom! Od Hayala do kuće 5 minuta hoda, a on mora autom! Kud bi nizbrdo sa ovom hordom? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 12:06 | |
| - adan je napisao/la:
- Sad znaju da je sam, pa mu svaku ljepe!
Iako isto jako mlada, ova djjevojka iz Draguljreve kćeri mi djeluje ok!
Mislim da nije niti jedna niti druga!
Volim kad se šeta okolo i kad se smije okružen reporterima! Sve je pod kontrolom! Od Hayala do kuće 5 minuta hoda, a on mora autom! Kud bi nizbrdo sa ovom hordom? ma jas bi odela peski i bi odela brzo i dodeka me sledat pola od niv bi kolabirale.... mislam covekov ne moze da se opusti so drustvo i da se napie.... aman .... by the way i mene mi e ok Cansu, no sepak mislam deka nema vrska ljubovnata vrska Bes ni we look the photo it's not Cansu Taskin it Cansu Tosun we know her ......Znači, ne spominju ovu PVC? Lakše se diše, već sam mislila emigrirati .. A Bebe zgodaaaan, skroz... PSsst!!! ..iako u jučerašnjem članku pišu doslovno: još uvijek zgodni glumac... | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 14:07 | |
| Auto koji je čekao . Dobri stari driver. [You must be registered and logged in to see this image.]Prijatelji su u autu i čekaju, Bebe ulazi zadnji. Zato je rekao da će prijatelji otići dok on dođe, jer su njega zadržali novinari ( izašao je na zadnja vrata). Možda su u 4 ujutro, išli svi kod nejga na čašu mlijeka ( od papatye) [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 14:50 | |
| Nekako ne vjerujem u te tračeve, iako se meni ta prva Cansu čini OK. O ovoj drugoj, koju je stavila Leonica, neću trošiti riječi. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 15:58 | |
| new - Kenan took the time to look 'UNUTURSAM FISILDA' [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 16:08 | |
- new - Kenan took the time to look 'UNUTURSAM FISILDA'
[You must be registered and logged in to see this image.] Ova e kinoto vo Nisantasi city's mall..... | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 16:11 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 16:28 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Ova e kinoto vo Nisantasi city's mall..... it turns out that the news about cinema was true ...and yet Tosun doesn't have a boyfriend, this guy is her twin | |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 16:59 | |
| Ne bih se iznenadila kad bi u pitanju bila Cansu br. 2 ... Prema slikama odgovara tipu kojem pripadaju zadnje dvije bivše.... strašno | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| |
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 17:54 | |
- kikule81 je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Ova e kinoto vo Nisantasi city's mall..... it turns out that the news about cinema was true ...and yet Tosun doesn't have a boyfriend, this guy is her twin yes he is her brother, but on this photo Kenan is alone, maybe they saw them together after the movie or before the movie because in her instagram she repost a poster for some movie, maybe someone saw them how they are chatting and normal they must be a in love relationship .... I don't know but I think this is rumor, I don't know why but this days he is out with his friends, this girl is out with her friends.. ???? | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| |
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 19:05 | |
| I knew that he broke with Kubra before few months..so, she is past. And about this case, I'm sure that this is one more rumor, maybe they are old friends and it's normal to chat with someone. So, nothing important. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 19:07 | |
| Još uvijek zgodan... :amra5: Tosun? Možeeee....da bar... Taskin? Ha, užas...ali koliko ga ja poznajem...ma ne, nije valjda..(tj ne poznajem al si je sam kriv što tako pišem...) Je, a on je sa svim normalnim curama "stari prijatelj", a s ovim nedo.... prisan prijatelj... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 19:26 | |
| Dakle, zaključimo priču o . Oni nisu zajedno, pouzdano, još od iskrcavanja u Bodrumu, kraj 7. mjeseca. Ona Bebea vidi , svaki ponedjeljak iza 20h, kao i mi. :aha4: Ova Cansu1 je naoko cura Ok. Ja jesam skeptična prema ovolikim razlikama u godinama, ali Bebe je pokazao da mu ne smeta, dapače, poželjno je. Djevojka je meni lijepa, ima nekakvo normalno ponašanje i stil. Koliko je od toga istina, brzo će se saznati. Novinari od jedne riječi razmjenjene u holu kina, mogu stvoriti bombu. Ali.....
Ja ne vjerujem da je Muškić u kinu bio sam... Gdje je onaj "netko" tko je bio s njim? Zašto se skriva? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 19:50 | |
| Da je bio sa nekim mi bi to 100% videli..mozda covek sam otisao, ili su ga cekai prijatelji, uglavnom, ne bi slika sa nekom/im promakla. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 20:08 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Da je bio sa nekim mi bi to 100% videli..mozda covek sam otisao, ili su ga cekai prijatelji, uglavnom, ne bi slika sa nekom/im promakla.
Ne, ne ne vjerujem ni ja u priču s CansuT. Mislim da su novinari nešto iskonstruirali. Malo ga provociraju da nešto kaže. Najprije su piskarali o KK i pilatesu, a nisu ništa dobili. Sad mu podvaljuju nove komade, a čovjek im lijepo rekao: smijem se, lijepo sam se proveo sa svojim prijateljima ( tj.mogu to i bez žene) Htjela sam kazati , malo je čudno da su ga u kinu fotkali potpuno samog. Nema ni žive duše. Zaključujem da je izlazio na neki sporedan izlaz. Zanima me s kim je bio. Zašto taj netko nije s njim. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 20:47 | |
| - adan je napisao/la:
- Kenan :) je napisao/la:
- Da je bio sa nekim mi bi to 100% videli..mozda covek sam otisao, ili su ga cekai prijatelji, uglavnom, ne bi slika sa nekom/im promakla.
Ne, ne ne vjerujem ni ja u priču s CansuT. Mislim da su novinari nešto iskonstruirali. Malo ga provociraju da nešto kaže. Najprije su piskarali o KK i pilatesu, a nisu ništa dobili. Sad mu podvaljuju nove komade, a čovjek im lijepo rekao: smijem se, lijepo sam se proveo sa svojim prijateljima ( tj.mogu to i bez žene)
Htjela sam kazati , malo je čudno da su ga u kinu fotkali potpuno samog. Nema ni žive duše. Zaključujem da je izlazio na neki sporedan izlaz. Zanima me s kim je bio. Zašto taj netko nije s njim. You think - he was with KK | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 21:27 | |
- adan je napisao/la:
- Kenan :) je napisao/la:
Ne, ne ne vjerujem ni ja u priču s CansuT. Mislim da su novinari nešto iskonstruirali. Malo ga provociraju da nešto kaže. Najprije su piskarali o KK i pilatesu, a nisu ništa dobili. Sad mu podvaljuju nove komade, a čovjek im lijepo rekao: smijem se, lijepo sam se proveo sa svojim prijateljima ( tj.mogu to i bez žene)
Htjela sam kazati , malo je čudno da su ga u kinu fotkali potpuno samog. Nema ni žive duše. Zaključujem da je izlazio na neki sporedan izlaz. Zanima me s kim je bio. Zašto taj netko nije s njim. You think - he was with KK Cure, je li mene Bes ni [You must be registered and logged in to see this image.] ?? Bes ni, !! NE. Ja ne mislim da su zajedno. Ja ZNAM da on više nije sa KK. English: NO, I do not think they're together. I KNOW that he's no longer with KK. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 21:55 | |
| gde nađe bre ova kolica!!?? _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 22:50 | |
| - ASTERVANDER je napisao/la:
- gde nađe bre ova kolica!!??
Nisi vidjela do sada? Moja stara karoca, na kojoj me vozaju... s vremena na vrijeme!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 14 stu 2014, 23:07 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 15 stu 2014, 06:30 | |
| "Do not write anything bad, we have not been together in a movie. Only have met at the output . Cansu was with her brother " [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 15 stu 2014, 07:02 | |
| Just like I say they saw them how they chatting and they must be a in relationship.
Zadnja promjena: kikule81; sub 15 stu 2014, 07:49; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 11 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 11 KI | |
|