_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Iako, nadala sam se da je konačno našao neku normalnu.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 15 stu 2014, 11:27
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 15 stu 2014, 13:58
Ev0 i prijevoda članka o kinu:
Kenan on 13/11/2014 at City’s Alışveriş Merkezi watched the movie “Unutursam Fısılda”. While he was leaving the cinema he met the actrice Cansu Tosun and her twin and they had dinner together. As there were rumors in press about a new relation between Kenan and Cansu, Kenan said to the reporters "Don't write false things. We haven't been together in the movie. We just met at the exit. Cansu is with her brother." Also Cansu said "We met with Kenan bey at the exit and we had dinner. It was appeared in press a photo and it was written that he is my boyfriend which it is not true. I was very upset. I would be glad if you correct it".
Neka naklapaju, samo neka ga više ne povezuju sa !
Evo habera SMiješno mi, kažu tamo bio na ljetovanju sa B.Tuzunatac. ni ne spominju.
ZADNJA SCENA-NEPROCJENJIVO! Samo šta nije onom novinaru opalio tokadi potez br.2 BeSni,just seconds saved that journalist from Tokadi move nr2
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 15 stu 2014, 21:20
ASTERVANDER je napisao/la:
bes ni je napisao/la:
iHlechvv99Y[/youtube]
ZADNJA SCENA-NEPROCJENJIVO! Samo šta nije onom novinaru opalio tokadi potez br.2 BeSni,just seconds saved that journalist from Tokadi move nr2
A ako se netko pita što je to (kao ja npr)...evo... [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 15 stu 2014, 21:21
I lici na nego, pogotovo ovoj sto mava
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 15 stu 2014, 21:29
Hahaaaaaagfrrrrrrghaaaaaa,uguši se skoro!MAVA,MAVA PODOBRU MAVA Ekipa,iyi ki varsiniz!!!! PS. Kiki,vreme e da go vrneš na AVATAROT!!!
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 15 stu 2014, 21:31
Hahaaaaaagfrrrrrrghaaaaaa,uguši se skoro!MAVA,MAVA PODOBRU MAVA Ekipa,iyi ki varsiniz!!!! PS. Kiki,vreme e da go vrneš na AVATAROT!!!
NEEEEEEEEEE :) :) :) ..... sega ke stavam slika od drug lik od Karadayi no ne od KI :)
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 15 stu 2014, 21:51
kikule81 je napisao/la:
NEEEEEEEEEE :) :) :) ..... sega ke stavam slika od drug lik od Karadayi no ne od KI :)
... vrati ga...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 15 stu 2014, 21:53
adan je napisao/la:
kikule81 je napisao/la:
... vrati ga...
slaba sum na tebe , no se plasam da ne e maler mojata slika
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 15 stu 2014, 22:25
kikule81 je napisao/la:
adan je napisao/la:
kikule81 je napisao/la:
... vrati ga...
slaba sum na tebe , no se plasam da ne e maler mojata slika
, nemoj onda, ne , nikako!!!
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 15 stu 2014, 23:08
[quote="ASTERVANDER"]
bes ni je napisao/la:
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 11 KI pon 17 stu 2014, 10:20
Dodeka da najdam bez potpis uvivajte vo ovaa, za DOBRO UTRO :)
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 11 KI uto 18 stu 2014, 21:52
Daa, zgužvana je točno na mjestu gdje se lomila preko zakopčanog lajbeka.
Šeksi na ovoj fotki, cok šeksi ...
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 11 KI uto 18 stu 2014, 21:56
adan je napisao/la:
Daa, zgužvana je točno na mjestu gdje se lomila preko zakopčanog lajbeka.
Šeksi na ovoj fotki, cok šeksi ...
Ma ne bole me oči od miline...nego...