_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 27 pro 2014, 14:35
Bravo Leonice, imaš poklončić-bombončić na foto temi
Na ovoj se lijepo vidi kako su ga opkružili, saginjao se da se skloni od kamere a možda je čak bio i gurnut.
Party je održan u Gradiva hotelu,Bank restoran (lounge) , na Karakoyu, Bankalar Cd.
Sve znamo !!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 27 pro 2014, 21:21
Be sni , Adančice ( za poklončić )..
Ko je lik ispred Kenana, sa prugastim šalom..vidim da je i u kombi ušao ispred njega?
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 27 pro 2014, 21:47
Meni nepoznat, lik sa šalom, možda se samo žicao za prijevoz. Bebe i tako sve redom razvozi u tom kombiju.
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 27 pro 2014, 23:52
adan je napisao/la:
Bravo Leonice, imaš poklončić-bombončić na foto temi
Na ovoj se lijepo vidi kako su ga opkružili, saginjao se da se skloni od kamere a možda je čak bio i gurnut.
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 28 pro 2014, 18:26
Pozdrav cure !!! Samo da se pridruzim odusevljenju sa slikama u odijelu sa dodijele nagrada!Bas mi nekako zraci
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Je li ovo Kenan Doğulu? Suprug Beren Saat? Ili samo sliči (obzirom da ga ova cura nekako prisno drži pod ruku). Isti on.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 28 pro 2014, 19:11
ne e :) :) :) ...ovoj e za edna nijansa pomazenstveen :)
Je li ovo Kenan Doğulu? Suprug Beren Saat? Ili samo sliči (obzirom da ga ova cura nekako prisno drži pod ruku). Isti on.
with Buse Terim and Volkan Bahçekapılı
Teşekkür ederim Bes ni! He looks just like Kenan...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 28 pro 2014, 21:06
bes ni je napisao/la:
I ja sam tu, i jaaaa
A i jedan sajt je objavio [You must be registered and logged in to see this link.]
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 28 pro 2014, 21:30
Bravo Kenanice, lijepo trud ste uložili.
Ovo će Jablan sigurno vidjeti.
samani Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 11 KI pon 29 pro 2014, 13:01
Za video
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 11 KI pon 29 pro 2014, 19:08
, šuljica nam je poznata odavno? Neee, nee, ovo je nova, ima karo uzorak na rukavima!
, ali brhkovi nisu tako odavno ! Nagađam, negdje oko hapšenja, prošlo ljeto?
Muškiću SRETNA TI I USPEŠNA NOVA 2015. Nastavi put svoje dobre glumačake karijere na još boljim projektima, malo iz ovih novijih vremena i po mogućnosti bez brkova. Da večno budeš mlađahan i
Neka Ti svaka želja postane stvranost, a pokušaj uspeh.
samani Ezelovac
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 11 KI čet 01 sij 2015, 09:56
Čini mi se da je ovo novija? Je li sa dočeka? Ove vestice su u "modi" u zadnje vrijeme, a i bragešice su iste kao na Seminoj zabavi.
^ Ne razumem ovaj tekst..o kakvoj reklami govore? Meni google prevodi svašta..ništa smisleno..
adan je napisao/la:
Čini mi se da je ovo novija? Je li sa dočeka? Ove vestice su u "modi" u zadnje vrijeme, a i bragešice su iste kao na Seminoj zabavi.
Ja bih rekla da je od sinoć..nemam pojma ko su ljudi pored njega, verovatno prijatelji...porodica..