| Novosti 12 KI | |
|
+13dianakara1970 S.N.O.B1 ezel&eysan desigualm Re Alone Istanbul samani melodija ASTERVANDER bes ni kikule81 Kenan :) Leona 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 vel 2015, 22:26 | |
| - Istanbul je napisao/la:
- Pošto vidim da ste vi mnogo upućenije od mene i pratite sve turske likov,e tko je taj komad što ju vezuju za Kenana? Shvaćam da je neka glumica ali me uputite gdje da je pogledam. Neka serija ili film, možda? Ovako sa fotke je ne mogu dobro ošacovati.
U pitanju je ljubavna veza (Kenana i Sinem Kobal glumice), koju su preneli mnogi turski tabloidi, mada ja "žutoj štampi" uopšte neverujem . Evo možeš da pogledaš na ovim linkovima: [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 vel 2015, 22:40 | |
| Moram priznati da me zanima ishod ovog trača. Vjerujem da se njih dvoje već godinama poznaju pa me čudi da je tek sada došlo do nekog klika. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 vel 2015, 22:46 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Moram priznati da me zanima ishod ovog trača. Vjerujem da se njih dvoje već godinama poznaju pa me čudi da je tek sada došlo do nekog klika.
Toliko tračevi prate Kenana, meni to postaje bljutić. Što se tiče Sinem i ona je isto na meti. Šta će biti, videćemo. I pre izvesnog vremena su Kenana vezivali za mlađanu glumicu (ne mogu da joj se setim imena, sorry) i onda se sve utišalo. | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 vel 2015, 23:18 | |
| - miba je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- Moram priznati da me zanima ishod ovog trača. Vjerujem da se njih dvoje već godinama poznaju pa me čudi da je tek sada došlo do nekog klika.
Toliko tračevi prate Kenana, meni to postaje bljutić. Što se tiče Sinem i ona je isto na meti. Šta će biti, videćemo. I pre izvesnog vremena su Kenana vezivali za mlađanu glumicu (ne mogu da joj se setim imena, sorry) i onda se sve utišalo. [You must be registered and logged in to see this image.], dok ne vidim sličkicu ! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 vel 2015, 23:31 | |
| - Istanbul je napisao/la:
- Pošto vidim da ste vi mnogo upućenije od mene i pratite sve turske likov,e tko je taj komad što ju vezuju za Kenana? Shvaćam da je neka glumica ali me uputite gdje da je pogledam. Neka serija ili film, možda? Ovako sa fotke je ne mogu dobro ošacovati.
Možeš pogledati Romantik komedi , film, i Sedef Avci glumi. :didi8: _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 vel 2015, 23:32 | |
| - adan je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this image.], dok ne vidim sličkicu !
Canim , sad si me ohrabrila. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 06:33 | |
| Sinem Kobal explained why they were in the same car - "Last night the wife Olgun Simsek (partner and friend of Kenan) was taken to hospital with suspected that her premature birth. Burchin (Terzioglu) and Kenan (Imirzalioglu) were already there. Since I was in the car, and I drove them home " [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 06:47 | |
| Gotova priča.
Vidjeli ih zajedno, kako rekoh, pa ih odmah sparuju.
Da tu ima nešto, nebi se ona objašnjavala. Šutili bi. Očigledno se dugo i dobro poznaju.
Pretpostavimo da ipak ... mlada je, ali čini se da mu dobro stoji. Iako, sav se skupio na tom suvozačevom sjedalu. Vjerojatno ljut , jer je znao što slijedi kad su ih fotoslikisali. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 06:55 | |
| Kenan and Sinem Kobal were at a crossroads in Etilere at 4 o'clock in the morning, when Kobal broke the rules when overtaking and was stopped by highway patrol. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 07:21 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 08:38 | |
| | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 09:53 | |
| Tekst preuzet: [You must be registered and logged in to see this link.]Sinem Kobal explained why they were in the same car - "Last night the wife Olgun Simsek was taken to hospital with suspected that her premature birth. Burchin Terzioglu and Kenan Imirzalioglu were already there. Since I was in the car, and I drove them home. " Slika preuzeta sa: [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]Ne mogu da shvatim ove "paparace" ako su videli Sinem i Kenana u kolima da naprave "bombastičnu" vest da su u vezi. Znamo da se dugo poznaju i da se druže. Šta je tu sada problem?
Zadnja promjena: miba; čet 05 vel 2015, 11:19; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 10:57 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 10:59 | |
| - miba je napisao/la:
- Sinem Kobal explained why they were in the same car - "Last night the wife Olgun Simsek was taken to hospital with suspected that her premature birth. Burchin Terzioglu and Kenan Imirzalioglu were already there. Since I was in the car, and I drove them home. "
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ne mogu da shvatim ove "paparace" ako su videli Sinem i Kenana u kolima da naprave "bombastičnu" vest da su u vezi. Znamo da se dugo poznaju i da se druže. Šta je tu sada problem? without the inscriptions and text you have repeated
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 11:04 | |
| | |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 11:32 | |
| - bes ni je napisao/la:
- I do not like it ...
[You must be registered and logged in to see this link.] Ni meni se ne sviđa... :aha4: I ne pije mi vodu ova njena priča.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| |
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 11:51 | |
| bes ni, you don't like anybody. I'm not suprised. | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| |
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 12:26 | |
| | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 12:33 | |
| - bes ni je napisao/la:
I like
[You must be registered and logged in to see this link.] Me too. :E&Ey: _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 12:38 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 16:05 | |
| - adan je napisao/la:
- Gotova priča.
Da tu ima nešto, nebi se ona objašnjavala. Šutili bi. Očigledno se dugo i dobro poznaju.
Pretpostavimo da ipak ... mlada je, ali čini se da mu dobro stoji. Iako, sav se skupio na tom suvozačevom sjedalu. Vjerojatno ljut , jer je znao što slijedi kad su ih fotoslikisali. Slažem se s tobom i Kike. Ne bi se ona objašnjavala i kompromitirala da ima istine. Iako ja njega najviše volim kao single (znam, sebična sam ), Sinem mi se baš sviđa i mislim da bi mu to bio najbolji izbor do sada. Međutim, meni se čini da su njemu ipak draže kojekakve jadnenebile i ... _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 16:12 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Gotova priča.
Pretpostavimo da ipak ... mlada je, ali čini se da mu dobro stoji. Iako, sav se skupio na tom suvozačevom sjedalu. Vjerojatno ljut , jer je znao što slijedi kad su ih fotoslikisali. Slažem se s tobom i Kike. Ne bi se ona objašnjavala i kompromitirala da ima istine. Iako ja njega najviše volim kao single (znam, sebična sam ), Sinem mi se baš sviđa i mislim da bi mu to bio najbolji izbor do sada. Međutim, meni se čini da su njemu ipak draže kojekakve jadnenebile i ... Slažem se sa vama, od kako je Kenan single, posle toga odabere nešto što nije za moj ukus. Drag mi je ali nešto mi se ne dopada njegov ukus barem što se tiče odabranice svoga srca. I ja mislim da bi mu Sinem u svakom slučaju odgovarača, ali šta će biti, biće. U svakom slučaju Kenan polako zalazi u sredovečne godine, treba da razmišlja o svojoj budućnosti, da ima ženu, da ima decu, porodicu, jer ne mogu da ga zamislim da ostane sam. | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 05 vel 2015, 18:12 | |
| Tessa i jas sum sebicna za nego go sakam single, no so Sinem nema nisto 100% sum sigurna. :-* | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 12 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 12 KI | |
|