| Novosti 12 KI | |
|
+13dianakara1970 S.N.O.B1 ezel&eysan desigualm Re Alone Istanbul samani melodija ASTERVANDER bes ni kikule81 Kenan :) Leona 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI pon 02 oľu 2015, 22:55 | |
| - adan je napisao/la:
- , koja torta
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Zgodni oboje. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 03 oľu 2015, 09:13 | |
| | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 03 oľu 2015, 12:45 | |
| Kako ovdje sliči na brata! Ispod fotke piše: šogor, duša... Znale smo mi to Zašto ja imam osjećaj kako je Bebe nekako pronašao sebe? Kao da se vraća samom sebi? Mislim da je donio neke odluke, dao sam sebi priliku. Svjedoci smo njegovih lutanja, traženja, posrtanja. Meni se čini, tome je došao kraj! Opušten, druži se sa svojom ekipom i prijateljima, ne smetaju ga neke stvari koje ga možda ni nisu trebale smetati. Kao da se posvetio poslu, a maksimalno uživa u tome, s tim da ima sadržajan društveni život. Slobodno vrijeme aktivno, djeluje mi zadovoljno i ispunjeno. I to me jako veseli. Mislim da je njegov ego prejak, a da bi ostalo ovo stanje od zadnje 2 godine. I sigurno je bio nezadovoljn samim sobom. Ne treba njemu ni alkohol ni kamilica! Ni nedovršene ni jadnenebile! Jako me raduje ako sam u pravu! Još samo da se obrije! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 03 oľu 2015, 15:31 | |
| Meni je mnogo lepa fotka sa snajkom.. Eto, takvo neko umiljato i blago stvorenje on treba da nađe..a ne one raznokakve (moja baba govorila za takve ''belosvetske'' ).. :aha4: Adančice, da se obrije ..i j bih dodala da vrati koju kilicu..mršav je.. A za sve ostalo napisano, ja se nadam da si u pravu..vreme mu je da nađe sebe, dovoljno godina ima.. Mada, ja čekam leto..onda obično pravi gluposti.. Još jedna sa žurke.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
| Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 03 oľu 2015, 16:26 | |
| Čitala sam sve što se pisale, ne mogu da ostanem ravnodušna , verujem da će se i naš dragi Bebe dozvati pameti, jer godine prolaze kao vetar, a on je još uvek sam. Takav čovek sa divnim osobinama, iako pravi i greške, toplo se nadam da će uspeti da bude zadovoljan i da njegov privatni život krene ka cilju, da ima svoju mirnu luku u kojoj će biti srećan i zadovoljan. Nadam se da će njemu posle kiše da sine sunce i da bude zadovoljan , jer samoća je nešto što nikome ne odgovara a naročito njemu koji je uvek u centru pažnje . | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 03 oľu 2015, 23:06 | |
| Šogorica postala privatna na Instagramu. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 03 oľu 2015, 23:14 | |
| Kako to da je šogorica postala privatna, zar je to moguće . _________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 03 oľu 2015, 23:16 | |
| Šogorica više nije javna.
Mi volimo kad nam sličkice izviru, ali od familije bi očekivala više osjećaja za njegovu želju za privatnošću. Usput izlaže i djecu.
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 03 oľu 2015, 23:17; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 03 oľu 2015, 23:16 | |
| - miba je napisao/la:
- Kako to da je šogorica postala privatna, zar je to moguće .
Ma da, ne znam zašto. Možda ne voli da joj se dila fotkama po netu, iako je to mogla očekivati. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 03 oľu 2015, 23:19 | |
| - Tessa je napisao/la:
- miba je napisao/la:
Ma da, ne znam zašto. Možda ne voli da joj se dila fotkama po netu, iako je to mogla očekivati. Ma daj, neznam jeste li vidjele... upuštala se u komentare sa fanovima!!! Njegovima i o njemu, koji ne želi riječ zucnuti... Ispala je ista kao neka nedovršena ili jadnanebila. Željna njegove slave. Kako se samo do sada suzrdržala? Vidjela je da onaj frend posta, pa eto morala i ona... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 03 oľu 2015, 23:26 | |
| - adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- miba je napisao/la:
Ma da, ne znam zašto. Možda ne voli da joj se dila fotkama po netu, iako je to mogla očekivati. Ma daj, neznam jeste li vidjele... upuštala se u komentare sa fanovima!!! Njegovima i o njemu, koji ne želi riječ zucnuti... Ispala je ista kao neka nedovršena ili jadnanebila. Željna njegove slave. Kako se samo do sada suzrdržala? Vidjela je da onaj frend posta, pa eto morala i ona... Nisam skužila da je komentirala s fanovima. Da, Adančika. Slažem se. Mnogi se njime koriste kako bi se hvalisali. Meni se samo čini da je on puno tolerantniji i karaterno blaži nego mi to možemo zamisliti. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 03 oľu 2015, 23:41 | |
| - adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- miba je napisao/la:
Ma da, ne znam zašto. Možda ne voli da joj se dila fotkama po netu, iako je to mogla očekivati. Ma daj, neznam jeste li vidjele... upuštala se u komentare sa fanovima!!! Njegovima i o njemu, koji ne želi riječ zucnuti... Ispala je ista kao neka nedovršena ili jadnanebila. Željna njegove slave. Kako se samo do sada suzrdržala? Vidjela je da onaj frend posta, pa eto morala i ona... Šta joj vredi što je zaključala nalog, kad su joj isti fanovi i dalje među pratiocima.. Mi koji nemam inst. svakako smo mogli samo pogledati slike..ne komentarisati.. I naravno da je znala da će slike raširiti po netu brzinom svetlosti..čini se da sam videla da ima preko 700 tih foloversa, ili kako se već zovu..neće biti da ih baš sve zna.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 03 oľu 2015, 23:43 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- miba je napisao/la:
Ma da, ne znam zašto. Možda ne voli da joj se dila fotkama po netu, iako je to mogla očekivati. Ma daj, neznam jeste li vidjele... upuštala se u komentare sa fanovima!!! Njegovima i o njemu, koji ne želi riječ zucnuti... Ispala je ista kao neka nedovršena ili jadnanebila. Željna njegove slave. Kako se samo do sada suzrdržala? Vidjela je da onaj frend posta, pa eto morala i ona... Nisam skužila da je komentirala s fanovima.
Da, Adančika. Slažem se. Mnogi se njime koriste kako bi se hvalisali. Meni se samo čini da je on puno tolerantniji i karaterno blaži nego mi to možemo zamisliti. Adačika nisam ni ja videla da je komentarisala sa fanovima!!! Njegovi poštuju njega a ova ispala kao ona budibogsnama. Kako može biti željna njegove slave, kada je samo šogorica. Što "volim" takve što misle o sebi da su face, pa mogu sve. Da, on je vrlo, vrlo tolerantan, svaka mu čast, to je njegova veličina. Bebeova slava je velika, a on želi sebe da zaštiti koliko može. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 oľu 2015, 00:03 | |
| - Leona je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- miba je napisao/la:
Ma da, ne znam zašto. Možda ne voli da joj se dila fotkama po netu, iako je to mogla očekivati. Ma daj, neznam jeste li vidjele... upuštala se u komentare sa fanovima!!! Njegovima i o njemu, koji ne želi riječ zucnuti... Ispala je ista kao neka nedovršena ili jadnanebila. Željna njegove slave. Kako se samo do sada suzrdržala? Vidjela je da onaj frend posta, pa eto morala i ona... Šta joj vredi što je zaključala nalog, kad su joj isti fanovi i dalje među pratiocima.. Mi koji nemam inst. svakako smo mogli samo pogledati slike..ne komentarisati.. I naravno da je znala da će slike raširiti po netu brzinom svetlosti..čini se da sam videla da ima preko 700 tih foloversa, ili kako se već zovu..neće biti da ih baš sve zna.. Od objave prve fotke s njim, prije desetak dana, broj folowersa joj je porastao za cca 150.... Mislim da Bebe vrlo suptilno dozvoljava onom prijatelju da posta njegove fotke, (dobrim dijelom su vezane za onu akciju pomoći oboljelom prijatelju), isto tako u zadnje vrijeme i ekipi Karadayi... Mislim da je i to dio nekih promjena , odluka. Pokazao je, nije zaostali, brkati ... koja ne voli mobitele, Instagrame... itd. On samo ne voli da ga svatko razvlači, fotka, kako se kome hoće, pa onda popratni tekstovi, građenje karijere na njegov račun,... Ovim zadnjim sličkicama, kao da poručuje: evo i ja volim i sam radim selfije, ali kad i kako ja hoću i pokazujem ono što ja hoću! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 oľu 2015, 06:21 | |
| Sto se tice Ozge, bas je cudna, rekla sam vec da se nekad sa njom moze pricati o svemu (npr. kad je nio u Sarajevu, zena mi rekla u kom je restoranu i da idem da ga vidim), cak nam je poslala na stranicu slike pre jedno 2-3 godine na nekom stadionu, u crvenim pantalonama (secate se sigurno :) ), a sad je dosla u tu situaciju da blokira sve Kenanove ins. stranice, i zakljuca profil kad vidi navalu komentara.. Al' nedostajace joj lajkovi, otkljucace ga opet.. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 oľu 2015, 06:43 | |
| Ne vidim kako bi to ona mogla utjecati na blokiranje Jablanovih inst. stranice? Kojih stranica? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| |
| |
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 oľu 2015, 07:15 | |
| Adan, nije ona blokirala njihov rad ( to su fan stranice), nego ih je samo blokirala da ne mogu da je prate.. | |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 oľu 2015, 11:40 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Adan, nije ona blokirala njihov rad ( to su fan stranice), nego ih je samo blokirala da ne mogu da je prate..
Blokirala str. a ostavila 700 folowersa da je prate..nek' polovinu ''poznaje''..ostatak su Kenanovi fanovi, sigurno.. Nebitno je ..al' ona ostvarena žena, porodica..deca, ja ne znam šta joj treba zezanje sa fanovima njenog devera.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 oľu 2015, 12:42 | |
| Pa nije blokirala nas koji takodje pratimo, a i njegovi smo fanovi (i redovno komentarisemo)..to ona bas ne voli te stranice :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 oľu 2015, 13:02 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 oľu 2015, 13:20 | |
| Aha, krivo sam razumjela za stranice.
Sama si ih je natovarila, pa sad nek se kiseli!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 oľu 2015, 13:21 | |
| ovaa slikava stara e, ne e od sega, restoranov e vo Ayvalik.... | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 oľu 2015, 13:22 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Sto se tice Ozge, bas je cudna, rekla sam vec da se nekad sa njom moze pricati o svemu (npr. kad je nio u Sarajevu, zena mi rekla u kom je restoranu i da idem da ga vidim), cak nam je poslala na stranicu slike pre jedno 2-3 godine na nekom stadionu, u crvenim pantalonama (secate se sigurno :) ), a sad je dosla u tu situaciju da blokira sve Kenanove ins. stranice, i zakljuca profil kad vidi navalu komentara.. Al' nedostajace joj lajkovi, otkljucace ga opet..
Stvarno čudno i neobično. Kao da ne zna da ju se prati i da će svaka objava neke njegove slike izazvati salvu komentara i oduševljenja njegovuh fanova. Ne volim taj malo hoću, malo neću stav. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 04 oľu 2015, 13:25 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- ovaa slikava stara e, ne e od sega, restoranov e vo Ayvalik....
Već nekoliko dana nema fotki sa snimanja... Inače, ovdje je prošle godine oko 30.3. bio sa . Možda je od tada? A možda je opet malo pobjegao iz Istanbula? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 12 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 12 KI | |
|