Yoh, opet ću ja ispod njega u 4.mjesecu .... fotoslikisati se!!!
I jas
Je l' ko ova curka pored postera ? [You must be registered and logged in to see this image.]
Pustite reklame, naletite vi na njega pa da se fotkate za pravo..
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Koja je to pojava, , i još jednom za svaki slučaj !!
Sa Tunzelovom udovicom? Kako se brine o njoj, duša!
Bili su na Bebeku zajedno, kod prijatelja? Da nisu bili kod prijateljice ? Naša Cura tu negdje stanuje....
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 07 oľu 2015, 20:07
To bi moglo biti Nispetiye cd Bebek Yokusu...Erdem apt....(na Etileru sam doma, ne...) Dalje istražujte vi...valjda vas nisam na pogrešan trag navela. :didi8:
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 07 oľu 2015, 20:49
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 07 oľu 2015, 20:55
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 07 oľu 2015, 21:01
, kako ju štiti!
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Čuj, nebi ti htjela kvariti , svi bi mi voljeli, ali...
Ako ikad Bebe otvori profil, vjerujem da će to biti uređen profil sa probranim fotkama i 6537632549234925935400503450% privatni.
A ne samo brojač fanova.[You must be registered and logged in to see this image.]
Voljela bi da me demantira, pa bi i ja bila
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 07 oľu 2015, 21:59
Imam tacnu informaciju da ce otvoriti profil, samo jos uvek ne znam da li je to bas ovaj ili ce biti neki drugi, cekam potvrdu :)
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 07 oľu 2015, 22:01
Amra je napisao/la:
To bi moglo biti Nispetiye cd Bebek Yokusu...Erdem apt....(na Etileru sam doma, ne...) Dalje istražujte vi...valjda vas nisam na pogrešan trag navela. :didi8:
To jeste Bebek Yks, Erdem app ima tu adresu.... intrigantno..
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 07 oľu 2015, 22:23
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
To jeste Bebek Yks, Erdem app ima tu adresu.... intrigantno..
%2C%22direction%22%3A[333.6827672035125%2C1.9332268651005136]%2C%22span%22%3A[130%2C63.477306002928266]%7D][You must be registered and logged in to see this link.]
Točno tu...Bebek yokusu no 7. Tud smo Combo i ja prošle gore prema Nispetiye...ima 50 m do gore..., a tu iza zgrada je i parkić i Ferihina zgrada iz AFK... :didi8: A tuda ću i tebe povesti, uzbrdo, a kad od penjanja i vrućine kloneš, u parkić ću te odvesti, u hlad...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 07 oľu 2015, 22:44
Amra je napisao/la:
Točno tu...Bebek yokusu no 7. Tud smo Combo i ja prošle gore prema Nispetiye...ima 50 m do gore..., a tu iza zgrada je i parkić i Ferihina zgrada iz AFK... :didi8: A tuda ću i tebe povesti, uzbrdo, a kad od penjanja i vrućine kloneš, u parkić ću te odvesti, u hlad...
Nešto mi se više sviđa opcija najprije na Nispetiye kod Bosanca, pa nizbrdo malo potrošiti kalorije....
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 07 oľu 2015, 22:55
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Nešto mi se više sviđa opcija najprije na Nispetiye kod Bosanca, pa nizbrdo malo potrošiti kalorije....
A može i tako, busom do Nispetiye..ili ne...metroom, pa pješice po Nispetiye u Bošnjak, pa u parkić da odahneš od bogatog steaka (parkić nećeš izbjeć), pa dolje, u Bebek !
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 07 oľu 2015, 23:02
MOze i jas , nema da mi bide problem ni brdo, ni nizbrdo :) :) :)
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 07 oľu 2015, 23:03
kikule81 je napisao/la:
Mislim da ćete vas dvije bez mene...baš ste se požurile...
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 07 oľu 2015, 23:14
Amra je napisao/la:
kikule81 je napisao/la:
Fotoslikisati ćemo se samo za tebe.... u parkiću....
Može metro, jer kako veli KIke, meni nije nikakav problem nizbrdo...
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 08 oľu 2015, 14:28
Ako bih išla u Istanbul, meni se dopada kod Bosanca, to nam je kao da smo kod kuće. Koliko sam obaveštena od svojih prijatelja i prijateljica ipak mi imamo drugačiji ukus u odnosu na Turke.
_________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 08 oľu 2015, 15:11
miba je napisao/la:
Ako bih išla u Istanbul, meni se dopada kod Bosanca, to nam je kao da smo kod kuće. Koliko sam obaveštena od svojih prijatelja i prijateljica ipak mi imamo drugačiji ukus u odnosu na Turke.
Joj, moj ukus je sve sličniji njihovom...za zabrinut se!
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 08 oľu 2015, 15:12
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
kikule81 je napisao/la:
Fotoslikisati ćemo se samo za tebe.... u parkiću....
Može metro, jer kako veli KIke, meni nije nikakav problem nizbrdo...
O-ba-ve-zno! Nemojte da ste bile, a da niste navratile. U ljuljačku pa fotka....
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 08 oľu 2015, 18:45
Danas igraju Galatasaray i fenerbahce. To im je dosta zanimljiva tekma, možda se netko prošeta do stadiona na Kadikoyu, a mi dobijemo koju sličkicu???
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 08 oľu 2015, 21:26
Kampanja protiv nasilja nad ženama..