| Novosti 12 KI | |
|
+13dianakara1970 S.N.O.B1 ezel&eysan desigualm Re Alone Istanbul samani melodija ASTERVANDER bes ni kikule81 Kenan :) Leona 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI pet 20 oľu 2015, 23:20 | |
| Hvala Kenanice na objašnjenju. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 12 KI pet 20 oľu 2015, 23:49 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Hvala!
Twitter trend je kad se puno tvituje, i dostigne neki odredjeni broj i onda se ta rec nalazi sa strane twittera i svima je vidljiva.. Mi nismo uspeli da budemo na 1. mestu, tvitovalo se i za nesto sta je bilo 18. Marta, a i mnogo je tesko biti prvi.. :) Ajd mi molim te još jednom objasni smisao...ja sam izgleda malo zahrđala...ne vidim poantu tog trenda...mislim, kužim ja što je trend, kako ne i kužim što znači biti prvi ali smisao ovog...yok... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Novosti 12 KI pet 20 oľu 2015, 23:57 | |
| - Amra je napisao/la:
- Kenan :) je napisao/la:
- Hvala!
Twitter trend je kad se puno tvituje, i dostigne neki odredjeni broj i onda se ta rec nalazi sa strane twittera i svima je vidljiva.. Mi nismo uspeli da budemo na 1. mestu, tvitovalo se i za nesto sta je bilo 18. Marta, a i mnogo je tesko biti prvi.. :) Ajd mi molim te još jednom objasni smisao...ja sam izgleda malo zahrđala...ne vidim poantu tog trenda...mislim, kužim ja što je trend, kako ne i kužim što znači biti prvi ali smisao ovog...yok... Valjda im je nagrada za vrednost kuckanja taj natpis tw trend. Tako sam ja bar shvatila. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 21 oľu 2015, 00:33 | |
| - ezel&eysan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Kenan :) je napisao/la:
- Hvala!
Twitter trend je kad se puno tvituje, i dostigne neki odredjeni broj i onda se ta rec nalazi sa strane twittera i svima je vidljiva.. Mi nismo uspeli da budemo na 1. mestu, tvitovalo se i za nesto sta je bilo 18. Marta, a i mnogo je tesko biti prvi.. :) Ajd mi molim te još jednom objasni smisao...ja sam izgleda malo zahrđala...ne vidim poantu tog trenda...mislim, kužim ja što je trend, kako ne i kužim što znači biti prvi ali smisao ovog...yok... Valjda im je nagrada za vrednost kuckanja taj natpis tw trend. Tako sam ja bar shvatila. Pa i ja al opet ne kužim smisao...ma neyse...ja sam valjda prestara... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 21 oľu 2015, 13:51 | |
| Keno i žene.. Uzgred, ništa nisam razumela šta trabunjaju.. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Zadnja promjena: Leona; sub 21 oľu 2015, 20:20; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 21 oľu 2015, 18:00 | |
| Ako bi uzeli prijevod s GT-a dobili bi svašta...ima tu i horora...spominju oštro staklo, rezanje modela... A i neke bebe. Ali, nije ni čudno...šaroliko je to društvo...a i horor za nas (vas)... Toplo se nadam da se ne ljutite...malo šale nije na odmet... "Sinem Kobal'l vole živjeti Kenan İmirzalıoğlu Kubra Small bivši ljubavnik, koji upozorava na slanje moju punu udio društvenih medija u posljednjih nekoliko godina.
Sinem Kobal'l žive Kenan İmirzalıoğlu remi je 3 mjeseca, u posljednje 2 godine njegova ljetna lutka Kubra Küçük'l zvučalo program s romantičnim brodom odmor.
Igrač će također mala Pilates sobu je govorio. Međutim İmirzalıoğlu, ući u pregovore Küçük'l Kobal život promijenio svoju kosu prije nego što rezati mladog modela, a zatim napuni moj društveni mediji, "što ako je Bog voli razbiti srca? Čak i ako bi, ako je znao poderao koncesije; Ne bi dirati "ili" Bez obzira predmet, što ga je dao neugodnost i dobiti ah oštar komad stakla.
Ideš okolo i pritisnite o. Što god radili, koga živite isti dan "kao riječi počeli dijeliti.
Opis bebe od Sinem
Kenan nastojanju da se izbjegne prikazuju İmirzalıoğlu'yl opet Sinem Kobal bio u središtu pozornosti na stranke u EMIRGAN magazina InStyle.
Sudjelovanje u glavnoj ulozi zapletenosti osoblja objašnjava unutrašnjost beba smiješi očima 28-year-old glumica, o pitanjima vezanim za majčinstvo "Ovo su moji malo više govoriti o tome", rekao je on. Kobal, dok su njihovi privatni život pitanje "Prijatelji, hvala vam", zajedno svojim novcem" _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 21 oľu 2015, 20:07 | |
| A Bože šta je ovo, ništa ni sa čim. Kakva je ovo priča, ništa ne razumem. A još manje razumem, ako su u vezi zašto se kriti, i da li je to moguće i dokle skrivati. | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 21 oľu 2015, 21:26 | |
| Evo malo jasnijeg i suvislijeg pokušaja, od FB Karadayi "Turkish media under the intriguing title "The recognition of Sinem Kobal" quoted the actress words, that marriage too early .. so she answered at the questions of reporters, if she wants the marriage... Of course they hinted at her relationship with Kenan Imirzalioglu...actress also told them, that soon will begin shooting "the Romantic Comedy -3", where she plays a major role. All this happened two days ago in Emirgan after the InStyle magazine's party, when reporters caught the actress on the street" Dakle, opet su je presreli na ulici, nakon InStyle partya( bez Jarana). Pitali je je li želi brak, aludirajući na vezu sa KI. Ona je kazala da je za brak rano. I najavila snimanje bla,bla,truć,truć.... AKo je dala upravo ovakvu dvosmislenu izjavu, samo potvrđuje moje tvrdnje: malo reklame nikad ne škodi. Ukrala sam, da vam pokažem njegov komentar: [You must be registered and logged in to see this image.]Drugi tekst, vezan za kako kažu "ljetnu manekenku", ne treba ni pokušavati prevoditi. Pozabavili su se njezinim Twiterom i nekim od nejzinih patetičnih izjava , koje aludiraju na prekid. Ona više nije nedovršena, ona je nebitna. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 21 oľu 2015, 21:49 | |
| Ja sam se slatko nasmijala na google prijevod. Turski je jako težak i kompliciran, sa glagolom na kraju, nemaju rod tako da ga goggle ne može prevesti nikako. Neko rezanje modela, neko nema kosu.. Ma umrla sam od smijeha. :didi8: _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 21 oľu 2015, 21:53 | |
| - Istanbul je napisao/la:
- Ja sam se slatko nasmijala na google prijevod. Turski je jako težak i kompliciran, sa glagolom na kraju, nemaju rod tako da ga goggle ne može prevesti nikako. Neko rezanje modela, neko nema kosu.. Ma umrla sam od smijeha. :didi8:
Ove naše teme ne smatram književnim klubom nego prije svega zabavom pa mi je to i bio cilj kad sam stavila GT prijevod...koji zaista nema smisla, mislim...može se bit ponekad pogoditi ali često i ne... Dakle, drago mi je da si se nasmijala...i ja sam... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 21 oľu 2015, 22:03 | |
| - Amra je napisao/la:
- Istanbul je napisao/la:
- Ja sam se slatko nasmijala na google prijevod. Turski je jako težak i kompliciran, sa glagolom na kraju, nemaju rod tako da ga goggle ne može prevesti nikako. Neko rezanje modela, neko nema kosu.. Ma umrla sam od smijeha. :didi8:
Ove naše teme ne smatram književnim klubom nego prije svega zabavom pa mi je to i bio cilj kad sam stavila GT prijevod...koji zaista nema smisla, mislim...može se bit ponekad pogoditi ali često i ne... Dakle, drago mi je da si se nasmijala...i ja sam... Ma naravno, razumijem sve ali se generalno uvijek nasmijem na njihove prijevode. Donekle razumijemo o čemu uopće pričaju u nekom novinskom tekstu a to i jeste cilj. Hvala ti. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 22 oľu 2015, 01:03 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 22 oľu 2015, 01:49 | |
| Meni se čini da jesmo. Evo istog modnog izričaja , proljeće 2014. Nakon posjete suto salonu. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
| Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 22 oľu 2015, 14:56 | |
| Bez obzira od kada su sličice, dobro izgleda Jablan. _________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 22 oľu 2015, 17:26 | |
| Je...to je onaj modni izričaj koji ja "obožavam"... ...još mu samo šal fali...s lubanjama... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| |
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 22 oľu 2015, 19:54 | |
| Be sni..i do not see the picture.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
| Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 22 oľu 2015, 20:43 | |
| Kenan je dobio nagradu na Tehničkom univerzitetu, nisam razumela kakvu .... [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 22 oľu 2015, 21:49 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Is the interesting, whom she wants to beat, eh?
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ne vidi se fotka, ali obzirom tko je na njoj, nije ni šteta. u boksačkim rukavicama, pa se Bes ni pita koga ona želi bubnuti.... Nego, nema nam Muškića cijeli vikend nigdje. Čime i gdje li se okupirao? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 22 oľu 2015, 22:27 | |
| - adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
Ne vidi se fotka, ali obzirom tko je na njoj, nije ni šteta.
u boksačkim rukavicama, pa se Bes ni pita koga ona želi bubnuti....
Nego, nema nam Muškića cijeli vikend nigdje. Čime i gdje li se okupirao? Videla kod na inst..a heba te, stvarno je nedovršena.. :aha4: Inače, bolje joj stoji duža kosa..gledam onu sliku sa perikom, čak je podnošljiva.. Nestao Keno, malo nas je razmazio čestim izlazcima, pa sad fali ..možda imaju malu pauzu pa je negde zapalio? _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 22 oľu 2015, 22:47 | |
| - Leona je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
Ne vidi se fotka, ali obzirom tko je na njoj, nije ni šteta.
u boksačkim rukavicama, pa se Bes ni pita koga ona želi bubnuti....
Nego, nema nam Muškića cijeli vikend nigdje. Čime i gdje li se okupirao? Videla kod na inst..a heba te, stvarno je nedovršena.. :aha4: Inače, bolje joj stoji duža kosa..gledam onu sliku sa perikom, čak je podnošljiva..
Nestao Keno, malo nas je razmazio čestim izlazcima, pa sad fali ..možda imaju malu pauzu pa je negde zapalio?
Nisu snimali danas, ali on uglavnom ne snima vikendom. Mora da je negdje otperjao, ili je doma u "šteti" _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI pon 23 oľu 2015, 11:43 | |
| | |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 12 KI pon 23 oľu 2015, 13:40 | |
| Voli narod da se slika sa Kendžom. | |
|
| |
desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
| Naslov: Re: Novosti 12 KI pon 23 oľu 2015, 15:33 | |
| Ja mislim da je bio na sahrani onog momka ,Sertac Boztepe, zbog koga su i pravili ona druženja. Na žalost, preminuo je. | |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 12 KI pon 23 oľu 2015, 15:49 | |
| - desigualm je napisao/la:
- Ja mislim da je bio na sahrani onog momka ,Sertac Boztepe, zbog koga su i pravili ona druženja. Na žalost, preminuo je.
Baš tuga..:(..a meni se čini da sam negde pročitala da se oporavlja.. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 12 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 12 KI | |
|