| Novosti CD | |
|
+16suradnica Maki Pesimisticna bes ni melodija Efan Tessa dolcevita026 Lutijena S.N.O.B1 Snupika adan Re Alone honeybunny Amra The Queen 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Novosti CD pet 18 svi 2012, 15:14 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Cansu na ručku i u šopingu s prijateljicom. Nisam uvrijeđena, niti ljuta na nikoga. Provodim dan s prijateljicom,treba uživati, život je kratak.
Zadnja promjena: The Queen; pet 31 svi 2013, 20:30; ukupno mijenjano 4 put/a. | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD pet 18 svi 2012, 17:28 | |
| L-Oreal Paris iz Turske još ne zna sigurno hoće li Cansu ići u Cannes. :aaa:
L'Oreal na FB L'Oreal Paris Turkey | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD sub 19 svi 2012, 19:37 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti CD sri 23 svi 2012, 11:25 | |
| :phil45: No, dakle. Svi mediji su objavili vijest da je Cansu ostavio i drugi Cem. Da je posljednji mjesec dana bila na putu po Europi, a kad se vratila da ju jeovaj hladno dočekao. Da je potištena i da ne daje izjave medijima. Koliko smo mi mogli vidjeti, jako se dobro osjeća, s Burcin se smijala ko' luda, pa mi ta vijest ne drži vodu (to da je potištena). Nešto me kopka. Čudne li koincidencije da Kenan I Cansu istovremeno raskidaju dugogodišnje veze, pa i one ktratkotrajne. Nisu li njih dvoja sad opet slobodni. Nada umire4 zadnja! |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti CD sri 23 svi 2012, 17:58 | |
| - Didily je napisao/la:
- :phil45:
No, dakle. Svi mediji su objavili vijest da je Cansu ostavio i drugi Cem. Da je posljednji mjesec dana bila na putu po Europi, a kad se vratila da ju jeovaj hladno dočekao. Da je potištena i da ne daje izjave medijima. Koliko smo mi mogli vidjeti, jako se dobro osjeća, s Burcin se smijala ko' luda, pa mi ta vijest ne drži vodu (to da je potištena).
Nešto me kopka. Čudne li koincidencije da Kenan I Cansu istovremeno raskidaju dugogodišnje veze, pa i one ktratkotrajne. Nisu li njih dvoja sad opet slobodni.
Nada umire4 zadnja!
A zar je Bebe prekinuo s onomkojunevolimozvanaOzge? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti CD sri 23 svi 2012, 22:35 | |
|
...oni su samo jaaaaaakkkkkkkooooo dobri prijatelji...
(...koje, usput, nitko nije vidio skupa još od snimanja Ezela... ...a ja sam jadna živjela u iluzijama da prijatelji...a posebno, tako dobri prijatelji, redovno idu na kavice... :hihihi: )
...pa možda zato imaju i isti bioritam... ...od tud potječu ovi prekidi u isto vrijeme... :lach5:
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti CD sri 23 svi 2012, 22:39 | |
| ...nego...nije mi jasno... ...zar ti turski novinari nemaju niti jednu drugu temu, vezanu za Cansu... ...svaki put spominju onog cudaka Cema i njenu vezu s njim i njegovo nedavno vjenčanje... ...zašto ne pišu npr. o njenoj odjeći... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti CD sri 23 svi 2012, 23:40 | |
| - Didily je napisao/la:
- :phil45:
No, dakle. Svi mediji su objavili vijest da je Cansu ostavio i drugi Cem. Da je posljednji mjesec dana bila na putu po Europi, a kad se vratila da ju jeovaj hladno dočekao. Da je potištena i da ne daje izjave medijima. Koliko smo mi mogli vidjeti, jako se dobro osjeća, s Burcin se smijala ko' luda, pa mi ta vijest ne drži vodu (to da je potištena).
Nešto me kopka. Čudne li koincidencije da Kenan I Cansu istovremeno raskidaju dugogodišnje veze, pa i one ktratkotrajne. Nisu li njih dvoja sad opet slobodni.
Nada umire4 zadnja!
[You must be registered and logged in to see this image.] Nije ni bio njenog kalibra! I kakva potištenost? Čini se da joj je lijepo, bar po onom što prezentuje u javnosti. Možda je sve i gluma, ipak ona zna kako treba izgleda 'vani'. Emocije sigurno čuva za doma. Ali bitno je da se kreće, da izlazi. Mlada je. Već će se pojaviti neko ko je zaslužuje (i nadam se da se neće zvati Cem!) _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti CD čet 24 svi 2012, 01:42 | |
| Pišu, pišu ... da bar tako pišu i o Jablanu i onojkojojneželimospominjatiime ... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Snupika Ezelovac
Broj postova : 67 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti CD čet 24 svi 2012, 18:29 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]izgleda da ce nasa kraljica nesto snimati od jeseni....ah taj prokleti turski :aaa: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti CD čet 24 svi 2012, 19:39 | |
| Da, serija koju su već najavli The Wings of the Dove. Uskoro počinje. Pretpostavljam da ipak neće prije devetog mjeseca početi s emitiranjem. Bar je kod nas takav običa da nove serije ne idu preko ljeta. |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti CD čet 24 svi 2012, 20:25 | |
| Carica se vraća :zvrk: :zvrk: | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti CD čet 24 svi 2012, 20:38 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Carica se vraća :zvrk: :zvrk:
:happy107: ali ... kažu i ovo, bit će da je definitivno točno ... [You must be registered and logged in to see this link.]... nadam se, razdoblje Cemova je prošlost ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD čet 24 svi 2012, 20:50 | |
| - adan je napisao/la:
- S.N.O.B1 je napisao/la:
- Carica se vraća :zvrk: :zvrk:
:happy107:
ali ... kažu i ovo, bit će da je definitivno točno ...
[You must be registered and logged in to see this link.]
... nadam se, razdoblje Cemova je prošlost ... Da da ,tačno je. Prekinuli su :zvrk: I nije bio za nju, ne znam ni šta joj je trebao. Dva propala braka iza sebe, 3-4 djece. Može ona puno bolje ! | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti CD čet 24 svi 2012, 21:12 | |
| :zvrk: ...navodno je serija u produkciji Ay Yapima... [You must be registered and logged in to see this link.]...naši kralj i kraljca vraćaju se istoj produkcijskoj kući...ako ne već nekako drugačije... :zvrk: _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Snupika Ezelovac
Broj postova : 67 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti CD sri 30 svi 2012, 00:49 | |
| to moze da znaci da ce se mozda cesce sretati u produkcijskoj kuci, isalla :zvrk: | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti CD sri 30 svi 2012, 01:29 | |
| - Snupika je napisao/la:
- to moze da znaci da ce se mozda cesce sretati u produkcijskoj kuci, isalla :zvrk:
Eh, to bi bila vijest ... :bheart: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD sri 30 svi 2012, 13:24 | |
| možda sad budu ćešće praktikovali kafice "prijateljske" , insallah nova l'orealova reklama za elseve [You must be registered and logged in to see this link.] pinkglasses | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti CD čet 31 svi 2012, 00:54 | |
| Snobiću... Loreal... prekrašna , kao uvijek ... a sad, pravac kafica!!!! Ne smije ga ostaviti da dugo čeka ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD sri 13 lip 2012, 01:27 | |
| navodno bi cansuin partner u ovoj novoj seriji mogao biti engin akyurek ( fatmagul'un ucu ne) , njegovi fanovi iz bugarske u to objavile na svojoj fb grupi, one tvrde da je vijest 100%, ja naravno ne vjerujem ništa dok ne dobijem potvrdu ili od cansu, engina lično ili ay yapima ali nije nemoguće, on završava sa snimanjem fatme za par dana, ne planira na pauzu, oboje su u ay yapimu pa vidjet ćemo hoće li biti šta od ovoga. iskreno ja bih volio jer je engin moje pozitivno otkriće, momak je fenomenalan glumac, pinkglasses | |
|
| |
Lutijena Ezelovac
Broj postova : 365 Join date : 03.06.2012
| Naslov: Re: Novosti CD čet 14 lip 2012, 18:42 | |
| Cansu Dere je dobila ulogu u seriji Güvercinin Kanatları koja je ekranizacija romana The wings of the dove od Henry Jamesa.Partner u seriji ce joj navodno biti Engin Akyürek _________________ Onaj ko veruje u sudbinu,ne veruje u slucajnost Onaj koji veruje u slucajnost,ne drzi u rukama svoju sudbinu
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti CD pet 15 lip 2012, 00:38 | |
| I opet jadna prometni prekršaj ako sam dobro shvatila. Stalno nešto s prometnim policajcima....ne ide joj .... [You must be registered and logged in to see this image.]Bolje bi joj bilo da.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti CD pet 15 lip 2012, 12:23 | |
| Ma samo se parkirala na nedozvoljenom mjestu kraj nekog estorana. Al' joj policajac oprostio. A tko ne bi. :inlove: |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti CD sub 16 lip 2012, 10:32 | |
| ...nakon prekida vratila se u život!!!!! ...sinoć je viđena na večeri sa prijateljima... ...u nekom ribljem restoranu na Arnavutkoyu... ...viđena je u casual kombinaciji i navodno je privlačila pažnju svih svojim osmijehom... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti CD sub 16 lip 2012, 15:49 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti CD | |
| |
|