Ja mislim da je samo netko stajao iza njih, dok su se fotkali. Misliš da se skriva? Noga samo zbog kuta snimanja izgleda tako...
I meni izgleda da normalno stoji....(pogledam i ja vaše sličke s vrmena na vrijeme).
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 03 lip 2015, 22:55
Evo vam još malo...ako što ponovim, ne zamjerite. Ne gledam s pažnjom s kojom vi gledate... :didi8:
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
A kakav je to krasan hotel...CVK Park Bosphorus! Prošle godine sam bila smještena vrlo blizu njega. Novouređen, sve okolo blista, osvjetljeno, terase s pogledom na Bospor, gornji ulaz u hotel s Inonu cd tj gotovo sa Taksima, a donji ulaz iz Cihangira. Hotel je ogroman i luksuzan. Neću vas ježiti s fotkama...
desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 03 lip 2015, 23:44
Izgleda da od dolaska u Budvu nema nista.Potvrdjen dolazak Merjem Uzerli koja snima film u Beogradu vec mjesec dana,pa joj nije problem skoknuti do Budve na dan. Drugi specijalni gost je Jelena Karleusa Nista jos nije definitivno al se meni cini da ih je glatko otkacio..Toliko za sada,javicu ako bude novosti.pozdrav svima... Organizatori imaju sajt Montenegro fashion.com pa mozete i tamo pratiti nagadjanja.
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 13 KI čet 04 lip 2015, 00:07
desigualm je napisao/la:
Izgleda da od dolaska u Budvu nema nista.Potvrdjen dolazak Merjem Uzerli koja snima film u Beogradu vec mjesec dana,pa joj nije problem skoknuti do Budve na dan. Drugi specijalni gost je Jelena Karleusa Nista jos nije definitivno al se meni cini da ih je glatko otkacio..Toliko za sada,javicu ako bude novosti.pozdrav svima... Organizatori imaju sajt Montenegro fashion.com pa mozete i tamo pratiti nagadjanja.
Desigualm, moram priznati da sam od samog početka bila skeptična prema toj vijesti, ali tko zna, možda vas iznenadi.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Koliko ja razumijem, Gecce piše o cijeloj to priči , kako je nastala samo na osnovu jedne fotke, kako je Sinem porekla vezu, a Kenan šutio. Koliko razumije, pišu kako je nastavkom piskaranja o ovj priči pob+vrijeđeno dostojanstvo Sinem kao žene, kako je nepošteno pisati da je u takva osoba, koja je u nekoj tajnoj vezi, kako se radi o vrlo mladoj osobi i kako se tako udara na njen ponos, pogotovo jer se stekao dojam ( nedostatak drugih fotki!!) , kako je s njim bila samo jednu noć.. itd., suma sumarum, kako oni ljubav okusili nisu.. ... i da je vrijeme da prekinu te priče...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 13 KI čet 04 lip 2015, 16:04
KONAČNO JE PREKINUO ŠUTNJU. NIJE REKAO PUNO, ALI JE REKAO SVE.
Izjava nakon H.Jackman showa
Prijevod by Karadayi- live s prijevodom
Kenan: Sta vi kazete, jeste li gledali? Priredili su dobar show, nama se jako svidelo, sa prijateljima sam gledao. Hugh nije stranac. Pitaju ga za odmor Kenan: Ja cu vam reci adresu, ne brinite. Verovatno cete biti u/na Cundi? Kenan: Videcemo. Posto ti znas za to mesto, onda necu ici. Neke novine su pisale da se zenite sa Sinem ovo leto? Kenan: Lepo, lepo. Sta nam imate reci u vezi toga? Kenan: Posto smo dosli do privatnog zivota, gotovo je sa vasim pitanjima. Hvala. Ja ne znam za to, to vi objavljujete. Vi vec znate, sami ste dali odgovor.
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 13 KI čet 04 lip 2015, 22:19
Bravo Kendžo. sa njima, kada preteraju, tako i treba.
Kenan: Sta vi kazete, jeste li gledali? Priredili su dobar show, nama se jako svidelo, sa prijateljima sam gledao. Hugh nije stranac. Pitaju ga za odmor Kenan: Ja cu vam reci adresu, ne brinite. Verovatno cete biti u/na Cundi? Kenan: Videcemo. Posto ti znas za to mesto, onda necu ici. Neke novine su pisale da se zenite sa Sinem ovo leto? Kenan: Lepo, lepo. Sta nam imate reci u vezi toga? Kenan: Posto smo dosli do privatnog zivota, gotovo je sa vasim pitanjima. Hvala. Ja ne znam za to, to vi objavljujete. Vi vec znate, sami ste dali odgovor.
[youtube]H-EZxv
Nadam se da će novinari sada konačno pustiti tu priču na miru. Jedino, strah me ljeta i novih nedovršenih i jadnanebilih. Treba popuniti apartman na Cundi i palubu na jahti.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 13 KI čet 04 lip 2015, 23:39
Tessa je napisao/la:
adan je napisao/la:
[youtube]H-EZxv
Nadam se da će novinari sada konačno pustiti tu priču na miru. Jedino, strah me ljeta i novih nedovršenih i jadnanebilih. Treba popuniti apartman na Cundi i palubu na jahti.
Nek pričeka dok ekipa opet ne odluči u Istanbul. Dali bi se i app i paluba popuniti! I ne bi bilo jadnanebilih, a pogotovo ne nedovršenih
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
Naslov: Re: Novosti 13 KI čet 04 lip 2015, 23:49
desigualm je napisao/la:
Ne zamerite mi, ali nisam izdržala...
_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan... [You must be registered and logged in to see this image.]
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 13 KI čet 04 lip 2015, 23:56
ezel&eysan je napisao/la:
desigualm je napisao/la:
Ovo me nešto podsjetilo na sutrašnje gostovanje falične ekipe Medcezira u Beyaz showu (i to ne zato što nema Karleuše)... Upssss, u stvari, baš nije falična, da me ne bi krivo shvatili jer će faliti baš bitan dio ekipe koji bi ju činio...no nema veze... (Da ja to objasnim...falična - u ovom slučaju mislila sam s greškom, nepotpuna).
Eysan, ti i ja smo sada kao ona dva žapca iz Muppet showa što izvode s balkona.
Ne, isprika, mene je nasmijao specijalni gost koji dolazi, ne ovaj što ne dolazi...
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 05 lip 2015, 00:08
Amra je napisao/la:
ezel&eysan je napisao/la:
desigualm je napisao/la:
Ovo me nešto podsjetilo na sutrašnje gostovanje falične ekipe Medcezira u Beyaz showu (i to ne zato što nema Karleuše)... Upssss, u stvari, baš nije falična, da me ne bi krivo shvatili jer će faliti baš bitan dio ekipe koji bi ju činio...no nema veze... (Da ja to objasnim...falična - u ovom slučaju mislila sam s greškom, nepotpuna).
Eysan, ti i ja smo sada kao ona dva žapca iz Muppet showa što izvode s balkona.
Ne, isprika, mene je nasmijao specijalni gost koji dolazi, ne ovaj što ne dolazi...
Skroz.
Ma, mene je nasmejalo spominjanje persone koju sam boldovala, devojke ovde plaču, ja da vidim šta je, kad umesto Kendže dolazi svetski značajna Karleuša. Opet se smejem.
_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan... [You must be registered and logged in to see this image.]
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 05 lip 2015, 06:50
a inaku vleznicata za nastanot e ni pomalku ni povekje 300 evra, za Karleusha .....
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 05 lip 2015, 11:27
kikule81 je napisao/la:
a inaku vleznicata za nastanot e ni pomalku ni povekje 300 evra, za Karleusha .....
I dam glavu da će sve bez problema biti rasprodane!