Fotkala što sam fotkala, važnije mi bilo vidjeti ga !!!!
Nenormalno je kak je taj čovjek zgodan, šarma na kilometar
Skužio je da smo ga fotkale, čekale......mahnuo nam iz auta!!!!!
Moj Bebe!!!!!
U odijelu, iskreno, možda čak i neki sitni karo uzorak, jedno od Kipovih, sa onim zakrpama na laktovima. Tamno plava jakna u ruci, otišao kombijem! Zbigecan, ulickan, zgodnica, crn kao crna noć, neobrijan ....
Očigledno je imao neku večerica ranu, nekakvu malo finišu priliku!!!! Možda ga i novinari safariju negdje!
Sva sam luda ...
I did not understand, did you see him? ....
Besi ni, yes, she saw him. She says he is very handsome and his charm can be felt from a miles distance. Also, he gave her a wave when he noticed that she had recognized him . Adan also says that he was wearing one of the KIP suits, that he was unshawed and that he is as dark as the night.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 13 KI čet 23 tra 2015, 19:30
Idem ja opet... ...jedva čekam da nam ispriča detalje....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 13 KI čet 23 tra 2015, 21:37
Tessa je napisao/la:
[Bes ni ]
Besi ni, yes, she saw him. She says he is very handsome and his charm can be felt from a miles distance. Also, he gave her a wave when he noticed that she had recognized him . Adan also says that he was wearing one of the KIP suits, that he was unshawed and that he is as dark as the night. [/quote]
Fotkala što sam fotkala, važnije mi bilo vidjeti ga !!!!
Nenormalno je kak je taj čovjek zgodan, šarma na kilometar
Skužio je da smo ga fotkale, čekale......mahnuo nam iz auta!!!!!
Moj Bebe!!!!!
U odijelu, iskreno, možda čak i neki sitni karo uzorak, jedno od Kipovih, sa onim zakrpama na laktovima. Tamno plava jakna u ruci, otišao kombijem! Zbigecan, ulickan, zgodnica, crn kao crna noć, neobrijan ....
Očigledno je imao neku večerica ranu, nekakvu malo finišu priliku!!!! Možda ga i novinari safariju negdje!
Sva sam luda ...
Besi ni, yes, she saw him. She says he is very handsome and his charm can be felt from a miles distance. Also, he gave her a wave when he noticed that she had recognized him . Adan also says that he was wearing one of the KIP suits, that he was unshawed and that he is as dark as the night.
Dakle,drage moje,imamo ADAN VIDJELICU!!! alllaalla klanjam se
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 24 tra 2015, 16:50
Di vam je onaj smajlic kad (Adan) visi sa grane u ulici!Kvragu i razgledavanje po Istanbulu,treba ko kockar kad jednom dobije pa igra opet o opet ne bi li opet!!!
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 24 tra 2015, 18:40
ASTERVANDER je napisao/la:
Di vam je onaj smajlic kad (Adan) visi sa grane u ulici!Kvragu i razgledavanje po Istanbulu,treba ko kockar kad jednom dobije pa igra opet o opet ne bi li opet!!!
Da znaš da sam danas na poslu ( ...nije da nemam šta raditi) o ovome razmišljala. Mislila sam si da će od Istanbula ovaj put vidjeti samo I.
Mogla bi si i ovako nešto složiti tamo u ulici samo ne sjećam se ima li kakvo prikladno drvo. Čini mi se da nema... [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Amra Moderator
desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
Da znaš da sam danas na poslu ( ...nije da nemam šta raditi) o ovome razmišljala. Mislila sam si da će od Istanbula ovaj put vidjeti samo I.
Mogla bi si i ovako nešto složiti tamo u ulici samo ne sjećam se ima li kakvo prikladno drvo. Čini mi se da nema... [img][You must be registered and logged in to see this link.]
Super ideja. Mislim da ima neko drvce pred ulaznim vratima.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 24 tra 2015, 23:58
Tessa je napisao/la:
Amra je napisao/la:
ASTERVANDER je napisao/la:
Mogla bi si i ovako nešto složiti tamo u ulici samo ne sjećam se ima li kakvo prikladno drvo. Čini mi se da nema... [img][You must be registered and logged in to see this link.]
Super ideja. Mislim da ima neko drvce pred ulaznim vratima.
Samo, bojim se da ja to ne dobijem u zadatak kad budem išla...
bes ni Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 25 tra 2015, 05:59
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 25 tra 2015, 13:22
bes ni je napisao/la:
Vražićak je ta Hulya...nedavno je zabavljala Cagataya (tavlu s njim igrala), a sad i Bebea. A vidi njega kako cvate među ženama.
bes ni Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 25 tra 2015, 15:03
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 25 tra 2015, 16:47
Mislim da svi znamo da je Bebe bio na rođendanu zajedno sa parom Ergenc. Ovi "žutaći" bi opet da prave skandale, ali ja sam uverena da je u pitanju rođendan.
_________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora