Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti 13 KI | |
|
+15HADI BE samani ASTERVANDER kikule81 Leona Istanbul ezel&eysan desigualm melodija dianakara1970 bes ni miba S.N.O.B1 Tessa Amra 19 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 12:40 | |
| I can not believe that between him and Cansu there was nothing, and that they indifferent about each other ... With Sinem they are a beautiful couple, but her previous scandals ... I do not like... | |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 12:54 | |
| Da Adančice, slažem se. I ja mislim da se zaljubio, jer da nije, mislim da se ne bi s njom upuštao u vezu tipa jadnanebila i KK. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 12:56 | |
| - bes ni je napisao/la:
- I can not believe that between him and Cansu there was nothing, and that they indifferent about each other ... With Sinem they are a beautiful couple, but her previous scandals ... I do not like...
What scandals? I didn't know she had any scandals. Could you tell us more about her scandals? _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 12:58 | |
| _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 13:02 | |
| - Tessa je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
- I can not believe that between him and Cansu there was nothing, and that they indifferent about each other ... With Sinem they are a beautiful couple, but her previous scandals ... I do not like...
What scandals? I didn't know she had any scandals. Could you tell us more about her scandals? Ona baš ni nema neke skandale. Vezu sa Ardom ne možemo zvati skandalznom. Bila je duga, jako su se voljeli, prekinuli i gotovo. Malo taj Celikol mi ne ide, ostavlja se malo dojam lova na imena, ali ne mora značiti. Vjerujem da ga je sa nečim oduševila, privukla, dopalo mu se, ovakav nije bio još od Zeynep. Mislim da on ipak zaslužuje bolje od KK ili jadnanebile. Ovaj izbor , uzajamni, je svakako bolji. Hoće li biti sretan, vrijeme će pokazati. Ipak, mislim da se ne zalijeće, ovo je sve normalno ponašanje, ništa to nije posebno, niti znakovito za ovo ili ono. Ako ga ona ne zbrza.... ( ne mogu se oteti osjećaju da bi ona to rado!) Priznajem, imam onaj osjećaj : šakom u stomak, malo sam ljubomorna, onako ženski, ali prihvaćam situaciju, pozdravljam vezu, i želim mu svu sreću svijeta!! Samo da mu bude dobra!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 13:27 | |
| Sad, analiza ( još uvijek mi je teško, ali ne brinite , preživjela sam i gore stvari) Da, gledajući foto, iako su loše, mislim da ga je sačekala, on došao , poljubio , normalno i to je to. Gleee!!, kad je ljubi, ispred ćelavog nema čaša. Poslije je foto, gdje se vidi ćelavi sa čašom, a onda još foto gdje nema ćelavog, ali je čaša na stolu. Još je konobar nije pokupio. Skoro sam sigurna u to Opet ponavljam, riječi je mogao čuti samo ćelavi, ali on nije fotkao. Fotkani su odozgora, kao sa gornjeg nivoa terase. Nije ih fotkao ćelavi. On se začuđeno okreće, ne na riječi, nego mu je netko tko sjedi s njim, i gleda ravno ( ćelavom su skoro iza leđa) , signalizirao tko je došao. Dakle, kad Keki nju ljubi, tek je došao, ćelavi se iznenađen okreće da ga vidi. Ostalo su novinarski dodaci, tješenje i te riječi, da malo aranžiraju članak. Baš bi plakala u javnosti, glasna razmjena riječi, koje se inače izgovaraju tiho, sve je to bla,bla.. valjda su te situacije riješili doma. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 13:32 | |
| Before Turan to 3 years she met with the son of the producer, and left him with a scandal at the eve of the wedding, and then the Turan and again scandalous separation before the wedding, and then 6 months with Cellikol respect and engagement, scheduled for October 2014, and a quarrel and then to the separation .. at New Year's party of Bergüzar Korel she comes with some sort of a singer with whom began dating after Chellikol and 2 months later parted ways with him and then Kenan | |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 13:43 | |
| on the video it shows that he returned to Bodrum for a brother and his ex-wife - because they are recently divorcedу | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 14:00 | |
- on the video it shows that he returned to Bodrum for a brother and his ex-wife - because they are recently divorcedу
Brother is also in Bodrum, There are photo with his son. Is it exactly what they said in the report, they divorced? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 14:11 | |
| - adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
- on the video it shows that he returned to Bodrum for a brother and his ex-wife - because they are recently divorcedу
Brother is also in Bodrum, There are photo with his son.
Is it exactly what they said in the report, they divorced? Who has got recently divorced? Kenan's brother and his wife Ozge? _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Zadnja promjena: Tessa; ned 19 srp 2015, 14:15; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 14:14 | |
- Before Turan to 3 years she met with the son of the producer, and left him with a scandal at the eve of the wedding, and then the Turan and again scandalous separation before the wedding, and then 6 months with Cellikol respect and engagement, scheduled for October 2014, and a quarrel and then to the separation .. at New Year's party of Bergüzar Korel she comes with some sort of a singer with whom began dating after Chellikol and 2 months later parted ways with him and then Kenan
I did not know she was to get married so many times before- as a matter of fact, it's relieving news. We shouldn't be affraid of Kenan getting married very soon. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 14:22 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
Is it exactly what they said in the report, they divorced? Who has got recently divorced? Kenan's brother and his wife Ozge? Tessičićićice, imali smo neki dan članak, gdje tvrde da su se rastali i čak koliku alimentaciju će plaćati. Malo teško za vjerovati, ali ona je skinula prezime sa Instagrama i na FB. Zadnje foto su bile u travnju, kad su bili na piru negdje na jugu, i jedna sa Buyuk ade, prije cca mjesec, mjesec i pol. Doduše, to što smo ga vidjeli na fotkama u Bodrumu, opet ne znači ništa, danas je to inn, provode godišnji zajedno, radi djece.. Ipak, ne vjerujem da su se rastavili. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 14:38 | |
| Cure, glavu gore!! Pa samo se zaljubio!!???Voljela bi čuti, što druge misle o ovome? Odobravate izbor? Damo ga, ne damo ga?? Ja opet priznajem, malo sam ljubosmorena, malo mi je , ali moramo ga jednom nekoj dati. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 15:18 | |
| Ljubomorna, prekovise, 150% | |
| | | melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 15:49 | |
| Ako njega čini stretnim, ok. Iz natpisa, kao da je Berguzar Korel kumovala njihovoj vezi? Nešto je previše puta bila nesuđena udavača. Da li će joj to uspeti sa KI videćemo. Ona mi nije ništa posebno a nije mi ni antipatična/neki prosek. Još uvek od KI očekujem bolji izbor od Skrivene. A ovo za brata da su se razveli, iznenađenje. Meni je lepa i simpatična snaha KI. U Bodrumu sa snahom imaju dve curice mnogo slične i slikale se sa KI. Da li su njene obe. | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 16:18 | |
| Melodijice, brat ima kćer, pa sina. Ova druga je rođakinja. Pojavile su se njene nove foto, snimljene u vrijeme kad je navodno trebalo da je snimala u Istanbulu a on šetao Bodrumom. O tom po tom... Jako sam ljubosmorena, imam i na šta biti. Vidi kako zna da ga snimaju, pa uvlači bušu... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 16:53 | |
| Jedna po jedna. Nemam ništa protiv. Nisam ljubomorna. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 17:29 | |
| - adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
Is it exactly what they said in the report, they divorced? yes I know .. about Divorce was an article I posted on FB... They talked about the 5000 alimony payments per month | |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 17:35 | |
| I wondering, this image from instagram Özge ( brother's wife) and next to her - she is Kenan's sister? She's called Yasemin [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 17:45 | |
| Hvala Adančice.
A ova ženska više mi liči Ozge, kao da je njena robina, a ne na KI i brata.
| |
| | | Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 19:00 | |
| - adan je napisao/la:
Damo ga, ne damo ga??
Naravno da ne.. :aha4: Sad kad je ovakav..bez brkova, nema šanse.. Nije ova Sinemčica loša, onako..nije vulgarna i priprosta kao pa mi nije nedraga.. Lepuškasta je, nežna plavušica..lepo izgledaju zajedno.. Ali (uvek ima ''ali'' ), što bi muški rekli kad opisuju automobile...ima popriličnu kilometražu, uglavnom sa poznatim imenima, pa mi tu malo zvoni za uzbunu.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 20:20 | |
| - adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
Is it exactly what they said in the report, they divorced? Who has got recently divorced? Kenan's brother and his wife Ozge? Tessičićićice, imali smo neki dan članak, gdje tvrde da su se rastali i čak koliku alimentaciju će plaćati.
Malo teško za vjerovati, ali ona je skinula prezime sa Instagrama i na FB. Zadnje foto su bile u travnju, kad su bili na piru negdje na jugu, i jedna sa Buyuk ade, prije cca mjesec, mjesec i pol.
Doduše, to što smo ga vidjeli na fotkama u Bodrumu, opet ne znači ništa, danas je to inn, provode godišnji zajedno, radi djece..
Ipak, ne vjerujem da su se rastavili. Jako bi me iznenadilo da se razvedu, iako sam pomislila kako mi se na temelju slika čini da njih dvoje provode dosta malo vremena zajedno. On putuje na svoju stranu, a ona na svoju. Čudno. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 20:34 | |
| Da se javimo i kažemo šta mislimo o njegovom izboru? Bez obzira na njegove godine, bušu, tanke nogice, podvaljak ili šta god već on je meni muškarac bez premca. Baš zbog toga smatram da bi pored njega trebala biti neka ženska bez premca. Ne zaluđujem se da sam to ja ali sve dosadašnje su mi bile loš izbor. Ova - ne znam šta da kažem. Kao prvo,malo mi je glupavo to, ukoliko sam dobro shvatila, zna je dugo vremena, neko zajedničko društvo i onda se odjednom zaljubi u nju i sad vise ne može bez nje. Bu, to baš ne kapiram. I zna koliko je prešlo preko nje. Osim toga strašno mrzim provodadžisanje od strane bilo koga, kao da je retardiran da sam nađe pa mu drugi traže. Skrivena, za nijansu bolji izbor od ostalih, ali samo za nijansu. Za moj ukus ne ide uz Kenana koji je markantan muškarac ovako bleda i metiljava i beživotna. O njenoj karijeri ne znam ništa ali ako glumi u nekim bljuzgavim filmovima u nastavcima, baš i nema neku karijeru. Ali mi sve miriše da je upecan. Mislim da riba dobro zna šta radi, šta treba i šta ne treba, koristi to što je tu po preporuci društva pa će mu teško biti da je otkači. Uz sve to i pritisak da se konačno oženi daje njenu dobitnu kombinaciju - KENAN BINGO. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 20:35 | |
| - adan je napisao/la:
- Cure, glavu gore!! Pa samo se zaljubio!!???
Voljela bi čuti, što druge misle o ovome? Odobravate izbor? Damo ga, ne damo ga??
Ja opet priznajem, malo sam ljubosmorena, malo mi je , ali moramo ga jednom nekoj dati. Ja odobravam izbor, ali ga se ipak ne odričem. Uostalom, zašto bih? Malo ćemo ga dijeliti i to je to. A i malkice ljubomorne smijemo biti, zar ne? _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 19 srp 2015, 21:25 | |
| Malo me bune one fotke sa večere kako piše 17/07/2015. Previše su obučeni za ovo pretoplo vreme. Skrivena ima kosu smeđe boje. Znači da se ofarbala posle Londona i Bodruma/bila je plava? Možda je to večera pre Londona | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 13 KI | |
| |
| | | | Novosti 13 KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|