Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti 13 KI | |
|
+15HADI BE samani ASTERVANDER kikule81 Leona Istanbul ezel&eysan desigualm melodija dianakara1970 bes ni miba S.N.O.B1 Tessa Amra 19 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 01 kol 2015, 14:01 | |
| Evo kako je nazdravio slučajnom posmatraču i sakupljaču dokaza [You must be registered and logged in to see this image.]A vidi mu facu, kad je skužio da su snimljeni [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 01 kol 2015, 14:15 | |
| On road Izmir-Cesme yesterday at Porsche 911 Turbo of Kenan [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 01 kol 2015, 14:23 | |
| | |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 01 kol 2015, 14:38 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 01 kol 2015, 14:43 | |
| Vidi mu face, samo što ne ujeda. Pravi ljutko. Čemu ljutnja, nije valjda očekivao da neće biti primećen na javnom mestu. SKrivena se izgleda uplašilana od njegove ljutnje. Koliko će stresa preživeti? | |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 01 kol 2015, 14:45 | |
| | |
| | | ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 01 kol 2015, 15:29 | |
| Ha,ne demek......blago joj se!!!! :didi8: _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 01 kol 2015, 16:57 | |
| Valjda su sretni, kad su zajedno. Nisu me se posebno dojmili. Uočavam: On izrazito crn, ona bijela. Ona ima neurednu kosu. Prve fotke, uključivali se u promet, a druge su negdje u vožnji, kao da ih nije ista osoba? Ili kao da nije isto mjesto? Ili jeste, kad su odlazili iz nekog restorana?
Bebe nam je zgodan. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 02 kol 2015, 08:12; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 01 kol 2015, 17:14 | |
| - bes ni je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Bolje bi bilo da su u krug stavili ovu njegovu stisnutu vilicu! A da ne spominjem glave dolje... čija više... Još mu je od nje važnije, jesu li ih safatali ili nisu. To mi baš ni nije odraz neke sreće!! :aha4: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 02 kol 2015, 08:13; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 01 kol 2015, 18:29 | |
| now that the photo looked in more detail, I was left with the impression that they are playing on the "public" | |
| | | Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 01 kol 2015, 21:30 | |
| Dakle mala zna radnju. Rukica na koljeno, posesivno, kao ovo je moje, a u isto vrijeme kao da ga umiruje, nemoj se dragi nervirati zbog novinara, baš su bezobirni što nam ne daju mira, a sve uživa u cijeloj priči jer je glavna. Koji muški papak, neviđeno. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 01 kol 2015, 21:42 | |
| Moram, moram, ne mogu ma koliko se trudila... Užasno je reagirao, za osobu koja je priznala vezu. Ovo su tek druge foto koje su napravljene, a da oni to znaju. Ostale nisu znali da ih fotkaju. On nije posvećen trenutku s njom, važnije mu je djetinjasto i pretjerano reagirati i pokazati palac gore novinaru: dobro si to uradio, bravo!! Apsolutno, pretjerano i nepotrebna komunikacija sa novinarima. I onad opet, ta stisnuta vilica. Pa samo su ih fotoslikisali, pa se ja pitam: ŠTO TO NJEGA ZAPRAVO SMETA!!??Tipičan, organizirani rad Paparazza. Znali su u kom pravcu se kreću, dojavili drugoj ekipi i mi zato imamo sve ove fotke sa dva različita mjesta. Ondje , prilikom uključivanja u promet ih je vidio, a ove druge, uz ogradu nisam sigurna da je uočio da ih snimaju. Možda su uzete čak iz drugog auta. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 01 kol 2015, 22:05; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 01 kol 2015, 21:43 | |
| _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 01 kol 2015, 23:07 | |
| vidjela ženu na videu...Bože sačuvaj na što ta sliči, a vid hoda...gracilna ko lički medvjed | |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 01 kol 2015, 23:56 | |
| Meni najviše smeta što on još uvijek fura taj mladenački auto. Uopće mi ne ide uz njega. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 02 kol 2015, 05:12 | |
| | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 02 kol 2015, 06:38 | |
| Bebe bijesni, pozvizdio, a diva se osmjehuje i pozirara. Učinilo mi se i da je mahnula, ali ne mora biti. Možda je tako uhvatilo ruku. Koja je brzo završila na njegovom koljenu. Bebe opet na krivom mjestu traži krivca. Oni očigledno imaju potpuno različito mišljenje o odnosima sa javnošću. Edit:Evo, svi pišu da je mahala, a on se osmjehnuo. Zašto je onda poludio, odjednom? Ili je pristao na kompromis, sa stisnutom vilicom? [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 02 kol 2015, 09:13 | |
| Da, ona je mahnula, a na njemu se vidi da mu nije drago, ali ne čini mi se ljut. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 02 kol 2015, 09:22 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Da, ona je mahnula, a na njemu se vidi da mu nije drago, ali ne čini mi se ljut.
and raised up thumb | |
| | | kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 02 kol 2015, 09:42 | |
| Ona mafta, na nego ne mu e drago, kako da ne moze da se navikne na celava situacija, kako se da pravi na slila , i povtorno vo tekstovite se spomnuva Arda Turan. Inaku kako par mi izgledaat prosecno, hemija megju niv recisi nikakva, moe mislenje, ne mora da se soglasuvate so mene ..... | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 02 kol 2015, 12:20 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Da, ona je mahnula, a na njemu se vidi da mu nije drago, ali ne čini mi se ljut.
A kako vam se sviđa ovako: Na prvoj foto ( vidi se da izlaze sa parkinga na cestu) čak je i nasmijan, onda su na cesti , a on gleda, ironično, kreću, ona maše i smiješi se, a Bebeu neporecivo i snažno igra mišić na licu, vilica je prečvrsto stisnuta za "nije mu drago". Moje mišljenje je, kako ga je više zasmetala njena spremna reakcija, nego paparazzi. Ona je vrlo spremno i brzo reagirala na neočekivane paparazze. KOLIKE LI IRONIJE I BIJESA U IMPULSU ONOG PODIGNUTOG PALCA!!??? OK, svi ste dobro odradili svoj posao!! - kao da kaže!! O , i te kako ljut!!! Mora da veliki dio vremena provode u diskusiji o tim situacijama, možda je svjestan da će morati popustiti? Kemija? Ta njena ruka , na njegovom koljenu, drvo, poza... označavanje teritorija... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 02 kol 2015, 12:40; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | | kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 02 kol 2015, 12:30 | |
| | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 02 kol 2015, 12:41 | |
| Kike, naučila u LOndonu... kraljevski... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 02 kol 2015, 13:50 | |
| Fotke govore sve, koliko je on besan, ona radosna. Imaju li oni isti cilj u toj vezi. Rekla bi Krenuo sa dragom na letovanje, zar ne uživa u svakom tenutku, pa i da je pokaže zajedno sa njom. Da je sa njom bio na cesti, umesto u autu, isto bi besnio na novinare kao pred stanom. I kada ništa nije mogao, ironično im pokazo palac i okrenuo se prema njima. Da nema one previše stegnute vilice, rekla bih mahnuo im, pozdravio ih, ne smata mu ....., ali nije tako. Što ga dodiruje prisutnost i fotkanje paparazza, koji samo rade svoj posao, zna da su oni svugde. Nisu mu ušli u spavaću sobu, pa razumem besan zbog toga. I da ga nisu spazili na putu, pa videće ih narod u mestu gde idu, šta mu je?? Neka je ubaci u hermetički zatvoreno bure, pošalje kamionom, ostavi u hotelskoj sobi i otvara samo kad on želi a da niko ne primeti. Ne, ne mogu ga nikako shvatiti!? Sam se spusti na ''donji''. ZAŠO ON TAKO REAGUJE, ZAŠTO SE TOLIKO TROŠI NA TAJ BES, PA ONA JE NJEGOV IZBOR, NIJE MU JE NIKO NA SILU NAMETNUO!!??On očito ima neki problem u tim svojim ljubavnim vezama. Ne može sa nekim biti, kako god se to zvalo, a da ne bude primećen. Imam sećaj, ne mora biti tako, da on normalno želi vezu, ali da promaši u izboru, ne bude zadovoljan. Evo, poslednjih pet godina, izbor mu je nula, pokazalo je vreme. Skoro sam naletela na neki video, emisija u kojoj je između ostalih i on tema sa ove svoje tri poslednje jadnice, jao koliko ironije i smeha na račun toga, neviđeno. Istina njegov privatni život njegova stvar, ali da je bio sa jednom onakvom . koja je vulgarna i sramota za celu Tursku, to ne mogu da spojim sa njim. Zato, što on nije bilo ko. I dalje držim da on može i treba mnogo bolju naći, želim mu sreću i u tome. Ali nešto mu ne ide, oko sebe stalno skuplja tu ''ŽNJ?' klasu a ne želi biti viđen. E Kendžo, malo morgen. Koliko god želela da vidim, ne vidim neku jaku hemiju/emocije u toj vezi, a i njegovo ponašanje to potvrđuje. Kako god, držim da je SKrivena, bar za sada, samo trenutni gost u njegovom životu, a ne i glavna uloga. Ona nije (ako ne postane) njegova PONOSNA ISTINA. On će se i njoj, kao i prethodnim, jednog dana zahvaliti na ''lepoprovedenom'' vremenu. | |
| | | ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 02 kol 2015, 16:01 | |
| - adan je napisao/la:
- A kako vam se sviđa ovako:
Na prvoj foto ( vidi se da izlaze sa parkinga na cestu) čak je i nasmijan, onda su na cesti , a on gleda, ironično, kreću, ona maše i smiješi se, a Bebeu neporecivo i snažno igra mišić na licu, vilica je prečvrsto stisnuta za "nije mu drago". Moje mišljenje je, kako ga je više zasmetala njena spremna reakcija, nego paparazzi. Ona je vrlo spremno i brzo reagirala na neočekivane paparazze.
KOLIKE LI IRONIJE I BIJESA U IMPULSU ONOG PODIGNUTOG PALCA!!???
OK, svi ste dobro odradili svoj posao!! - kao da kaže!!
O , i te kako ljut!!!
Mora da veliki dio vremena provode u diskusiji o tim situacijama, možda je svjestan da će morati popustiti?
Potpisujem od A do Š. Mahala je ona, vidi se. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 13 KI | |
| |
| | | | Novosti 13 KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|