Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 3 CD pet 15 svi 2015, 20:52
bes ni je napisao/la:
Znate i sami da se Filmski festival u Kanu priređuje još od ranije. Za vas i za nas... Što se tiče Kana, reći ću sledeće - Moja situacija je malo drugačija, ovo će mi biti treća godina da predstavljam Tursku. Nisam baš uzbuđena kao prve godine, pomalo znam šta me očekuje. Zato ću sada ići da uživam, da budem otvorena. Kao i večeras. (Novinar nešto pita, njega nisam baš razumela ali mislim da je pita za neko snimanje ili možda fotosešn) Hvala, dobro je prošlo, nadam se da će vam se rezultati dopasti.
(Novinar je pita za vest o tome da je Fahrije ljubomorna na nju i da je pokušavala da spreči njen odlazak) Ne, to je izmišljena vest, nije vredna čak ni pomena. Naravno, nas tri smo zajedno. Vest je izmišljena, mislim da nema potrebe ni da odgovaram. Imate li drugih pitanja?
Da li ste čuli da su vam serije jako gledane u Čileu ? Da, i ja sam to skoro čula. Znate da ja volim da putujem. Naravno da bih htela da odem u Južnu Ameriku, u Čile. Malo je daleko, ali imam sada vremena. To je bilo lepo iznenađenje za mene, skoro sam saznala. Naravno da je to lepa vest. Srećna sam što je jedna serija koju smo mi kao ekipa uradili uspešno naišla na dobar prijem u inostranstvu. Hvala vam.
Nemam ni ja. Bezveze ću stavljati smajliće, a nijedan ne bi dovoljno iskazao moj utisak na ove fotografije. I to nisu krivi smajlići, već sama Cansu kao pojava...
Gif sve govori i za mene.
_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan... [You must be registered and logged in to see this image.]
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37