| Novosti 14 | |
|
+11S.N.O.B1 Istanbul samani miba Tessa melodija kikule81 bes ni ezel&eysan Leona The Queen 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 14 pet 28 kol 2015, 10:26 | |
| Be obozavam so opisive A slikive bas pokazvuvaat "srekjen i zaljuben par" ..... zalam no jas ne mislam taka | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 14 pet 28 kol 2015, 16:16 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Kenan reads the menu
[You must be registered and logged in to see this link.] Da, čita menu.. Natukao očale, navukao ruku na čelo, zakrenuo glavu od objektiva... aha.. čita menu!!! Je li mu ovo mlađahna išla po pivicu, cigarete, a možda i šibice? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 14 sub 29 kol 2015, 03:26 | |
| Kako Lignjava nosi ovu vrećicu, kao da joj se gadi (ne znam šta je u njoj). | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 14 sub 29 kol 2015, 08:40 | |
| - melodija je napisao/la:
- Kako Lignjava nosi ovu vrećicu, kao da joj se gadi (ne znam šta je u njoj).
Kondomi? Joj sorry ali tako ste ih dobro rasparamparčale da bi i to valjda saznale. Super ste mi...pratim iz prikrajka. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 01 ruj 2015, 00:05 | |
| Nova Edit: Očekivala sam je. Pokazatelji su da je negdje na jugu, sam. Tada se odmah pojave nove foto, i to ovako smirene, dragovoljne. Kako veliš, Tessičićićice, opet je NJuškica! Mi koje smo vjerovale, da opet može tako izgledati, nagrađene smo!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 01 ruj 2015, 00:33; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 01 ruj 2015, 00:16 | |
| - adan je napisao/la:
- Nova
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Stvarno izvrsno izgleda u zadnje vrijeme. Znam da se ponavljam, ali opet je to naša njuškica. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 01 ruj 2015, 16:49 | |
| Prifalilo materijala... ... hvala Bogu, samo za bragešice!!! Drugdje se ima, ima... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 01 ruj 2015, 23:20 | |
| Adančice, misliš da je sam. Možda se pojavi fotka Lignjave koja ukazuje da je i ona tu. Ili Lignjava čuva kuću na Cihangiru i preko vikenda, da učvrsti tron, da ne bude od nje kuća očišćena kao i od prethodnih? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 01 ruj 2015, 23:30 | |
| - melodija je napisao/la:
- Adančice, misliš da je sam.
Možda se pojavi fotka Lignjave koja ukazuje da je i ona tu.
Ili Lignjava čuva kuću na Cihangiru i preko vikenda, da učvrsti tron, da ne bude od nje kuća očišćena kao i od prethodnih?
Ona se vratila u Istanbul još u petak ili subotu. I to u svoju kuću. Tako da su, i ovaj put, imali vrlo kratak izlet, 3-4dana. Moja je pretpostavka, prema njenom kretanju sa prijateljicama i aktivnosti, da je Bebe ostao na jugu sam. I odmah stižu fotke nasmijanog, opuštenog Muškića. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 02 ruj 2015, 00:00 | |
| Adančice, Bog si. Neka ona ostane zauvek u svojoj kući. Neka ne dira našeg Muškića, naašu :amra5: . | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 02 ruj 2015, 00:54 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 02 ruj 2015, 01:55 | |
| Videla sam ranije na Karadayi FB. | |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 ned 06 ruj 2015, 13:17 | |
| KENAN İMİRZALIOĞLU İLE SİNEM KOBAL EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYOR 6 Eylül 2015 Pazar 11:56:54 Kažu bliži se kraj momačkog života KI. KI i SK pripremaju se za venčanje. Zna li neko šta je ovo, istina ili nešto treće??? | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 ned 06 ruj 2015, 13:43 | |
| pa jas ova bi go zemala kako rezerva isto kako i prstenot za rodenden, svadbata vo juni ili juli veke ni jas ne gi pomnam....Vo nedostig na informacii za niv dvajca se pushtaat sekakvi muabeti, sepak so rezerva bi gi zemala vakvite natpisi , zosto eden den gi vencaat pa za dva meseci gi razdeluvaat, a ako e vistina so srekja i so lesno (vo podgotovkite ) :) :) :).... Turkish media again started talking about the preparations for the wedding of Kenan İmirzalıoğlu with Sinem Kobal ... from the beginning, they denied the relationship, but photos from their kiss dispel their words. Now, most likely there is a preparation for the wedding. In Istanbul is a lot places where they can get married .. but it became known that they want to choose the Çırağan Sarayı. By the end of the year will be the wedding of the couple and decided that it would be in Istanbul .. As is known, the Sinem Kobal moved to Cihangir to Kenan Imirzalioglu.[You must be registered and logged in to see this link.]prevod Karaday FB | |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 ned 06 ruj 2015, 14:16 | |
| Hvala Kiki. Uzimam ovo kao rezervu. Ovog leta, na žalost, od KI nema drugih novosti, osim istrošenih vesti o njegovoj vezi sa SK. Naravno, ako je to njegov izbor, želim mu svaku sreću, TREBAĆE MU.! Više su dojadili, dosta ih je, nisu jedini ''zaljubljeni'' par. Neka se već jednom venčaju. Pitam se, šta će KI - frajeru takvog kalibra cela ta judurma (bar se meni čini tako) oko te veze, a i sam je kriv za to, obzirom na ponašanje od samog početka. Njegova stvar skim će biti u vezi, ali nema potrebe za onim što smo čuli i videli letos, njega su ipak (preko mere ukusa) ismejavali i ponižavali, ne znam da li je on tako video.??? Želim njegov novi projekat, bilo kakav. Kada će to biti, nema o tome nikakvih vesti. | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 ned 06 ruj 2015, 14:38 | |
| Iskreno da kazam, gledajki go negoviot odnos kon vrskata, mozam da zaklucam deka se daleku od brak, moze i se lazam, moze nekoj smeta deka vrskata treba da mu izgleda bas vakva kakva sto ja gledame nie, ne znam. No so samo edno javno pojavuvanje, raka za raka, se drugo nekako mi e usileno, veshtacko, povtorno kazuvam ne mora da se soglasite so mene, no pomegu nego i KK na brodot imase povekje hemija otkolku pomegju SK i KI site ovie pati kolku shto gi vidovme. Vtoro, zosto go zemam natpisov za rezerva povtorno ke povtoram muabetot za rodendeno proslavata i prstenot vo Cihangir, iako se ispostavi deka ne se ni vrateni od odmor, negovoto nepojavuvanje na nejzinata zabava za rodenden, mislam ako se tolku seriozni negovite nameri sepak negovoto mesto ke bese tamu, "citanjeto" na menito na toa ostrovot, nervozata koga go slikaa vo cesme so porseto, isto taka ne zacudi negovoto nepojavuvanje na svadbata na sestra mu na Riza, del od ekipata na Karadayi bese tamu, ubedena sum deka i on bil pokanet poznavajki ja negovata blizina so Riza.
Sakam da kazam nekako nivniot odnos mi e nepriroden, pred malku nalettav na sliki so Riza i devojka mu od vcera vecer vo Galata, normalno se setaat, zatoa ne mozam da go razberam odnosot negov, pogotovo ako e seriozna vrska, mislam deka nema da mu preci pojavuvanje vo javnost, ona e negov izbor, fati ja za raka i uzivaj bre vo zivotot....
Inaku procitav deka SK sprema nov proekt vo koj partner ke i bide Ibrahim pasa od sultan sulejman, proektot e vo produkcija na Ay yapim.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 ned 06 ruj 2015, 16:22 | |
| Slažem se u svemu napisanom, Kikule. I meni je čudno da nije bio na svadbi Rizine sestre, a oni su (kako se pisalo) odavno dobri prijatelji. Šta li je razlog tome??? Treba KI da se pojavljuje u javnosti (kao što to radi i Riza i mnogi drugi) opušteno sa svojim izborom, ma ko god i dokle god to bio, jer je to njegov izbor. Gore je ovo što radi. I meni je čudan njegov odnos prema vezi sa SK (mada ih nikako ne mogu zajedno povezati, nije mi ona čar pojave za njega). A zašto je tako ne razumem, valjda to najbolje on zna. I ono što smo do sada videli na fotkama i video snimcima (mada i to može odati drugačiji utisak) ne odaje mi sliku previše zaljubljenog dečka spremnog na brak, osim ako u isti ne mora silom prilika ući? A takođe šuti i na sve ove pisanije o vezi sa SK, ..... mislim prstenac, romantični rođendan, preselejnje, brak ....; je li to njegova taktita da ćuti na sve, a šta će na kraju biti, ko bi ga znao? Realno, nemamo ni njihovih zajedničkih fotki, osim ono što su uspeli fanovi ili novinari uslikati, što mu je poprilično stvaralo nervozu i ljutnju, što nije mogao sakriti. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 ned 06 ruj 2015, 18:16 | |
| Kike, melodijica ...ja ću samo dodati, ona se nakon fotki iz Grčke drugi dan pojavila u Istanbulu. Vrlo je aktivna na profilima. objavljuje fotke iz svoje kuće i intezivno se druži sa prijateljicama. Jablan je nestao sa lica zemlje. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 14 ned 06 ruj 2015, 21:32 | |
| - adan je napisao/la:
- Kike, melodijica ...ja ću samo dodati,
ona se nakon fotki iz Grčke drugi dan pojavila u Istanbulu. Vrlo je aktivna na profilima. objavljuje fotke iz svoje kuće i intezivno se druži sa prijateljicama.
Jablan je nestao sa lica zemlje. Možda je on preuzeo organizaciju vjenčanja. Kako god, nadam se da je ta vijest lažna jer mi se čini da su prekratko zajedno da bi se odlučili na taj korak. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 pon 07 ruj 2015, 23:50 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 08 ruj 2015, 08:25 | |
| - adan je napisao/la:
- Kenan u problemu
[You must be registered and logged in to see this link.] Ja ne vidim što je na linku. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 08 ruj 2015, 21:48 | |
| O čemu se radi? Ne mogu da otvorim link a baš me zanima zašto je Kenan u problem. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 08 ruj 2015, 23:28 | |
| Mali smiješni video, sa dvoje klinaca... ona mu priopćava da će se udati za njega... njegova reakcija je jako simpatična!!
Štet da ne vidite.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 09 ruj 2015, 13:48 | |
| - adan je napisao/la:
- Mali smiješni video, sa dvoje klinaca... ona mu priopćava da će se udati za njega... njegova reakcija je jako simpatična!!
Štet da ne vidite.. Evo, da pokušam ja.. :didi8: [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 09 ruj 2015, 23:35 | |
| Curke, gde ste, šta ste se uspavale, budite se. Danas TM pišu: KI kupio supermarket za 3 miliona TL, koji se se nalazi između Marmaris i Bozburun. Nedavno otišao tamo sa svojom trenutnom ljubavnicom Sinem Kobal, da proveri kupovinu. Očigledno, kako kažu mediji, KI se odlučio ozbiljno angažovati u poslovnom životu, a Kobalka mu je inspiracija u poslovanju. Dodajem: verovatno mu je i savetnik za nekretnine, šta bi on bez nje, neka bude i poslovođa u marketu - možda je radi poslovnog istraživanja i bila u mini marketu u Lerosu; prethodnih dana TM pisali su kako KI kupuje nekretnie i savetuje svoju ljubav da i ona ulaže u nekretnine. Ne znam šta je više smešno, supermarket, iznos koštanja, savet/inspiracija Kobe za KI u poslovanju ili Kobino ulaganje u nekretnine? Stvarno teško odabrati ...... Čudo, danas ništane pišu o pripremama za brak, šta se iza brda valja, šta je istina? Fanovi pišu (ako je verovati) da je Lignjava imala neuspešan photoshoot u Çırağan ... Ljignjavu na INS pitaju da li je pregnant. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 14 | |
| |
|
| |
| Novosti 14 | |
|