Nema shvatimo krivo, on naprosto blista sa tim osmijehom!!!
Kao da se vratio Ezel... .. ja sam se opet zaljubila!!
Kažu, bio sa prijateljem u Akmerkez centru, nakon ručka obišao dućane sa cipelama.
Na novinarsko pitanje kazao: u novoj sezoni sudjelovat će u seriji! Za filmski projekt postoje ponude, on još čita scenarij, još trebaju pregovarati...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
Naslov: Re: Novosti 14 pet 23 lis 2015, 11:36
Izgleda božanstveno. Zato sam ja stalno kukala da obrije brkove, bez njih je mnogo mlađi i ljepši. I kad se obuče kao čovjek druga slika.
_________________ Vjerujem u sretne završetke.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 sub 24 lis 2015, 09:43
Eh, da. Mi smo ga štedile što se tiče evinin, ali novinari su očigledno odlučili opaliti ovako uslikavši mu (im) prozore...ili ja nisam u toku...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 14 sub 24 lis 2015, 17:11
Cansu je demantovala infose da će glumiti u nastavku SOYA, kaže nije ni dobila ponudu a i ne bi mogla jer je njen lik ubijen u provm dijelu.
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 sub 24 lis 2015, 19:29
S.N.O.B1 je napisao/la:
Cansu je demantovala infose da će glumiti u nastavku SOYA, kaže nije ni dobila ponudu a i ne bi mogla jer je njen lik ubijen u provm dijelu.
Ma kako ubijena? Zar ja nisam gledala kraj? Sad sam zbunjena. Sjećam se zadnje scene kad Ali odlazi na konju, ona stoji sa strane i gleda za njim i onda on stane, pruži joj ruku kako bi se popela na konja. Sjećam se još kako ga je odostraga zagrlila i oboje odjašu uz osmijeh...čista romantika. Pa kaj sam propustila onda?
Evo...od 1:58...
Eh, tad je bio pravi adam!
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 14 sub 24 lis 2015, 20:46
"Amra"Eh, da. Mi smo ga štedile što se tiče evinin, ali novinari su očigledno odlučili opaliti ovako uslikavši mu (im) prozore...ili ja nisam u toku...
Ovo sad zivi on na drugoj lokaciji ili ovdje zive zajedno?
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 14 sub 24 lis 2015, 21:10
samani je napisao/la:
"Amra"Eh, da. Mi smo ga štedile što se tiče evinin, ali novinari su očigledno odlučili opaliti ovako uslikavši mu (im) prozore...ili ja nisam u toku...
Ovo sad zivi on na drugoj lokaciji ili ovdje zive zajedno?
Ona k njemu došla...baš onako kako smo mi nekad zamišljale da se penjemo gore u taj app... ...mislim, ja sam malkice zamišljala...sad više ni u ludilu, eventualno za napravim fotku s prekrasnim pogledom...
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 14 ned 25 lis 2015, 07:57
20/10/2015 at set #emlakekspresi [You must be registered and logged in to see this image.]
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 14 ned 25 lis 2015, 23:20
Amra je napisao/la:
S.N.O.B1 je napisao/la:
Ma kako ubijena? Zar ja nisam gledala kraj? Sad sam zbunjena. Sjećam se zadnje scene kad Ali odlazi na konju, ona stoji sa strane i gleda za njim i onda on stane, pruži joj ruku kako bi se popela na konja. Sjećam se još kako ga je odostraga zagrlila i oboje odjašu uz osmijeh...čista romantika. Pa kaj sam propustila onda?
Naslov: Re: Novosti 14 ned 25 lis 2015, 23:23
The Queen je napisao/la:
Amra je napisao/la:
S.N.O.B1 je napisao/la:
Evo...od 1:58... qx7EcZ633Ww[/youtube]
Eh, tad je bio pravi adam!
Točno. Nije ubijena, nego su zajedno odjahali...
Da se onda nadamo? :didi8: Makar, ja se njemu više i ne veselim. Mogu se veseliti filmu!
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 14 ned 25 lis 2015, 23:26
Na žalost, ne vjerujem. A, da su Turci pametni odmah bi im napisali jednu dobru seriju i film...
Naslov: Re: Novosti 14 ned 25 lis 2015, 23:58
The Queen je napisao/la:
Na žalost, ne vjerujem. A, da su Turci pametni odmah bi im napisali jednu dobru seriju i film...
Ne razumijem tu njihovu logiku. Očigledno je da bi im išlo, gledanost bi bila odlična ali yok. Yazik! Ima još takvih serija i partnera za koje se jednostavno zna da pristaju jedno drugom, da imaju kemiju, da privlače pozornost, da "spašavaju" rupe u scenariju ali fanovi mogu samo sanjati!
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 14 pon 26 lis 2015, 01:23
I ja maštam, KI i Cansu Dere, pa u ptanju je II deo filma, ne mogu ga kvariti drugačijim izborom glumaca za glavne likove.
Curke, zamislite da mu parternka i u filmu bude Skrivena!?
Mislim da je laž. Ay Yapim već ima jednu donem seriju. Aneler ve Annalar, počela prošli tjedan. Još jedna bi bila previše.
Ay Yapim trenutno ima 2 serije : Aneler ve Annalar i Kara Sevda. Cansuina starta od decembra ili januara, Kivancova februar ili mart. Mislim da im je to za ovu sezonu dovoljno. Bila je i planirana serija s Cagatayem ali je pomjerena za iduću sezonu, sep. 2016. Tad očekujem i Kenanovu i vjerovatno Engina Akyureka.
Mislim da je laž. Ay Yapim već ima jednu donem seriju. Aneler ve Annalar, počela prošli tjedan. Još jedna bi bila previše.
Ay Yapim trenutno ima 2 serije : Aneler ve Annalar i Kara Sevda. Cansuina starta od decembra ili januara, Kivancova februar ili mart. Mislim da im je to za ovu sezonu dovoljno. Bila je i planirana serija s Cagatayem ali je pomjerena za iduću sezonu, sep. 2016. Tad očekujem i Kenanovu i vjerovatno Engina Akyureka.
Pa mediji za Cagatayevu još uvijek pišu Ocak 2016. Ne vidim da je prebačena na neki kasniji termin...