Zadnja promjena: adan; pon 15 vel 2016, 23:28; ukupno mijenjano 1 put.
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Novosti 14 pon 15 vel 2016, 22:00
Ova mi jenge ne sliči na Özge,di mu je Derviš,još po Veneciji? Nisu se valjda svadili radi jenge? Joooooooooo,na valentinovo ić u prošnju,romantični naivnjak naš!
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 14 pon 15 vel 2016, 22:09
ASTERVANDER je napisao/la:
Ova mi jenge ne sliči na Özge,di mu je Derviš,još po Veneciji? Nisu se valjda svadili radi jenge? Joooooooooo,na valentinovo ić u prošnju,romantični naivnjak naš!
Da, malo nedostaje Dervis. Jablan je s njim dobar, bili su na koncertu zajedno, prije nekoliko dana, izveli djevojke.
Ali ne zma, kako su roditelji reagirali na rastavu, kad ga nema
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 14 pon 15 vel 2016, 22:23
Stajlingot mu e uzasen,odeloto kako pozajmeno, vratovrskata ddemode, drugo ne komentiram..... ako e srekjen neka mu e sreknno
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 pon 15 vel 2016, 23:14
Eh, sad kad se ženi je demode, a kad je bio bez Sanem, a isto tako uglavnom obučen kao neki deda onda je bio branjen!
Kike, draga...şaka, şaka (al istina!). Samo kad se sjetim kad sam mu stajling znala poljuvati pa mi sve bilo neugodno od vas cura kojima je i dalje frajer... Čak sam mislila da je u meni problem!
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 pon 15 vel 2016, 23:23
Amra je napisao/la:
Eh, sad kad se ženi je demode, a kad je bio bez Sanem, a isto tako uglavnom obučen kao neki deda onda je bio branjen!
Kike, draga...şaka, şaka (al istina!). Samo kad se sjetim kad sam mu stajling znala poljuvati pa mi sve bilo neugodno od vas cura kojima je i dalje frajer... Čak sam mislila da je u meni problem!
Mi u tebi nikad nismo vidjele problem ( i to smo uvijek naglasile, zar ne?).
Poštivale smo tvoje različito mišljenje.
Amra mi je upala u post :
A šta jest...jest... ...sve ste čisto zlato... Ma u meni je problem...mom osjećaju...doduše, toliko dugo sam ga voljela da sam si uzimala za pravo i kuditi ga i hvaliti ga...krenule ste mojim stopama...
Zadnja promjena: adan; uto 16 vel 2016, 23:55; ukupno mijenjano 3 put/a.
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 14 pon 15 vel 2016, 23:30
SRETNO MLADENCIMA ZA VEČNO I PUNO DEČURLIJE
U prošnji su bili majka, otac, sestra Yasemin Imirzalioglu (ima li ona porodicu-vidim isto prezime) i tetka (yengesi) Ozge Imirzalioglu a ne bivša snaha Ozge.
Za nepoverovati da nema brata Derviša. Šta, brat mu već ima novu devojku-ženu, krrenulo momcima Imirzalioglu. Na kojem koncrertu je bio sa KI/SK, ima li fotka.
Na većini FB pogotovo u TR mnogo kritike na njegov stajling na njegov nasretniji dan, evo jedan, citiram: ''Takım elbise topkapı piyasasına benziyor ikinci el ölüden kalmış gibi''.
Očekivala sam da će SK popraviti njegov stajling, a ono njen još gori.
Jedva čekam da mladoženja počne nešto snimati.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 pon 15 vel 2016, 23:32
melodija je napisao/la:
Za nepoverovati da nema brata Derviša. Šta, brat mu već ima novu devojku-ženu, krrenulo momcima Imirzalioglu. Na kojem koncrertu je bio sa KI/SK, ima li fotka.
Melodijice, imaš na prethodnoj strani, fotke i video....
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 sri 17 vel 2016, 00:00
Još fotki sa prosidbe. Nakon oficijelnog dijela, zabava je bila u LaBoom restoranu na Emirganu...
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 sri 17 vel 2016, 21:08
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Mi u tebi nikad nismo vidjele problem ( i to smo uvijek naglasile, zar ne?).
Poštivale smo tvoje različito mišljenje.
Amra mi je upala u post :
A šta jest...jest... ...sve ste čisto zlato... Ma u meni je problem...mom osjećaju...doduše, toliko dugo sam ga voljela da sam si uzimala za pravo i kuditi ga i hvaliti ga...krenule ste mojim stopama...
A mislila sam da nećeš skužiti! Zeznula sam se.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Velikom glumcu Barışu Falay (nezaboravni Kerpeten Ali - Ezel) želim brzo ozdravljenje.
, jadni Baris... želim mu svako dobro?
Ali... iselili ga sa teme Cagatay Ulusoy?
Ja više ne znam di koji pripada. Baris Falay, Baris Ayaz, Cagatay... Kud ću s policemanom kad krene nova serija? Pod Barisa opet?
Velikom glumcu Barışu Falay (nezaboravni Kerpeten Ali - Ezel) želim brzo ozdravljenje.
, jadni Baris... želim mu svako dobro?
Ali... iselili ga sa teme Cagatay Ulusoy?
Ja više ne znam di koji pripada. Baris Falay, Baris Ayaz, Cagatay... Kud ću s policemanom kad krene nova serija? Pod Barisa opet?
Tamam.
A evo i nagađanja zašto se Jablan nije pojavio u Parizu na vjenčanju Kivanca Tatlituga. Koliko ja znam, on se već viđao sa Zeynep i njenim mužem po vjenčanjima