| Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... | |
|
+18Maki sambth suradnica Pesimisticna Snupika melodija honeybunny Efan adan dolcevita026 Ali_ bes ni Tessa Re Alone omerovaejsan Amra S.N.O.B1 The Queen 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pet 05 lis 2012, 23:15 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pet 05 lis 2012, 23:30 | |
| Amra,hvala ti na slikama. Ja zaokupljen drugim stvarima oko Cansu pa i ne stignem nakeljit koju | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pet 05 lis 2012, 23:41 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Amra,hvala ti na slikama. Ja zaokupljen drugim stvarima oko Cansu pa i ne stignem nakeljit koju
Nema na čemu, samo se bojim da ponavljam već postane.... Novo prepuštam tebi i curama, a ja onda opušteno...... čeprkam.....po starom.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... ned 07 lis 2012, 16:37 | |
| Baš je lijepa i sve joj dobro stoji.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... ned 07 lis 2012, 23:29 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pon 08 lis 2012, 21:48 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pon 08 lis 2012, 22:40 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... uto 09 lis 2012, 22:22 | |
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... uto 09 lis 2012, 22:33 | |
| Pravi je komad ženske. I uopće nema male grudi kao što joj neki spočitavaju :aha4: . Taman za svoju građu. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... uto 09 lis 2012, 22:36 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Pravi je komad ženske. I uopće nema male grudi kao što joj neki spočitavaju :aha4: . Taman za svoju građu.
Pa da....kao da bi bilo bolje da ima onakve lopte ko ova Malike ili kako se već zove... Cansu ima duga leđa, uska ramena i veće joj nikako ne bi pristajale... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... sri 10 lis 2012, 13:20 | |
| Cansu ima nešto što je jako rijetko - izuzetno simetrično lice. Primjetila sam kad radim designe, da sliku mogu horizontalno rotirati a da njen lik ne izgubi na ljepoti. To je zbilja rijetkost. Pokušajte sa nekom drugom osobom. KI npr. potpuno gubi kad se slika rotira. Ona je zbog toga jako zahvalan model što se tiče fotografa i fotografija. Mogu se urediti na bilo koji način a ostaju perfektne! Evo daću primjer: [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... čet 11 lis 2012, 00:50 | |
| - Re Alone je napisao/la:
Cansu ima nešto što je jako rijetko - izuzetno simetrično lice.
Primjetila sam kad radim designe, da sliku mogu horizontalno rotirati a da njen lik ne izgubi na ljepoti. To je zbilja rijetkost. Pokušajte sa nekom drugom osobom. KI npr. potpuno gubi kad se slika rotira.
Ona je zbog toga jako zahvalan model što se tiče fotografa i fotografija. Mogu se urediti na bilo koji način a ostaju perfektne!
Evo daću primjer:
[You must be registered and logged in to see this link.] Zanimljivo....to stvarno nisam znala...i točno je što kažeš... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... čet 11 lis 2012, 11:11 | |
| Cansu je jedinstvena u svakom pogledu.... :ree2: |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pet 12 lis 2012, 19:58 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... ned 14 lis 2012, 17:32 | |
| Nije li Carici danas rođendan? Ja mislim da je! E, pa sretno joj bilo! Želim joj dečka kojeg i mi želimo! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... ned 14 lis 2012, 22:11 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pon 15 lis 2012, 20:18 | |
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pon 15 lis 2012, 21:58 | |
| ..... Carica je perfektna u svemu .......... ...... ONA je žena koja zrači, privlači ..... ONA ne može biti ne primjećena... .... i ONA i BEBE su istinske zvijezde ..... ja im želim svaku sreću ...... naročito da su skupa u RL ......... ...... neka prestanu biti ljuti :neda: ...... neka se vole uživaju zajedno : :treees: didi: ........ a i mi gledajući ih sretne zajedno ... i samo zajedno | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... sub 20 lis 2012, 23:31 | |
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pet 26 lis 2012, 22:48 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... ned 28 lis 2012, 00:47 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... sri 31 lis 2012, 23:21 | |
| Ne brinite, ništa joj se nije dogodilo.....stare fotke.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... sri 31 lis 2012, 23:32 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... sri 31 lis 2012, 23:39 | |
| Lijepo... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... čet 01 stu 2012, 21:03 | |
| Snobić novo, ja staro...(stavila greškom na novosti... ) [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... | |
| |
|
| |
| Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... | |
|