| Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... | |
|
+18Maki sambth suradnica Pesimisticna Snupika melodija honeybunny Efan adan dolcevita026 Ali_ bes ni Tessa Re Alone omerovaejsan Amra S.N.O.B1 The Queen 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... ned 01 oľu 2015, 15:19 | |
| - miba je napisao/la:
- Cansu je uvek interesantna, lepa i odličan model.
[You must be registered and logged in to see this link.] Mibice, zaista prekrasne asocijacije... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... ned 01 oľu 2015, 16:15 | |
| - adan je napisao/la:
- miba je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Mibice, zaista prekrasne asocijacije... Adanice, hvala ti na podstreku, zaista je meni zadovoljstvo što ti se dopadaju ove moje asocijacije. Želim da budem sa vam i da budem u vašem predivnom timu. | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... ned 01 oľu 2015, 16:35 | |
| - miba je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- miba je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Mibice, zaista prekrasne asocijacije... Adanice, hvala ti na podstreku, zaista je meni zadovoljstvo što ti se dopadaju ove moje asocijacije. Želim da budem sa vam i da budem u vašem predivnom timu. Pa i jesi, canim. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... ned 01 oľu 2015, 16:36 | |
| _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pon 02 oľu 2015, 18:10 | |
| Ti me nadahnjuješ Ejšanče, evo jedna divna crno-bela, ovde je Cansu top, barem za mene. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pon 02 oľu 2015, 18:11 | |
| - miba je napisao/la:
- Ti me nadahnjuješ Ejšanče, evo jedna divna crno-bela, ovde je Cansu top, barem za mene.
[You must be registered and logged in to see this link.] Pa, kad ti ide to od ruke, što da ne? Savršena je. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pon 02 oľu 2015, 18:19 | |
| Ovde mi je Cansu posebna, specijalna i prelepa, naravno uvek je takva. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
| |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... uto 03 oľu 2015, 20:05 | |
| | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... uto 03 oľu 2015, 21:57 | |
| | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... uto 03 oľu 2015, 22:30 | |
| Jako lijepo , Mibice..jako... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... uto 03 oľu 2015, 23:04 | |
| Miba, i od mene sve pohvale, posebno za zadnje dvije sa cvijećem. Krasno. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... uto 03 oľu 2015, 23:12 | |
| Adan i Tessa, hvala vam za pohvale, htela sam da budem od neke koristi, mada sam ja gledala Ezela, a oko ovih serija koje vi pratite ja ih ne gledam, ali pored vas pomalo nešto, pročitam, pogledam fotose. Drago mi je da vam se dopadaju. _________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... sri 04 oľu 2015, 00:06 | |
| Miba, kao i uvek, mora da dođe na red i moja pohvala. Odlilno ti to radiš, baš mi se sviđa. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... sri 04 oľu 2015, 00:34 | |
| Eyšanče, hvala ti, znam da od tebe uvek dobijam pohvalu, što me od sveg srca raduje. _________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pet 06 oľu 2015, 15:01 | |
| | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pet 06 oľu 2015, 15:16 | |
| _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pet 06 oľu 2015, 16:17 | |
| O ovom spoju samo možemo trenutno da sanjamo, jer Kivanč posle kratke serije "Kurt Seyit i Šura" koja je je kod Turaka totalno propala, imala je slabu gledanost, iako je u zemljama okruženja, arapskim zemljama, kod rusa i da ne nabrajam više, sa oduševljenem prihvaćena. "Plava ljubičica", kako ga zovu na jednom od naših foruma, dao je sebi odmor, za sada neće snimati nikakve serije, snima reklame za Akbanu, malo će da se udalji od publike, jedino možda ga vidimo sa Cansu u nekom filmu (to je samo moja želja pusta), što bih se veoma radovala. Ostala mu je opcija da snima filmove. | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pet 06 oľu 2015, 18:55 | |
| | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pet 06 oľu 2015, 18:57 | |
| | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pet 06 oľu 2015, 19:10 | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pet 06 oľu 2015, 19:12 | |
| - miba je napisao/la:
- Association.
[You must be registered and logged in to see this link.] Odlična asocijacija! _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... pet 06 oľu 2015, 20:16 | |
| Hvala Eyšanče . Zaista meni nije jasno zašto Cansu i Kiva nikada nisu igrali u nekoj seriji ili filmu. _________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... ned 08 oľu 2015, 13:11 | |
| | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... ned 08 oľu 2015, 14:26 | |
| Pokušala sam da je nađem tu slatku scenu, nisam uspela. _________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... ned 08 oľu 2015, 16:08 | |
| - miba je napisao/la:
- Pokušala sam da je nađem tu slatku scenu, nisam uspela.
U 37. epizodi, kad Sekiz priča sa Canom na terasi Kenanove kuće, dolazi Eysan... super je bila scena, već sam ih tad ošacovala. Nemaš tu scenu izdvojenu, imaš je samo u epizodi. Mada i ona scena kad Sekiz dolazi kod Kenana na večeru, oni pogledi, ja već osećam hemiju...baš bi bili dobar par. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... | |
| |
|
| |
| Fotografije,gifovi,banneri,video clipovi... | |
|