| Karadayi - Novosti | |
|
+14Leona enny melodija The Queen suradnica d.i.n.a. Lutijena Re Alone Tessa adan bes ni Amra S.N.O.B1 honeybunny 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Karadayi - Novosti ned 12 kol 2012, 18:40 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Godina proizvodnje: 2012 Sezona: 1 Žanr: drama Produkcija:Ay Yapim Reditelj: Uluç Bayraktar, Cem Karci Scenario: Eylem Canpolat, Sema Ergenekon Glumci: Kenan Imirzalioglu, Berguzar Korel, Cetin Tekindor, Melike Ipek Yalova ...najava serije... [You must be registered and logged in to see this link.] ...sa prikazivanjem započinje u rujnu 2012. godine na ATV-u... ...a snimanje počinje ovih dana... Mahir works with his father in their shoemakers shop. Their lives and the lives of their family turn upside down when their shop in the shopping area is dismantled. Mahir, who is on the verge of getting engaged to his childhood friend Ayten, not only is distraught which the happenings at the shop, he is also in shock with the arrest of his beloved father. His father is being charged with the murder of the head prosecutor. At first, Mahir is certain that this is all a misunderstanding, however after a short time passes he is now certain that this is a setup. If within 30 days it is not proven that Nazif is innocent, he will be executed. Mahir has only one choice, to appear before Judge Feride, and convince her that his father is innocent. Yapım/Production Company : Ay Yapım Yapımcı/Producer : Kerem Çatay Yönetmen/Directors : Uluç Bayraktar / Cem Karcı Senaryo/Screenplay Writers : Eylem Canpolat / Sema Ergenekon Oyuncular/Performers : Kenan İmirzalıoğlu (Mahir), Çetin Tekindor (Nazif), Bergüzar Korel (Feride), Yurdaer Okur (Turgut), Rıza Kocaoğlu (Yasin), Civan Canova (Çetin), Leyla Lydia Tuğutlu (Songül), Melike İpek Yalova (Ayten), Atsız Karaduman (Dalyan Rıza), Şebnem Dilligil (Safiye) _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; pon 13 kol 2012, 00:53; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 12 kol 2012, 20:42 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 12 kol 2012, 21:44 | |
| Otvorene službene stranice: Karadayi još je u izradi YuTube Karadyi [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 12 kol 2012, 22:20 | |
| Mislim da je umjesto one što je gore na slici s Kenanom i Berg 'uletila' ova [You must be registered and logged in to see this image.]Melike Ipek Yalova. Prelijepa djevojka, nema šta Muzika u traileru mi k'o iz western filmova . Očekujem kauboje u slijedećem traileru | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 12 kol 2012, 22:29 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
Muzika u traileru mi k'o iz western filmova . Očekujem kauboje u slijedećem traileru Dobar, zao, loš.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 12 kol 2012, 23:05 | |
- Mislim da je umjesto one što je gore na slici s Kenanom i Berg 'uletila' ova
[You must be registered and logged in to see this link.]
Melike Ipek Yalova. ...hvala.... ...onda sklanjam tu fotku... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 12 kol 2012, 23:15 | |
| dakle, na atv-u 4 nove serije. kenanova s najjačim glumcima, očekujem da bude i najuspješnija | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 12 kol 2012, 23:21 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 12 kol 2012, 23:23 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 13 kol 2012, 07:56 | |
| ...za glazbu je, opet, zadužen Toygar Isikli.... [You must be registered and logged in to see this link.]...imamo i službenu ATV-ovu FB stranicu Karadayi... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 13 kol 2012, 11:29 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 13 kol 2012, 11:56 | |
| Snobiću, ne bih rekla da je to FB službena stranica. I ova je kao i stotine novootvorenih za Karadyi fan stranica. Uz to je loše napravljena i ne izgleda kao službena.
|
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 13 kol 2012, 12:54 | |
| - Didily je napisao/la:
- Snobiću, ne bih rekla da je to FB službena stranica. I ova je kao i stotine novootvorenih za Karadyi fan stranica.
Uz to je loše napravljena i ne izgleda kao službena.
... ...zbog moje gluposti kriv je SNOBić.... .... Didi, ja sam je postala.... ....ta je stranica predstavljena na ATV-ovoj FB stranici... [You must be registered and logged in to see this link.]...e sad...ako je i ATV-ova stranica fan stranica, a ne službena... ...onda sam, po tko zna koji put, nasjela... ...i ispričavam se... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 13 kol 2012, 12:59 | |
| mah, nije ni bitno. često više inf. ima na ovim fan stranicama nego službenim | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 13 kol 2012, 13:17 | |
| honeybunny, nije to glupost. U svakom slučaju, ja se ispričavam i tebi i Snobiću. U pravu si, ono jeste ATVova službena stranica (linkaju je s web stranice) onda oni ne bi preporučili koju ne podržavaju ili sami ne vode. Dakle, Kradayi Facebook zahvaljujući Honney: [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 14 kol 2012, 14:32 | |
| Jedna od lokacija gdje će se snimati serija jeste fabrika obuće na Beykozu ? [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]1 ep će biti emitovana već u prvoj sedmici septembra i ići će ponedjeljkom kao i Ezel ? | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 14 kol 2012, 18:16 | |
| Кто zna što će biti glavni serije, tu je otac i sin a opet, naziv je ime heroja? | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 14 kol 2012, 18:20 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Кто zna što će biti glavni serije, tu je otac i sin
a opet, naziv je ime heroja? .. mi ne znamo ništa .. čak ni naslov .. .. kojeg heroja ? ... .. evo .. još napisa .. nešto oko imena ? .. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 14 kol 2012, 19:42 | |
| Kako ne znamo naslov ? "Karadayi" Kako sam ja mogao skontati to nije baš rijetko tur. prezime. Radit će se vjerovatno o toj porodici Karadaije. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 14 kol 2012, 19:52 | |
| adan ne zja naslov jer NE SMIJE takav naslov znati hony2 |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 14 kol 2012, 20:16 | |
| Ako se ne varam Karadayi je bio neka značajna vojna osoba u Turskoj, general, admiral, što li, a imao je i neke veze sa sveučilištima....ne znam puno o tome. Ipak, mislim da to nema veze sa serijom jer kao što kaže Snobić, to je često tursko prezime. Edit: e sad, da ne bi ispalo da mudrujem i da vi ne bi mislile/mislili što ja to znam o Turskoj - tu je wikipedija pa sam neki dan malo luknula i gotovo ništa zapamtila. A što, Adančica nam neće sudjelovati u ovoj temi jer ne smije napisati ni naslov? A jadna! I opet edit: Možemo li mi seriju (kako bi izašli Adančici u susret) nazivati Karanedayi? Hoće onda smjet sudjelovat? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 14 kol 2012, 21:40 | |
| Slika sa službene FB stranice. Pogledajte te grozne brke. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 14 kol 2012, 22:23 | |
| - Tessa je napisao/la:
Slika sa službene FB stranice. Pogledajte te grozne brke.
[You must be registered and logged in to see this link.] ...Tessice...to ti nije službena stranica serije... ...ta je fan stranica...a mislim da je od istih likova koji su se jedno vrijeme predstavljali kao KI i imali njegovu službenu stranicu... ...a ti brhkovi... ...to su Ejder Kapani brhkovi!!!!!! ...i nisu mi baš bili tako grozni... ...jeste li primjetili kako čak i turski novinari ne primjećuju da pišu naziv serije Kabadayi...čak i u onom SNOBićevom linku... ...i oni se boje naziva!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 14 kol 2012, 22:32 | |
- Kako ne znamo naslov ? "Karadayi" Kako sam ja mogao skontati to nije baš rijetko tur. prezime. Radit će se vjerovatno o toj porodici Karadaije.
.. lapsus..snobiću ... mislila sam .. ne znamo ima li kakvo značenje to ime ... - Didily je napisao/la:
- adan ne zja naslov jer NE SMIJE takav naslov znati hony2
.. ... .. to će biti , bojim se serija koju ću napeto pratiti ...kao Ezela.. .. dok ne saznam zašto se tako zove ... - Amra je napisao/la:
A što, Adančica nam neće sudjelovati u ovoj temi jer ne smije napisati ni naslov? A jadna! I opet edit: Možemo li mi seriju (kako bi izašli Adančici u susret) nazivati Karanedayi? Hoće onda smjet sudjelovat? .. ne .... ne mijenjati naslov ...…. [You must be registered and logged in to see this image.].. odmah me asocirala na Muškića...… [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 14 kol 2012, 22:37; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 14 kol 2012, 22:34 | |
| Ne znam zašto ne izlazi sinopsis, da barem okvirno znamo o čemu serija govori ? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti | |
| |
|
| |
| Karadayi - Novosti | |
|