| Karadayi - Novosti | |
|
+14Leona enny melodija The Queen suradnica d.i.n.a. Lutijena Re Alone Tessa adan bes ni Amra S.N.O.B1 honeybunny 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 14 kol 2012, 23:09 | |
| Ja sam bila uvjerena da je to službena stranica. Sorry. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 14 kol 2012, 23:32 | |
| Izgleda s tim brcima skoro kao Mišo Kovač. Sve čekam da zapjeva: .....zbooog jeeedneeeee diiiiivneeeee crneeeeeee žeeeeeeneeeeeeee..... .....zbooog njeneeeeee divneeeee crneeee koseeee...... Žao mi......ponijelo me.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 15 kol 2012, 00:07 | |
| | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 15 kol 2012, 00:11 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 15 kol 2012, 00:13 | |
| .. čulo se do Bospora .. Amriičak ..... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 15 kol 2012, 00:26 | |
| - adan je napisao/la:
.. čulo se do Bospora .. Amriičak .....[You must be registered and logged in to see this image.] Da...tak mi je i zvonilo u glavi. Al, sad mi je sinulo, pa to pjeva Kićo Slabinac, a on nema brkove. A jbm....kak sam zeznula.... Nema veze, Ree..., ti zamisli njega: [You must be registered and logged in to see this image.]Ja gledao sam sunce na istoku kako se budi... i gledao sam oblake i jutro u tisuću boja... sklapao oči od bola i skrivao suze... a ona je ostala tamo, daleko u noći... zbog jedne divne crne žene.... zbog njene divne crne kose.... zbog jednog pogleda tužnog u noći... zbog obećanja da će mi doći... tužan i sam , čekam je ja... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 15 kol 2012, 00:48 | |
| ....ma Mišo Kovač je legenda!!!!!!! ˝Svi pjevaju ja ne čujem...˝ ...i onda krš i lom!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 15 kol 2012, 00:52 | |
| ... superr.. sviđa mi se ova tema ... [You must be registered and logged in to see this image.].. ostala si uvijek ista .. Honeyka ... .. ako ovako nastavimo.. .. i snobić će saznati fabulu.. .. i Ree će dobiti podoknicu .. .. adančica će saznati što je Kahradayi.. .. Amričak će prestati pjevati .. .. Tessičićica će pronaći novu original FB stranicu .. .. ostalih 80-ak članova će se čuditi kakvog admina imaju ... .. ali..što je najgore .. Didi će ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 15 kol 2012, 00:58 | |
| A ima on i onu: Hej živote što me snađe Sve su moje potonule lađe _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 15 kol 2012, 01:01 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 15 kol 2012, 01:03 | |
| ...dosta Miše Kovača!!!!!!!!!!! ...ne želim Njega i Njegove brhkove uspoređivati sa Mišom i njegovim brcima!!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 15 kol 2012, 01:14 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 15 kol 2012, 14:37 | |
| Meni više na Elija Piska vuče. |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 15 kol 2012, 16:02 | |
| za Didily _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 15 kol 2012, 18:40 | |
| Ja sam s Google prevoditelj put za vas .. Žao mi je ... | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 15 kol 2012, 19:34 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Ja sam s Google prevoditelj put za vas .. Žao mi je ...
canim, do you speak english ? we're glad to have you here :didi: znaš li engleski? drago nam je da si tu s nama :) | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 15 kol 2012, 20:15 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
canim, do you speak english ? we're glad to have you here :didi:
znaš li engleski? drago nam je da si tu s nama :) Hvala! ja sam lijepo biti s vama! | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 15 kol 2012, 21:01 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sub 18 kol 2012, 15:16 | |
| ...evo nam nešto o seriji i na engleskom.... [You must be registered and logged in to see this link.]...iako više-manje piše ono što već znamo.... ...scenarij pišu Sema Ergenekon i Eylem Canpolat... ...serija će imati dva redatelja...Uluca Bayraktara i Cema Kargija... ...to je priča o postolaru i njegovom sinu... ...Berguzar će imati ulogu tužiteljice... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sub 18 kol 2012, 15:27 | |
| zar nije obućar ? ove dvije scenaristice su mi najslabija karika čitavog projekta uzevši u obzir kakve su serije (žanr) do sad izlazile iz njihovg pera | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sub 18 kol 2012, 15:31 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- zar nije obućar ?
ove dvije scenaristice su mi najslabija karika čitavog projekta uzevši u obzir kakve su serije (žanr) do sad izlazile iz njihovg pera .. a što je obućar? Zar nije postolar ? ... .. dobri smo ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sub 18 kol 2012, 15:32 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 19 kol 2012, 10:16 | |
| ...glasajte za novu Ljepotančićevu seriju!!!!! [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti čet 23 kol 2012, 11:15 | |
| ...novo ime u seriji je folk pjevač i glumac Yavuz Bingol... [You must be registered and logged in to see this link.]...a i čini se da je na pomolu velika filmska ljubavna priča Ljepotančića i Berguzar!!!!! ...nadam se sa sretnim završetkom... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti čet 23 kol 2012, 20:41 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...novo ime u seriji je folk pjevač i glumac Yavuz Bingol...
[You must be registered and logged in to see this link.]
...a i čini se da je na pomolu velika filmska ljubavna priča Ljepotančića i Berguzar!!!!! ...nadam se sa sretnim završetkom... Nije da želim coprati ali...sa sretnim završetkom? Teško.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti | |
| |
|
| |
| Karadayi - Novosti | |
|