| Novosti 2 KI | |
|
+15Leona enny HADI BE suradnica melodija Re Alone dolcevita026 d.i.n.a. Amra S.N.O.B1 adan honeybunny bes ni Tessa Snupika 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 21 kol 2012, 22:36 | |
| ...za nas je novost..ali reklama je stara...reklama za Policiju... [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]...Ljepotančić kao pripadnik antiterorističke jedinice!!!!!!! ...čovjek poželi postati terorist!!!!! ...samo da... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 21 kol 2012, 23:09 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 21 kol 2012, 23:20 | |
| Šta mi sve ne iskopamo! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 23 kol 2012, 01:17 | |
| ... Božanstveni nema pojma .. a meni s ečini da piše.. .. kako s epridružio setu .. tj. počeo sa snimanjem .. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 23 kol 2012, 01:33 | |
| yes
...to je i bilo za očekivati...
...serija samo što nije počela...početkom rujna...zar ne?
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 23 kol 2012, 01:48 | |
| Draga mu je u Izmiru, bolesna: still undiagnosed, tired of giving blood warrior got tired of the situation worse
Na svim stranicama (nema mreže u koju se nije registrirala) od nedavno piše da živi u Istanbulu. Na Twitteru zadnje piše da je u Izmiru u Akbulut Perde, a to je dućan s namještajem. |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 23 kol 2012, 09:46 | |
| - Didily je napisao/la:
- Draga mu je u Izmiru, bolesna: still undiagnosed, tired of giving blood warrior got tired of the situation worse
Na svim stranicama (nema mreže u koju se nije registrirala) od nedavno piše da živi u Istanbulu. Na Twitteru zadnje piše da je u Izmiru u Akbulut Perde, a to je dućan s namještajem. Mislim da joj je mačka bolesna. Opsjednuta je tom mačkom. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 23 kol 2012, 11:12 | |
| ...a turski mediji se još uvijek bave Ljepotančićevim posjetom Grčkoj... ...i ovim novim fotkama sa plaže... ...naslov: Nema bijega od medija... [You must be registered and logged in to see this link.]....najbolje od svega je d ato nisu paparazzi fotke... ...a i Ljepotančić baš i nije bježao od javnosti... ...kao što to radi u Turskoj.. ...kad bi se barem i oni tako bavili njim dok je doma!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 23 kol 2012, 22:42 | |
| ...a i grčki mediji se još uvijek bave Ljepotančićevim posjetom Lesbosu... ...je li im to bila i vijest u nekakvom dnevnom pregledu....vijestima ili ??? [You must be registered and logged in to see this link.]...od 15:38... ...miješali su snimku sa fotkama s plaže... ....to im je najbolja reklama otoka... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 24 kol 2012, 16:05 | |
| .. kaže snobić ... [You must be registered and logged in to see this image.]Best Actor in SeriesHa-gyun Shin (Korea, Brain) [B]Kenan Imirzalioglu (Turkey, Ezel) _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Snupika Ezelovac
Broj postova : 67 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 24 kol 2012, 23:59 | |
| ljudi ja toliko verujem da ce on uzeti nagradu | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 25 kol 2012, 00:20 | |
| .. a ja do danas nisam znala niti da je nominiran !!!.. .. znala sam za seriju i za Beren .. ... kako bi ot bilo ... mrak !!! ... .. hoće li Bebe putovati u Seul na dodjelu ...??? .. to je velika stvar .. trebao bi biti tamo ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| |
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 25 kol 2012, 01:04 | |
| ... SNOBiću... ...ne znam znaš li možda... ...dodjeljuje li tu nagradu nekakav stručni žiri... ...ili samo glasovi publike? ...ako su u pitanju nekakva stručna tijela... ...vjerujem da će Ezel i Ljepotančić pokupiti nagrade... ...ali ako je to glasanje tipa anketa na netu... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 25 kol 2012, 01:11 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- adan je napisao/la:
.. a ja do danas nisam znala niti da je nominiran !!!.. .. znala sam za seriju i za Beren ..
... kako bi ot bilo ... mrak !!! ... .. hoće li Bebe putovati u Seul na dodjelu ...???
.. to je velika stvar .. trebao bi biti tamo ... adanček. kako nisi znala ,pa ja sam postao i ovdje i tamo čim u objavljena imena finalista. ne paziš na času
pa valjda će ići osim ako im nije unaprijed javljeno da nisu dobili nagrade ... očito ... nisam pazila .. .. ja sam zapamtila nominaciju za seriju i za Beren Saat ... .. ali .. vjerujem ... nagrada je naša !!!... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 25 kol 2012, 01:54 | |
| | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 25 kol 2012, 02:02 | |
- honey,stručni žiri je u pitanju
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this image.]...nakon nominacija vidjela sam da je bila nekakva anketa sa nominiranima... ...ali je trajala svega 4-5 dana... ...jer i bilo bi mi logično da je stručni žiri u pitanju... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 25 kol 2012, 02:09 | |
| ne znam, ne bih da budem pesimista al' mislim da će dati nagrade svojima (Korejcima). Vidjet ćemo. Držim palčeve da osvoje nagrade i Bero i Kendžo i EZEL :ree2: jer su zaslužili ! Mi smo to zaslužili !
mislim da se radilo o anketi za korejsku dramu-public voice, to je nešto zasebno . nema veze s ovim nominacijama.
mene brine što se Ay Yapim uopće ne oglašava , mislim je l' to njima uopće bitno ? Njihova serija, njihovi glumci nominirani za najbolje u svijetu ?! Valjda bi trebalo do sad dsa znamo planira li neko od ekipe Ezela,Ay Yapima ići tamo ? Kenan ? Ni za Beren se ništa ne zna , ona je u Americi,,ne znam je l' se vratila... | |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 25 kol 2012, 21:06 | |
| jel to najdraža ima dućan sa zavjesama u izmiru? (doveo me link sa njenog twittera) [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 25 kol 2012, 21:28 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- jel to najdraža ima dućan sa zavjesama u izmiru?
(doveo me link sa njenog twittera)
[You must be registered and logged in to see this link.] Ajd nek nešto radi! I bolje da prodaje zavjese nego da dizajnira odjeću. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 26 kol 2012, 00:24 | |
- ne znam, ne bih da budem pesimista al' mislim da će dati nagrade svojima (Korejcima). Vidjet ćemo. Držim palčeve da osvoje nagrade i Bero i Kendžo i EZEL :ree2: jer su zaslužili ! Mi smo to zaslužili !
mislim da se radilo o anketi za korejsku dramu-public voice, to je nešto zasebno . nema veze s ovim nominacijama.
mene brine što se Ay Yapim uopće ne oglašava , mislim je l' to njima uopće bitno ? Njihova serija, njihovi glumci nominirani za najbolje u svijetu ?! Valjda bi trebalo do sad dsa znamo planira li neko od ekipe Ezela,Ay Yapima ići tamo ? Kenan ? Ni za Beren se ništa ne zna , ona je u Americi,,ne znam je l' se vratila... Meni se nekad cini da njih zabole uvo za te internacionalne nagrade sto je potpuno suludo da im nije bitno sto su im serije i dvoje glumaca nominovani na festivalu u dalekoj Koreji...sad da vidis kad se ni Kendza ni Beren ne pojave,verovatno ce doci samo u slucaju da su pobednici,sto im zelim iz sveg srca... | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 27 kol 2012, 19:57 | |
| ...glasajte za Karadayi!!!!! ...pitanje je: Koju ćete seriju gledati u novoj sezoni? [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 28 kol 2012, 10:55 | |
| ....turski mediji su se raspisali o sjajnom uspjehu serije Ezel i turskih glumaca Beren i iLjepotančića i izvan granica Turske... ...naravno...govore o Seoul International Drama Awards... [You must be registered and logged in to see this link.]...ali nitko ne govori o tome hoće li se oni tamo i pojaviti!!!!! ....Beren je u SAD-u...a Ljepotančić snima... ....nekako sumnjam.... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 29 kol 2012, 11:23 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 30 kol 2012, 11:14 | |
|
... je li netko gleda ... Jablan je u Seulu !!!
.. sa brkovima i bez brade.. .. na novostima na Epizodama .. ima link za gledanje .. izgleda da nije dobio nagradu ...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 2 KI | |
|