| Karadayi - epizoda po epizoda | |
|
+14HADI BE d.i.n.a. suradnica Leona melodija Tessa enny bes ni Amra adan Re Alone S.N.O.B1 honeybunny The Queen 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 14 sij 2013, 23:54 | |
| - Maki je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Didily je napisao/la:
- aaaaaaaa, dajte mu već jednom obrijte te brkoveeee....na ovim slikama izgleda tako staroooo.... hoću Ezelaaaaaaaaaaaa
Strpljenja....i to će doći.... Evo, duboko vjerujem da će konačno prihvatiti neku ulogu u filmu ili seriji čija se radnja odvija u ovom stoljeću....i nadam se da će to biti uloga u kojoj neće morati biti ćelav....
Do tad će oćelaviti... Stvarno mu neko mora objasniti... Neka delegacija npr. HRTAA naprimjer.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 15 sij 2013, 00:00 | |
| Amra, nešto se produžilo ime... Greška? _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 15 sij 2013, 00:01 | |
| I opet iza rešetaka, opet ruka na rešetkama...ih...pih... nisu morali snimati,mogli su uzeti iz Ezela, ljepše su scene |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 15 sij 2013, 00:18 | |
| - Amra je napisao/la:
HRTAA naprimjer.... yes , HRTAA !!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 15 sij 2013, 00:20 | |
| - Didily je napisao/la:
- I opet iza rešetaka, opet ruka na rešetkama...ih...pih...
nisu morali snimati,mogli su uzeti iz Ezela, ljepše su scene Ideš!!! Kako??? Pa sa druge strane je tata !!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 15 sij 2013, 00:27 | |
| Pa tata se ne vidi , nek iz Ezela uzmu samo gdje se on vidi...a ne bi škodili malo Eysan da srce zaigra :ree2: |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 15 sij 2013, 00:39 | |
| - Didily je napisao/la:
- Pa tata se ne vidi , nek iz Ezela uzmu samo gdje se on vidi...a ne bi škodili malo Eysan da srce zaigra :ree2:
E, pa da ...to bi stvarno zakuhalo radnju. Jedna anegdota od danas: Frend MM je lud za Ezelom (nemojte se sad smijati). Inače, lijep je ko slika, crn...ja bih i njega smjestila u neku Tursku seriju...itd...itd....da sad ne duljim....U stvari, lud za Ezelom ali mu se strašno sviđala Cansu. I zeza ga MM jer sad naravno, gleda i Silu. Ovaj brani seriju, kaže super je, a kaže MM neupućen u materiju : "Ma daj, reci lijepo da gledaš seriju jer Silu glumi Eysan!!!! Dakle, ovi Turci će nam doći glave.....svi ćemo se poglupiti..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 15 sij 2013, 00:45 | |
| - Amra je napisao/la:
- Didily je napisao/la:
- Pa tata se ne vidi , nek iz Ezela uzmu samo gdje se on vidi...a ne bi škodili malo Eysan da srce zaigra :ree2:
E, pa da ...to bi stvarno zakuhalo radnju. Jedna anegdota od danas: Frend MM je lud za Ezelom (nemojte se sad smijati). Inače, lijep je ko slika, crn...ja bih i njega smjestila u neku Tursku seriju...itd...itd....da sad ne duljim....U stvari, lud za Ezelom ali mu se strašno sviđala Cansu. I zeza ga MM jer sad naravno, gleda i Silu. Ovaj brani seriju, kaže super je, a kaže MM neupućen u materiju : "Ma daj, reci lijepo da gledaš seriju jer Silu glumi Eysan!!!! Dakle, ovi Turci će nam doći glave.....svi ćemo se poglupiti..... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 15 sij 2013, 14:48 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 15 sij 2013, 22:48 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- koji kontrast
[You must be registered and logged in to see this link.] Džepna PVC Venera..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 21 sij 2013, 19:41 | |
| Prijavak ..... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 21 sij 2013, 19:53 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 21 sij 2013, 20:03 | |
| I ja....al dosadan mi brate taj Karadayi.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 21 sij 2013, 20:04 | |
|
Kad ne razumijemo... šteta... i nema mi logike, da ga još nisu raskrinkali...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 21 sij 2013, 20:07 | |
| - adan je napisao/la:
Kad ne razumijemo... šteta... i nema mi logike, da ga još nisu raskrinkali... I jedini obrati u radnji su tipa: evo, sad će ga otkrit, samo što nisu...i opet ga ne otkriju...ma moš si mislit! Pretjerali su! I on, pravednik, hrabar, pošten, sve naj, naj...toliko da je već dosadan i on.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 21 sij 2013, 20:09 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 21 sij 2013, 20:10 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 21 sij 2013, 20:11 | |
| Ja se prikljucila i ubola .... reklame.....Makar magu da biram na kojem linku je bolja slika. Koji vi koristite? _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 21 sij 2013, 20:14 | |
| - Maki je napisao/la:
- Ja se prikljucila i ubola .... reklame.....Makar magu da biram na kojem linku je bolja slika. Koji vi koristite?
...uvijek mi je najbolji signal na ovom... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 21 sij 2013, 20:17 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- Maki je napisao/la:
- Ja se prikljucila i ubola .... reklame.....Makar magu da biram na kojem linku je bolja slika. Koji vi koristite?
...uvijek mi je najbolji signal na ovom...
[You must be registered and logged in to see this link.] I meni je taj najbolji.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 21 sij 2013, 20:17 | |
| Hvala mnogoooooo _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 21 sij 2013, 20:31 | |
| Malecki mi je najbolji! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 21 sij 2013, 20:56 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]ovaj malo blokira, ali su likovi normalniji-nisu razvuceni _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 21 sij 2013, 20:58 | |
| Izjavio joj je ljubav???? Yoh..te mu bragešice tako napeto stoje!!!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 21 sij 2013, 21:29; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 21 sij 2013, 21:05 | |
| - adan je napisao/la:
- Izjavio joj je ljubav????
Yoh..te mu bragešice tako napeto stoje!!!! Što si romantičnaaaaa...... Ljubav..... Bregašice..... A ako joj je i izjavio ljubav.....baš je našao mjesto....i način.......mislim, na radnom mjestu.......kao da joj je rekao: danas ću pospremiti one spise i isprintati one dokumente.....(ok, scenaristi, ne on).. A vidi mjeseca.....umjesto da ju je van odvukao pa pod mjesečinom izjavio ljubav..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda | |
| |
|
| |
| Karadayi - epizoda po epizoda | |
|