adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 02 oľu 2013, 22:02 | |
| Nešto ne vjerujem da bi zaboravila... ne bi se ni budila... Slobodan dan je, nadam se da će ga iskoristiti za izlazak.. da slijede neke nove fotke ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 02 oľu 2013, 22:17 | |
| Evo ovo mi se sviđa. Trapke, bijela majca, dobar papak...... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 02 oľu 2013, 22:21 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 02 oľu 2013, 22:48 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 02 oľu 2013, 23:12 | |
| Na proslavi povodom završetka snimanja Aci hayat... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 02 oľu 2013, 23:19 | |
| Izrazito zgodan na ovim fotkama...crno mu stoji ... ....ruka u ortozi... ------- [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI | |
| |
|