| Novosti 3 KI | |
|
+18walli Snupika The Queen Leona enny suradnica kikule81 Pesimisticna Re Alone Tessa Amra bes ni S.N.O.B1 honeybunny HADI BE melodija Maki adan 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 30 pro 2012, 13:30 | |
| Trk na ručak...i onda dežurstvo!! ...bit će Bebe ... ... PSsst!! Amričak,nisi pazila na satu!! Ručala i sad dežuram ... srećom je nedjelja, pa mogu ... snimku Bebea traži Honeyka po netu!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 30 pro 2012, 15:12; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 30 pro 2012, 15:03 | |
| - adan je napisao/la:
Trk na ručak...i onda dežurstvo!! ...bit će Bebe ... ... Ti na ručak i dežurstvo? A jadna..i nedjeljom! A di će bit Bebe? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 30 pro 2012, 20:46 | |
| Snimka?? yes Je li to to , Honeyka???? [You must be registered and logged in to see this link.].. na 00:22.. yes Pitali su ga ..ali im ništa nije rekao..ostao je upitnik...prekinuo sa djevojkom? Naravno da jeste. ....samo se nasmijao... baš će se njima ispovijedati kad ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 30 pro 2012, 21:09; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 30 pro 2012, 21:01 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 30 pro 2012, 21:22 | |
| - adan je napisao/la:
- Snimka?? yes
Je li to to , Honeyka????
[You must be registered and logged in to see this link.]
.. na 00:22.. yes
Pitali su ga ..ali im ništa nije rekao..ostao je upitnik...prekinuo sa djevojkom?
Naravno da jeste.
....samo se nasmijao... baš će se njima ispovijedati kad ...
...to je to!!!!!! ...ali bio je duži prilog... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 30 pro 2012, 21:54 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 30 pro 2012, 22:30 | |
| - bes ni je napisao/la:
- adan je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Hvala Bes ni, onaj link nisam mogla otvoriti, a sad sam pogledala. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 30 pro 2012, 22:57 | |
| - bes ni je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] yes .... team work... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 31 pro 2012, 00:33 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 31 pro 2012, 00:34 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Kenan I. "The most attractive man" of the year 2012 sa 75.925 glasova
[You must be registered and logged in to see this link.] Od toga su naša 75.924 glasa E lijep doček nema šta. Nema me par dana i kad dođem pravo na patos. Hvala, hvala... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 31 pro 2012, 21:57 | |
| Reeeee...falila si nam..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 31 pro 2012, 22:43 | |
| NEMA NOVOSTI..smućkalica za svih ...... [You must be registered and logged in to see this image.] .. našem Bebeu dobra zabava, gdje god da jeste ... da nam sutra već osvanu nove fotke sa neke fešte u dobrom društvu _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 01 sij 2013, 02:00 | |
| ... adančice...uspjela si me navući!!!!!!! ...Nek mu je sretna Nova!!!!!!! ...sigurna sam da je već ljepše počela...iako...ni prošlogodišnja Australija nije bila fijasko!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 01 sij 2013, 02:31 | |
| ...Australija nije bila loš početak 2012..... [You must be registered and logged in to see this image.].. ...nije ni završetak bio loš... Neka je našoj Njuškici sretno i berićetno... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 01 sij 2013, 14:41 | |
| KOME JE OVO UOPĆE NOVOST????Ne zna se gdje je i s kim Bebe dočekao Novu godinu... nadamo se skoro i vijestima o tome.. ..ali se zna s kim nije !!!!! ... yes ... ...naravo, nije je dočekao sa onomsakojomnajvjerojatnijenijedočekaonijednu.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 01 sij 2013, 14:44 | |
| - adan je napisao/la:
- KOME JE OVO UOPĆE NOVOST????
Ne zna se gdje je i s kim Bebe dočekao Novu godinu... nadamo se skoro i vijestima o tome..
..ali se zna s kim nije !!!!! ... yes ... ...naravo, nije je dočekao sa onomsakojomnajvjerojatnijenijedočekaonijednu....
...opet u novostima bez novosti??? ...saznat ćemo uskoro!!!!!! ...ma i ne moram... ...dovoljno mi je da znam s kim nije dočekao!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 01 sij 2013, 14:48 | |
| | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 01 sij 2013, 14:59 | |
| Evo i ja da kažem da NEMA NOVOSTI _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 01 sij 2013, 18:29 | |
| U nedostatku novosti, evo prijevoda videa sa Nisantasi: Kaže novinar da se Kenana vrlo često može vidjeti navečer u Cihangiru u kojem živi, a da im se sad za danjeg svjetla ukazao pred njima na Nisantasiju... Kenan uz smiješak odbija razgovarati s novinarima... kad spominje Ozge, novinar kaže: "čini se da su se Ozge i Kenan bey razišli... kad god ih vidimo oni su sami, svak za sebe"... Možeš mislit "često može vidjeti na Cihangiru"...nije želio odgovarati na pitanja, ali je bar pokazao da zna kako to treba napraviti sa osmiješkom... najljepšim na svijetu!!! Hvala, @Combo!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 01 sij 2013, 19:20 | |
| - adan je napisao/la:
U nedostatku novosti, evo prijevoda videa sa Nisantasi:
Kaže novinar da se Kenana vrlo često može vidjeti navečer u Cihangiru u kojem živi, a da im se sad za danjeg svjetla ukazao pred njima na Nisantasiju... Kenan uz smiješak odbija razgovarati s novinarima... kad spominje Ozge, novinar kaže: "čini se da su se Ozge i Kenan bey razišli... kad god ih vidimo oni su sami, svak za sebe"...
Možeš mislit "često može vidjeti na Cihangiru"...nije želio odgovarati na pitanja, ali je bar pokazao da zna kako to treba napraviti sa osmiješkom... najljepšim na svijetu!!!
Hvala, @Combo!!! Hvala Džombice!!!!!! ...naš Ljepotančić... :ree2: ...da naletim na njega...samo bih se smijuljila...treptala okicama i upijala svaki centimetar njega... ...u početku... ...baš kao što je on gledao novinare!!!!! ...zato je i bio nasmijan...novinari nisu bili uz sačekuši... ...on je naletio na njih slučajno... ...svejedno...sasvim spontana reakcija... ...bi li takav bio i da nas sretne???? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 01 sij 2013, 22:26 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 01 sij 2013, 22:33 | |
| Hvala Combici na prijevodu. :kissss _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 12:32 | |
| Link za novost... Sta god znacilo... Na GT zvuci smesno... [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 16:18 | |
| - Maki je napisao/la:
- Link za novost... Sta god znacilo... Na GT zvuci smesno...
[You must be registered and logged in to see this link.] Obećala sam vam, jednom davno, da se više neću upuštati u prijevode..i da se neću više dati Božanstvenom da me zavede...ali, evo ipak .. Mislim da se radi o razgovoru sa režiserom , koji se zove Ahmet Faik i koji ima različita iskustva u radu sa glumcima. Drži ih većinom razmaženim, umišljenim zvijezdama .. Ali, za našeg Jablana je rekao, otprilike, slijedeće: " ...vrlo dobar i discipliniran glumac. Njegov ego nije velik, savladavao je ulogu (?) vrlo brzo i bilo je jako ugodno raditi sa njim..." Eto, i mi smo znale izabrati. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 21:02 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 3 KI | |
| |