| Novosti 3 KI | |
|
+18walli Snupika The Queen Leona enny suradnica kikule81 Pesimisticna Re Alone Tessa Amra bes ni S.N.O.B1 honeybunny HADI BE melodija Maki adan 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 21:09 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Zabavan vijesti
[You must be registered and logged in to see this link.] Eto..i mi smo se pomirile sa brhkovima.... I opet smo znale izabrati!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 21:26 | |
| - adan je napisao/la:
Eto..i mi smo se pomirile sa brhkovima....
I opet smo znale izabrati!! And I say all about it, fans argue - like a mustache or not ... apparently-like | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 21:42 | |
| - bes ni je napisao/la:
And I say all about it, fans argue - like a mustache or not ... apparently-like ... apparently - _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
Broj postova : 88 Join date : 29.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 22:48 | |
| Pokušavam ali nisam se naviknula na mustache, živim za dan kad ću ga vidjeti obrijanog. Za sada ga ne gledam previše u glavu, nego pratim hod, pokrete ruku kroz kosu. Doći će dan kad opet neću skidati oči s njegove njuškice, za sad gledam samo niže od vrata [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 22:57 | |
| - Pesimisticna je napisao/la:
- Pokušavam ali nisam se naviknula na mustache, živim za dan kad ću ga vidjeti obrijanog.
Za sada ga ne gledam previše u glavu, nego pratim hod, pokrete ruku kroz kosu. Doći će dan kad opet neću skidati oči s njegove njuškice, za sad gledam samo niže od vrata [You must be registered and logged in to see this image.] O....pa tebi onda sve svijetli! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 23:02 | |
- Pokušavam ali nisam se naviknula na mustache, živim za dan kad ću ga vidjeti obrijanog.
Za sada ga ne gledam previše u glavu, nego pratim hod, pokrete ruku kroz kosu. Doći će dan kad opet neću skidati oči s njegove njuškice, za sad gledam samo niže od vrata I jaaaaaaaaaaaaa :srami: Bila je danas i vest o broju pretraga po imenu u decembru .... Kenan zauzima 10 mesto... E sad ako verujete meni i GT [You must be registered and logged in to see this link.]link [You must be registered and logged in to see this link.]
Zadnja promjena: Maki; čet 03 sij 2013, 16:55; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 23:05 | |
| | |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 23:10 | |
| - Amra je napisao/la:
- Pesimisticna je napisao/la:
Za sada ga ne gledam previše u glavu, nego pratim hod, pokrete ruku kroz kosu. Doći će dan kad opet neću skidati oči s njegove njuškice, za sad gledam samo niže od vrata [You must be registered and logged in to see this image.] O....pa tebi onda sve svijetli! [You must be registered and logged in to see this image.]kao božična jelka | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 23:17 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 23:22 | |
Za sada ga ne gledam previše u glavu, nego pratim hod, pokrete ruku kroz kosu. Doći će dan kad opet neću skidati oči s njegove njuškice, za sad gledam samo niže od vrata [You must be registered and logged in to see this image.] Do kuda ti pogled seže????? Imanje Salaj, Božićna jelka...ha... [You must be registered and logged in to see this image.]A ..gleeeee!!! ...donju usnu ... Muškić glumi strast... ..je li tako izgleda kad i za prave...??? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 02 sij 2013, 23:32; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 23:30 | |
| - Maki je napisao/la:
- Jos malo novinarskih prica
[You must be registered and logged in to see this link.] Ovo jeste reciklirani članak, negdje od proljetos....4-5 mjesec, nakon afere rođo... Samo su promijenili datum. Ali..ovo svakako nisu novinarske priče....prekid nije upitan... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 23:37 | |
| - adan je napisao/la:
Za sada ga ne gledam previše u glavu, nego pratim hod, pokrete ruku kroz kosu. Doći će dan kad opet neću skidati oči s njegove njuškice, za sad gledam samo niže od vrata [You must be registered and logged in to see this image.] Do kuda ti pogled seže?????
Imanje Salaj...ha....
A ..gleeeee!!! ...donju usnu ... Muškić glumi strast... [You must be registered and logged in to see this image.] ..je li tako izgleda kad i za prave...???
[You must be registered and logged in to see this image.] Do sela Grabovnice [You must be registered and logged in to see this image.], a zamisli ovu fotku bez mustača. jedna zgoda, dobila sam čestitku od prijateljice i osim zdravlja ,sreće itd, itd na kraju kaže: " i najvažnije želim ti da upoznaš Ezela", ludača jedna. Još je gore što sam ja jedna ženska u dobrim godinama, a svi oko mene znaju za moju zaluđenost Kenanom, to ipak priliči vama mlađim curkama | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 23:39 | |
| [quote="Pesimisticna"] - adan je napisao/la:
Za sada ga ne gledam previše u glavu, nego pratim hod, pokrete ruku kroz kosu. Doći će dan kad opet neću skidati oči s njegove njuškice, za sad gledam samo niže od vrata [You must be registered and logged in to see this image.] D Do sela Grabovnice [You must be registered and logged in to see this image.], a zamisli ovu fotku bez mustača. jedna zgoda, dobila sam čestitku od prijateljice i osim zdravlja ,sreće itd, itd na kraju kaže: " i najvažnije želim ti da upoznaš Ezela", ludača jedna. Još je gore što sam ja jedna ženska u dobrim godinama, a svi oko mene znaju za moju zaluđenost Kenanom, to ipak priliči vama mlađim curkama Da, da...mlade smo `ko rosa u podne. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 02 sij 2013, 23:52 | |
- adan je napisao/la:
Za sada ga ne gledam previše u glavu, nego pratim hod, pokrete ruku kroz kosu. Doći će dan kad opet neću skidati oči s njegove njuškice, za sad gledam samo niže od vrata [You must be registered and logged in to see this image.] Do kuda ti pogled seže?????
Imanje Salaj...ha....
A ..gleeeee!!! ...donju usnu ... Muškić glumi strast... [You must be registered and logged in to see this image.] ..je li tako izgleda kad i za prave...???
[You must be registered and logged in to see this image.] Do sela Grabovnice [You must be registered and logged in to see this image.], a zamisli ovu fotku bez mustača. jedna zgoda, dobila sam čestitku od prijateljice i osim zdravlja ,sreće itd, itd na kraju kaže: " i najvažnije želim ti da upoznaš Ezela", ludača jedna. Još je gore što sam ja jedna ženska u dobrim godinama, a svi oko mene znaju za moju zaluđenost Kenanom, to ipak priliči vama mlađim curkama E ova ti je stvarno dobra. Mlađim curkama? Ma sva sreća da tu možemo biti anonimni. Onako odokativno rekla bih da nas je (od onih aktivnih) bar 30 % starijih od Bebea....pa šta....jel neka stvarno ima plan da ga upeca... ...il se samo zezamo....? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 00:00 | |
| Ali vjerujem da nijedna od vas nema preko 50 god [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 00:10 | |
1.Do sela Grabovnice [You must be registered and logged in to see this image.], a zamisli ovu fotku 2.bez mustača. 1. 2. - Pesimisticna je napisao/la:
Još je gore što sam ja jedna ženska u dobrim godinama, a svi oko mene znaju za moju 1.zaluđenost Kenanom, to ipak priliči vama 2.mlađim curkama 1. 2. Osim toga, Muškić sam reče... najbolje su one od 35 na više... gornju granicu nije odredio.... [You must be registered and logged in to see this image.].... ..i još jednom za svaki slučaj... , kad se već dobro zezamo... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 03 sij 2013, 00:39; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 00:12 | |
- Ali vjerujem da nijedna od vas nema preko 50 god [You must be registered and logged in to see this image.]
Ne bih se kladila! Ti imaš grižnju savjesti? Ma ko te pita za godine. Pa nisi zaluđena njime jer ga želiš imat (jer ne možeš...jel...al da možeš...ufff... ) već što je stvarno rijedak primjerak pa ostavi takav utisak..... Bebe je zgodan i mladim curicama (koje je volio) i zrelim ženama (koje voli sad) i ne možeš biti slijepa pored zdravih očiju imala ti 20 ili 50. Jel tako? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 00:34 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 00:47 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 09:58 | |
| | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 16:35 | |
| Ne pipamo. Samo gledamo :ree7: okice, jamice i dugmiće i žaruljice... Mi smo na ovom forumu kao reklama za Beneton: svih boja, godina, interesovanja sa zajedničkom ljubavlju, opčinjenošću i divljenjem prema Kenanu, Čansu i seriji Ezel | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| |
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 21:36 | |
| Super su mi ovi dodaci na temi. Uvijek su mi smiješni. Govorim o "Similar topics". Trenutno nas povezuju s: -POTRESI - Trenutno stanje (ja bih dodala relativno mirno s povremenim podrhtavanjima)..... i -pada satelit spašavaj se ko može:)) (ja bih dodala: da mi bar padne taj satelit, ništ se ne bi spašavala) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 22:06 | |
| Onažabababakrastača već 3 dana nije ništa napisala na twitteru, na webstagramu jedna fotka....changir... |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 22:09 | |
| NEMA NOVOSTI (nadam se)
Zašto je na fotki napisala CIHANGIR? Dežurna sam paničarka...što mogu...http://web.stagram.com/p/360101102775116264_4007247 _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 3 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 3 KI | |
|