_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 13 sij 2013, 21:45
Didily je napisao/la:
Ide mi na živce s tim stalnim provjeravanjem kravate, glađenjem sakoa, kao da ne zna što bi s rukama...kao da se ne osjeća udobno. To ne radi kad je casual obučen
....meni je to baš ... ...osjeća se nesigurno? ...super...ako smo ikad sumnjale...time dokazuje da je običan čovjek... yes
Ako zanemarim nespretno spareno odijelo, on meni izgleda odlično na snimci. Niti staro, nit iscrpljeno. Samo da ga se obrije i on je onaj stari šarmantni Bebe. :ree2:
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Iza Tube... Šteta što ga ne zanimaju društvene mreže..pa ne zna za ovo...
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Iza Tube... Šteta što ga ne zanimaju društvene mreže..pa ne zna za ovo...
Ima on PR koji sve to pomno beleži. Zato se nadam da će do njega doći i naš glas, želja za promenom... Nažalost mi smo malo tržište, a Turska i istočne zemlje sa desetinama milona stanovnika izgleda više vole [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 14 sij 2013, 19:31
Leona je napisao/la:
Nova fotka.. Ona drži foto-aparat..hoće li to biti još fotki ? yes Ili je to deo onog intervjua za ''Hurriet'' ?
...snimana je u zgradi gdje se u seriji Karadayi nalazi sud...
...e sad...je li snimanje bilo za potrebe promocije serije...ili za KIP...ili neki novi intervju... ...to je misterij...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 14 sij 2013, 19:40
Ali, odijelo i čitav outfit je super.....crn čovjek....Adančiceeeee.....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 14 sij 2013, 19:58
suradnica je napisao/la:
Dijabetičar je ,sunce moje,to je tihi ubojica...razara dušu i tijelo...
Promakao mi je ovaj post...
Hipoglikemija nije isto što i Diabetes.... ali jeste put prema Diabetesu...
Crn čovjek, naš crn čovjek...mora da je na foto... yes
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 15 sij 2013, 03:00
adan je napisao/la:
suradnica je napisao/la:
A što sa inzulinom?Spomenu je da inzulin uvijek ima sa sobom.... Ja sam na osnovu toga povezala da ima dijabetes... Bolje da sam krivo povezala,rekoh ja tko će čitati,pa eto kako sam pročitala....
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 15 sij 2013, 10:17
suradnica je napisao/la:
adan je napisao/la:
suradnica je napisao/la:
A što sa inzulinom?Spomenu je da inzulin uvijek ima sa sobom.... Ja sam na osnovu toga povezala da ima dijabetes... Bolje da sam krivo povezala,rekoh ja tko će čitati,pa eto kako sam pročitala....
Sigurno sa sobom uvijek ima kakvu čokoladicu za slučaj kad mu padne šećer...samo prijevod je insulin umjesto "nešto slatko"....
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 15 sij 2013, 13:00
Amra je napisao/la:
suradnica je napisao/la:
adan je napisao/la:
suradnica je napisao/la:
Sigurno sa sobom uvijek ima kakvu čokoladicu za slučaj kad mu padne šećer...samo prijevod je insulin umjesto "nešto slatko"....
Taka e, jas imam Hipoglikemija, taka e sekogash vo sebe imam bonboni ili cokolado, no i Koka kola vrshi dosta rabota, ne e dijabeticar i ne e tolku opasno, zoshto ova se regulira so hranata.
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 15 sij 2013, 14:49
Malo duži snimak sa preuzimanja nagrade. Nažalost njegov umilni glasić se ne čuje :lutijena:
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 15 sij 2013, 19:58
Only Kenan :ree2:
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 15 sij 2013, 20:27
Bes ni je stavila dio priloga u kojem je only Kenan, a ja namjerno stavljam cijeli, jer se vidi kako je Bebe zapravo bio vrlo prikladno obučen!! ( zadnja trećina priloga)
I, da ne zaboravim... daaa, o daaaa... to je naš Bebe
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 15 sij 2013, 22:43
Znate što se meni još kod njega sviđa? Sad si mislite zar još...pa šta još? Nešto što ne vidimo ni u serijama ni u filmovim u kojima je gumio tj barem ja nisam vidjela, a to je onaj njegov smijeh ali onaj glasan, srčani smijeh kad se smije baš iz petnih žila. To mi nekako daje naznaku stravstvene osobnosti....