Ezel/Actors
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Novosti 3 KI

Go down 
+18
walli
Snupika
The Queen
Leona
enny
suradnica
kikule81
Pesimisticna
Re Alone
Tessa
Amra
bes ni
S.N.O.B1
honeybunny
HADI BE
melodija
Maki
adan
22 posters
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
Autor/icaPoruka
Maki
Ezelovac
Ezelovac
Maki

Broj postova : 1848

Novosti 3 KI - Page 14 Empty
PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptyuto 15 sij 2013, 23:05

A ja kažem bravo :aha7:

Admin
Admin
adan

Broj postova : 12266

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptyuto 15 sij 2013, 23:11

Amra je napisao/la:
Znate što se meni još kod njega sviđa? Sad si mislite zar još...pa šta još? Nešto što ne vidimo ni u serijama ni u filmovim u kojima je gumio tj barem ja nisam vidjela, a to je onaj njegov smijeh ali onaj glasan, srčani smijeh kad se smije baš iz petnih žila.
To mi nekako daje naznaku stravstvene osobnosti....

I baš si morala u ovaj sitni sat ????

Grlen, muški, zafrkantski, nesputani smijeh...inače, ovaj snimak ga tako lijepo ocrtava!

Laganini nervozica, čovjek od krvi i mesa, odgovoran, duhovit, raspoložen , raspoloživ, a ipak
odmjeren, dao im se, ali koliko je on želio, nema natezanja, autoritet,
rasipnog šarma...mi smo znale izabrati... yes

[You must be registered and logged in to see this image.]

Moderator
Moderator
Re Alone

Broj postova : 2306

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptyuto 15 sij 2013, 23:48

I tako ... već satima nove fotkice a nema nikakvog glasnika da JAVI!

ljuti

Btw. opet je raspoložen. To mi se sviđa. yes Najzad je sastavio više od nekoliko dana s tim osmjehom...

Moderator
Moderator
Tessa

Broj postova : 2650

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptysri 16 sij 2013, 00:26

[quote="adan"]
Amra je napisao/la:

I baš si morala u ovaj sitni sat ????

Grlen, muški, zafrkantski, nesputani smijeh...inače, ovaj snimak ga tako lijepo ocrtava!

Laganini nervozica, čovjek od krvi i mesa, odgovoran, duhovit, raspoložen , raspoloživ, a ipak
odmjeren, dao im se, ali koliko je on želio, nema natezanja, autoritet,
rasipnog šarma...mi smo znale izabrati... yes

[img][You must be registered and logged in to see this link.]

Da, da mi smo znale izabrati i prepoznati ovaj potencijal. bleskasta bleskasta bleskasta

Evo što kaže radna kolegica o njemu (izvor: Addicted to our Apollo):

Şebnem Dilligil (Safiye) said about Kenan:
Kenan is very hardworking, disciplined and intelligent. He doesn't worry about the difficulties. In addition, on the set, he's very loving, protective , very polite and warm. He's working for 24hours without getting tired. The fact that he's very witty, keeps up the energy on the set. He's also a very good boy in real life. I understand his warmth from his eyes. He's a very emotional actor.

:ree2: Kako ga svi koji su s njim radili prekrasno opisuju. Toplina u očima... :ree2:

Moderator
Moderator
Amra

Broj postova : 9847

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptysri 16 sij 2013, 00:36

Pa neka toplina nas sigurno drži tako dugo na ovoj/ovim temama.Nije to bez veze. Isijava....

(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
[Vrh] Go down
adan
Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptysri 16 sij 2013, 00:40

Amra je napisao/la:
Pa neka toplina nas sigurno drži tako dugo na ovoj/ovim temama.Nije to bez veze. Isijava....

Aha... smile ...

Zadnja promjena: adan; sri 16 sij 2013, 00:59; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Amra
Moderator
Moderator
Amra

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptysri 16 sij 2013, 00:51

Da, da....i uz taj video komentar koji otvara oči. Mi prigovaramo...Htjeli bi ga kao Ezela i gotovo....
Komentar:
OMG!!!!How I could miss that????daddy cool.....pepsi boy.....mustches.....vest....our sex bomb with thousand faces....he is marvelous......

[Vrh] Go down
adan
Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptysri 16 sij 2013, 00:57

Ha..ja se ne sjećam..jesmo li mi vidjeli video ovog intervjua???
Znam da je stari intervju, ali se stvarno ne sjećam videa..

Ezelovac
Ezelovac
Leona

Broj postova : 750

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptysri 16 sij 2013, 01:17

Jao,jeste videle ovo... Novosti 3 KI - Page 14 2829516366

To ona negde putuje..sa Barbikom.. hony2

Moderator
Moderator
S.N.O.B1

Broj postova : 2321

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptysri 16 sij 2013, 02:56

Leona je napisao/la:
Jao,jeste videle ovo... Novosti 3 KI - Page 14 2829516366

To ona negde putuje..sa Barbikom.. hony2

nije njoj dobro :treees:

Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptysri 16 sij 2013, 06:41

NEMA NOVOSTI

S.N.O.B1 je napisao/la:
Leona je napisao/la:
Jao,jeste videle ovo...
To ona negde putuje..sa Barbikom..
[You must be registered and logged in to see this link.]

nije njoj dobro :treees:

Novosti 3 KI - Page 14 2829516366 ... nikako.... Novosti 3 KI - Page 14 2829516366 njoj nije dobro.... Novosti 3 KI - Page 14 2829516366

Jednodnevni posjet rodnom gradu... na žalost.. već je u Istanbulu...

Moderator
Moderator
Amra

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptysri 16 sij 2013, 10:38

A možda se varate! Možda putuje samo barbika da zamete trag, a jadnanebila se za to vrijeme šulja Cihangirom u nadi.....?

[Vrh] Go down
S.N.O.B1
Moderator
Moderator
S.N.O.B1

Broj postova : 2321

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptypet 18 sij 2013, 17:50

Asocijacija turističkih hotela i investitora (TUROB) je 16.01.2013. godine u hotelu HILTON organizirala veče zahvale za doprinos promidžbi Turske u inozemstvu, a popularnim i poznatim turskim glumcima i producentima je dodijelila zahvalnice/priznanja.

Događaj je otvorio predsjednik asocijacije g. Timur Bayındır koji je u svom govoru rekao da se u serijama, koje gledaju milijuni ljudi na nekoliko kontinenata, ogleda turska povijest, kultura i način života, što dovodi do povećanog interesa ljudi za ovu destinaciju. Također veliki broj turističkih grupa obilazi lokacije snimanja serija, jer su glavni glumci postali zaštitno lice Turske u inozemstvu. Zbog svega navedenog je TUROB odlučio dodijeliti zahvalnice zaslužnima za promociju i razvoj turizma.

Ministar turizma i kulture g. Ertugrul Gunay je naglasio kako je TV i kino industrija izuzetno važna u promociji turističkih potencijala zemlje, te je najavio veće subvencije za takve projekte. Turska je prošle godine, sa 32 milijuna turista i 25 milijarde dolara profita, na svjetskoj ljestvici zauzela 6. mjesto i iza sebe ostavila Veliku Britaniju. Njegovo ministarstvo je proglašeno najboljom turističkom organizacijom na svijetu, a sve je to rezultat sinergije politike i industrije zabave. Ministar je najavio nove zakone koji će radnicima u sektoru TV serija osigurati bolje uvjete rada i veća prava.

Ödül Verilen Yapımcı Firmalar:

- TİMS PRODÜKSİYON FİLM VE ORG.SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
- AY FİLM YAPIM LTD.ŞTİ
- D YAPIM REKLAMCILIK VE DAĞITIM
- PENA FİLM SİNEMA TELEVİZYON PRODÜKSİYON SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
- GOLD PRODÜKSİYON YAPIMCILIK A.Ş.
- FOCUS FİLM YAPIM PRODÜKSİYON YAPIM VE DAĞITIM HİZMETLERİ A.Ş.
- InDHouse PRODÜKSİYON
- AVŞAR FİLM
- TMC YAPIM

Ödül Verilen Oyuncular ve Diziler:

- MUHTEŞEM YÜZYIL / Halit Ergenç - Meryem Uzerli - Nur Fettahoğlu - Nermin Eroğlu
- KURTLAR VADİSİ / Necati Şaşmaz
- KUZEY GÜNEY / Kıvanç Tatlıtuğ – Buğra Gülsoy – Öykü Karayel
- EZEL / Kenan İmirzalıoğlu – Cansu Dere – Tuncel Kurtiz
- AŞKI MEMNU / Beren Saat – Nebahat Çehre – Selçuk Yöntem
- SUSKUNLAR / Murat Yıldırım
- ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ / Mete Horozoğlu – Ayça Bingöl - Mine Tugay
- GÜMÜŞ / Songül Öden
- KAYIP ŞEHİR / Ahmet Mekin – Nazan Kesal
- BENİ AFFET / Gaye Turgut – Mert Altınışık – Şeyma Korkmaz –Murat Danacı
- DENİZ YILDIZI / Begüm Topçu – Cantuğ Turay
- IHLAMURLAR ALTINDA / Tuğba Büyüküstün
- BİNBİR GECE / Bergüzar Korel
- YALAN DÜNYA / Gülse Birsel – Beyazıt Öztürk - Olgun Şimşek – Fisun Demirel – Bartu
Küçükçağlayan

Ne znam zašto se niko od Ezel ekipe nije pojavio na ovoj dodjeli koja je održana 16.1. , u medijima se pojavila "malo" drukčija lista dobitnika, evo link [You must be registered and logged in to see this link.]

Vidio sam da je od glumaca bio Halit Ergenc,Murat Yildirim, Nur Fettahoglu, Oyku Karel,Bugra Gulsoy...

Čudno mi je da se pojave 2 liste dobitnika, šta li se tu muti pitanje je. Vidim da se TIMS produkcija zaista trudi da promoviše svoje glumce , i gura ih stalno u prvi plan. Vidim da je Kerem Catay ispred Ay Yapima ,koji je također dobio priznanje bio tu,ali gdje su im glumci ??

Zašto na dodjeli nisu bili Cansu,Kenan,Kivanc,Beren,Songul,Tuba ?? Mislim ako je neko zaslužan za promociju Turske kao i turizma onda su to svakako ova imena.

Kako god, oni su na listi među dobitinicima priznanja, a što nisu otišli na dodjelu to je enigma .

Možda jednostavno nisu bib upućeni ?!

Ezelovac
Ezelovac
kikule81

Broj postova : 1775

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptypet 18 sij 2013, 18:50

Kenan Imirzalioglu bez dlake na jeziku: Uvek govorim ono što mislim!

Glumac Kenan Imirzalioglu (38), koji je oduševio ovdašnje žene u turskoj hit seriji “Ezel”, važi za osobu bez dlakena jeziku. Uvek kaže ono što misli, ali svestan je da se mnogima to i ne sviđa: “Ljudi su umorni od stalnih i dosadnih razgovora o poslu, dok oni koji su nezaposleni smatraju da je lako raditi. Ne shvataju težinu i odgovornost koju svaka profesija nosi sa sobom, pa i moja. Zato izbegavam takve teme, jer ne želim da trošim dragoceno vreme na one koji me neće ozbiljno shvatiti. Jednostavno, pređem na neke lakše razgovore, mada pojedinci i to tumače na pogrešan način”, priča Kenan, koji emotivni život krije kao zmija noge: “Zaljubljen sam. Na svoj način. Kada ste zaljubljeni mislite da znate sve, a u stvari, ne znate ništa. Činjenica je da su žene te koje nas drže pod kontrolom. Ne možemo odoleti njihovim čarima.”

Izvor:Novosti

[Vrh] Go down
Maki
Ezelovac
Ezelovac
Maki

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptypet 18 sij 2013, 18:50

Snobic lepa novost... Stvarno, ovo sa serijama i turizmom je istina u mom slučaju... samo sam ja, još uvek, potencijalni turista. Do jula 2012. nisam ni pomislila na Istanbul... a onda je Ezel učinio pomak...

Ako sam dobro razumela Kenan gradi hostel...

Onda će i on malo da se ugradi i iskoristi popularnost Ezela, jer će obožavatelji iz celog sveta moći da kažu da su bili u njegovom hostelu... Dečko ne samo da je lep već ima i smisao za biznis (ili samo dobrog savetnika). E sad, kad bi hteo da posluša savetnike i konačno se javno smuva sa Cansu...pa da naprave h o t e l! Koji bi to potez bio na naše zadovoljstvo, zar ne?

Moderator
Moderator
Amra

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptypet 18 sij 2013, 19:14

Pa zar nije taj hostel bio aktualan prošle/pretprošle godine?

[Vrh] Go down
kikule81
Ezelovac
Ezelovac
kikule81

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptypet 18 sij 2013, 19:17

Amra je napisao/la:

I jas go delam istoto mislnje, ova ne e neshto novo....
[Vrh] Go down
Maki
Ezelovac
Ezelovac
Maki

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptypet 18 sij 2013, 20:03

kikule81 je napisao/la:
Amra je napisao/la:

I jas go delam istoto mislnje, ova ne e neshto novo....

Novosti 3 KI - Page 14 1245697846 po datumu je "novo" . Možda u nedostatku novog ponavljaju, da utvrdimo gradivo Novosti 3 KI - Page 14 2829516366

Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptypet 18 sij 2013, 20:23

kikule81 je napisao/la:

Glumac Kenan Imirzalioglu (38), koji je oduševio ovdašnje žene u turskoj hit seriji “Ezel”, važi za osobu bez dlakena jeziku. Uvek kaže ono što misli, ali svestan je da se mnogima to i ne sviđa: “Ljudi su umorni od stalnih i dosadnih razgovora o poslu, dok oni koji su nezaposleni smatraju da je lako raditi. Ne shvataju težinu i odgovornost koju svaka profesija nosi sa sobom, pa i moja. Zato izbegavam takve teme, jer ne želim da trošim dragoceno vreme na one koji me neće ozbiljno shvatiti. Jednostavno, pređem na neke lakše razgovore, mada pojedinci i to tumače na pogrešan način”, priča Kenan, koji emotivni život krije kao zmija noge: “Zaljubljen sam. Na svoj način. Kada ste zaljubljeni mislite da znate sve, a u stvari, ne znate ništa. Činjenica je da su žene te koje nas drže pod kontrolom. Ne možemo odoleti njihovim čarima.”

Ni ovo nije novo, naravno, da ne bi bilo panike.

Izvadak iz jednog lanjskog intervjua, čini mi se , 6. mjesec!

Ezelovac
Ezelovac
kikule81

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptypet 18 sij 2013, 20:27

adan je napisao/la:
kikule81 je napisao/la:

Ni ovo nije novo, naravno, da ne bi bilo panike.

Izvadak iz jednog lanjskog intervjua, čini mi se , 6. mjesec!

Znam, no beshe objaveno pa vikam da go spodelam, da ne bidam sebicna fućka fućka fućka
[Vrh] Go down
adan
Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptypet 18 sij 2013, 23:37

Priča o hostelu... stara...
hRTA nije stigla obići, lokacija locirana!!!

Moderator
Moderator
Tessa

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptysub 19 sij 2013, 10:51

Uhvaćen jučer u životu - opet sam i nasmijan. bleskasta Pitali ga za ljubavni život, pa evo što kaže.

Evlilik iddialarına yanıt verdı
Kenan İmirzalıoğlu aşk hayatına nasıl açıklık getirdi?
Kenan İmirzalıoğlu dün eğlenmek için gittiği bir mekandan ayrılırken Süper Starlife kameraları tarafından görüntülendi.
Ayakligazete.com´un haberine göre içeride kuzeninin evlenme teklifi ettiği öğrenilen Kenan İmirzalıoğlu´na siz ne zaman evleniyorsunuz soruları yöneltildi.
Hayatını birleştireceği bir aday olmadığını yalnız olduğunu söyleyen Kenan İmirzalıoğlu bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Özge Akbulut´tan ayrıldığını da bu yanıt ile açıklamış oldu.
Hava yağışlı olduğundan imirzalıoğlu hızla aracına binerek uzaklaştı.

GT:

Odgovorili na optužbe braka
Kenan İmirzalıoğlu pomogao objasniti kako je ljubavni život?
Kenan İmirzalıoğlu će imati zabavno jučer, ostavljajući prostora Starlife Super pogledali prema kamerama.
Ayakligazete.com je bratića brak prijedlog, prema izvješću unutar Kenan İmirzalıoğlu'na naučio kada ste bili zamoljeni da se uda.
Sam nije dobar kandidat za spajanje njegov život, rekavši da je ona bila s dečkom za dok je Kenan İmirzalıoğlu je napustio Ozge Akbulut je objasniti ovaj odgovor.
Budući da je vrijeme bilo kišovito vožnja imirzalıoğlu alat brzo udaljio.

Da li je on to indirektno rekao da su prekinuli? bleskasta

Moderator
Moderator
Amra

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptysub 19 sij 2013, 11:06

Na temelju GT prijevoda je suludo bilo što pokušati razumjeti. Doduše, i bez ovoga je jasno da su prekinuli. Pa ne nosi ju valjda u džepu!
Sigurno mu je za vrijeme ručka (ili u nekoj još osjetljivijoj prilici) uz svoje krasno društvo pridružila i Barbi pa je jadničak shvatio da mu treba zrelija žena.

[Vrh] Go down
Tessa
Moderator
Moderator
Tessa

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptysub 19 sij 2013, 11:45

Amra je napisao/la:
Na temelju GT prijevoda je suludo bilo što pokušati razumjeti. Doduše, i bez ovoga je jasno da su prekinuli. Pa ne nosi ju valjda u džepu!
Sigurno mu je za vrijeme ručka (ili u nekoj još osjetljivijoj prilici) uz svoje krasno društvo pridružila i Barbi pa je jadničak shvatio da mu treba zrelija žena.

Da, teško je išta zaključiti na temelju GT-a. Ali sve je jasno već davnih dana i nama i novinarima, ali valjda žele njegovu potvrdu.
Već si zamišljam njegovu facu kada iskače Barbie Novosti 3 KI - Page 14 2829516366 .

Još jedna nova.

Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Emptysub 19 sij 2013, 12:43

Pa naravno , to je njegov način... polako...dozirano... da ne izgleda kako im dopušta miješanje u njegov privatni život...a sad je već glupo to ne otkriti.
Osim toga, svima je već jasno, pa ni on više ne šuti ...

Vedar, otvoren , yakisikli...[You must be registered and logged in to see this image.]

Obožavam ga.

Ipak, za ovo poluslužbeno, ja častim .

Smućkalica za sve ..[You must be registered and logged in to see this image.]

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Novosti 3 KI
[Vrh] 
Stranica 14 / 40.Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Novosti 8 KI
» Novosti 2 KI
» Novosti 2 CD
» Novosti 12 KI
» Novosti 9 KI