| Novosti 3 KI | |
|
+18walli Snupika The Queen Leona enny suradnica kikule81 Pesimisticna Re Alone Tessa Amra bes ni S.N.O.B1 honeybunny HADI BE melodija Maki adan 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 00:42 | |
| Laka noćca svima !!! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 00:50 | |
| - Amra je napisao/la:
- Laka noćca svima !!!
Laka noć . Pazi što i koga sanjaš. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 00:59 | |
| - adan je napisao/la:
- Evo, kako prevodi Combo...hvala joj na brzini i trudu.
Kako je KI razjasnio (svoj) ljubavni život?
Dok je napuštao jedno mjesto na kojem je sinoć bio na zabavi uočile su ga kamere Süper Starlife-a .
Prema vijestima Ayakligazete.com na tom je mjestu bio jer mu se rođak zaručio, a novinari su ga pitali kad se će on (KI) ženiti...
KI koji je bio sam i rekao da nije kandidat za ženidbu, s ovim je odgovorom otkrio/razjasnio /(objelodanio .. op Combo:ovaj mi glagol možda i najviše paše) i razilazak s OA s kojom je neko vrijeme bio u ljubavi.
Zbog kišnog se vremena brzo ukrcavši u auto udaljio.
Edit:
Uz komentar:
"Kenan said he is alone now and his ex Özge Akbulut has a boyfriend now." Potpuno netočan prijevod, uopće se ne spominje nikakav boyfriend od OA, apsolutno ne... rečenica je izuzetno teška zbog niza tzv. posvojnosti u turskom jeziku i tko ne prepoznaje te konstrukcije prevodi krivo, loše i bezveze... Zar bi Kenan spominjao nekog dečka od OA? Zapravo, ja uopće ne kužim otkud izvukoše tog boyfrienda... Kenan nije spominjao ni OA, a kamoli nekog njezinog boyfrienda! Novinari su iz njegovog odgovora zaključili da je "priznao" razlaz s OA, ali on sam nju uopće nije spominjao... I kako da se onda čovjek ne razljuti kad si svatko dozvoljava prevoditi, a nije doma s tim... pa bar da navedu da se radi o pokušaju..
Još jednom, hvala Combo... trebat ćeš nam opet....
Gotovo. The end. Ende. Fine. 結束.Konec. Svršetak. Fin. ბოლოს .
Kako god da prevedeš, svede se na isto... yes
Blagodaram na prevodot mnogu e logice zoshto decko kako nego da spomnuva biuvsha devojka pa ushte i deka ima decko mislam toa ne e negov stil, ok e ne se zaedno i tolku JASNO E SE | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 02:05 | |
| Prenose i drugi [You must be registered and logged in to see this link.]a sigurno će biti i video.... yes Evo, ovdje su ga uhapsili ... My pavyon , Harbiye... malo prije Sultana´s bara , znanog Selminog....bile!!!! [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 09:32 | |
| ...još malo fotkica s tog veselog događaja... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 09:33 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 09:35 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 09:57 | |
| ...opet ga spominju uz Cameronov film Fetih 1453... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 10:21 | |
| Honeyčice, Ima i kamera... bit će video ... yes Edit:Ispod ovih fotki , zanimljiv tekst. Neću se upuštati u prenošenje GT doslovce, ali smisao je: Novinari su pitali kad će on naći kandidata za brak, kako to zamišlja , upotrijebivši riječ koja mu se nije dopala, pa je burno reagirao rekavši da je to jako ružna riječ i rečenica.Rekao je da hoće li spojiti svoj život sa kandidatom, to neće komentirati sa njima. Tako dolazimo i do toga , da ne trebamo doslovce prihvaćati samo razno-razne prijevode nego i tekstove koje nam donose novinari. Po njegovom smijehu, držanju i stajanju dok se drugi fotkaju, čini mi se da nije bio ljut niti da je ružno pričao sa novinarima....koji nisu pitali bedastoće!! Pametnim pitanjima dao je i pametan odgovor. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 20 sij 2013, 10:50; ukupno mijenjano 5 put/a. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 10:34 | |
| - adan je napisao/la:
Honeyčice,
Ima i kamera... bit će video ... yes
...vrebam...u niskom sam startu... yes _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 10:50 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 11:03 | |
| Malčo čakula...... [You must be registered and logged in to see this image.]Dvije fotke... sa vremenskim razmakom..ali na obje ista osoba tik uz njega.. [You must be registered and logged in to see this image.]... ne, nije kandidatkinja, ali možda ipak , bar tu večer, doma nije otišao sam??.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
HADI BE Zaslužni član
Broj postova : 43 Join date : 29.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 11:35 | |
| Eee, samo nam to fali....Taman je izjavio onako izokola da je OnaAspida prošlost...Adančice, ne ubacuj petarde u naše redove, moooolim teeee...
Ova jeste njegov tip, ali nema 35+... | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 12:02 | |
| - HADI BE je napisao/la:
- Eee, samo nam to fali....Taman je izjavio onako izokola da je OnaAspida prošlost...Adančice, ne ubacuj petarde u naše redove, moooolim teeee...
Ova jeste njegov tip, ali nema 35+... ..Aspida... ... ... rekla sam : tu noć... nisi pazila na satu... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 20 sij 2013, 12:04; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 12:03 | |
| Honeyčice, hvala na fotkama. Ta ženska je nešto svjetila nego što običava birati. Možda je ipak na red došla neka plavušica. yes _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Zadnja promjena: Tessa; ned 20 sij 2013, 12:07; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 12:05 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Honeyčice, hvala na fotkama.
Ta ženska je nešto svjetila nego što običava birati. Možda je ipak došla red na neka plavušica. yes
...oh Tessičićićice, nešto te je naglo probudilo!!!!!.... Ogladnila si... ???? Ma kakva god, samo ne Kaćiperka!!! yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 12:07 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 12:37 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 13:01 | |
| ...fotkice iz reportaže koja je trajala vrlo kratko... ...svejedno... ...bio je nasmijan i brz... [You must be registered and logged in to see this image.]...ali i zgodan za ... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 13:54 | |
| Po njega je došao kombi... njegov, izgleda... naravno, opustilo se na fešti... yes PSssst!! Ovo je Kaćiperki možda i zadnji put da je pokazuju na TV, bar s njim... [You must be registered and logged in to see this image.]Ubuduće , molim, samo bez barbika... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 15:04 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Laka noćca svima !!!
Laka noć . Pazi što i koga sanjaš. Pazila sam......bila sam dobra. Aspida !!!! Jedna jedina riječ, a tako dobro zamjenjuje sve one naše što smo spajale.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 15:19 | |
| Kako si ja s vremena na vrijeme uzmem za pravo da budem njegova modna kritičarka (u zadnje vrijeme stalno)......gledam ove sličice, gledam...., zgodan...., da.....ali nekako mi vuče na zetovca s ovom plavom košuljom....sve čekam da uskoči u vozačku kabinu nekog zagrebačkog tramvaja ili busa.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 15:22 | |
| - Amra je napisao/la:
- Kako si ja s vremena na vrijeme uzmem za pravo da budem njegova modna kritičarka (u zadnje vrijeme stalno)......gledam ove sličice, gledam...., zgodan...., da.....ali nekako mi vuče na zetovca s ovom plavom košuljom....sve čekam da uskoči u vozačku kabinu nekog zagrebačkog tramvaja ili busa....
A ja se cijelo vrijeme pitam, u ilegali, ali kad si ti spomenula...evo i ja ću ...dakle, pitam se, nosi li Mahirmir njegovu ili on Mahirmirkovu šuljicu ??? Zetovsku. .. sad znam zašto su takve gužve na stanicama... čekate ga ????? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 15:35 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 15:36 | |
| Cure izvinite al' on meni ovdje izgleda k'o da ga je poplava izbacila | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 3 KI | |
| |