| Novosti 3 KI | |
|
+18walli Snupika The Queen Leona enny suradnica kikule81 Pesimisticna Re Alone Tessa Amra bes ni S.N.O.B1 honeybunny HADI BE melodija Maki adan 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 12:49 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 12:54 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 12:59 | |
| Još nema reakcije. Ili ima??? U Izmiru je. Otišla je doma. Bit će , nije još pročitala današnje novine..kaže: način sunčanja... [You must be registered and logged in to see this link.] ... i ne vraćaj se više... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 13:47 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 13:52 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Uhvaćen jučer u životu - opet sam i nasmijan. Pitali ga za ljubavni život, pa evo što kaže.
Evlilik iddialarına yanıt verdı Kenan İmirzalıoğlu aşk hayatına nasıl açıklık getirdi? Kenan İmirzalıoğlu dün eğlenmek için gittiği bir mekandan ayrılırken Süper Starlife kameraları tarafından görüntülendi. Ayakligazete.com´un haberine göre içeride kuzeninin evlenme teklifi ettiği öğrenilen Kenan İmirzalıoğlu´na siz ne zaman evleniyorsunuz soruları yöneltildi. Hayatını birleştireceği bir aday olmadığını yalnız olduğunu söyleyen Kenan İmirzalıoğlu bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Özge Akbulut´tan ayrıldığını da bu yanıt ile açıklamış oldu. Hava yağışlı olduğundan imirzalıoğlu hızla aracına binerek uzaklaştı.
GT:
Odgovorili na optužbe braka Kenan İmirzalıoğlu pomogao objasniti kako je ljubavni život? Kenan İmirzalıoğlu će imati zabavno jučer, ostavljajući prostora Starlife Super pogledali prema kamerama. Ayakligazete.com je bratića brak prijedlog, prema izvješću unutar Kenan İmirzalıoğlu'na naučio kada ste bili zamoljeni da se uda. Sam nije dobar kandidat za spajanje njegov život, rekavši da je ona bila s dečkom za dok je Kenan İmirzalıoğlu je napustio Ozge Akbulut je objasniti ovaj odgovor. Budući da je vrijeme bilo kišovito vožnja imirzalıoğlu alat brzo udaljio.
Da li je on to indirektno rekao da su prekinuli? [You must be registered and logged in to see this link.] Vikend je , pa će biti materijala za novinare i za nas . Hvala Tesa za slike i ovaj GT prevod što me slatko nasmejao i zbunio. _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 14:22 | |
| Dakle, djevojke link koji postate ovdje i drugdje ne vodi na nikakav tekst, samo na slike. Onaj tko bi eventualno mogao dobro prevesti tako ne može doći do teksta.
Jer, budite oprezne. Tko kaže da ste dobro prevele?
|
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 14:29 | |
| - Didily je napisao/la:
- Dakle, djevojke link koji postate ovdje i drugdje ne vodi na nikakav tekst, samo na slike.
Onaj tko bi eventualno mogao dobro prevesti tako ne može doći do teksta.
Jer, budite oprezne. Tko kaže da ste dobro prevele?
Možeš li da prevedeš ? Linkić [You must be registered and logged in to see this link.]Ispod 1,2,3. i 4. slike ima propratni tekst. Ja verujem da smo u pravu _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; sub 19 sij 2013, 14:32; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 14:31 | |
| Kako nema teksta??? Ispod svake fotke.... Evo ga u cijelosti , na original jeziku KENAN İMİRZALIOĞLU SEVGİLİSİNDEN Mİ AYRILDI? Kenan İmirzalıoğlu aşk hayatına nasıl açıklık getirdi? Kenan İmirzalıoğlu dün eğlenmek için gittiği bir mekandan ayrılırken Süper Starlife kameraları tarafından görüntülendi. Ayakligazete.com´un haberine göre içeride kuzeninin evlenme teklifi ettiği öğrenilen Kenan İmirzalıoğlu´na siz ne zaman evleniyorsunuz soruları yöneltildi. Hayatını birleştireceği bir aday olmadığını yalnız olduğunu söyleyen Kenan İmirzalıoğlu bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Özge Akbulut´tan ayrıldığını da bu yanıt ile açıklamış oldu. Hava yağışlı olduğundan imirzalıoğlu hızla aracına binerek uzaklaştı. GT prevodi na engleski Kenan İmirzalıoğlu girlfriend broke up with you? Kenan İmirzalıoğlu helped to explain how the love life? Kenan İmirzalıoğlu going to have fun yesterday, leaving a space Super Starlife viewed by the cameras. Ayakligazete.com 's cousin's marriage proposal, according to a report inside the Kenan İmirzalıoğlu'na learned when you were asked to marry. Alone is not a good candidate to merge his life, saying that was with put girlfriend for a while Kenan İmirzalıoğlu left Ozge Akbulut was explained by this response. Since the weather was rainy ride imirzalıoğlu tool quickly walked away. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 19 sij 2013, 14:36; ukupno mijenjano 4 put/a. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 14:32 | |
| E, sad. U čemu je problem. Ja ne vidim tekst [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 14:39 | |
| Didily, da li si uspela? Imaš link ispod slike na toj stranici...Adan je citirala ceo tekst i GT prevod _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 14:41 | |
| Link koji sam postavila vodi do glavnog naslova gdje nema teksta. Ispod je link koji vodi na fotogaleriju (sve slike sam postavila), a ispod svake slike se nalazi kratki tekst koji sam ja copy-paste u GT kako bih svima uštedila vrijeme, pa sam taj tekstić i GT prijevod stavila ovdje. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 14:42 | |
| GT prevodi kao što je gore navedeno. No, to nisu riječi KI već nekog iz njihovog društva (društva njegovog bratića koji mu je predlagao da se ženi), što je za ne povjerovat jer moš misliti kako se Kenan izjašnjava društvu o tome da ju je ostavio jer je bila s dečkom.
Drugim riječima nije se on ništa izjasnio to su samo novinarski tračevi.
Što ne znači da naša detektivska agencija sve to već nije ustanovila prije nekoliko mjeseci, davno prije turskih novinara.Predlažem da se medijima pošalje pismo s ponudom da ćemo im dostavljati najnovije (provjerene) vijesti. Naša detektivska agencija nije skupa, nećemo im puno zaračunati. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 14:43 | |
| aaaaaaa, Tessa kako sam glupa...ja ko idiot tražim tekst i mislim da mi nešto s programom nije u redu |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 14:48 | |
| Nema problema, Didi..imaš nas!!! Team work!!!
Klikni na plavi tekst, pojavit će ti se fotke, a ispod svake ( ima ih , mislim 4) imaš popratni tekst!!!
Prijevod je upitan, ali smisao napisa nije... i tako znamo tko je depresivan, psihotičan i cmoljav već 5 mjeseci... a ja sam ipak razumjela, i po GT kako je i Jablan nešto izjavio .. očito je bio raspoložen, svi su se smijali... i opet je sa dečkima na piću!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 19 sij 2013, 14:55; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 14:51 | |
| Sve Ok . Iskreno, bezveze mi je to što ne stavljaju tekst ispod glavnog naslova već u fotogaleriju. Samo nas bune. Prijevod koji sam stavila je GT i naravno, treba ga uzeti s velikom, velikom rezervom. Osobno ne volim i izbjegavam komentirati i interpretirati takve prijevode jer su zbunjujući. E sada, ja sam shvatila da je Kenan nešto izjavio, a moguće je da je ipak bratić nešto rekao. Kakogod, mi već odavno znamo, ali ipak se nadamo nekoj njegovoj potvrdi. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 15:36 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 15:42 | |
| Reeeee, zaboravila si staviti smajlić...evo... A konačno netko pametan i konkretan ima pitanje za onukojavišenestanujetu: @aliceemmm: Sam jako znatiželjan o tome što je značenje tih beba imati sve fotografije Zna li to ona uopće odgovor, ili se sva pogubila jadnanebila??? Možda bi lakše odgovor dali "oni" doktori???? Jablaneeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! … [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 16:17 | |
| mislim da je Ki sad puno zgodniji .... |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 20:07 | |
| Naravno, samo jedan od... sa jedne FB stranice, prijevod na engleski: Kenan was viewed by Super Star life team while he was having fun with friends yesterday. After his cousin's marriage proposal they asked Kenan when are you getting married? Kenan said he is alone now and his ex Özge Akbulut has a boyfriend now. Since the weather was rainy Kenan ride quickly and walked away
Ako je točan, a smisaon je, zaključujem: Rekao je da je sam i da jadnanebila ima sada dečka ( ima ona i curicu i dečka). Isto tako, onda je čekao da nađe drugoga ,da bi se javno izjasnio. Dao joj je prednost. Iako , sumnjam!! Evo kako se utapa tuga ... Vikend se provodi u tatinoj firmi i sa sestrom... [You must be registered and logged in to see this link.]Mi se častimo samo jednom smućkalicom....a neki punim tacnama čaja!!! Zato, otvaram jedan dobar Mušk(at)ić!!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 19 sij 2013, 21:37; ukupno mijenjano 7 put/a. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 20:11 | |
| Ovaj prijevod je jako slobodna interpretacija. |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 20:29 | |
| - Didily je napisao/la:
- Ovaj prijevod je jako slobodna interpretacija.
Da, vrlo slobodna. Obzirom da nitko od nas ne barata turskim, moramo se snalaziti sa onim što imamo... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 21:22 | |
| Evo, kako prevodi Combo...hvala joj na brzini i trudu.
Kako je KI razjasnio (svoj) ljubavni život?
Dok je napuštao jedno mjesto na kojem je sinoć bio na zabavi uočile su ga kamere Süper Starlife-a .
Prema vijestima Ayakligazete.com na tom je mjestu bio jer mu se rođak zaručio, a novinari su ga pitali kad se će on (KI) ženiti...
KI koji je bio sam i rekao da nije kandidat za ženidbu, s ovim je odgovorom otkrio/razjasnio /(objelodanio .. op Combo:ovaj mi glagol možda i najviše paše) i razilazak s OA s kojom je neko vrijeme bio u ljubavi.
Zbog kišnog se vremena brzo ukrcavši u auto udaljio.
Edit:
Uz komentar:
"Kenan said he is alone now and his ex Özge Akbulut has a boyfriend now." Potpuno netočan prijevod, uopće se ne spominje nikakav boyfriend od OA, apsolutno ne... rečenica je izuzetno teška zbog niza tzv. posvojnosti u turskom jeziku i tko ne prepoznaje te konstrukcije prevodi krivo, loše i bezveze... Zar bi Kenan spominjao nekog dečka od OA? Zapravo, ja uopće ne kužim otkud izvukoše tog boyfrienda... Kenan nije spominjao ni OA, a kamoli nekog njezinog boyfrienda! Novinari su iz njegovog odgovora zaključili da je "priznao" razlaz s OA, ali on sam nju uopće nije spominjao... I kako da se onda čovjek ne razljuti kad si svatko dozvoljava prevoditi, a nije doma s tim... pa bar da navedu da se radi o pokušaju..
Još jednom, hvala Combo... trebat ćeš nam opet....
Gotovo. The end. Ende. Fine. 結束.Konec. Svršetak. Fin. ბოლოს .
Kako god da prevedeš, svede se na isto... yes
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 19 sij 2013, 23:51 | |
| Hvala Combo. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 00:23 | |
| Zahvaljujući Adan i Combo saznali smo glavnu novost za 19 januar 2013, uživali u slikama koje je Tesa postavila nazdravljali vinom i čajem Šta li nam donosi sledeći dan? Laku noć svima Slatki snovi... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 20 sij 2013, 00:26 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 3 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 3 KI | |
|