Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti 3 KI | |
|
+18walli Snupika The Queen Leona enny suradnica kikule81 Pesimisticna Re Alone Tessa Amra bes ni S.N.O.B1 honeybunny HADI BE melodija Maki adan 22 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 vel 2013, 12:43 | |
| Moj Bože...nije kraj lutkama i plišanim životinjama....(možda bira njemu medeka)..... Isprika.....nadam se da ovime ne vrijeđam njega ili vas ali moram malo.....stalno si ga zamišljam s njom, a iz prikrajka ih gledaju barbi i majmun....što mogu.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | Pesimisticna Ezelovac
Broj postova : 88 Join date : 29.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 vel 2013, 13:04 | |
| Tek sad vidim ovaj užas i cure smirite se . Ja ne vjerujem u nikakvo pomirenje, pogotovo nakon zadnjeg intervjua. Ovaj vikend će ga uslikati negdje samog i srce će nam biti na mjestu. samo mirno i čekamo vijesti | |
| | | S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 vel 2013, 13:50 | |
| Gecce nas pita koja Kenanu više odgovara ? [You must be registered and logged in to see this link.]Ja mislim da je ovo pitanje suvišno i nadasve glupo Odgovor možete dati tako što klik na Yorum Yaz (upišete nick, mail, tekst poruke ) i opcija Gonder | |
| | | honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 vel 2013, 14:14 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Gecce nas pita koja Kenanu više odgovara ?
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ja mislim da je ovo pitanje suvišno i nadasve glupo
Odgovor možete dati tako što klik na Yorum Yaz (upišete nick, mail, tekst poruke ) i opcija Gonder ...obavljeno!!!!! yes _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 vel 2013, 14:45 | |
| - Amra je napisao/la:
- Baš je bilo dobro sve ovo jučer preskočiti i danas bez ježenja pročitati.....
Ko nevjerni Toma, podvukla sam rep, izmakla se od bitke, a danas se pokunjeno vraćam.... Pokušala Adančice, pokušala ali ja pronalazim samo iste jučerašnje vijesti..Hurriyet, Yeni Burrsa, Haber5.... I sve da je točno (sorry, ja sam i dalje, vjerojatno neosnovano, sumnjičava ali to je za to je on kriv - ne ja......još mi ne ide u glavu kako je toliko dugo mogao biti s njom u vezi.....barbike i majmuni) Nema je Amričak, nema.. samo je u Takvimu... više nema ni u Starlife....ne-ma...ne-ma ... Dobro smo se obranili, dobro smo team-workali... Amričak, ti si idući put na straži!!! Važno je vjerovati.... - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Gecce nas pita koja Kenanu više odgovara ?
[You must be registered and logged in to see this link.] Ja mislim da je ovo pitanje suvišno i nadasve glupo Odgovor možete dati tako što klik na Yorum Yaz (upišete nick, mail, tekst poruke ) i opcija Gonder Obavljeno.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 vel 2013, 15:48 | |
| - Amra je napisao/la:
- Moj Bože...nije kraj lutkama i plišanim životinjama....(možda bira njemu medeka).....
Isprika.....nadam se da ovime ne vrijeđam njega ili vas ali moram malo.....stalno si ga zamišljam s njom, a iz prikrajka ih gledaju barbi i majmun....što mogu.... [You must be registered and logged in to see this link.] Kad se već trudi pisati na talijanski, iako mi nije jasno zašto... mogla je tu jednostavnu rečenicu posložiti i napisati ispravno...ili ostati na turskom... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 vel 2013, 16:25 | |
| Is it really true, he came back to her? [You must be registered and logged in to see this link.] | |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 vel 2013, 19:16 | |
| Ah...jadna Bes ni, ona tek sad prolazi što smo mi prošle (ja pola prespavala). Adančice hvala....baš si efikasna.....hmmm....nemoj spominjati drugi put.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 vel 2013, 21:23 | |
| Bes ni, we don't know. But we hope it's not true. | |
| | | kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 vel 2013, 22:36 | |
| Dobro se mozam da razberam, eve i da se pak zaedno... no edno ne mi e jasno, tolku vreme ne bile zaedno "ako se sega zaedno vo italija" i namesto da go trosi vremeto so nego ona si igra so kukli, znaci on na odmor e so kerka mu i nejzinite prijatelcinja......ne mozam da zamislam da odam so deckomi na odmor za da si posvetime vnimanie i da izbegame od se, a jas da slikam barbiki i majmuni...... ako e vistina ova shto go pisuva po portalite deka se zaedno, sekogas ke se prasuvam dali na nego toa ne mu smeta i dali mu fali nesto ???? ....na primer da izigrava majmun pred nea..... i posle bil isfrustriran, epa ke bides druze ke bides...... | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 vel 2013, 22:57 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Dobro se mozam da razberam, eve i da se pak zaedno... no edno ne mi e jasno, tolku vreme ne bile zaedno "ako se sega zaedno vo italija" i namesto da go trosi vremeto so nego ona si igra so kukli, znaci on na odmor e so kerka mu i nejzinite prijatelcinja......ne mozam da zamislam da odam so deckomi na odmor za da si posvetime vnimanie i da izbegame od se, a jas da slikam barbiki i majmuni...... ako e vistina ova shto go pisuva po portalite deka se zaedno, sekogas ke se prasuvam dali na nego toa ne mu smeta i dali mu fali nesto ???? ....na primer da izigrava majmun pred nea.....
Ako su zajedno, mogu samo reći da on uopće ne izigrava majmuna već....... Ili, kad bolje razmislim.....mi smo šašave što se zbog toga uzrujavamo....... Ako su zajedno, ne smeta mu, a da li mu nešto fali? Naravno da mu fali.......zdravog razuma! Sve to ako su opet zajedno! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 vel 2013, 23:18 | |
| Malo sam obilazila neke forume, Twiteer profile ... nevjerojatno, svi su užasnuti i zgroženi tom mogućnošću.
Nevjerojatno! Osjećalo se to i dok su bili zajedno. Kad s se prestali pojavljivati zajedno, nitko nije za njom zažalio, nitko se nije pitao ni gdje je ni što je.
Novinari skoro nisu ni njega pitali. Samo su ga fotkali i zapažali, ali nitko ga nije upitao: jeste li još zajedno. Čak ni to.
Ona je bila javna, dostupna, uvijek se najavljivala gdje će biti. Nju nitko nije na tim mjestima potražio. A kad su i snimali, nju su ignorirali. Nije im bila zanimljiva ni toliko da im potvrdi prekid.
Na profilima koje sam obišla nastala je općenarodna žalost ..suze... užas.
Ai, na svima se drži isto zajedništvo kao kod nas i poprilična uvjerenost da se ne radi o neistinitoj vijesti.
Štoviše, iako se radi o GT prijevodima sa turskog i arapskog... provlači se jedna tvrdnja... on je, izgleda imao dan off, i zaista je viđen na aerodromu!! Kako je ovainfantilnaspodoba na svom TW najavila put u Milano, neki su od toga ispleli priču!! Ako je istina , rekla bih, tako mu i treba. Što ne kaže , kad ga pitaju...iako, u zadnjem intervjjuu i jeste , neizravno rekao što je imao. Nadalje, mislim da je Bebe ipak išao negdje snimiti KiP... možda baš iu Italiju, zašto ne ???
Nadalje se nagađa, kako je nemoguće da nitko nije škljocnuo aparatom ili mobilnim, danas, kad ih svi imamo i tako malo i zaradio... takve slike im valjda i plaćaju...
Uglavnom, svi se čude da nema fotki , odbijaju vjerovati dok se ne pojave .
Evo , jedan post koji može poslužiti kao obrazac, što i kako se piše... eto, sad ga ne mogu naći.. tražiiiim!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 16 vel 2013, 23:29; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | | melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 vel 2013, 23:20 | |
| ..... pa jesu ili nisu zajedno ..... ko je spodoba uopšte da se mi uzrujavamo ...... je li iko za nju znao dok je, nažalost, naš Bebe nije upoznao, proklet bio ko ga sa njom upozna
...... sa bivšom simpatičnom djevojkom Zeynep je bio dugo vremena, pa se ovolika ''prašina'' nije dizala kada je prekinuo sa njom
..... na kraju krajeva, ako su zajedno njihova stvar ..... samo u tom slučaju, neovisno na sve one njegove osobenosti koje volimo kod njega i što ga cijenim kao glumca, vidim ga u jednoj savim drugoj meni nedopadljivoj slici :srami:
..... samo da on opet ne bude kao ''prošlog ljeta'', isfrustriran, ljut itd. ..... niko mu nije kriv za izbor koji mu je sušta suprotnost od onoga što izjavljuje i kakvu ženu svog života želi, vidi, ili šta još ...... pitam se kakav čovjek treba biti pa da može biti u vezi sa takvom spodobom Sve ako su opet zajedno! | |
| | | Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 vel 2013, 23:29 | |
| To za KIP sam i ja pomislila..da se možda snima u Italiji.. Ma,meni je malo muka od svega ovog.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 vel 2013, 23:40 | |
| Hajde cure.....pozitiva. Ne mora ali ako se skrasi jednog dana, to se može dogoditi bilo s nekom koja će nama biti simpatična, bilo s nekom novom spodobom, bilo s ovom spodobom. Nemamo mi utjecaja na to. I bolje da nemamo. Naše želje su jedno, a zbilja drugo. Opet filozofiram ali tako je to i nikako drugačije. S ovom ne mora brinuti o čuđucima....dva već ima......i kućnog ljubimca.... Sve ovo ako je opet s njom! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 vel 2013, 23:54 | |
| ...... uh, ja zaboravila na kućnog ljubimca, mačketinu ...... kako je spodoba ne nosi sa sobom i ne slika ..... uf | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 17 vel 2013, 00:02 | |
| Od kud znaš da ne nosi Siska? Pa ta stane i u najlon vrećicu, sa ostalim instrumentalom......
Brzo će se znati neke stvari... možda ni ne zna što se pisalo????
martina_nannini Ciao Ozge, sei in Italia? 19h stellacsillag @ozkee have a good weekend in Italy! :-) 15h ozkee Si!! Ma solo per il weekend:( @martina_nannini 13h ozkee Thanks @stellacsillag 13h
...previše se dopisuje i previše vremena posvećuje iPhonu... sve sam mirnija...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 17 vel 2013, 00:33 | |
| - adan je napisao/la:
- Malo sam obilazila neke forume, Twiteer profile ... nevjerojatno, svi su užasnuti i zgroženi tom mogućnošću.
Nevjerojatno! Osjećalo se to i dok su bili zajedno. Kad s se prestali pojavljivati zajedno, nitko nije za njom zažalio, nitko se nije pitao ni gdje je ni što je.
Novinari skoro nisu ni njega pitali. Samo su ga fotkali i zapažali, ali nitko ga nije upitao: jeste li još zajedno. Čak ni to.
Ona je bila javna, dostupna, uvijek se najavljivala gdje će biti. Nju nitko nije na tim mjestima potražio. A kad su i snimali, nju su ignorirali. Nije im bila zanimljiva ni toliko da im potvrdi prekid.
Na profilima koje sam obišla nastala je općenarodna žalost ..suze... užas.
Ai, na svima se drži isto zajedništvo kao kod nas i poprilična uvjerenost da se ne radi o neistinitoj vijesti.
Štoviše, iako se radi o GT prijevodima sa turskog i arapskog... provlači se jedna tvrdnja... on je, izgleda imao dan off, i zaista je viđen na aerodromu!! Kako je ovainfantilnaspodoba na svom TW najavila put u Milano, neki su od toga ispleli priču!! Ako je istina , rekla bih, tako mu i treba. Što ne kaže , kad ga pitaju...iako, u zadnjem intervjjuu i jeste , neizravno rekao što je imao. Nadalje, mislim da je Bebe ipak išao negdje snimiti KiP... možda baš iu Italiju, zašto ne ???
Nadalje se nagađa, kako je nemoguće da nitko nije škljocnuo aparatom ili mobilnim, danas, kad ih svi imamo i tako malo i zaradio... takve slike im valjda i plaćaju...
Uglavnom, svi se čude da nema fotki , odbijaju vjerovati dok se ne pojave .
Evo , jedan post koji može poslužiti kao obrazac, što i kako se piše... eto, sad ga ne mogu naći.. tražiiiim!!! Da, svi tuguju, negoduju, ne mogu vjerovati da bi bio u stanju vratiti se " sirotoj djevojci koja ima IQ lutke koju vucara sa sobom" (moj slobodni prijevod jednog komentara na Fb-u). Međutim, iznose se tamo i neistine tipa da ju je zaprosio, da bira vjenčanicu, kako joj mama tvita o vjenčanju itd. Nije mi jasno zašto ljudi/žene iznose takve gluposti bez da malo istraže o čemu se radi. Znamo da joj se sestra udaje i da su zbog nje bile na tom sajmu vjenčanja. Mene ljute takvi komentari koji se iznose s takvom sigurnošću pa čak i arogancijom. Onda takve nebuloze dospiju u novine jer su novinari, na žalost, još gluplji. To da ga je netko vidio na aerodromu isto ne vjerujem, jer novinari to ne bi zaboravili spomenuti u članku. Ja i dalje ne vjerujem da je to istina, iako me je vijest štrecnula kao i svaki puta kada jadnunebilu dovedu u kontekst s njim. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 17 vel 2013, 00:48 | |
| Da, znamo da ga jednog dana moramo dati.... ali meni se čini da mi sa tim nemamo problema! Kao da će nam biti i drago, jednog dana... vidjeti ga sretnog i s vremenom sa bebekom .. Mislim da mi zaista nemamo problema sa tim! Meni osobno, a vidim da smo u većini, jedini je problem taosobakojenikakodaseriješimo! Od prvog dana osjećam lošu vibru, koja s epokazala dobrim pokazateljom. Nakon prekida, kad je prestala prikrivati se, kao da se potvrdilo sve ono što sam o njoj mislila...
Rado bi mi njega dale, pametne smo, divimo se na daljinu..svjesne smo svojih dometa...rado bi ga vidjele skrašenog..iako, kad bolje razmislim, šteta je to dati jednoj!!!
Tessičićićice, strašne su te konstrukcije. Još strašnije, kako su novinari spremni nasjesti. Mislim , iako smo se lecnule, mi ovaj put nismo !!! Vjerovale smo mu. Nadale se da ga nismo krivo procijenile.
Sutra je već nedjelja. Ako sam se dobro uputila, jadnanebila ima let u 8:55 i oko 13 je u Istanbulu..po naški oko 11... sve će biti jasnije..
Kad sazna za piskaranja, ne sumnjam da će mu se prošetati oko portuna... ali, vjerujem da ćemo i ovaj put znati rastumačiti što se događa!!
EDIT:
Tko još može vjerovati u ovu vijest!!! U 1 sat iza ponoći se dopisuje sa prijateljicom:
Nasıl ya,milano odamı,cok özledim seni cok Kako ste, Milano moju sobu, ja vam nedostajati jako puno
Sensiz anlami yok , özledim bende cok Ne znači bez tebe. nedostaješ mi previše
Je li to ona dobila besplatan smještaj, samo je kupila kartu za 99 e, povratnu? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 17 vel 2013, 11:57 | |
| ...reportaža o putovanju u Milano i ˝pomirbi˝... [You must be registered and logged in to see this link.]..njihovim je novinarima još uvijek vijest Ljepotančićeva reportaža sa večere/ručka sa Keremom Catayem... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 17 vel 2013, 12:09 | |
| Naš prvi adut, kako će se pojaviti negdje i tako demantirati " vijest" je pao u vodu. OK....još se nije pojavio ni sa njom. Nema dokaza. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 17 vel 2013, 12:19 | |
| ...i tako su prošla ta tri dana...koja su navodno u Milanu...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 17 vel 2013, 12:35 | |
| Reportaža je upravo takva, kakvu smo mogli očekivati. Njihova prastara snimka ( jer je jedna od rijetkih zajedničkih) i nekoliko scena iz Venecije, Rima... i milanske Katedrale. Mogli su bar, kad već nisu fotkali njih, ubaciti koju njenu fotku iz Milana....to bi bila vijest....
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 17 vel 2013, 12:57; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 17 vel 2013, 12:48 | |
| ...mogli su objaviti koju fantastičnu fotku lutke i mamjuna...u zamijenjenim ulogama!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 17 vel 2013, 13:34 | |
| Talk about it on all channels - if it was not true ... he would be denied ... although the week be held in Italy, when the the others work on the series - Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 3 KI | |
| |
| | | | Novosti 3 KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|