| Novosti 3 KI | |
|
+18walli Snupika The Queen Leona enny suradnica kikule81 Pesimisticna Re Alone Tessa Amra bes ni S.N.O.B1 honeybunny HADI BE melodija Maki adan 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 02 oľu 2013, 00:44 | |
| Šta će im onaj centimetar gore. Možda doznamo 3 D! Preliminarna modna kritika: sviđa mi se sve osim ove marame u krem kompletu sako+marama. Nemojte Bebeu pederastu maramu oko vrata! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 02 oľu 2013, 00:46 | |
| Stižeeeee... stižeee... ja sam se sva naježilaaaaa.... možda u nedjelju???? yes Kad je mogao biti na snimanju?? Onda , iza Bole...jer je Bola rastegnuta na dvije epizode... mora da je bilo tada... imali su snimke iz Bole... Visinske pripreme za preživljavanje KiP kolekcije [You must be registered and logged in to see this image.]...ljetna...berhmudice...:amra5: ... Edit: ... .... 3D ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 02 oľu 2013, 15:52 | |
| 3 D,pa to žena(udana) ne smije niti zamisliti ,jer teško se onda vratiti realnosti _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 02 oľu 2013, 16:48 | |
| Udane žene smiju zamišljati sve što požele...isto ko one neudane! :oo7: A što se tiče 3D.......to me uopće ne zanima.....(zaistač) Samo sam konstatirala da me zanima što će im onaj centimetar....rekoh.....možda.....a tu neke cure zanima 3D...ja se zbog njih brinem... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 02 oľu 2013, 17:10 | |
| - Amra je napisao/la:
- Udane žene smiju zamišljati sve što požele...isto ko one neudane! :oo7:
A što se tiče 3D.......to me uopće ne zanima.....(zaistač) Samo sam konstatirala da me zanima što će im onaj centimetar....rekoh.....možda.....a tu neke cure zanima 3D...ja se zbog njih brinem... Aha,... ... baš ti hvala... ... na brizi... Udane žene smiju zamišljati .. i ..konstatirati... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 02 oľu 2013, 20:33 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 02 oľu 2013, 21:15 | |
| - Amra je napisao/la:
Ništa drugo ni ne radim......kao ni vi ostale!!! :rude: [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 02 oľu 2013, 23:10 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- S.N.O.B1 je napisao/la:
- Ovo je intervju za azerbejdžansku tv
...i emitirat će se slijedeće nedjelje u 17 sati po turskom vremenu, odnosno u 18 sati po hrvatskom...
...ako nađem link...postat ću ga... Je li ovo vrijeme stoji ... ??? Ili u 15 po našem??? Imamo li link??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 09:12 | |
| | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 10:01 | |
| - bes ni je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
But in my opinion, this last year's profile
[You must be registered and logged in to see this link.] ...ne bih rekla da je prošlogodišnji intervju...ali nije ni najsvježiji... ...hvala Bes ni... ...još jedan portal objavio je isto... [You must be registered and logged in to see this link.]...uz pomoć GT-a...može se pohvatati bitno.. A to Z Kenan İmirzalıoğlu 03/03/2013 İmirzalıoğlu'nun descendants of Canaan, which is based on the ruler? His favorite actor, artist, musical group Which? Passed out food, the director is a fan of ... All this and more in this article .. Are looking for: Kenan İmirzalıoğlu'nu, the most influential in terms of acting, I promise! İmirzalıoğlu, "Acting is not the end of the adventure. Haluk fuss (Bilginer) 'Brother, what a beautiful play' I said I can not forget the saying: 'We are looking for looking for Kenancığım!' Haluk Bilginer, 'Looking' says, what can I say I am ... " (Cute Sever-Morning) Bonzai: Famous actor's home-grown Japanese plant ... Moreover, there are gardenia and violet. CLARK KENT: I was a kid wants to be the most people. Also known as 'Superman'! TEA: is addicted to drink ... Teapot Infuser consumes the house specialty tea blends are prepared and offered to friends consistency of rabbit blood. DERVİŞ: her brother's name. İmirzalıoğlu Dervis, a mechanical engineer. Kenan has an older sister, her name is Jasmine as well. HEAVY METAL LISTENING FIFTY TWO: Suit body. Ferzan Ozpetek: The study is one of the most wanted director. Favourite other Turkish directors, Nuri Bilge Ceylan, Zeki Demirkubuz Yavuz Turgul, Cagan Irmak and Reha Erdem. GALATASARAY: bating suit. GHOST: 'Heads or Tails' for her portrayal 'ore' character nickname. In the meantime, 'Heads or Tails', is located at the top of Kenan's favorite movies list. IRON MAIDEN: Kenan was fascinated by heavy metal band. In addition, Metallica, Sepultura, the likes of Whitesnake and Rush. Gemini: Sign of the Zodiac. Date of birth: June 18, 1974. JACK NICHOLSON: The most favorite foreign actor. FORTY-SIX: Foot number. MOJO'YA would have gone! LÖSEV: Support the foundation. MOJO: a term not give up the name of the bar. Now many do not go to the crowd and media attention. Location Beyoğlu. Nevizade: Fame is often inserted in the early years, taverns and bars in the street in a pleasant conversation. THIRTY SEVEN: Kenan age. ÖZGE AKBULUT: The famous actor-now-departed last name of her lover. Izmir, model. P Iyad: did his military service in the infantry. Year: 2008 ... Location: Edirne 54th Mechanized Infantry Brigade Command. RENAULT 4: ATV popular series' Karadayı'da used by the car's brand. The company has produced this model between 1960 and 1992. ONE of conscience! CIGARETTES: "The only regrets in my life," said a while ago a bad habit, but the actor was able to say goodbye to an old friend. Shams: animation of any personality. Rumi's closest friend and confidante of Shams, says that her dream role. Tractor: the painful memory of the actor in the head. Can not forget the dog as a child was crushed by a tractor. Uzun Hasan: Ancestry Akkoyunlu state based on the ruler Uzun Hasan. ÜÇEM: Place the name of the village. Ankara township of Bala. A village 30 digits. CONSCIENCE: the favorite as well, to be scrupulous. Part of STAR Technical University: Graduated from the university's name. Graduated from Yildiz Technical University Department of Mathematics. Artichokes: The favorite food. _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; ned 03 oľu 2013, 10:08; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 10:03 | |
| - adan je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
...i emitirat će se slijedeće nedjelje u 17 sati po turskom vremenu, odnosno u 18 sati po hrvatskom...
...ako nađem link...postat ću ga... Je li ovo vrijeme stoji ... ??? Ili u 15 po našem??? Imamo li link??? ..krivo sam napisala...oprostite... ...po našem vremenu u 16 sati... ...nadam se linku do 16 sati... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 11:09 | |
| _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 11:12 | |
| 3D nikako nije prvo što na njemu primjetim...ja prvo primjetim ruke,pa onda krenem redom primjećivati!! _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 12:41 | |
| ...... a oči koje govore sve, od čijeg pogleda nestaje tlo ispod nogu .... neizostavne u primjećivanju.....
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 12:53 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 14:13 | |
| Nemoj me zezati ,amra mi se uvrijedila!! :lutijena: _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 14:34 | |
- adan je napisao/la:
...ako nađem link...postat ću ga... Je li ovo vrijeme stoji ... ??? Ili u 15 po našem??? Imamo li link??? ..krivo sam napisala...oprostite...
...po našem vremenu u 16 sati...
...nadam se linku do 16 sati... Hour and a half beginning at link [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 14:42 | |
| - bes ni je napisao/la:
Hour and a half beginning at link [You must be registered and logged in to see this link.] Thanks bes ni Još jedna nagrada.. [You must be registered and logged in to see this link.]Kenan İmirzalioğlu was choosen The Best Actor Of The Year by Radio&Television Journalists Association (RTGD) "Media Oscars" also Bergüzar Korel was choosen as The Best Actress Of The Year For Their Roles In #Karadayı Series The ceremony will be held on 12 March 2013 _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 14:55 | |
| Ovo ide po defoltu izgleda. Ako Kenan dobije nagradu dobije i Berguzar | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 14:56 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 15:07 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Ovo ide po defoltu izgleda. Ako Kenan dobije nagradu dobije i Berguzar
Slagam se... jer njena gluma i nije baš pretjerano oduševljavajuća. Pomalo umanjuje vrijednost njegove nagrade. Unatoč proshječnosti serije, mislim da je natprosječno doprinjeo njenoj gledljivosti... - honeybunny je napisao/la:
- ...evo još linkova...
[You must be registered and logged in to see this link.] Znači, onda u 17 po našem... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 15:13 | |
| - adan je napisao/la:
- Ovo ide po defoltu izgleda. Ako Kenan dobije nagradu dobije i Berguzar
Slagam se... jer njena gluma i nije baš pretjerano oduševljavajuća. Pomalo umanjuje vrijednost njegove nagrade. Unatoč proshječnosti serije, mislim da je natprosječno doprinjeo njenoj gledljivosti...
- ...evo još linkova...
[You must be registered and logged in to see this link.]
Znači, onda u 17 po našem... yes ...NE!!!!! ..u 16 sati.... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 15:32 | |
...NE!!!!! ..u 16 sati....
program will begin in exactly 28 minutes | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 15:35 | |
| Suradnice.....jesi me zeznula! Zašto sam se osjetila prozvanom? Valjda zato što sam mislila da sam ostala jedina ovdje udana. D.i.n.a. je nestala, nisam znala da si i ti.... Ali, Yanlış.....nisam se uvrijedila....nisam....sve mi je samo zezancija. I što se mene tiče, 3D mu može biti i 3 cm jer...jer...pa zar će ikoja od nas ikad ...mislim....jel.... :crying: Ono što vidim....vidim... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 03 oľu 2013, 16:07 | |
| Ma bitno da mu prstići nisu 3cm, da imamo šta gledat ,i ja sam 100% uvjerena da s njima može čudesa,a za 3D...hmmm ostavljamo mašti na volju,,možda tu čudesa nisu moguća?? _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 3 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 3 KI | |
|