| Novosti 3 KI | |
|
+18walli Snupika The Queen Leona enny suradnica kikule81 Pesimisticna Re Alone Tessa Amra bes ni S.N.O.B1 honeybunny HADI BE melodija Maki adan 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 10 oľu 2013, 20:18 | |
| ...nešto o kolekciji KIP-a proljeće/ljeto 2013... [You must be registered and logged in to see this link.]...karakteristike... - široka paleta proizvoda - živahni i elegantni detalji ( ) - bit je coolerski stil i udobnost - naglasak an jaknicama - soft-touch tkanine i širok spektar boja (vidjeli smo crvene i ljubičaste hlače!!!...što je sljedeće???? ) - ističu se kobalt plavi tonovi - osobito u ljetnoj kolekciji - dajući energiju u kombinaciji s raznim nijansama plave(!!! ) , ali i u kombinaciji sa drugim bojama - izvanredni dizajn - izvanredni komfor ( ništa od užih modela??? ) - nosivost - u svako doba dana - udobne i stilske Chino hlače (ovo demantira uže modele!!!!! yes ) - bež kaputić - uz postojanje boja u rasponu od indigo plave - ove će sezone biti naglasak na završnom dodiru u svim kombinacijama - dodaci poput lanenih i svilenih rupčića, marama i svilenih jakni ...imamo velika očekivanja... ...a čini mi se da nas neće razočarati!!!!! ...opet će sve biti blue!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 10 oľu 2013, 20:24 | |
| baš me zanima.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 10 oľu 2013, 20:47 | |
| Izdvajam: Marame?????...... neeee.... Izvanredni komfor ???? .... [You must be registered and logged in to see this image.]Bit je coolerski stil i udobnost !!! .... Sve blue , sve plavo.... Što više čekaju, sve na kapaljku. Nešto ne vjerujem da će izaći sa kampanjom u radni dan? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 10 oľu 2013, 20:56 | |
| Ni meni se marame ne sviđaju. Komotno...super..samo ne marame pogotovo ne složene onako po francuski. Kod njega može samo turski po francuski...nikako marame (kod njega bi marame dobro došle samo za zavezat ga.... ). Kvarite me.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 10 oľu 2013, 22:03 | |
| ...pa čemu inače marame!!!!!!! ...znaju oni...čitaju nas... ...volimo mi marame...ali za ... ...još članaka na istu temu...i sa istom pričom.. [You must be registered and logged in to see this link.]...samo...opet ovaj neki lik!!!! ...dašak...proljeća.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 11 oľu 2013, 00:34 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 11 oľu 2013, 19:35 | |
| Danas pročitah da će Burak Ozcevit "nositi" kolekciju proljeće/ljeto 2013 za poznatu tursku modnu kuću....hmmmm. Da mi ne čekamo uzlud? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 11 oľu 2013, 19:38 | |
| Nema šanse..mislim da je , odmah u početku rečeno da je ugovor potpisan do 2014. Povećali su dobit za 50% , od kad im radi kampanje , nema šanse da nas ne strefi ...a kad nas strefi, ovakav... zaista će nas biti više u nesvijesti, nego pri svijesti... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 11 oľu 2013, 19:46 | |
| Nesvjest.... Pogledala sam tamo na MAA temi onaj "bosiljak". Zamisli tek njega. Ma u stvari, ne treba njemu bosiljak..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
sambth Ezelovac
Broj postova : 166 Join date : 25.01.2013
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 11 oľu 2013, 22:42 | |
| - Amra je napisao/la:
- Nesvjest....
Pogledala sam tamo na MAA temi onaj "bosiljak". Zamisli tek njega. Ma u stvari, ne treba njemu bosiljak..... Ahhhh Dobar je meni Mehmet,lep,visok,crn,duboke oke...sve stoji...ali Keno...kako bih se izrazila...Keno je drugi kalibar...ako me razumete :amra4: Ne videh ja još u ovoj šarenolikoj paleti turkiš glumaca nekog sa takvom pojavom,sa takvom aurom muškarca sa velikim M...zanosim se,zanosim... P.S.Ako slučajno dolcevita navrati,ja Mehu nisam pominjala,u usta ga nisam uzela :oo7: | |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 11 oľu 2013, 22:46 | |
| Koji Meho? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 11 oľu 2013, 22:48 | |
| - sambth je napisao/la:
Ahhhh
Dobar je meni Mehmet,lep,visok,crn,duboke oke...sve stoji...ali Keno...kako bih se izrazila...Keno je drugi kalibar...ako me razumete :amra4:
Ne videh ja još u ovoj šarenolikoj paleti turkiš glumaca nekog sa takvom pojavom,sa takvom aurom muškarca sa velikim M...zanosim se,zanosim...
P.S.Ako slučajno dolcevita navrati,ja Mehu nisam pominjala,u usta ga nisam uzela :oo7: ..tko je rekao Meho?? Ja nisam ništa čula..... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 11 oľu 2013, 22:57; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 11 oľu 2013, 22:55 | |
| Sambgdffth, dobro mi tebe razumijemo... ...ni mi nismo skoro vidjele muško koje zaslužnije nosi naziv Muškić... Evo ti poklončić bombončić za priznanje, već me je čudilo da ne navraćaš na ovu temu.... ....naša Karizma...Mr.Yakisikli... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
sambth Ezelovac
Broj postova : 166 Join date : 25.01.2013
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 11 oľu 2013, 23:06 | |
| Hvala za poklončić Tu sam ja,čitam,gledam i upijam Sad smo se malo zamajali oko Carice,održavamo radnu temperaturu dok je u ilegali...bezobraznica | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pon 11 oľu 2013, 23:46 | |
| Znala sam ja, znala. Kako sam ju navukla s bosiljkom! Ali nikom ni riječ. Bjež tamo da te ne vide i ne optuže za veleizdaju! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 12 oľu 2013, 15:12 | |
|
Tko zna, hoće li Jablan ići na dodjelu nagrada.. je li ono večeras Ayakligazete ili koja? Jedna je danas jedna 19.3. ---to sam jedino zapamtila... možda bude slićica..a možda netko i prenosi??
Ajde, vi koji znadete sa tim linkovima...Snobiću???? ..
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 12 oľu 2013, 17:53 | |
| ....a na kapaljku nam stižu fotke nove kolekcije... ...nažalost...bez njega!!!!!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 12 oľu 2013, 17:56 | |
| ...možda ne znam što je to...možda ne znam o o čemu... ...ali znam o komu!!!! [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 12 oľu 2013, 18:04 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 12 oľu 2013, 20:18 | |
| Najava Tjedna turskog filma u Berlinu. Bit će prikazan Uzun Hikaye, 18.3. ..... a Bebe bi trebao biti nazočan... ...najavljuju ga, iako ne vjerujem da će im baš doći svi koje najavljuju.... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 12 oľu 2013, 20:36 | |
| - adan je napisao/la:
Najava Tjedna turskog filma u Berlinu. Bit će prikazan Uzun Hikaye, 18.3. ..... a Bebe bi trebao biti nazočan... ...najavljuju ga, iako ne vjerujem da će im baš doći svi koje najavljuju....
[You must be registered and logged in to see this link.]
...neke najavljuju ovako... Ehrt uns mit ihrer Anwesenheit ...a neke ovako... Ehrt uns mit seiner Anwesenheit ... Tessičice!!!!!!!!!!!! Trebamo te!!!!!! ....zna li netko njemački????? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 12 oľu 2013, 20:39 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...neke najavljuju ovako...
Ehrt uns mit ihrer Anwesenheit
...a neke ovako...
Ehrt uns mit seiner Anwesenheit
...Tessičice!!!!!!!!!!!! Trebamo te!!!!!!
....zna li netko njemački?????
Dok ne stigne Tessičićićićica.. und ich habe gelernt Deutch in die Schule.... Ihrer...njezin, njezino Seiner .. njegov, njegovo... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 12 oľu 2013, 20:47 | |
| Kenan će biti u Berlinu izgleda | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 12 oľu 2013, 20:52 | |
| ...u prospektu ga najavljuju... ...zajedno sa Sinavom.. ...istina...ne bi me iznenadilo da se Sinav i pojavi...tamo su mu dva filma!!!!!! [You must be registered and logged in to see this image.]...u donjem lijevom kutu...crveno uokvireno... .. .in Anwesenheit von = u prisutnosti: Sinava i Ljepotančića... [You must be registered and logged in to see this link.]...čini mi se da je i Ejder Kapani imao premijeru na istom mjestu 2010!!!!!! ...tada je Ljepotančić bio tamo... ...što bi moglo značiti da Ljepotančić voli Njemačku...i da postoji vjerojatnost odlaska... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 12 oľu 2013, 21:35 | |
| U Njemačkoj živi jaka i velika zajednica iseljenika iz Turske, koji rado sufinanciraju ovakve kulturne priredbe i pomažu u dovođenju njihovih pjevača i glumaca.
Ni ne sumnjam da je Jablan jedan od omiljenijih u dijaspori....bit će fotkica???? Imamo li koga da ode u Colosseum???
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 3 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 3 KI | |
|