Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 09 vel 2013, 21:27
honeybunny je napisao/la:
...Maki...imali smo još na onom starom forumu jednu molitvu... ...mislim da je ovdje nismo objavili...ili jesmo davnih dana... ...valjalo bi je ponoviti...
...adančice... ...na sunce sa ˝starom˝ molitvom...
Niste ju tu ponovile. Adančica večeras lumpa, tulumari. Kod nje je opako za vrijeme maškara! Možda se zamaskirala u kakvu Eysan pa naleti na kakvog Ezela!
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 09 vel 2013, 21:31
Bože moj, molim te… Na moj Ga put nanesi… Molim te… Neka se nađe na mojem putu! Preklinjem te, Bože! Spoji nas! Bože, navedi ga u napast! Nakon što se sretnemo neka podlegne napasti! Sa mnom! Odmah! Čuj me, Bože... Molim te...
Bože moj, molim te… Na moj Ga put nanesi… Molim te… Neka se nađe na mojem putu! Preklinjem te, Bože! Spoji nas! Bože, navedi ga u napast! Nakon što se sretnemo neka podlegne napasti! Sa mnom! Odmah! Čuj me, Bože... Molim te...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 09 vel 2013, 21:55
Amra je napisao/la:
Niste ju tu ponovile. Adančica večeras lumpa, tulumari. Kod nje je opako za vrijeme maškara! Možda se zamaskirala u kakvu Eysan pa naleti na kakvog Ezela!
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Maki Ezelovac
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 09 vel 2013, 22:03
Bože moj, molim te… Na moj Ga put nanesi… Molim te… Neka se nađe na mojem putu! Preklinjem te, Bože! Spoji nas! Bože, navedi ga u napast! Nakon što se sretnemo neka podlegne napasti! Sa mnom! Odmah! Čuj me, Bože... Molim te... [You must be registered and logged in to see this image.]
To ste verovatno na KI temi ili spojlerima ... Ja sam Ezela savladala u potpunosti (mislim samo iščitavanje...nažalost...)
A i ta MOLITVA :ree2: tako slatki vaši mali rituali Sad sam znatiželjna ali ynam da nešto mora ostati samo među vama
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 09 vel 2013, 22:37
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 09 vel 2013, 22:51
Iako sam vas čitala....ne sjećam se.....
Maki Ezelovac
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 09 vel 2013, 22:59
Tessa je napisao/la:
A sjećate se oglasa?
Vidim ja, morat ću pregledati arhivu [You must be registered and logged in to see this image.]
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 09 vel 2013, 23:38
honeybunny je napisao/la:
...ha....našla sam!!!!!! yes [You must be registered and logged in to see this image.] Allah'ım… n'olur… Onu benim yoluma getir… N'olur… O benim yolumda bulsun! Yalvarıyorum sana, Allah'ım! Buluştur/ Kavuştur bizi! Allah'ım… Onu ayartısına yanılt! Görüştikten sonra, O şeytana uysun! Benimle! Hemen! Duy beni Allah'ım.. N'olur... [You must be registered and logged in to see this image.] Bože moj, molim te… Na moj Ga put nanesi… Molim te… Neka se nađe na mojem putu! Preklinjem te, Bože! Spoji nas! Bože, navedi ga u napast! Nakon što se sretnemo neka podlegne napasti! Sa mnom! Odmah! Čuj me, Bože... Molim te... [You must be registered and logged in to see this image.]
Oh..naša mala molitva... yes ... imale smo, da , naše male rituale... ...rado ih dijelimo sa vama, Maki[b]sve je naše, zajedničko...
Ne moramo izmišljati novu , ova sadrži sve..
Ali.. oglas..oglas... Tessičićićice ...pa i to možemo ponoviti...ako tko nađe...[You must be registered and logged in to see this image.]
Ponavljanje je i tako zakon sveti...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 09 vel 2013, 23:43
Amra je napisao/la:
Tulumarilo se popodne ...do pred malo... sad valja odmoriti, sutra je Povorka... yes
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sub 09 vel 2013, 23:43
yes Našla.
Oglas by Adan:
Ah,Kenan! Oh Kenan! Uh Kenan! Ben senin için, her şeyi yapacağım. Pişiriyorum Sevdiğim Kenan Yıkıyorum Yakasikli Kenan ütülüyorum Sevdiğim Kenan sigara içiyorum.
Nema prijevoda, ali mi za oglas ima puno previše ah, oh, uh...
...sad ja moram prijevod...kako ono bijaše..ne znam točno, ali u stilu ..oh, ah..uh...sve za yakisikli Jablana..perem, peglam, pušim...
Morala sam. Shvatila sam da [img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]. A popratna pjesma je savršena za njega...divlja zvijer...
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Amra Moderator
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 10 vel 2013, 01:08
Pa kako ovo nisam vidjela tamo ...?
Bit ću ti janje..... Mili moj snažni buldožer... Ljubi me moja divlja zvijer....
Umrla sam od smijeha.....
Al baš je pjesma ko stvorena za prizivanje njega.....ko neko vračanje....
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 10 vel 2013, 01:34
Svašta adančici padne na pamet... ...
Svidio vam se izbor pjesme..???
A evo i prijevoda, opet naša draga Combo..kaže:
pa to je bio tekst koji si ti smislila, dragica, što bi sve zbog njega bila kadra učiniti... i već si to zaboravila ccccc aman, aman! evo ti ga (prijevoda) dolje u crnoj boji
Ah,Kenan! Oh Kenan! Uh Kenan! ja ću za tebe sve učiniti kuham moj voljeni Kenane perem zgodni Kenane peglam moj voljeni Kenane pušim (cigarete)
Zadnja promjena: adan; ned 10 vel 2013, 01:51; ukupno mijenjano 1 put.
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 10 vel 2013, 01:47
adan je napisao/la:
pa to je bio tekst koji si ti smislila, dragica, što bi sve zbog njega bila kadra učiniti... i već si to zaboravila ccccc aman, aman! evo ti ga (prijevoda) dolje u crnoj boji
Ah,Kenan! Oh Kenan! Uh Kenan! ja ću za tebe sve učiniti kuham moj voljeni Kenane perem zgodni Kenane peglam moj voljeni Kenane pušim (cigarete)
Inače,ja sam vas danima i noćima čitala.. Pročitala sve i na Ezelu 1,2..i na K.I 1,2..i spoilere..
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Amra Moderator
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 10 vel 2013, 10:23
adan je napisao/la:
Imala bih komentar :amra5: .... ali.......suzdržat ću se.......
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 10 vel 2013, 12:15
Amra je napisao/la:
Imala bih komentar :amra5: .... ali.......suzdržat ću se.......
Nemoj riskirati …[You must be registered and logged in to see this image.] .....
Amra Moderator
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 10 vel 2013, 14:51
Neću, ja sam ziherašica, a da dobijem [You must be registered and logged in to see this image.] pa vas samo čitam, ovako bih se osjećala: [You must be registered and logged in to see this image.]
Amra Moderator
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 10 vel 2013, 22:07
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 10 vel 2013, 22:17
Snimalo se i danas, a???
Amra Moderator
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 10 vel 2013, 22:36
Mislim da će nam to Honey reći.....ja nemam pojma je li ikoja od danas....
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 10 vel 2013, 22:47