tačnije izdvojila sam ga [You must be registered and logged in to see this link.]
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 08 tra 2013, 21:12
Maki je napisao/la:
Jedva čekam Honejčicu i njen pregled. Ništa ja tu ne shvatam.... Samo da nam je Mahir u problemu..
I da ....KIP je još tu [You must be registered and logged in to see this link.]
...ništa do sutra navečer... ...veza mi je krepala...
...večeras ću poskidati slike s YT kad postave cijelu ep... ...sutra sažetak...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 08 tra 2013, 21:17
Ja na ovom normalno gledam...http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 08 tra 2013, 21:20
Amra je napisao/la:
Ja na ovom normalno gledam...http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
...do prije pola sata sam i ja normalno gledala... ...i na tom linku...
...sada mi samo vrti...
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 08 tra 2013, 21:32
Meni je malo blokiralo ali zadnjih pola sata sve ok.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 08 tra 2013, 21:52
Ništa!!!!!!!!!!!!!! Setila sam se KOLIBE....I tada nije bilo ništa, ali sve je bilo nabijeno snagom osećanja...Ovo dvoje kao u vrtiću... [You must be registered and logged in to see this image.] A kako je mogao čedni Mahir da spava u istom krevetu sa devojkom? [You must be registered and logged in to see this image.] I ona se uspavala.... [You must be registered and logged in to see this image.] A dragi je čuva svojim prisustvom i pogledom .... [You must be registered and logged in to see this image.] A tek jutarnje buđenje.... [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 08 tra 2013, 22:28
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 09 tra 2013, 11:06
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Amra Moderator
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 09 tra 2013, 22:50
Hmmm.....hmmmm.....jel netko pitao hoće li nečeg biti? Nekako si mislim da ga je Feride ovdje pozvala na .....je li....znamo već. A on joj fino objasnio....bi on...al nije red.....poštenje....jel.....pa zeza ga lažno ime..... Baš me zanima jesam li fulala. Što mislite?
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 09 tra 2013, 23:08
I ja sam to pomislila... naravno da bi.. pa i vidi se da bi....ali, laže je i ne može je iskoristiti...bravo Mahirmirko!!
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 sri 10 tra 2013, 23:35
...Mahirko se skoro odao... ...prva pomisao bila mu je spasiti oca... ...i spriječiti njegovo ranjavanje... ...nije razmišljao o onome što se događa oko njih...
...ali zato se Mahirko ne predaje... ...prvi cilj je otići ocu i smiriti ga... ...a to je moguće jedino uz Feridino dopuštenje... ...samo...kako doći do njega...
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 sri 10 tra 2013, 23:45
adan je napisao/la:
Počela si?? Odgledala si ????
yes
...jesam... ...još neki dan..ali nikako stići postati fotke...
...sad postam po sjećanju...
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 sri 10 tra 2013, 23:47
Strašna je ta veza oca i Mahirka. dirljiva! Ne znam je li se uopće sjeća mame? Ja sam mislila da je mama umrla, a gleee!! , ona je i te kako živa!!
JAdni naš Mahirko, ja bi njega tješila....
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 sri 10 tra 2013, 23:57
...i ja adančice...i ja...