| Karadayi - epizoda po epizoda 2 | |
|
+11dianakara1970 Tessa kikule81 melodija The Queen honeybunny bes ni adan Leona Maki Amra 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 29 tra 2013, 23:25 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 29 tra 2013, 23:35 | |
| A slušaj, zato ona nije nominirana. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 30 tra 2013, 00:09 | |
| i Matrix je mala maca za ovu scenu na kraju | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 30 tra 2013, 00:17 | |
| | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 30 tra 2013, 01:08 | |
| Da, malo su ga pretjerali.. prošlo kroz kapljicu... to im je nekakva fora , sa tim metkovima!! Tako je bilo i u Sili.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 30 tra 2013, 17:46 | |
| Bilo je i u Ezelu ali bolje izvedeno. Preusporen je let. Da bi dobili na uzbudljivosti trenutka. Mnogo bi napetije bilo da ne postoje inserti u trejlerima. Onda ne bismo znali da će Mahir biti pogođen. U ovom nizu naslućujem Ezela kakvog je Amra opisala - Citat :
Ezelov duh.....mračan...povrijeđen....stravstven......opsesivan......opasan....manipulativan.......emotivan.......ufffff
[You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 30 tra 2013, 22:04 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 30 tra 2013, 22:09 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 30 tra 2013, 22:13 | |
| - Maki je napisao/la:
- Bilo je i u Ezelu ali bolje izvedeno. Preusporen je let. Da bi dobili na uzbudljivosti trenutka. Mnogo bi napetije bilo da ne postoje inserti u trejlerima. Onda ne bismo znali da će Mahir biti pogođen.
U ovom nizu naslućujem Ezela kakvog je Amra opisala - Citat :
Ezelov duh.....mračan...povrijeđen....stravstven......opsesivan......opasan....manipulativan.......emotivan.......ufffff
[You must be registered and logged in to see this link.] Uzbudljivost trenutka? Od trenutka kad je metak ispaljen do trenutka kad je pogodio Mahimira skoro da stigneš skoknut na WC, vode popit, skuhat ručak za sutra ili što god.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 30 tra 2013, 22:15 | |
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 30 tra 2013, 22:17 | |
| Amričak, verovatno je metak tu da zadivi mušku populaciju... meni je dovoljno i ovo što sam danas postavila _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 30 tra 2013, 22:21 | |
| I meni.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 30 tra 2013, 22:50 | |
| Moram da uporedim sa Ezelom Da li je ovo Selmina scena? [You must be registered and logged in to see this image.]Ne volim što su njih dvoje u Moli...Njihovo drvo mi deluje malo čudno. Adančice, gledala sam na tvojoj slici sa poslednjeg putovanja, ali se ne vidi celo. [You must be registered and logged in to see this image.]Mahir je loš obućar a Ezel moler [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; uto 30 tra 2013, 23:39; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 30 tra 2013, 23:22 | |
| opet prsten... i neće umrijeti, ah, znači davež se nastavlja ... :treees: | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 30 tra 2013, 23:28 | |
| - Amra je napisao/la:
- Uzbudljivost trenutka?
Od trenutka kad je metak ispaljen do trenutka kad je pogodio Mahimira skoro da stigneš skoknut na WC, vode popit, skuhat ručak za sutra ili što god.... I još , k tome, iz trailera znaš da će biti pogođen... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 30 tra 2013, 23:42 | |
| - Maki je napisao/la:
Ne volim što su njih dvoje u Moli...Njihovo drvo mi deluje malo čudno. Adančice, gledala sam na tvojoj slici sa poslednjeg putovanja, ali se ne vidi celo. [You must be registered and logged in to see this link.]
Bravo ..dobro si to zapazila. Drvo je zasigurno umjetno, ili nekako retuširano. Epizoda sa Mollom je išla 22. , ako se ne varam... Moja fotka je nastala 6.4. , vidi se da nema ni listića... naravno da je u 15 dana moglo zalistati, ali teško da je moglo dobiti ovako gustu i zelenu krošnju [You must be registered and logged in to see this image.]..imam i cijelo drvo, fotkano odozdola...sa Balata [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 30 tra 2013, 23:55 | |
| Otvori se krošnja za čas....evo stabla u rujnu..... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 uto 30 tra 2013, 23:58 | |
|
Ma ne tako, bilo je potpuno golo..još ako znamo da je u tih 15 dana , iza mene bilo jako loše vrijeme...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 sri 01 svi 2013, 00:01 | |
| Pa kod mene doma se šuma ozelenjela doslovno u tri dana. Mislim, kuća mi je preko puta parka koji je nastavak šume, obronci Medvednice. Baš smo se isčuđavali doma kako se sve u tri dana toliko ozelenjelo..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 čet 02 svi 2013, 18:49 | |
| Adančice i Amrice, imate vi još mnogo lepih fotki u svojoj arhivi Mislim na onu s pogledom na Molu sa Balata i onu s donje terase. A drvo je, čini mi se, retuširano jer u sceni ima mnogo lišća na njemu. Stvarno, kako je u Istanbulu hladno... U poslednjoj epizodi, dok Feride i Mahir razgovaraju (pre ranjavanja) izgleda kao da im iiz usta izlazi beličast vazduh-kao u sred zime ili je i to kompjuterska animacija? ... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 čet 02 svi 2013, 23:27 | |
| Pronašla sam prevod 29. epizode od članice ezeliejsan sa ....foruma. Mnogo mi je jasnije :amra5: - Spoiler:
M: Ja sam Mahir Kara !!!! F: kako si to mogo da mi uradis? kako?? M: trebao sam ti ranije reci ko sam ali sa jedne strane otac sa druge ljubav, nikad u zivotu nisam bio u ovakvoj situaciji, uradio sam najgoru stvaru onoj koju najvise volim, dozvoli da ti objasnim zasto sam izabrao ovaj put, molim te, Feride, nemoj otici ovako, otvori vrata,dozvoli da te ja odnesem ,,,
u hotelu: F: ko je? Zar nisam reko da me niko ne uznemirava? M: hteo sam samo da vidim kako si F: unistio si me i sad si doso da gledas M: nisam hteo da bude ovako , molim te saslusaj me, u pravu si, sta god da kazes u pravu si, postao sam ubica nase ljubavi nisam trebao da ti pridjem, da te dirnem, nisam trebao da mastam o nas dvoje, ali nisam uspeo, pokusao sam puno puta ali nije uspelo, znam da nista nece biti kao pre, sta god da uradim nece vrediti, ali hvala bogu ti ne gubis nikoga od porodice, mnogo je tesko da vidis da gubus onog sto ti je dao zivot, nisam znao drugi put, nisam mogao da gledam da mi bese oca a on je nevin, sve ostim mog imena je bilo istina, sve sto smo ziveli, nisam te lagao za nista sto sam ti reko, kad sam te gledao u oci sve sam to bio ja , Mahir, misli na momente koje smo proveli zajedno, poverovaces mi, ako mi neverujes za nista drugu, verovaces u moju ljubav, voleao bi da ti dam srecu a ne tugu, bices jedina vlasnica mog srce do smrti. Iisteraju ga. Nedzdet cuje Jasina i Mahira kako pricaju i kako Mahir sumnja u njega i da ga istrazi i posle odbijanja od Ajten zbog Mahira odluci da ga se reci. Zato korisiti Ibota pod razlogom da im je Mahir ubio druga a da su mu njemu ruke vezene nasta Ibo odma skoci: ja cu ga srediti.
Feride prica sa Melihom i pita ga kako je on zaboravio zenu jer ona sada oseca takav bol a on nije mrtav i Melih joj kaze da ne prolazi nego se naviknes na njega. Melih poludi na to sto je uradi Salih jer i on ima sestru i kako je uspeo da je prevati tako posle ide kod njega i preti mu da im se vise ne prilazi.
Turgut i ministar predpostave da je nekako saznala istinu ali odluce da se oni prave nisu nista znala i dog pricaju majka se cudi jel su ovi normalni.
Kod Mahira kuci svi saznaju da se on lazno predstavljaju i da ce ga uhapsiti zahvaljujuci Orhanu koji jedva ceka da Mahir uradi nesto pa da se pravi vazan,
Ajten misli da kad pocne da peva u cazino svi ce joj se diviti i Mahiru ce biti krivo sto je ostavio( kafansku pevacicu ima da pukne od muke) ali joj sestra kaze da je uzeo prsten da ide da zaprosi neku devojku i da ne vredi da ze njega radi sve ovo.
Majka se zahvaljuje Mahiru za sve sto je uradio dog se oprastaju jer je on znao od pocetka da kad se sve zazna zavrsice u zatvor.
Ovi bezdusnici od Turguta i ministra slusaju je kako priznava jedva sta se sve desilo i posle se cude au on je mahir !
Mahir ostavlja slucaj Jasinu kad ga njega uhapse i da mu paze porodicu, posle shvate da je slucaj onaj zapisan kao svadja zbog devojke i Mahir zna da mora da uzme taj dosier od suda ali mu Bahar posle kaze da je taj dokumenta kod Turguta zakljucen u fioku, naravno postaje jos sumnjvije
Feride je rekla Turguta da uhapsi Mahira ali on kao nece jer se brine za nju, kad se sve sazna ima da otvore ispitivanje za nju, svi znaju u sudu da su oni zajedno moze da izgubi poso ili da je udalje.
Bahar kaze Mahiru da Feride izgleda kao da joj je umro voljeni covek i kad saznaje istinu naravno se sokira ali mu kaze da se divi njegovoj hrabrosti ali da Feride nece ovo lako oprostiti. I on joj kaze jao jadnicak, da dog je pokusavao da spasi oca od vesala, obesio je samog sebe u Feridinom srcu.
M: molim te saslusaj me necu da pricam o nama doneo sam ti jedan dosier. Ovde pise kako se pravda vara u sudu F: ja nemam sta da pricam sa tobom, jos manje o sudu, M: u pravu si ali uzmi ovo i saslusaj me 2 minuta. Ja sam bio tamo ali nije bilo kako ovde pise, business metaka izmedju jednog bugara i Zmije, oni su se posvadjali, posle je doso Turgut isve je video i ja sam njega video, i sada je napisao ovu laz, on ih cuva on radi za njih F: ko si ti da ti ja verujem, bacas kletvu na coveka koji ne zeli da te uhapsim, dosta, jesi me razumeo dosta, izadji mi iz zivota, ne zelim vise nikad da te vidim,
metak
M: volim te , uvek cu te voleti
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 čet 02 svi 2013, 23:33 | |
| Ovo je prevod najave 30. epizode od iste osobe - Spoiler:
"Novosti ... novosti ... Mahir Kara , sin Nazifa Kare, ubice tuzioca, je upucan! Novosti…..Novosti ...... Mahir Kara je na samrtnoj postelji!”
Dok Feride void Mahira u bolnicu, Turgut dolazi u hotel i nalazi dosije. Svi su u bolnici ... cak i Nihan ... Feride nije sigurna da li da ostane tu. Orhan je uporan da pronadje ko je pucao u njegovog brata... Turgut shvata Yasinovu i Mahirovu igru sa Jalanom Bardanom, i u skladu s tim pravi novi plan. Nazif saznaje da je Mahir ranjen. Daylan mu pomaze da ode i posjeti svog sina. Turgut uradi nesto uzasno nekome ... Izuzetno sokantno! (cak i za Turguta)...
FERİDE: Mahir Kara ... Ti si najveca kukavica koju sam ikad vidjela .. Nisam se jos izgalamila na tebe sto si mi slomio srce. Neces mi pobjeci na ovaj nacin! .. Kad budes umirao, ja cu te drzati za ruku. Al’ samo da znas, taj dan nije danas.
Boldovala sam reči koje podsećaju na Ezela!!! Čemu to ponavljanje? _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pet 03 svi 2013, 20:31 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pet 03 svi 2013, 21:01 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pet 03 svi 2013, 21:35 | |
| Sve je bolji i bolji a mi Adančice, dovoljan mi je i pogled na [You must be registered and logged in to see this image.] za . Ne smem ni pomisliti ..... - Citat :
a ono iznad tebe ovako sklopljenih okica ( boje lješnjaka ) _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 | |
| |
|
| |
| Karadayi - epizoda po epizoda 2 | |
|