| Karadayi - epizoda po epizoda 2 | |
|
+11dianakara1970 Tessa kikule81 melodija The Queen honeybunny bes ni adan Leona Maki Amra 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 19:05 | |
| ...naslov današnje epizode...ASK...LJUBAV... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 19:31 | |
| Ask?? yes
Tu saaam....
Amričak, nisi stigla...??
Feride se , cijeli tjedan, osjeća loše zbog "izdaje" ..pa joj opraštam... mora se večeras iskupiti... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 20:16 | |
| Pratim.... Ajten u nesvesti... [You must be registered and logged in to see this image.]..Orhan i Nedždet u prepirci... [You must be registered and logged in to see this image.]...i oni imaju raspravu... uz upotrebu sile... [You must be registered and logged in to see this image.]...romantični, zaljubljeni Turgut...cveće i pisamce za Feride...ali [You must be registered and logged in to see this image.]...Sera je videla ono što nije trebala... [You must be registered and logged in to see this image.]...borba... [You must be registered and logged in to see this image.]...Feride je prilikom sudara povredila glavu.. [You must be registered and logged in to see this image.]....dan suđenja....svako je došao iz svojih razloga.... [You must be registered and logged in to see this image.]...Sera je pronašla pismo...sad sve ovisi o njoj.... yes [You must be registered and logged in to see this image.]...Feride je još u nesvesti...Šta li će Mahir uraditi?.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 20:44 | |
| ... voziti je cijelu epizodu po Beykozu... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 21:04 | |
| Stigla maloprije. Baš vam hvala na kratkom sažetku..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 21:10 | |
| Vidiš....kad sam gledala trailer mislila sam kako ju je brzo zbario, a ona u nesvjesti... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 21:20 | |
| Djelovala je nezdravo, istina...i ja mislila , od ljubavi.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 21:32 | |
| Amričak nisi ništa propustila...Večeras niti jedne :amra5: . Adančice, da li sam iu pravu? Ovo se moralo primetiti, oke boje lešnika...dok čekaju da ugledaju Jasina...dok čekaju da Feride konačno prihvati istinu... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; pon 27 svi 2013, 21:40; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 21:37 | |
| Točno.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 21:43 | |
| Meni puna kuća :amra5: .....tako da po tom pitanju nisam zahtjevna ni izbirljiva......dapače.....radije sam u mraku s vremena na vrijeme.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 21:46 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 21:48 | |
| Meni nije jasno kako od onakvog oca manipulatora se izrodiše ovakvi Feride i njen brat??? _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 21:51 | |
| Ali ima puuunooo gu....leđa!!!! yes Edit!!!!! :amra5: Uffff ....show!!!!... .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 27 svi 2013, 22:04; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 21:54 | |
| Ova scena me podsetila na neki događaj [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 22:12 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; pon 27 svi 2013, 22:16; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 22:13 | |
| Zacoprnjala sam ... Neće valjda Turgut stići... neće... neće.... Kako ga je povela..opet ona.. jeste primjetili...prvi kiss-na njenu inicijativu...i iz sniježne idile je htjeo otići, ona ga zaustavila... ona je već htjela i điđimiđi... pa i sad ga je povela .... Ma nema veze, neka konačno je proradila cirkulacija... konačno nešto... i konačno ta kemija... Neka ih i prekine..ali sve je bilo :ree2: ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 27 svi 2013, 22:17; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 22:15 | |
| Moram da im skinem i čestitam... Fenomenalno su večeras njih dvoje odglumili... P.S. Sad kad ima brhkove, malo se više vide pokreti kod poljupca....treba preći toliku prepreku.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; pon 27 svi 2013, 23:50; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 22:20 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; pon 27 svi 2013, 22:23; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 22:22 | |
| Mislim da je mrak kada Turgut upada u kuću.... Predviđam i trudnoću... mora doći.. idealna za zakomplicirat stvar... Kako ju je nagovorio da žive taj trenutak, svjestan budućnosti ... odlična gluma..oboje... :ree2: Mislim da će priča sada krenuti drugim tijekom... nego sam predviđala... Feride će se odmetnuti... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 27 svi 2013, 22:25; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 22:25 | |
| Nadam se da ih neće naći...ako je već naivno u toliko šumetini Mahir pronašao svoju Feride, neće , nadam se, i Turgut biti iste sreće....
Kako je večeras brzo prošlo!!!!!! Sad još samo završna scena.... Kladim se da nam neće prikazati šta je Turgut ugledao... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 22:29 | |
| Eto ti trailera ...nije ni stigao, a izgledalo je kao da će ih baš trefiti ... ako ne stigne za 7 dana...
Mislim da će Feride nijekati otmicu, stati će uz Mahirmirka i odmetnuti se od familije...zajedno će se boriti za pravdu... a on bi mogao biti u zatvoru, zar ne?
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 22:32 | |
| Ništa....samo ponavljanje... Neka....malo uživanja u ljubavi i iskrenim osećanjima kojima su se konačno prepustili ...do sledećeg ponedeljka :ree2: _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 22:36 | |
| Svašta će se još desiti u naredne 3 epizode. Zar nije neko rekao da će biti veliki obrti....očekuj neočekivano... Uf...baš sam nešto romantična i neću dozvoliti da razmišljam šta će sve biti (verovatno golgota i dokazivanje njihove ljubavi). Uspeli su!!! kao Ejšan i Ezel, da prenesu svoje osećaje na mene Pogledala sam trejler za 34. Mislim da mu Feride u potpunosti veruje Sve kockice laži koje su slagali oko nje u vezi s Mahirom padaju , jedna po jedna... yes _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 23:05 | |
|
Ah.... mene muči.. što će razvlačiti još jednu sezonu? ...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 27 svi 2013, 23:08 | |
| - adan je napisao/la:
Ah.... mene muči.. što će razvlačiti još jednu sezonu? ... Ko bi očekivao onakvu II sezonu Ezela??? Smisliće scenaristi već nešto...samo nadam se, sa sretnim završetkom...Ja u ljubav verujem :ree2: Večeras su me kupili Uspeli su i da me nasmeju večeras njih dvoje..Kad joj on kupi šećerne bademe, a ona kao neće da jede...uzme kriomice i brzo žvaće dok Mahir ne gleda, a kad on pogleda . Stvorila se dobra atmosfera na setu, među svima njima i večeras su briljirali...svi! _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; pon 27 svi 2013, 23:16; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 | |
| |
|
| |
| Karadayi - epizoda po epizoda 2 | |
|