Mislim da već imamo neku staru fotku iz ovog restorana, od prije godinu ili dvije... Bez kompa sam, pa ne mogu do nje! Sjetite se, karirana roskasto zelena šuljica, klopa, Ezel look..
PSssst! Ako skinemo fotku sa videa, može li se nekako skinuti ona nesretna traka sa natpisom?
...hoće li i on otići tamo????? ...u zadnje vrijeme bježi iz Turske svakom prilikom...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 24 tra 2013, 21:41
Nema Adančice. I ono ispod trake je dooljno za .
A sad, kad je osposobljen komp, na očevid sliku iz arhive
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 24 tra 2013, 22:02
Sad ću tražiti sliku...
Do tada, čini se, u Antaliyi nećemo gledati Bebea, nema ga na popisu.
Zar nije tamo bio sistem kao na Oscaru, da se ne zna tko je dobio , nego tamo proglase između 3-4 nominirana?
3.Antalya Televizyon Ödülleri Sahiplerini Buldu
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen “3. Antalya Televizyon Ödülleri” töreni yapıldı.Jüri başkanlığını Faruk Bayhan’ın yaptığı 3. Antalya Televizyon Ödülleri’nde ödül alan isimler şöyle oldu:En iyi Dram Dizisi: Hayat Devam Ediyor En İyi Komedi Dizisi: Yalan Dünya En İyi Gençlik Dizisi: Elde Var Hayat Sınav En İyi Dönem Dizisi: Muhteşem Yüzyıl En İyi Dram Dizisi Kadın Oyuncu: Ayça Bingöl (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) En İyi Dram Dizisi Yardımcı Kadın Oyuncu: Meral Çetinkaya (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) En İyi Dram Dizisi Erkek Oyuncu: Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi) En İyi Dram Dizisi Yardımcı Erkek Oyuncu: Hüseyin Avni Danyal (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) En İyi Dram Dizisi Yönetmen: Yıldız Hülya Bilban (Hayat Devam Ediyor) En İyi Dram Dizisi Senaryo: Meral Okay (Muhteşem Yüzyıl) En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu: Demet Evgar (1 Kadın 1 Erkek) En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu: Olgun Şimşek (Yalan Dünya) En İyi Komedi Dizisi Yardımcı Kadın Oyuncu: Gupse Özay (Yalan Dünya) En İyi Komedi Dizisi Yardımcı Erkek Oyuncu: Bartu Küçükçağlayan (Yalan Dünya) En İyi Komedi Dizisi Yönetmen: Jale Atabey Özberk (Yalan Dünya) En İyi Komedi Dizisi Senaryo: Burak Aksak (Leyla ile Mecnun) En İyi Dizi Film Görüntü Yönetmeni: Ercan Özkan (Muhteşem Yüzyıl) En İyi Dizi Film Sanat Yönetmeni: Nilüfer Giritlioğlu (Muhteşem Yüzyıl) En İyi Dizi Film Müzik: Nail Yurtsever, Cem Tuncer (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) En İyi Ana Haber Bülteni Sunucusu: Cem Öğretir (ATV) En İyi Çocuk Programı: Pepee (TRT Çocuk) En İyi Ekonomi ve Sektör Programı: Finans Cafe (CNBC-E) En İyi Güncel Sanat Programı: Gece Gündüz (NTV) En İyi Haber/Tartışma Programı: Haberaktif -TV 8 En İyi Kadın Programı: Derya’nın Dünyası (Kanaltürk TV) En İyi Komedi Programı: Koca Kafalar İle Baba Haber Bülteni (Kanal D) En İyi Kültür İçerikli Program: Üstün Dökmen’le Küçük Şeyler (Star TV) En İyi Magazin Programı: Show Kulüp (Show TV) En İyi Sağlık Programı: Doktorum (Kanal D) En İyi Sohbet Programı: Muhabbet Kralı -TV 8 En İyi Spor Programı: Bizim Stadyum -TV 8 En İyi Talk Show/Müzik-Eğlence Programı: Disko Kralı -TV 8 En İyi Bilgi/Kültür İçerikli Yarışma Programı: Kim Milyoner Olmak İster (ATV) En İyi Şov İçerikli Yarışma Programı: Survivor Ünlüler-Gönüllüler (Show TV) En İyi Belgesel Yapım: Yüz Karası Değil, Ekmek Parası (İz TV)
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 24 tra 2013, 22:35
Neka ga nema. Možda sljedeći put razmisli da li je vrijeme da se oslobodi stereotipnih uloga i prihvati nešto moderno, izazovno.....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 24 tra 2013, 22:39
Još pohvala za njegovu glumu.
Cüneyt Arkın : The only TV Series that I watch is #Karadayı ! At 18th Sadri Alışık Tiyatro & Sinema Festival award cermony , Cüneyt Arkın said : Karadayı is the only series that i watch , Kenan İmirzalıoğlu is a great actor , he is a big gift to the Turkish cinema.
[Cüneyt Arkın is famous Turkish film actor, director and producer !]
Cüneyt Arkın (koliko se sjećam radi se o velikom turskom glumcu) kaže da od serija jedino gleda "Karadayi" te da je KI veliki glumac i veliki dar za tursku kinematografiju.
Slažemo se s njim.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 4 KI sri 24 tra 2013, 22:41
Znači, Karadyi i nije baš tako velik uspjeh, uopće ga nema u popisu ni za jednu nagradu? ček, ček pa za koju je to godinu? Kad se Karadayi počeo emitirati? Možda je to za prošlu jer ova je tek na početku.
Znači, Karadyi i nije baš tako velik uspjeh, uopće ga nema u popisu ni za jednu nagradu? ček, ček pa za koju je to godinu? Kad se Karadayi počeo emitirati? Možda je to za prošlu jer ova je tek na početku.
Tako se dodjeljuje, u proljeće za prethodnu godinu...počelo se prikazivati u jesen 2012.
Začudno da ih nema.. u niti jednoj kategoriji. A kotiraju jako visoko, što se tiče gledanosti .
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 4 KI čet 25 tra 2013, 06:44
Nemojte mi se smijati, ako bubnem... Vijest iz Marmarisa i nisam baš dobro ispratila zbog problema sa kompom. Pa možda nisam skužila što i vi.
Po ovome, fotke koje smo vidjeli su nastale prvi dan boravka. Ostaje par dana (4) ..i možemo se nadati još fotki
Thanks to Addicted to Our Apollo Kenan was seen at Etiler yesterday with his new car, a Porsche 911 4s turbo...He said "I just bought the car, may God bless you all. It is said that the 2nd hand luxury car costs 200 thousand TL. The car also had a spcial lisence plate....
Zadnja promjena: kikule81; čet 25 tra 2013, 08:43; ukupno mijenjano 1 put.
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 4 KI čet 25 tra 2013, 07:37
adan, the winners are is determined during the ceremonies or no?
Tessa Moderator
Naslov: Re: Novosti 4 KI čet 25 tra 2013, 08:07
kikule81 je napisao/la:
Ne znam dali ima nov avtomobil ili ima zelba da go kupi, no ova e novo :)
Kupio novi porše. Polako dolazi kriza srednjih godina?
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 4 KI čet 25 tra 2013, 09:43
Nisam sigurna da se radi o krizi srednjih godina. Naime, prema mom iskustvu, većina muškića bi si ga priuštila da može (pristupna dob od 5 do 85 godina). On može.....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Tessa Moderator
Naslov: Re: Novosti 4 KI čet 25 tra 2013, 11:18
Amra je napisao/la:
Nisam sigurna da se radi o krizi srednjih godina. Naime, prema mom iskustvu, većina muškića bi si ga priuštila da može (pristupna dob od 5 do 85 godina). On može.....
Istina, i moj bi rado, ali ne može.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 4 KI čet 25 tra 2013, 16:32
Ja sam sigurna da Muškić može....jel´te ?
Oups, vi ste pričali o autima?
Zašto ja u ovu vijest o novom porschiću ne vjerujem? I još im se ispovidio?
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 4 KI čet 25 tra 2013, 16:58
....i taj se kao želi ženiti?????
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 4 KI čet 25 tra 2013, 17:02
adan je napisao/la:
Ja sam sigurna da Muškić može....jel´te ?
Oups, vi ste pričali o autima?
Zašto ja u ovu vijest o novom porschiću ne vjerujem? I još im se ispovidio?
...ja vjerujem!!!!! ...i vjerujem da im se pohvalio!!!!!
...pa on je ipak muškić...i u krizi je srednjih godina... ...samo...ne dokazuje li onda nešto drugo???
...kad se počneš, u tim godinama, hvaliti dvosjedom... ...to je obično nadomjestak za neke druge nedostatke!!!!!!
TURBO KENO!!!!!!
Tessa Moderator
Naslov: Re: Novosti 4 KI čet 25 tra 2013, 17:22
honeybunny je napisao/la:
....i taj se kao želi ženiti?????
I meni je to prvo pamo na pamet te kriza srednjih godina. Izborom dvosjeda je lijepo dokazao da mu ženidba nije niti na pameti. Meni osobno takav auto ide uz nekog mlađahnog, a ne uz njega ne tako mlađahnog. Najbolje mu stoji Maserati iz Ezela.