| Novosti 4 KI | |
|
+17biljanap Pesimisticna kikule81 avalon amelie melodija suradnica Leona Maki HADI BE samani bes ni honeybunny The Queen Tessa S.N.O.B1 Amra adan 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 14 lip 2013, 14:11 | |
| I do not understand, how do you know what he was supposed to meet with a woman ... if it were, the paparazzi would not be far behind that simple .. and then he replied to their question ... What else could he do .. resentment that he had left on journalists and even so big that it has ceased to appear any where | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 14 lip 2013, 14:30 | |
| or maybe this was going to meet with Eysan?:ree2: [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 14 lip 2013, 14:57 | |
| - bes ni je napisao/la:
- or maybe this was going to meet with Eysan?:ree2:
[You must be registered and logged in to see this link.]
...hvala ti Bes ni, prekrasni su.... Da barem ...o da barem jeste istina ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 14 lip 2013, 16:12 | |
| Ako planiral da se najde so nekoja devojka mislam deka toa nema da e trgovski centar, a i Akmerkez ne e tolku golem pa da ne go vidat so koj e, vtoro sigurno nema da go nosi so sebe negoviot menager ako treba da se najde so nekoja devojka ne e dete, treto on ubavo prasa od koja televizija ili portal e deckoto, za da mu dade do znaenje deka ne im dava vekje nikakvi informacii za sebe pretpostavuvam lut poradi se sto se zboruvase za nego i negovoto losho pijanstvo, kako i da e mene seushte mi e srcka, neka go ostavat na raat da si dojde na sebe i da bide onoj stariot Kenan, mislam deka letoto i odmorot dobro ke mu dojdat....Tuku dali se podnovuva mozebi za proslava za rodendenot ( ne mi e tip koj bi pravel pompa od svojot rodenden, no da ne zaboravime deka poslednata epizoda na karadayi se poklopuva so negoviot rodenden, sigurno ke imaat druzba nekade nadvor, a toa znaci deka ke ima i fotografii ako dade Bog ) | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 14 lip 2013, 21:26 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Ako planiral da se najde so nekoja devojka mislam deka toa nema da e trgovski centar, a i Akmerkez ne e tolku golem pa da ne go vidat so koj e, vtoro sigurno nema da go nosi so sebe negoviot menager ako treba da se najde so nekoja devojka ne e dete, treto on ubavo prasa od koja televizija ili portal e deckoto, za da mu dade do znaenje deka ne im dava vekje nikakvi informacii za sebe pretpostavuvam lut poradi se sto se zboruvase za nego i negovoto losho pijanstvo, kako i da e mene seushte mi e srcka, neka go ostavat na raat da si dojde na sebe i da bide onoj stariot Kenan, mislam deka letoto i odmorot dobro ke mu dojdat....Tuku dali se podnovuva mozebi za proslava za rodendenot ( ne mi e tip koj bi pravel pompa od svojot rodenden, no da ne zaboravime deka poslednata epizoda na karadayi se poklopuva so negoviot rodenden, sigurno ke imaat druzba nekade nadvor, a toa znaci deka ke ima i fotografii ako dade Bog )
Tako i ja mislim... točno se vidi da ih pita za koju TV rade.... i kad mu kažu., samo produži.... Ljut je zbog prikaza pijanstva... jednostavno. I logično. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 14 lip 2013, 21:50 | |
| ...ma kakva ženska?????? ...ljut je zbog fotki i snimki pijanstva...u pravu ste... ...samo...ljut je na krive osobe... ...trebao bi biti ljut najviše na sebe... ...ali...svejedno... ...meni je baš... ...baš... .... ...takav ljut... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 14 lip 2013, 21:56 | |
| ...unatoč demantiju (vezano uz društvene mreže) neki portali prenose i dalje tweetove kao da su njegovi!!!! [You must be registered and logged in to see this link.]...to je strašno!!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 14 lip 2013, 22:22 | |
| Na žalost, javne osobe se moraju nositi s svime i svačime i nije im lako... Zamisli pitanja vezano uz onaj transparent. To nije pitanje, to je provokacija. Što ga se vezano uz to može uopće pitati? Pa, na koncu konca i to pijanstvo.....podlo.....dok je bio bespomoćan. Još da su ga slikali u lokalu ali onako pred kućom dok jedva stoji na nogama. I, onda isti novinari očekuju da ih prijateljski dočeka i rado daje izjave na prljava pitanja. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 14 lip 2013, 22:33 | |
| ...i dalje mislim da ga nije isprovocirlo njihovo pitanje, već je problem i samo njihovo pojavljivanje pred njim...
...a ljutnja...i agresija... ...usmjerene na krivo mjesto... ...on je taj koji je pogriješio... ...on je taj koji je isključivi krivac za to...
...ovoga puta...on je bio taj koji se ponudio na pladnju... ...nenadano...neočekivano...
...i još uvijek se nudi... ...ovakvim reakcijama...
...a najviše štete imat će on sam... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 14 lip 2013, 22:49 | |
| Ma stoji to sve. I meni ide na živce ta njegova osornost i naravno da si je za ispade u javnosti sam kriv, a novinari ko novinari, svaka vijest ili slika koja se može prodati je dobrodošla. Koji put ipak pretjeraju. Meni je ljigavo pitati ga išta o onom prostom transparentu na primjer. S druge strane, on to smatra neprijateljstvom prema njemu i ne postupa nimalo diplomatski. Doduše, rekla bih da diplomacija nije jedna od njegovih vrlina.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 14 lip 2013, 23:03 | |
| ..pukne i njemu..
Ja danas u snimci nisam vidjela ništa osim...ne želim da me snimate i ne želim vam dati izjave... s tim da je pitanjem: koja ste kuća, jasno i pametno dao do znanja zašto i kome ne želi dozvoliti pristup.
Nisam osjetila agresiju, malo durenja, inaćenja...čak ni ljutnju. Da je bio ljut - ljut , ne bi im odgovorio, samo bi protutnjio... ovako je ipak , usput , ali prozborio nekakav odgovor...
Nemam ništa protiv , da objave vijest, ako se napio..sam si je kriv... trebao bi se pripaziti. Osim toga, pa nije da mu se baš događa redovito....
Ali..oni su njega naganjali po gradu, sačekali ispred portuna... jadno, pretjerano.. Iskoristili su njegovu nemoć i slabost, i to popratili desecima fotografija. Baš su ga izmasakrirali.
A to ne mogu odobriti. Za to si nije sam kriv. To govori o vrsti novinarstva , koja je to obradila na takav način. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 14 lip 2013, 23:14 | |
| adan se soglasuvam so tebe zosto toa ne bese prv pat da se najdat pred negovata vrata, iako jasno im ima dadeno do znaenje deka ne saka da mu se motaat pred vrata i za toa e vo pravo, duri mislam deka ne e lut za toa sto se slucuvase pred sess zosto tamu i dobro se drzese, samo da ne bese udarot so glava vo kombeto, no kako i da e ne izgledase tolku loso kolku shto izgledase pred da vleze doma, a i ne e mal za da go blamiraat taka 40 godini ima lugje mislam i jas da sum vo negova koza posle se toa sto se pisuvase ke mi bese neprijatno prvo zaradi familijata i vtoro zaradi samata sebe..... | |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 14 lip 2013, 23:28 | |
| Jbt kod vas se uvek nesto desava,a kod nas pustinja,nije feeer Vidim nadrndani Kendza strikes again...vise mi se svidja kad je pijan | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 4 KI pet 14 lip 2013, 23:33 | |
| Pijan je pitomiji jel da? Ali...zar nije tako ljut! Ili si skroz imuna? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 15 lip 2013, 00:13 | |
| Imam dobar imunitet na Kendzu,skoro neprobojan samo mi je onako naroljan bio skroz simpa,a kad se uhvatio za ono drvo bila sam u fazonu awww Kendza zagrlio drvo,bas je cute | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 15 lip 2013, 00:23 | |
| - dolcevita026 je napisao/la:
- Imam dobar imunitet na Kendzu,skoro neprobojan samo mi je onako naroljan bio skroz simpa,a kad se uhvatio za ono drvo bila sam u fazonu awww Kendza zagrlio drvo,bas je cute
Aaaa ... mi smo izgubljeni slučajevi.... Ali se ne žalimo ..uživamo u blagodatima prirode ... evo ti, malo se zarazi... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 15 lip 2013, 00:27; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 15 lip 2013, 00:25 | |
| A nama drugima, da vidimo koja ima veći imunitet.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 15 lip 2013, 00:44 | |
| - adan je napisao/la:
- dolcevita026 je napisao/la:
- Imam dobar imunitet na Kendzu,skoro neprobojan samo mi je onako naroljan bio skroz simpa,a kad se uhvatio za ono drvo bila sam u fazonu awww Kendza zagrlio drvo,bas je cute
Aaaa ... mi smo izgubljeni slučajevi....
Ali se ne žalimo ..uživamo u blagodatima prirode ... evo ti, malo se zarazi...
[You must be registered and logged in to see this link.] Jao koji gif,vidi ga samo kako je slatko smusen,dajte mu jos jednu flasu hony2 E btw pojavio se onaj moj rad sa Kendzom na jednom drugom forumu,skinuli ga sa nekog fb-a,izgleda da svi citaju ovaj forum,postacu popularna | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 15 lip 2013, 01:01 | |
|
Pa stavili smo ga na našu stranicu na FB... a dalje to ide brzinom munje... kad je rad lijep...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 15 lip 2013, 01:21 | |
| A znaci vi to sirite,pa lepo moracu onda jos koji da sklepam...zahvaljujem na reklami | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 15 lip 2013, 05:46 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 15 lip 2013, 10:09 | |
| | |