| Novosti 4 KI | |
|
+17biljanap Pesimisticna kikule81 avalon amelie melodija suradnica Leona Maki HADI BE samani bes ni honeybunny The Queen Tessa S.N.O.B1 Amra adan 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 18:41 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 18:47 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 19:00 | |
| Shalata na strana, sega gi gledam slikite i mi padna vo oci edno nesto poglednete i vie.... Se mislam deka on zadremal vo kola znaci likot ne mu e pijan tuku mamuren isto kako koga ke stanes rano posle burna nokj ili koga nekoj ke ti upali svetlo vo soba dodeka spiesh, na site ni e facata kako na nego .... barem mojata e [You must be registered and logged in to see this image.]
Zadnja promjena: kikule81; sub 11 svi 2013, 20:27; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 20:22 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]say that this is his real twitter. though perhaps no | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 20:38 | |
| Koja gu...leđa!!!!! Sramota da smo morale čekati tekuće agregatno stanje , da je dobijemo ovao an face .. Zapažanje: 1.Flek na šuljici je nastao u autu... prije, pri izlasku iz Sessa ga nema....u autu je bilo veselo... bočica , koja pri ulasku stoji na ovomnečemu, kraj sica, ispred kuće, prije izlaska iz auta je na podu. Bit će da je pio, pa mu ispala !!! A i kušinić je na podu, pa duša posprema... 2. Ova fotka je trenutak kada je udario glavom ( [You must be registered and logged in to see this image.]) [You must be registered and logged in to see this link.].. a ova trenutak kasnije sa bolnom grimasom... [You must be registered and logged in to see this link.]3. Janje [You must be registered and logged in to see this link.]Da, Kike! Izgleda mamurno , možda nije pijan k´o bidon!! Od Nisantasi do Cihangira 5 minuta vožnje. Slažem se da možda ispred Sessa i ne izgleda tako [You must be registered and logged in to see this image.], hoda se ..a mirise maligana na fotkama ne osjetimo! Sigurno je zatvoreni prostor napravio svoje... a možda je i hiperglikemija u kombinaciji sa alkoholom učinila svoje... ne zaboravimo.... On je meni presimpatičan na ovim fotkama u autu, kako se duri.... I opet neću propustiti priliku!! Što je , inače simpatičnom buci bilo u glavi? I Keremu ! Za minutu, spavao bi kao klada. A u ovom tu-tu to i može, ima uvjete.... A danas je sigurno bio na snimanju??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 20:55 | |
| ...mislim da imaju nekoliko slobodnih dana... ...danas nisu snimali!!!!
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 21:02 | |
| - bes ni je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
say that this is his real twitter. though perhaps no ...eto...to je pravi primjer kaznenog djela lažnog predstavljanja... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 21:04 | |
| Ovo što rade je previše!!!! Stvarno nije normalno objaviti ovakve slike!!! Slikaju ga iz svakog ugla kao najvećeg kriminalca _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 21:09 | |
| Kako da ne da je pravi twitter, Kenan priča eng. sve u 16 | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 21:10 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 11 svi 2013, 21:15; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 21:12 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 21:19 | |
| A i vozač!!!! Što nije produžio kada je video armiju novinara koji čekaju da ga rastrgaju kao vukovi??? Ja sam iskreno zgranuta....Ne tim što je pijan već što su ga na ovakav način prikazali u javnosti! Strašno Kao da netko želi da uništi njegovu auru i sve ono dobro što stvara i daje... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 21:24 | |
| - Maki je napisao/la:
- A i vozač!!!! Što nije produžio kada je video armiju novinara koji čekaju da ga rastrgaju kao vukovi???
Ja sam iskreno zgranuta....Ne tim što je pijan već što su ga na ovakav način prikazali u javnosti! Strašno
Kao da netko želi da uništi njegovu auru i sve ono dobro što stvara i daje... Mozat samo pod prozor da mu svirnat.... do pred nekoj den se grizea za toa kolku zarabotuval kako toa da e nivna griza, pa kolku go kupil avtomobilot, pa hotelot, sega i ova sedel do docna vo nokjta po kafani , aman vekje preteraa neka go ostavat na raat koga ne e na snimanje da si uziva kako shto on saka i umee... pa posle se cudat zosto e drzok i bezobrazen so niv, epa zatoa ...... | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 21:40 | |
| Slatke ste kako ga branite. Ja sam ga navikla gledati onako dostojanstvenog pa mi je žao i grozno gledati ga ovakvog ušlagiranog od alkohola dok oko njega stoje lešinari i snimaju ga kao kakvu životnju u kavezu. Stvarno mi ga je žao, ali ipak mislim da si je sam kriv za ovo. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 21:46 | |
| Nema on ni twitter, ni Fb ni bilo što od mreža, web stranica.. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 21:52 | |
| Tako je, sam si je kriv, a novinari rade ono što im donosi prodaju.....iskreno.... i ja bih.....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 21:59 | |
| ... ne volim što ga ovakvog gledam, ali to mu ne uzimam za zlo, opraštam mu. I on je čovjek, mora se ponekada opustiti, što ne mora značiti da je nesretan.
.. Zamjerim Keremu, vozaču i ostaloj ekipi koja je bila sa njim, morali su spriječiti ovo, bilo je mnogo načina da to urade, jednostavno to nisu smjeli dopustiti.
... Ne mogu se oteti dojmu da mu ovo neko nije smjestio, da mu naruši ugled i drugo, naročito poslije mnogo osvojenih raznih nagrada u posljednje vrijeme. Rijetko ko voli tuđi uspjeh, a i ovi novinari baš su nemilosrdni, rastrgaće ga.
... Ne mogu povjerovati ako mu je ona plavuša ''navodno djevojka'' da se to desilo u njenom prisustvu, ili jadna ''nije sigurna na čemu je sa njim'' pa mu je možda i ona, potpomognuta od drugih, napravila zvrčuku, pozvala novinare i slično, ako griješim izvinjavam se. Prava djevojka u ovakvoj situaciji ne bi mogla imati onakav osmjeh (ne znači da treba plakati). Istina ta situacija nikome ne prija, ali ako si sa nekim treba uz njega biti i u takvoj situaciji, naći se uz njega takvog bespomoćnog, to bi za mene bila ''vrlina i veličina'', pa kasnije stvari postavljati na svoje mjesto. .. Jablan je i dalje moj omiljeni glumac, neponovljiva harizma i ljepota, ja mu želim sve najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjbolje. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 22:03 | |
| Ma i ja mu želim sve naj...naj.... ali skoro da je upuzao u kombi..... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 22:05 | |
| - melodija je napisao/la:
- ... ne volim što ga ovakvog gledam, ali to mu ne uzimam za zlo, opraštam mu. I on je čovjek, mora se ponekada opustiti, što ne mora značiti da je nesretan.
.. Zamjerim Keremu, vozaču i ostaloj ekipi koja je bila sa njim, morali su spriječiti ovo, bilo je mnogo načina da to urade, jednostavno to nisu smjeli dopustiti.
... Ne mogu se oteti dojmu da mu ovo neko nije smjestio, da mu naruši ugled i drugo, naročito poslije mnogo osvojenih raznih nagrada u posljednje vrijeme. Rijetko ko voli tuđi uspjeh, a i ovi novinari baš su nemilosrdni, rastrgaće ga.
... Ne mogu povjerovati ako mu je ona plavuša ''navodno djevojka'' da se to desilo u njenom prisustvu, ili jadna ''nije sigurna na čemu je sa njim'' pa mu je možda i ona, potpomognuta od drugih, napravila zvrčuku, pozvala novinare i slično, ako griješim izvinjavam se. Prava djevojka u ovakvoj situaciji ne bi mogla imati onakav osmjeh (ne znači da treba plakati). Istina ta situacija nikome ne prija, ali ako si sa nekim treba uz njega biti i u takvoj situaciji, naći se uz njega takvog bespomoćnog, to bi za mene bila ''vrlina i veličina'', pa kasnije stvari postavljati na svoje mjesto. .. Jablan je i dalje moj omiljeni glumac, neponovljiva harizma i ljepota, ja mu želim sve najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjbolje. Koja plavusha, ocigledno nesto ne sum vo tek ?????? | |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 22:06 | |
| .... ko zna, možda je ovo snimama scena za Karadyi seriju, ostavila ga Feride pa treba malo pokazati ''razočarenje'', | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 22:11 | |
| By the way ped nekoj den ist vakov natpis imalo i za Berguzar pa moze od solidarnost da e seto ova :). Inaku za berguzar pisuvalo deka bila na rodenden na nekoja prijatelka i sedela i piela docna vo nokjta i deka naredniot den bila na joging so svojot trener i morala da ispie golemo kolicestvo na voda za da bide sveza za na snimanje i da si dojde pri sebe... ovoj natpis nejze mnogu ja voznemiril.... | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 22:13 | |
| Kike, fotkali su jednu koja je izašla iza njega iz Sessa, navodno se šuška da mu je nova... ne znam . Imala je poprilično zadovoljan osmijeh . Neću ponavljati njenu fotku, imaš je stranicu - dvije unatrag. Meni u svemu ovome nije tragično što je on bio aleluja, nego što su ga ovako rastrgali, dok se ne može braniti, a nitko ga nije zaštitio!!! To je meni tragedija!! Ovako širom otvoriti vrata kombija, toliko vremena i prostora dati novinarima... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 11 svi 2013, 22:24; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 22:14 | |
| kikule 81
pogledaj na ovoj temi stranicu 28, tamo pominju neku plavušu | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 22:19 | |
| A plavuša se potrefila valjda zato što je bio u ovakvom stanju! Znamo da voli brinete. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 4 KI sub 11 svi 2013, 22:19 | |
| - melodija je napisao/la:
- kikule 81
pogledaj na ovoj temi stranicu 28, tamo pominju neku plavušu Ja vidov nishto posebno :) , ona vaka deluva trezno mlku nasmeana hahahaha ne premnogu, no izgleda zadovolno vo pravo ste,pa dobro i jas na nejzino mesto bi se smeela blazeno hahahahahah :) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 4 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 4 KI | |
|