Ezel/Actors
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Novosti 1 CD

Go down 
+13
honeybunny
Snupika
ASTERVANDER
bes ni
sambth
melodija
dolcevita026
Maki
S.N.O.B1
adan
Amra
The Queen
Tessa
17 posters
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
Autor/icaPoruka
S.N.O.B1
Moderator
Moderator
S.N.O.B1

Broj postova : 2321

Novosti 1 CD - Page 15 Empty
PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptysub 29 lip 2013, 16:05

bes ni je napisao/la:
Citat :
S.N.O.B1 je napisao/la:
bes ni, can you make a video clip with Firuze's scenes ? Here is the right song for her

[You must be registered and logged in to see this link.]

I'm sorry, but Youtube blocked the video so I had to fill in for Yandex

Thank you so much . Novosti 1 CD - Page 15 2784008398  mmmm  You're the best Novosti 1 CD - Page 15 2836737430 

Moderator
Moderator
S.N.O.B1

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptysub 29 lip 2013, 17:25

Opet Cannes mmmm 

[You must be registered and logged in to see this image.]

Eysan
Eysan
The Queen

Broj postova : 1230

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptysub 29 lip 2013, 20:00

Cansu prelijepa.
Za sve Cansufane Novosti 1 CD - Page 15 2836737430 

Amra
Moderator
Moderator
Amra

Broj postova : 9847

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptysub 29 lip 2013, 23:21

Mislim da nije nitko stavio. Ako jest.....ovdje nije greška ponoviti....

Cansu Dere: Umorila sam se od serija
10.06.2013. 2 GLORIA
Ljepota ju je dovela pred kamere, no da nije bilo glumačkog talenta, ne bi danas bila jedna od najbolje plaćenih turskih glumica: ipak, zvijezdu serijala ‘Sila’ u ovom trenutku više od novih uloga zanimaju putovanja, koja je dokumentirala na Instagramu.
Planirala sam početkom lipnja doći u Rijeku, na otvorenje izložbe radova čuvenog osmanskog kartografa Pi­­ri­­ja Reisa, ali ispostavilo se da u tom terminu imam snimanje za L’Oreal pa sam, tužna srca, morala otkazati dolazak. No, velika mi je želja po­­­sjetiti Hrvatsku, iako u ovom trenutku zaista ne mogu reći kad će to biti – otkrila je turska glumica Cansu Dere (32), zvijezda TV serijala ‘Sila’, u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju GLAM.
No “Sila”, koju je snimala od 2006. do 2008., za nju je već davna prošlost, a nakon toga je ostvarila jednako uspješne nastupe u serijalima “Ezel” i “Sulejman Veličanstveni”. A nakon uloge sultanove miljenice Firuze Cansu Dere odlučila je malo predahnuti od snimanja i – putovati. Obišla je dobar dio Europe, od Španjolske do Norveške, sve dok nije stigla u Cannes, gdje je na crvenom tepihu zablistala u kreaciji dizajnerice Alberte Ferretti.
Zašto ste odlučili uzeti tako dug odmor?
- Jer posljednjih nekoliko godina nisam stala: išla sam iz serije u seriju i u jednom trenutku sam shvatila da više ne mogu dalje. Trebalo mi je malo vremena samo za sebe, željela sam čitati i putovati jer na taj način najbolje skupljam energiju za nove projekte. Sada samo čekam dobar scenarij koji će me privući da se vratim pred kamere.
Koji serijal vam je najdraži – “Sila’”, ”Ezel” ili “Sulejman Veličanstveni”?
- Sve tri uloge su mi jako drage, no Ejšan iz “Ezela” mi je možda najviše prirasla srcu. Ona je tako živopisno napisana da mi ju je bio pravi užitak igrati. Rijetko ćete u televizijskim serijalima vidjeti tako zanimljiv ženski lik.

(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
[Vrh] Go down
S.N.O.B1
Moderator
Moderator
S.N.O.B1

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptyned 30 lip 2013, 17:11

Promo slila za Silu u Ukrajini

Ezelovac
Ezelovac
bes ni

Broj postova : 3454

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptyned 30 lip 2013, 20:31

new from Brazil

[Vrh] Go down
adan
Admin
Admin
adan

Broj postova : 12266

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptyned 30 lip 2013, 21:59

S.N.O.B1 je napisao/la:
Promo slila  za Silu u Ukrajini

Zanimljivo, kako se ta serija prodaje nakon toliko godina  ...
Nije li , možda slava koju je Cansu postigla ulogom Eysan, doprinjela tome , pa se sada serija opet prodaje ...

Admin
Admin
honeybunny

Broj postova : 4707

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptypon 01 srp 2013, 21:53

adan je napisao/la:
S.N.O.B1 je napisao/la:
Promo slila  za Silu u Ukrajini

Zanimljivo, kako se ta serija prodaje nakon toliko godina  ...
Nije li , možda slava koju je Cansu postigla ulogom Eysan, doprinjela tome , pa se sada serija opet prodaje ...

...sigurna sam da je u pitanju upravo to...
...Ezel je otvorio vrata mnogim turskim serijama...

Moderator
Moderator
S.N.O.B1

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptyuto 02 srp 2013, 01:05

Ezelovac
Ezelovac
bes ni

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptysri 03 srp 2013, 07:52

Main rival Roksolana Cansu Dere: "Paparazzi unlikely to catch me somewhere tipsy"
Initially, the role of Firuza which has got to a Turkish actress Cansu Derehas aroused among television viewers almost a television war ...

Citat :
- In the "Magnificent Century" you had to play a major rival Roksolana. But in real life had to compete with someone?

- I hate competitions, contests and competition. Several times I have won beauty contests, but there was no smell rivalry. Although, maybe I did not perceive it as a contest. In general, even I can not imagine myself in that role. If you love to - it means love to. A curl up into a tube in order to please somebody, just not my option. Regarding the film set - we have a lovely atmosphere reigned. Honestly! And with Halit Ergenc we are good friends.

- Yes, he called you beautiful girl-Universe.

- Very nice. But we're just friends.

Citat :
-And how do you manage to combine a decent girl and a Turkish actress?

- Turkish cinema very chaste. I was not forced to undress. And I would never do that. Yes, you can assume that I brought up conservatively. But I was very lucky with my parents: they never told me "no", because I always knew they could count on me. And I never will make my father blush because of my antics or behavior. So my family has always supported me: and when I decided to pursue archeology, and when participated in beauty contests, and when gathered in the movies.
[Vrh] Go down
S.N.O.B1
Moderator
Moderator
S.N.O.B1

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptysri 03 srp 2013, 11:38

Moderator
Moderator
Amra

Broj postova : 9847

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptysri 03 srp 2013, 21:17

(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
[Vrh] Go down
dolcevita026
Ezelovac
Ezelovac
dolcevita026

Broj postova : 453

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptysri 03 srp 2013, 23:50

Prevod ukrajinskog intervjua

Pitaju je sta je bilo teze  odigrati Silu ili Firuze,ona kaze da je velika razlika,prvo je bila Sila,a tek kasnije Firuze,istice da nikad ne projektuje sudbine svojih junakinja na sebe licno,kad igra neku ulogu,ona zamislja tu osobu u svom vremenu,u svom okruzenju,na  pr. Firuze koja zivi u doba Sulejmana Velicanstvenog ili Silu,devojku koja je odrasla u Istanbulu,ali nateranu u brak sa nepoznatim covekom u provinciji.Kaze da u Turskoj zena cesto ne radi ono sto zeli,vec ono sto joj je receno da treba.Iako su u velikim gradovima  ugovoreni brakovi retkost,zene se cesto udaju iako to nisu same izabrale.Pitaju da li u njenoj porodici ima ugovorenih brakova,ona kaze da nema,ali u Mardinu,gde zivi Sila,to je vrlo cesto i smatra se sasvim normalnim.Pitaju je da li cesto vidja roditelje,kaze ne toliko koliko bi zelela,jer oni zive u Izmiru,a Cansu u Istanbulu…u pocetku joj je bilo jako tesko bez roditelja,to je bio jako tezak test za nju,ali jos od univerzitetskih dana imaju obicaj da se svakodnevno cuju preko skype-a,to je nesto sto ne propusta cak i kad snima.

Opet se vracaju na MC i na rivalstvo Firuze i Hurem i pitaju da li se ona u svom zivotu tako nadmetala sa nekim,Cansu kaze da ne voli takmicenja i nadmetanja,iako je par puta  pobedjivala na konkursima lepote,nije osetila nikakav rivalitet u negativnom smislu…kaze da je atmosfera na snimanju serije dobra i da je Halit njen dobar prijatelj,na sta novinarka dobacuje da ju je Halit nazvao,e sad ovo ne kapiram,prelepa devojka univerzum,ili iz kosmosa,Halite dodji da rastumacis sta si hteo reci :rofl: Cansu kaze da je to bas  lepo,ali da su oni samo dobri prijatelji(odmah se jadna  ogradila,da neko slucajno ne pomisli nesto lose :D)…zatim pitaju za odnos sa Mejrom,Cansu kaze da nisu prijateljice,ali da su se dobro slagale…zatim pominje Selmu,svoju jako dobru prijateljicu,druze se preko 10 godina i drago joj je sto su radile zajedno,kaze da je uvek lepo raditi sa prijateljima…najteze na snimanju serije su bili kostimi,ali u isto vreme je i zabavno,jer su svi kostimi pravljeni po meri i pristaju savrseno,kao druga koza.

Pitaju je kako uspeva da uskladi jednu skromnu,finu devojku,kakva je ona licno i glumicu,Cansu kaze da su turske serije jako cedne,nikad je niko nije terao da se skine,niti bi ona na to pristala,odgojena je prilicno konzervativno,iako joj roditelji nisu nikad nista zabranjivali,jer su znali da mogu da racunaju na nju,da ce uvek postupiti ispravno…ne zeli da se njeni roditelji stide i da njen otac crveni zbog njenog ponasanja,uvek je imala  podrsku roditelja i kad je studirala arheologiju i kad se bavila manekenstvom i kad je odlucila da postane glumica.

Back to MC,kazu joj kako se Firuze istice medju ostalim glumicama,da je jako zgodna i da ima lepo telo,Cansu kaze da nije razmisljala kad je prihvatila ulogu da li je Firuze lepotica ili ne,vise je razmisljala o njenom karakteru,da li moze verno da je prikaze,a i ljubavna  prica je zanimljiva sama po sebi…kaze da je po prirodi skromna devojka i iako je u pitanju epizodna uloga iz drugog plana,ona  je zadovoljna.Kaze da  je lepim devojkama istovremeno i tesko i lako,gde god se nalazile,jer privlace mnogo paznje i dobijaju mnogo laznih komplimenata,ne treba svima verovati,ljudi zele da iscede iz tebe sve sto mogu,jer misle ona je lepa i njoj je sve lako u zivotu.U sustini ne razmislja o tome,lepa iili ne i naravno nikad sa tim ne manipulise.

Pitaju je o cemu masta,o kakvim ulogama,da li bi mozda zelela da igra Juliju,Cansu kaze da ne bi to zelela,da nije nikad razmisljala o tim likovima iz klasicne literatura,a ako vec mora da bira,izabrala bi Helenu Trojansku.
[Vrh] Go down
S.N.O.B1
Moderator
Moderator
S.N.O.B1

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptysri 03 srp 2013, 23:54

Ona zaboravila da se skidala na modnim pistama ?

Ezelovac
Ezelovac
dolcevita026

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptysri 03 srp 2013, 23:59

Izgleda...ili se to ne racuna vidiga  
Sta mislis ti o ovom njenom napadu konzervativnih ideja...jel to doslo od skora ili je tu oduvek bilo,a mi nismo videli fućka
[Vrh] Go down
S.N.O.B1
Moderator
Moderator
S.N.O.B1

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptyčet 04 srp 2013, 00:09

dolcevita026 je napisao/la:
Sta mislis ti o ovom njenom napadu konzervativnih ideja...jel to doslo od skora ili je tu oduvek bilo,a mi nismo videli fućka

Blago rečeno, u šoku sam Novosti 1 CD - Page 15 2829516366 

Ezelovac
Ezelovac
dolcevita026

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptyčet 04 srp 2013, 00:23

Ma mora da se nesto u njoj promenilo...kao ono kad neki poznati likovi "ugledaju svetlo" pa se okrenu crkvi i religiji,a sve sto su radili pre toga izbrisu,nadam se da nece i ona tim putem...a mozda samo zeli da se uda,a nema za koga cry Ocigledno nece nekog stranca,kao sto smo joj mi predlagali,nego zadrtog Turcina ljutko 
[Vrh] Go down
adan
Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptyčet 04 srp 2013, 00:27

I mene malo iznenađuje ... nisam je tako dojmila ... sve , samo ne tradicionalist a..
Ok, (polu)skidanje na pistama ? .. valjda je mislila na scene điđimiđikanja i sl. ...

Ali, ovi njeni odgovori ..
..(sad će Dolce oplest po meni , a li što ću ja , jadna mala i nezaštićena ne mogu si pomoć ...:didi7:  )
..još me više učvršćuju u razmišljanju , ona je idealna žena za našeg Muškića ... mmmm

Moderator
Moderator
S.N.O.B1

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptyčet 04 srp 2013, 00:32

Dobro, realno ona nije imala nekih ispada. Uvijek je bila umjerena u svemu. Vidi se da je dosta zatvorena, nema je nigdje ,ne iskače iz paštete, ne pojavljuje se u medijima po svaku cijenu, što jako poštujem (iako me ljuti što je ne vidimo mjesecima ponekad ljut ) Ona prije nije pričala puno svojoj privatnosti, stavovima bla bla ,pa me sad baš onako začudilo sve ovo al' dobro to ne znači da ću je manje voljet i nije ovo ništa strašno niti alarmantno mmmm 

Ezelovac
Ezelovac
dolcevita026

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptyčet 04 srp 2013, 00:48

Jbt zamisli Cansu majku i domacicu sa petoro dece,koja ide ponizno 2 metra iza Kendze dok ovaj izigrava facu,koja sedi kucu dok se on provodi,pa tacno bih se obesila nasred Terazija Novosti 1 CD - Page 15 4119820998 
Ne stvarno,to bi bio horor film za mene,bez obzira ko je "muskic" u pitanju,poznat,anoniman ko god...ne zamisljam je tako i pored ovih konzervativnih stavova,jer ipak bila je aktivna u mladosti,imala je nekoliko veza,hodala skoro gola po pisti,nemam nis protiv da se razumemo,ali ipak to te navodi da pomislis da je u pitanju slobodnija zena koja ne haje mnogo za norme i pravila...ja bih od nje ocekivala da kaze da,skinula bih se ako je uloga dobra,ako scenario vredi,ne bas da bude toliko iskljuciva,ali dobro,sta da se radi...
[Vrh] Go down
adan
Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptyčet 04 srp 2013, 01:05

Jbt zamisli Cansu majku i domacicu sa petoro dece,koja ide ponizno 2 metra iza Kendze dok ovaj izigrava facu,koja sedi kucu dok se on provodi,pa tacno bih se obesila nasred Terazija Novosti 1 CD - Page 15 4119820998 
Ne stvarno,to bi bio horor film za mene,bez obzira ko je "muskic" u pitanju,poznat,anoniman ko god...ne zamisljam je tako i pored ovih konzervativnih stavova,jer ipak bila je aktivna u mladosti,imala je nekoliko veza,hodala skoro gola po pisti,nemam nis protiv da se razumemo,ali ipak to te navodi da pomislis da je u pitanju slobodnija zena koja ne haje mnogo za norme i pravila...ja bih od nje ocekivala da kaze da,skinula bih se ako je uloga dobra,ako scenario vredi,ne bas da bude toliko iskljuciva,ali dobro,sta da se radi...

Novosti 1 CD - Page 15 2829516366  ... znala sam .... ma nije on baš tako zapućen ... to je samo slika prema van .. pun je on iznenađenja, uvjerena sam...

Ezelovac
Ezelovac
bes ni

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptyčet 04 srp 2013, 05:57

Cansu conquering Brazil

Zadnja promjena: bes ni; čet 04 srp 2013, 06:13; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
bes ni
Ezelovac
Ezelovac
bes ni

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptyčet 04 srp 2013, 06:06

About what you say five children- There is nothing about it ... she said about conservatism in the sense that filming nude she would not (although she was on the catwalk half-naked), but otherwise it is a typical modern girl.To me all it seems that she does not want to stay long in Turkey for another reason .... she too was disappointed in life and hence her new world view
[Vrh] Go down
S.N.O.B1
Moderator
Moderator
S.N.O.B1

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptyčet 04 srp 2013, 13:18

Napokon da i nju vidimo mmmm 

Ezelovac
Ezelovac
bes ni

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Emptyčet 04 srp 2013, 13:51

S.N.O.B1 je napisao/la:
Napokon da i nju vidimo mmmm 

:ree2: 

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Novosti 1 CD   Novosti 1 CD - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Novosti 1 CD
[Vrh] 
Stranica 15 / 40.Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Novosti 5 KI
» Novosti 6 KI
» Novosti 7 KI
» Novosti 8 KI
» Novosti 2 KI