Mislim da oni nisu Cansu ni kontaktirali,a verovatno ni Cansela,samo su iskoristili njihova imena da "trka" bude zanimljivija...uostalom Truba rece odavno da zeli da glumi sa Enginom i Kenanom,tako da sigurno nece propustiti takvu priliku
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 1 CD pon 16 ruj 2013, 23:32
Ne bi ona propustila..ali mogu oni propustiti nju !! :didi7:
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Opasna je ova Cansuina stogodisnja pauza,umaraju se ljudi i odlaze,eto material nam pobeze u Huremkin harem :didi7: Nadam se da ja necu flipnuti od ovoliko cekanja i poci u nepoznato sa Tubissimom
S.N.O.B1 Moderator
Naslov: Re: Novosti 1 CD sri 25 ruj 2013, 23:26
dolcevita026 je napisao/la:
Opasna je ova Cansuina stogodisnja pauza,umaraju se ljudi i odlaze,eto material nam pobeze u Huremkin harem :didi7: Nadam se da ja necu flipnuti od ovoliko cekanja i poci u nepoznato sa Tubissimom
tovbe,tovbe :didi7:
material se umorila od čekanja al' valja joj i Mejru čekat
Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 26 ruj 2013, 12:09
Barem da znamo da je živa.
Da hoće barem reći neću više da glumim i ćao. Da se bezze ne nadam jer mi je neshvatljivo da svaka šuša snima, i našla je ulogu koja joj odg., a ona ne. Ako je mogla prihvatit Firuze vala može i sve ostalo.
Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 26 ruj 2013, 16:44
DİKKAT DİKKAT! YENİ HABER VAR!
Aylardır olacak mı olmayacak mı diye kafa patlattığımız proje sonunda kesinleşti Kara Para Yalan Aşk dizisi kasım ayında yüksek ihtimalle ATV de başlayacak.. Dizinin çekimleri ekimde başlayacak olan dizimizin başrollerinde ENGİN AKYÜREK VE CANSU DERE.. çok mutluyum şuan
Kaynak sır lütfen sormayın ama yakında gerçekler anlaşılacaktır zaten
CAUTION! AWARE OF THEM HAVE A NEW
I is not gonna be for several months at the end of the project confirmed the head blew up Love Black Money lying in ATV series will begin in November, there are high chances .. The series, which will begin shooting in October in our series starring ENGİN AKYÜREK and Cansu Dere .. I am very happy now
Please do not ask the source a secret, but soon understood that the facts already
Pitanje je tko to piše i je li za vjerovati da ima pouzdan izvor. Ako su producenti pametni (a žeđ za novcem ih može takvima prikazati) onda je svakako Cansu puno bolji izbor od bilo koje druge glumice. Ona je uvijek pun pogodak. Zato mi je drago što ne pristaje na uloge koje joj ne sjednu. Super je gradila karijeru. Intuitivno ili planski, nije bitno, neka samo tako nastavi.
Ako cemo iskreno,ona vec duze vreme ne gradi nista,samo tapka u mestu
S.N.O.B1 Moderator
Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 26 ruj 2013, 18:09
dolcevita026 je napisao/la:
Ako cemo iskreno,ona vec duze vreme ne gradi nista,samo tapka u mestu
Slažem se. Do sad je gradila uspješno pa nadam se da će tako i nastaviti. Sumničav sam prema ovoj vijesti gore jer smo toliko puta bili prevareni, zato je najbolje ne zalijetat se i pričakat još malo da se ovo potvrdi il' demantuje ,kako god.