| Novosti 1 CD | |
|
+13honeybunny Snupika ASTERVANDER bes ni sambth melodija dolcevita026 Maki S.N.O.B1 adan Amra The Queen Tessa 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| |
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 21 stu 2013, 21:48 | |
| I ja mislim da se ovim diže tenzija. Da li će se na kraju nešto i desiti? Videćemo. Izdržaćemo još 1 mesec ... Ali volela bih, zaista, da se Cansu obrati medijima ponekad... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| |
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 22 stu 2013, 00:26 | |
| Kad malo bolje razmislim moguće da Engin želi za partnerku glumicu s manje iskustva, neko relativno nepoznato ime. Čovjek želi ulogu u kojoj će nj. lik biti u fokusu,(mislim da je to i rekao) ne želi opet biti u sjeni partnerke, kao što je to bilo s Beren. Tako da ,i ako je rekao da ne želi Cansu ne mislim da ima nešto protiv nje nego prosto ne želi glumicu koja je itekako poznata i uspješna. Čak je moguće da ni Tubu nije htio. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 22 stu 2013, 00:31 | |
| Sad uletavam kao slon u staklarnu ali ako je tako tašt nije baš dobrica (takav dojam ostavlja). Ja isto mislim da je sve to dizanje tenzija..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 22 stu 2013, 01:38 | |
| - Amra je napisao/la:
- Sad uletavam kao slon u staklarnu ali ako je tako tašt nije baš dobrica (takav dojam ostavlja). Ja isto mislim da je sve to dizanje tenzija.....
Engin jeste malo malo na svoju ruku,da ne kazem cudan...bilo je o njemu raznih prica,posto covek zivi bas,bas izolovano i povuceno,odvojen od sveta,do skoro ga nisi mogao nigde ni videti ni cuti..ovo da ne zeli da bude u senci partnerke je tacno i ja mislim da je negde rekao da ne zeli vise da igra u serijama tipa Fatmagul,koje se vrte oko zenskog lika,a znamo da je to bas cesto kod Turaka... | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 22 stu 2013, 01:43 | |
| Mislim da on baš nije još toliko bitan Ay Yapimu da bi mogao da postavlja bilo kakve uslove, ne znam. Kenan i Kivo možda i mogu, al' Engin ne. Nadam se da je ovo sve samo loš marketing i da ćemo se na kraju smijat ovome svemu. | |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 22 stu 2013, 01:48 | |
| I meni je to cudno,jeste on jako popularan,ima mnogo fanova,ali iza sebe ima jednu hit seriju i sad da ima toliku slobodu da sam sebi bira partnerku Jedino ako bas zele da ga vrate po svaku cenu,jer misle da je posle Fatmagul serija sa njim zagarantovan uspeh,pa mu cine tolike ustupke,ne znam... | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 22 stu 2013, 01:58 | |
| - dolcevita026 je napisao/la:
- I meni je to cudno,jeste on jako popularan,ima mnogo fanova,ali iza sebe ima jednu hit seriju i sad da ima toliku slobodu da sam sebi bira partnerku Jedino ako bas zele da ga vrate po svaku cenu,jer misle da je posle Fatmagul serija sa njim zagarantovan uspeh,pa mu cine tolike ustupke,ne znam...
Sreća pa je decembar blizu, tad ćemo sve znati jer oni moraju počet snimat najkasnije do polovine dec., ako je istina da planiraju krenut sa serijom u januaru. Čudna mi je samo ova šutnja i s Cansuine a i s Enginove strane, tj. nj. tima. Znam da je nj. menadžerica do sad svaku lažnu vijest o njemu demantovala, sad ništa. A i sjetimo se da je Cansu demantovala za Cevdeta . Zašto šute ako se ništa ne kuha ???? | |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
Broj postova : 88 Join date : 29.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 22 stu 2013, 11:55 | |
| Ja sam sigurna da šute zato što će glumiti u toj seriji oboje . Zato ne brigaj Snobiću. Evo kad sam ja optimistična budi i ti. Al sad imam baš onaj neki osječaj da će sve ispasti kako mi želimo. Vjerojatno se ne smiju oglašavati . | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 22 stu 2013, 14:39 | |
| - Pesimisticna je napisao/la:
Ja sam sigurna da šute zato što će glumiti u toj seriji oboje . Zato ne brigaj Snobiću. Evo kad sam ja optimistična budi i ti. Al sad imam baš onaj neki osječaj da će sve ispasti kako mi želimo. Vjerojatno se ne smiju oglašavati .
mislim da bih ja trebao promijeniti nick u 'Pesmističan' :lutijena: hvala na lijepim riječima | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 23 stu 2013, 00:18 | |
| Yeni Cansu aranıyor!
Ocak ayında ekrana gelecek yeni projeleri için Cansu Dere’yle anlaşmaya varamayan Ay Yapım, harıl harıl yeni oyuncu arayışına girdi. Ay Yapım’ın ‘Kara Para Yalan Aşk’ isimli yeni dizisinin başrollerinde Engin Akyürek ve Cansu Dere’nin yer alacağı haberleri daha önce basına yer almıştı. Son olarak birçok ünlünün yer aldığı ‘Muhteşem Yüzyıl’da kamera karşısına geçen Dere’nin bu proje için yapım şirketiyle, uzun süre görüşmeler yaptığı ancak teklifi kabul etmediği ortaya çıktı. Dere’nin bu kararının ardından Ay Yapım, şimdi oyuncuya benzer birisini bulmak için kolları sıvadı. Ay Yapım’ın, son iki hafta içerisinde Dere’yle aynı fiziksel özelliklere sahip birini bulmak için 100 kişinin üzerinde oyuncu ve oyuncu adayıyla görüştüğü öğrenildi. Ay Yapim već 2 sedmice neprestano traži glumicu koja sliči Cansu ,tj. njenoj fiziologiji, koja bi je zamijenila s obzirom da nisu uspjeli postići dog. s njom. Već 100 kandidatkinja je bilo na audiciji.[You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 23 stu 2013, 00:33 | |
| haha...pa zašto mora sličiti na nju...sve je to tako glupo.... super smajlić | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 23 stu 2013, 00:38 | |
| - The Queen je napisao/la:
- haha...pa zašto mora sličiti na nju...sve je to tako glupo.... super smajlić
i ja se pitam zašto mora ličit na Cansu. Hajde barem sad znamo da ona def. neće glumit tu da odahnem dušom hej al' pazi cifru , 100 glumica i to sve za gl. ulogu konkurišu. no fucking way. sve glumice koje iole nešto vrijede već snimaju. majko mila koga li će oni odabrat. ne znam što komplikuju, cansu neće, ok , imaju onu Tuvanu, žena onako ljepuškasta ,zgodna ,eto im zamjene, ccc.. | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 23 stu 2013, 01:10 | |
| snobiću, ne vjeruj ničemu što pišu | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 23 stu 2013, 09:49 | |
| Bit će vam ovako: -među ovih 100 nismo našli glumicu sličnu Cansu pa smo ipak nju angažirali ( jer ona sliči samoj sebi) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 23 stu 2013, 12:43 | |
| | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 23 stu 2013, 12:53 | |
| İkincisayfa @ikincisayfa 'Kara Para Yalan Aşk'ta Engin Akyürek ile oynaması gündeme gelen Cansu Dere rolü son anda kabul etmedi.Cansu je u posljednjem trenutku odlučila ne prihvatiti ulogu. Stvarno ću počet da vjerujem da je problem bio u EA. Čovjek hoće anonimku, da zasija u punom sjaju. | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 23 stu 2013, 14:21 | |
| Snobiću, mislim da je bolje da se polako privikneš na to,ne biti razočaran !! Previše se piše kako je odustala. Što je meni, usput smiješno. Kako odustala? Ako je odustala, znači da je bila potpisala. U tom slučaju, ne vjerujem da je odustala. To ipak povlači za sobom neke posljedice. Možda je samo pristala pročitati scenarij i sačekala dok vidi tko bi uz nju trebao glumiti. A to se obavlja daaaavnoooo prije , nego se uopće izađe pred svijet sa pričom o novom projektu , koji ide za 3-4 mjeseca. Moje mišljenje je, bila je opcija, pročitala je , nešto joj nije odgovaralo i nije potpisala. Amen. ( Tako su i sa Jablanom, te ova serija, te ona, pa film ovaj i film onaj.. a on je sigurno imao potpisano za Karadayi , i brkove je počeo puštati... ) Oboje su AY ljudi. Malo ih "koriste" za reklamu ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 23 stu 2013, 14:31 | |
| Snobicu,a da nije odustala zato sto se Engin bunio?Ako on u startu nije zeleo sa njom da saradjuje,to je vec stvorilo neku tenziju i negativnu energiju i ja mislim da bi se Cansu u takvim uslovima pre povukla,iako je mozda zelela da prihvati ulogu | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| |
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 23 stu 2013, 15:33 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
Ko ga j**e. Njegov gubitak, ako je tako. Da Bog da mu serija propala [You must be registered and logged in to see this link.] I ja tako mislim - najviše gubi on ! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 23 stu 2013, 15:41 | |
| S Cansu niko do sad problema nije imao niti se protivio saradnji s njom pa čak ni VELIKI glumci poput rahmetli Tuncela ,Haluka Bilginera, Halita Ergenca itd. a eto našao se jedan Engin Akyurek da pravi problem. Daleko od toga da on nije dobar glumac, al' čini mi se da je mali i previše poletio . Nit' on ima neku zavidnu karijeru da postavlja uslove nit' koji đavo.. Ne valja mu to. Obit će mu se o glavu kad tad. Naravno ,ako ima istine u svemu ovome, opet se ograđujem, možda griješim dušu. Možda jednostavno uloga nije bila dovoljno primamljiva Cansu i to je to. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 23 stu 2013, 16:16 | |
| Ja ne vjerujem da je Engin postavio taj uvjet. Jednostavno mi se djeluje kao takav čovjek. Mislim da se radi o tipičnom žutilu i senzacionalizmu. Ukoliko je istina da je Cansu odustala, vjerujem da je to učinila iz nekih drugih razloga. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 23 stu 2013, 16:28 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- S Cansu niko do sad problema nije imao niti se protivio saradnji s njom pa čak ni VELIKI glumci poput rahmetli Tuncela ,Haluka Bilginera, Halita Ergenca itd. a eto našao se jedan Engin Akyurek da pravi problem. Daleko od toga da on nije dobar glumac, al' čini mi se da je mali i previše poletio . Nit' on ima neku zavidnu karijeru da postavlja uslove nit' koji đavo.. Ne valja mu to. Obit će mu se o glavu kad tad. Naravno ,ako ima istine u svemu ovome, opet se ograđujem, možda griješim dušu. Možda jednostavno uloga nije bila dovoljno primamljiva Cansu i to je to.
Ja tebe baš jako volim, kad si ovako srdačan ... Zaslužio se.. jednu njenu dobru ulogu ... ili jedno fotoslikisanje sa našom Curom ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 1 CD | |
| |
|
| |
| Novosti 1 CD | |
|