| Novosti 6 KI | |
|
+14Pesimisticna Lutijena dianakara1970 honeybunny melodija bes ni kikule81 S.N.O.B1 ASTERVANDER Maki Tessa Amra Kenan :) adan 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 00:18 | |
|
A ludih baba!!...i beba!!
...i priznajem,ne mogu podnit što mu i sad nasrid Egeja vjerojatno uzima mjeru...uffff,grrr.... Dala bi joj nogu u onu koštunjičavu guzicu da odleti sve tamo do lezbosa di joj je i misto!! Skupa s tabelom!!! Kad će završit više ovo lito,zasrati će ga Jablan do 3D-ea (čitaj-balčaka)! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 00:19 | |
| - adan je napisao/la:
Ulan seninle tanıstıgımız tarihi dövmeli seso yaZıcam
Otprilike:
Napišite tetovirano , od kada sam te upoznala, tako **beno Obrisan je i ovaj komentar..ona kao da nas cita..:didi7: :didi7: | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 00:21 | |
| - ASTERVANDER je napisao/la:
-
A ludih baba!!...i beba!!
...i priznajem,ne mogu podnit što mu i sad nasrid Egeja vjerojatno uzima mjeru...uffff,grrr.... Dala bi joj nogu u onu koštunjičavu guzicu da odleti sve tamo do lezbosa di joj je i misto!! Skupa s tabelom!!! Kad će završit više ovo lito,zasrati će ga Jablan do 3D-ea (čitaj-balčaka)! E, sad je dosta. Izbile mi i suze na oči! Skoro sam i psa probudila smijući se! Odoh nine-nane inače ću po noći u snu i ja mjeriti 3D...mogao bi se MM razveseliti... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 00:23 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 00:25 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 00:27 | |
| - Amra je napisao/la:
E, sad je dosta. Izbile mi i suze na oči! Skoro sam i psa probudila smijući se! Odoh nine-nane inače ću po noći u snu i ja mjeriti 3D...mogao bi se MM razveseliti... Epidemija torticollisa .. brzo ... možda sanjamo ... - ASTERVANDER je napisao/la:
...i priznajem,ne mogu podnit što mu i sad nasrid Egeja vjerojatno uzima mjeru...uffff,grrr.... Dala bi joj nogu u onu koštunjičavu guzicu da odleti sve tamo do lezbosa di joj je i misto!! Skupa s tabelom!!! Kad će završit više ovo lito,zasrati će ga Jablan do 3D-ea (čitaj-balčaka)! Nije na Egeju .. u Italiji je ... nadajmo se, sama ... - Tessa je napisao/la:
Adančica će mi objasniti koje vježbe da primijenim...... Edit: mislim za vrat... Naravno da misliš na vrat ... ... nema tu mudrosti, samo ponavljanje je jako važno ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 00:38 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Ulan seninle tanıstıgımız tarihi dövmeli seso yaZıcam
Otprilike:
Napišite tetovirano , od kada sam te upoznala, tako **beno
Obrisan je i ovaj komentar..ona kao da nas cita..:didi7: :didi7: Ne možeš vjerovati .. stajao je tamo 8 sati...izbrisan je cca 8 minuta nakon što smo ga postali ..... :didi7: Slučajnost . Ali zabavlja . Događalo se i jadnanebiloj . _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 00:40 | |
| Ondak...di je dotični!?nadan se da joj je on da nogu za u italiju zbog nemaštovite trodimenzialnosti _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 00:45 | |
| ...gori doli gori,doli po sto puta gori ,doli...
(đir po Spliskoj rivi) _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 00:47 | |
- ...gori doli
gori,doli po sto puta gori ,doli...
(đir po Spliskoj rivi) Meni se zavrtilo u glavi ... show!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 01:05 | |
| Di ć e š,Adan,doznala sam di je dotični!!!Vjenčani kum Keremu Čataju u Či!ragan palači uz 520 uzvanika _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 01:08 | |
| Svak se ženi,samo moja mater neda meni! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 01:10 | |
- Di ć e š,Adan,doznala sam di je dotični!!!Vjenčani kum Keremu Čataju u Či!ragan palači uz 520 uzvanika
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 01:22 | |
- Di ć e š,Adan,doznala sam di je dotični!!!Vjenčani kum Keremu Čataju u Či!ragan palači uz 520 uzvanika
Gde je? | |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 01:34 | |
| Danas, na. Bešiktašu,u Čiragan palači.Kivo je drugi kum!Šta će bit da Jablanče širi ruke...opaa! Nađi u Gecce.com _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 01:56 | |
| Osramoti se ja!! Toliko sam želila da nije s onom crvenom kokošom da sam vidila na zaglavlju današnnji datum a ne da je tukac od novinara stavio vijest staru dvi godine!?Briši,majke ti! 31.temuz2013 Keremu Catay evlendi ...e,stvarno nemaju vijesti! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 11:10 | |
| Ok, ovim je dobila veliki + kod mene. Kenane, možeš je ženit. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 12:05 | |
| | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 12:15 | |
| mala podigla svoju cijenu, jbg ipak je ona sad zvijezda neće ona više za dž šetkat po pistama i slikavat se, plazit jezike itd... | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 12:19 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| |
| |
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 13:00 | |
| Sta citam... | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 14:40 | |
- Osramoti se ja!!
Toliko sam želila da nije s onom crvenom kokošom da sam vidila na zaglavlju današnnji datum a ne da je tukac od novinara stavio vijest staru dvi godine!?Briši,majke ti! 31.temuz2013 Keremu Catay evlendi ...e,stvarno nemaju vijesti! Događalo nam se svima, bez brige .. i sad nasjednemo, ponekad .. sve u želji da saznamo nešto novo ... :didi7: Ništa briši, neka se vidi kako "gorimo " .... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 14:53 | |
| - bes ni je napisao/la:
I can understand why Kenan never marry ... in every woman he would see her that his "uses" and therefore it has become so promiscuous ...
- Citat :
- For beloved of Kenan Imirzalioglu all the way to the work of the open A month as Kenan meets a young model Kubra Kucuk and it was lucky for her, new business proposals and accordingly went up fee. If earlier for participating in a fashion show she received 1,000 TL, but now the conversation is talking about 5 thousand TL, respectively, and the prices have changed its promotional photos - from 5,000 to 10,000 TL
Točno tako .... Siroti naš Muškić, više ne može vjerovati niti jednoj .. Primjećujemo, KK ima puno posla ... ..... sa instagrama nestaju redom fotke koje mi obrađujemo ... :didi7: Nema više napisa o gaćama , nema više jezičine , nema tabelice ... Rade li obradu i drugi forumi ( vi koji pratite, vidite malo.. ili smo jedine ? ) _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 31 srp 2013, 15:07 | |
| - adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
I can understand why Kenan never marry ... in every woman he would see her that his "uses" and therefore it has become so promiscuous ...
- Citat :
- For beloved of Kenan Imirzalioglu all the way to the work of the open A month as Kenan meets a young model Kubra Kucuk and it was lucky for her, new business proposals and accordingly went up fee. If earlier for participating in a fashion show she received 1,000 TL, but now the conversation is talking about 5 thousand TL, respectively, and the prices have changed its promotional photos - from 5,000 to 10,000 TL
Točno tako ....
Siroti naš Muškić, više ne može vjerovati niti jednoj ..
Primjećujemo, KK ima puno posla ...
..... sa instagrama nestaju redom fotke koje mi obrađujemo ... :didi7: Nema više napisa o gaćama , nema više jezičine , nema tabelice ...
Rade li obradu i drugi forumi ( vi koji pratite, vidite malo.. ili smo jedine ? ) and which disappeared photo? I will not open again | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 6 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 6 KI | |
|