| Novosti 6 KI | |
|
+14Pesimisticna Lutijena dianakara1970 honeybunny melodija bes ni kikule81 S.N.O.B1 ASTERVANDER Maki Tessa Amra Kenan :) adan 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 11:40 | |
| adančice, nije on mali pa da ne zna s kim se druži. Privedeni su još neki koji mi ne djeluju da se bave tim stvarima (Nehir Erdogan, Engin Altan, Sahin Irmak...)
Nehir Erdogan i Keno su prijatelji, čak su ih i povezivali novinari prije. Ona je glumila u seriji Son, i sad u onoj Miješani brak što ide na RTL-u. Engin Altan iz Da sam oblak
Zadnja promjena: S.N.O.B1; pon 05 kol 2013, 11:42; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 11:42 | |
| - adan je napisao/la:
- Zapravo, ja uopće ne vjerujem kako se on koristio drogom..niti je šverca !!!Niti preprodaje !!
Duboko vjerujem u to .
Družio se sa krivim osobama, rijetko, jer smo se i same iznenadile vidjevši ga u onom društvu.
Duboko vjerujem, i ima moju podršku da izdrži ove teške trenutke za karijeru i njegovu obitelj.
Nadam se, sretno će provesti Bajram sa svojim najdražima u Ankari . Ni ja ne vjerujem, iako se nikada ne zna. Kao što ste rekli, šteta što mu se ime uopće dovodi u taj kontekst. U zadnje vrijeme mu se ime dosta dovodi u negativne kontekste. Šteta, velika šteta. Mislim da on ima problema u prosuđivanju karaktera osoba s kojima se druži. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 11:42 | |
| - adan je napisao/la:
- Bože dragi ... ??? To je druženje sa onim glumcem Engin Altan Düzyatan
... sa kojim , kao prijateljuje.. ... ona fotka sa onim " čudnim" pogledom .... ???
Nije pijan - pijan je ... ili je nešto drugo ??
Uhapšen ??? U Ankari ?? Priveden ??? Lijepo je priredio roditeljima za Bajram ...
Čekajte , nisam još pročitala ...
Sve bi mu mogla oprostiti, pored jadnanebile i KK ... sve ...ali drogu ... ??? To ne .... Jas mislam deka se pod istraga deka koristele nekoj narkotik i deka se povikani na informativen razgovor.... by the way ni jas ne veruvam deka koristi bilo kakvi narkoticni sredstva, i ne izgleda za takov tip, on e bas fino vospitan decko, a i ako sakal da go pravi toa ke go napravel koga bil na 20 godini koga mu zapocnba slavata a ne na 40 godini, nema logika.....
Zadnja promjena: kikule81; pon 05 kol 2013, 11:44; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 11:44 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]U akciji istanbulske policije u okviru operacije u cilju suzbijanja trgovine narkoticima, pritvoreno je oko 30 osoba, među kojima se nalazi i turski glumac Kenan Imirzalioglu, poznat po ulozi Ezela u istoimenoj seriji i tumačenju glavnog lika u seriji Karadayi, koja će uskoro biti emitovana i u regionu. Akcije su organizovane u gradovima Istanbul, Ankara, Bodrum i Kusadasi. Pored Imirzalioglua, pritvoreno je još nekoliko turskih glumaca. Nakon ljekarskog pregleda, pritvorene osobe su privedene u odjel istanbulske policije u četvrti Fatih. | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 11:48 | |
| | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 11:51 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Kenan İmirzalıoğlu Ankara'da gözaltına alındı.
[You must be registered and logged in to see this link.] OK .. sve je to još .... ja očekujem do večeri fotku sa slobode... Samo da se vrati u Ankaru , ne da ostane u Istanbulu . Preblizu je KK . Nego, moram se nasmijati . On, koji toliko taji svoj broj telefona , da ga ni sam ne zna , prisluškivan je od strane policije ...:didi7: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 11:58 | |
| - adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
- Kenan İmirzalıoğlu Ankara'da gözaltına alındı.
[You must be registered and logged in to see this link.] OK .. sve je to još .... ja očekujem do večeri fotku sa slobode...
Samo da se vrati u Ankaru , ne da ostane u Istanbulu . Preblizu je KK .
Nego, moram se nasmijati .
On, koji toliko taji svoj broj telefona , da ga ni sam ne zna , prisluškivan je od strane policije ...:didi7: I doubt that is the account that all the so- end ... | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:02 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- ....
by the way ni jas ne veruvam deka koristi bilo kakvi narkoticni sredstva, i ne izgleda za takov tip, on e bas fino vospitan decko, a i ako sakal da go pravi toa ke go napravel koga bil na 20 godini koga mu zapocnba slavata a ne na 40 godini, nema logika.....[/b] Kod njega nema govora o udaranju slave u glavu, kad nije kao mlađi prošvikao, neće ni sad.. ponavljam , uvjerena sam u njegovu neupletenost .. On zna s kim se druži , ali to ne znači da je i on koristio ... Znamo i koliko se on , jadničak, mogao družiti ... snima dan i noć ... ponekad izađe ... naravno da se kreće u društvu svojih kolega ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 05 kol 2013, 12:07; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:03 | |
| - adan je napisao/la:
- Zapravo, ja uopće ne vjerujem kako se on koristio drogom.
Niti je šverca !!! Niti preprodaje !!
Duboko vjerujem u to .
Družio se sa krivim osobama, rijetko, jer smo se i same iznenadile vidjevši ga u onom društvu.
Duboko vjerujem, i ima moju podršku da izdrži ove teške trenutke za karijeru i njegovu obitelj.
Nadam se, sretno će provesti Bajram sa svojim najdražima u Ankari . ...to sam i ja rekla... ...mislim da su ga priveli na obavjesni razgovor zbog osoba iz društva u kojem se kreće... ...ali svejedno...nije dobro... ...ne vjerujem da će to naštetiti njegovoj karijeri... ...ali od slike dobrog dječačića...u zadnje dvije godine...nije ostalo puno toga... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:05 | |
| Turns out, this operation is have worked over 6 months | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:06 | |
| - adan je napisao/la:
Kod njega nema govora o udaranju slave u glavu, kad nije kao mlađi prošvikao, neće ni sad.. ponavljam , uvjerena sam u njegovu neupletenost .. On zna s kim se druži , ali to ne znači da je i on koristio ... Znamo i koliko se on , jadničak, mogao družiti ... snima dan i noć ... ponekad izađe ... naravno da se kreće u društvu svojih kolega ... ...upravo to je ono što me navodi na pomisao da je nešto uzimao... ...nadam se da nije... ...ali toliko se davati na tako intenzivnim snimanjima i vrlo dugo razdoblje... ...ne znam... ...nadam se da nije... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:07 | |
| | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:08 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Turns out, this operation is have worked over 6 months
...nadam se da je njihova policija kao i naša... ...to znači da od ove akcije neće biti nipta!!!!!! ...očekujem Ljepotančića do večeri na slobodi... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:08 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Kod njega nema govora o udaranju slave u glavu, kad nije kao mlađi prošvikao, neće ni sad.. ponavljam , uvjerena sam u njegovu neupletenost .. On zna s kim se druži , ali to ne znači da je i on koristio ... Znamo i koliko se on , jadničak, mogao družiti ... snima dan i noć ... ponekad izađe ... naravno da se kreće u društvu svojih kolega ... ...upravo to je ono što me navodi na pomisao da je nešto uzimao... ...nadam se da nije... ...ali toliko se davati na tako intenzivnim snimanjima i vrlo dugo razdoblje... ...ne znam... ...nadam se da nije... Duboko vjerujem da nije .... iz dubine mojeg malog , nejačkog srca ... Ne zaboravimo , svi su oni viđeni na demostracijama kontra vlasti ... samo podsjećam ... možda imperija uzvraća udarac ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 05 kol 2013, 12:11; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:09 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Kenan İmirzalıoğlu Dad was detained quarry | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:10 | |
| İmirzalıoğlu said to have come to visit his family Bala'ya, did not leave any comment on the detention decision. | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:10 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:11 | |
| I do not understand - his father was detained .... and he, too, questioned | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:14 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:18 | |
| Komentirala je i jadnanebila ( skidam kapu, curo )
Gündem değiştirmek için yapılan yeni bir operasyon daha..Narkotiğin bu eylemi tamamen siyasi,herşydn haberi olan narkotik bugunmu dur dedi?!
otprilike:
A new agenda for change operation more .. DEA this action purely political, Everything you stop the news today said the narcotics?! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:21 | |
| - adan je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Kod njega nema govora o udaranju slave u glavu, kad nije kao mlađi prošvikao, neće ni sad.. ponavljam , uvjerena sam u njegovu neupletenost .. On zna s kim se druži , ali to ne znači da je i on koristio ... Znamo i koliko se on , jadničak, mogao družiti ... snima dan i noć ... ponekad izađe ... naravno da se kreće u društvu svojih kolega ... ...upravo to je ono što me navodi na pomisao da je nešto uzimao... ...nadam se da nije... ...ali toliko se davati na tako intenzivnim snimanjima i vrlo dugo razdoblje... ...ne znam... ...nadam se da nije... Duboko vjerujem da nije .... iz dubine mojeg malog , nejačkog srca ...
Ne zaboravimo , svi su oni viđeni na demostracijama kontra vlasti ... samo podsjećam ... možda imperija uzvraća udarac ... so ogled na toa shto i nie vo Makedonija go imame istiot problem kako i oni vo Istanbul, mnogu mi e verojatno toa, a i go pomisliv toa Adan,tuka kaj nas vazi praviloto ako ne si so nas, ti si protiv nas i za toa ke si gi snosis posledicite od tvojot izbor .....mislam deka i so niv e istoto, ne znam dali slusnavte deka im gi ukinaa studentskite krediti na studentite koi protestiraa, nisto cudno ova da e smisleno samo da gi iskompromitiraat kako licnosti....neka im sluzi na cest, no ako izleze cist od ovaa rabota moze da ja tuzi drzavata za rusenje na ugledot i cesta i za pretrpen stres, ova od profesionalna gledna toicka, a i profesionalna deformacija .....
Zadnja promjena: kikule81; pon 05 kol 2013, 12:24; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:22 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- evo ga
[You must be registered and logged in to see this link.] I prije nego sam očekivala ... ... opet je naš ... Rekao što je imao i ... idemo slaviti Bajram ... Jadnanebiloj , poklončić-bombončić [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| |
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:29 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; pon 05 kol 2013, 12:34; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 12:29 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 6 KI | |
| |
|