| Novosti 6 KI | |
|
+14Pesimisticna Lutijena dianakara1970 honeybunny melodija bes ni kikule81 S.N.O.B1 ASTERVANDER Maki Tessa Amra Kenan :) adan 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 06 kol 2013, 22:14 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 06 kol 2013, 22:16 | |
| Lajkano odavno Nego, gdje nam je to Didi ,nema je danima već | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 06 kol 2013, 22:45 | |
| ...eto kako nastaju priče... ...kao potvrda konzumaciji kokaina navodi se i ova snimka... [You must be registered and logged in to see this link.]...od 0:58 do 1:03... ...navodno zbog vrećica i tamnih kolutova ispod očiju... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 06 kol 2013, 22:57 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 06 kol 2013, 23:09 | |
| ...piše jiji da su danas bili izvedeni na sud... ...zašto ih onda ne puštaju??????? ...WTF??????? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 06 kol 2013, 23:11 | |
| Jiji je relevantan izvor... ??? A sveprisutni novinari to ne znaju ??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 06 kol 2013, 23:14 | |
| Sutra izlaze na sud valjda. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 06 kol 2013, 23:15 | |
| - adan je napisao/la:
- Jiji je relevantan izvor... ??? A sveprisutni novinari to ne znaju ???
...nije ona izvor...ali znam da ima dobre novinare u Turskoj kao izvor... ...bez teških riječi... ...svi imamo isti cilj...vidjeti Ljepotančića vani... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 06 kol 2013, 23:27 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Jiji je relevantan izvor... ??? A sveprisutni novinari to ne znaju ???
...nije ona izvor...ali znam da ima dobre novinare u Turskoj kao izvor... ...bez teških riječi... ...svi imamo isti cilj...vidjeti Ljepotančića vani... Znam za njezine veze među novinarima, pa se čudim da ona prije njih objavi takvu informaciju ( nisu bile teške riječi ). Usput.. zna li se tko je vlasnik stranice koja je organizirala potporu ??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 06 kol 2013, 23:34 | |
| ...nije bilo teških riječi...ali da ne krene tim putem... ...koje stranice???? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 06 kol 2013, 23:40 | |
...nije bilo teških riječi...ali da ne krene tim putem...
...koje stranice???? Ova stranica koja organizira izražavanje podrške ? Kako to funkcionira .. sve što sam objavila nestaje ..ali mi je na našoj FB stranici .... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI uto 06 kol 2013, 23:53 | |
| ...misliš na twitteru??? [You must be registered and logged in to see this link.]...nemam pojma... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 07 kol 2013, 00:00 | |
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 07 kol 2013, 00:02 | |
| - adan je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
...nije bilo teških riječi...ali da ne krene tim putem...
...koje stranice????
Ova stranica koja organizira izražavanje podrške ? Kako to funkcionira .. sve što sam objavila nestaje ..ali mi je na našoj FB stranici .... Ova stranica daje linkove na tu support stanicu. Možda su one organizatorice. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 07 kol 2013, 00:08 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 07 kol 2013, 00:15 | |
| Honeyčice , ... Morat ćemo tamo na free.... ponovno lajkati .. sve sam ponovila , jer su se izbrisale .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 07 kol 2013, 00:23 | |
| ...retweetala sam... ...lajkala ponovo... ...obavljeno!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 07 kol 2013, 00:25 | |
| A KK cita knjige.. Honey, imas twitter? | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 07 kol 2013, 00:34 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- A KK cita knjige..
Honey, imas twitter? ...poeziju... ...postala je fotku pjesme... ...naziv pjesme je Nedostaje mi... ...imam ja svašta... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 07 kol 2013, 00:38 | |
| Jel se Kenan druzi sa Nehir i ovim ostalim(mozda ja nisam bas toliko strastven fan,ako ovo ne znam..)? sve mi ovo kao neki los scenario u koji je nas K slucajno upao,bar se tako nadam | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 07 kol 2013, 00:43 | |
| - samani je napisao/la:
- Jel se Kenan druzi sa Nehir i ovim ostalim(mozda ja nisam bas toliko strastven fan,ako ovo ne znam..)?
sve mi ovo kao neki los scenario u koji je nas K slucajno upao,bar se tako nadam ...meni baš i nije poznto da se druži s tom ekipom... ...ali tko zna...rijetko ga i viđamo s drugima...uglavnom je s ekipom s kojom snima... ...svi se nadamo da je ovo samo ružan san... ...i vjerujemo da je tomu tako... ...nadam se da ćemo sutra prijepodne više znati... ...48 sati ističe... mene brine što njegovi ˝prijatelji˝ šute!!!!!! ...papci... ...za Gezi se bore...a za prijatelja ne!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 07 kol 2013, 00:48 | |
| Evo i te pjesme:
O'NU ÖZLÜYORUM ASLINDA O'NU HİÇ GÖRMEDİM. YÜZ YÜZE GELMEDİM. AMA O'NU TANIYORUM. SESİNİ CIZIRTILI BANTLARDAN DİNLEDİM. HEP SİYAH BEYAZ FİLMLERDE GÖRDÜM YÜZÜNÜ ÇELİK BAKIŞLARINI ŞİİRLERDE OKUDUM. O'NU YAŞIYORUM. ÖZLÜ SÖZLERİNİ OKUDUM KÖŞEBAŞLARINDA ADINI HER SABAH OKUL SIRALARINDA ANDIM. ŞİMDİ 55 YIL SONRA O'NUNLA SON YOLCULUĞA ÇIKIYORUM BİR KEZ DAHA... O'NUN GEÇTİĞİ YOLLARDAN GEÇİYORUM. YOLLARDA BIRAKTIĞI ANILARIN İZİNİ SÜRÜYORUM. ÇEKTİĞİ ACILARI RUHUMDA TAŞIYORUM. O'NU ARIYORUM.
Na eng. bolje prevodi:
MISS HIM NEVER ACTUALLY SAW HIM. I did not come FACE TO FACE. BUT KNOW HIM. SIZZLING listened to the sound of bands. ALWAYS SAW THE FACE black and white film STEEL gaze read poems. I'M HAVING HIM. I HAVE READ WORDS OF FLUX köşebaşlarından NAME OF EVERY MORNING school desks moment. NOW 55 YEARS LATER I'm going HIM LAST TRIP ONCE AGAIN ... HIS WAYS'm occurrence. I've been tracking ROAD MEMORIES left. Carrying the suffering of my soul. I'm calling him. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 07 kol 2013, 00:51 | |
| ...koliko istine... MISS HIM NEVER ACTUALLY SAW HIM. I did not come FACE TO FACE. BUT KNOW HIM. ...i nama nedostaje... ...i mi ga dozivamo... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 07 kol 2013, 00:52 | |
...meni baš i nije poznto da se druži s tom ekipom... ...ali tko zna...rijetko ga i viđamo s drugima...uglavnom je s ekipom s kojom snima...
...svi se nadamo da je ovo samo ružan san... ...i vjerujemo da je tomu tako...
...nadam se da ćemo sutra prijepodne više znati... ...48 sati ističe...
mene brine što njegovi ˝prijatelji˝ šute!!!!!! ...papci... ...za Gezi se bore...a za prijatelja ne!!!!! Baš ga se nije viđalo sa tom ekipom, jednom - dvaput sa MY , a za ovog Engina smo ostali svi iznenađeni .. iako se tada reklo da su dobri prijatelji ... I ja mislim da se našao u tom krugu , a da ni sam ne zna kako ... Brzo će jutro.. Stara ekipa ga je znala izvući iz kuće , dovući u Gezi .. to je bio moj dojam .. da je i tamo bio na čudu bi li ili ne bi ... a sad mučki šute .... KK je večeras .. romantična .. da, nedostaje joj... ali, da nije ovog svega , on i tako ne bi bio s njom... patetična je ... i tako će sutra to obrisati ... ... nadam se da je ovo kajanje bivše ... nedostaje mi u stvari nikada nisam ga vidio Nisam došao licem u lice ali ja ga znam Slušao sam zvuke bendova cvrčanje Uvijek sam vidio njezino lice u crno-bijele filmove Pročitao sam voskovi čelika buljenje ja ga živjeti Pročitala sam riječi u kutovima Punjenja Andi naziv školskim stolovima svakog jutra Sada, 55 godina poslije još jednom s njim ide do posljednje putovanje Prebacivanje prolazi ispred načina Pratim memoare ostavio na cesti kutovi u kojoj nosim u duši ja ga tražim _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sri 07 kol 2013, 01:25 | |
| .... koje doba noći, nemam mira zbog ovog nadam se ''samo ružnog sna sa Bebetom''. ..... Ponovo gledam EZELA (i zavirim i na ovu temu), ta serija je početak mog ''poznanstva'' sa njim kao glumca, a posle i njegov film Son Osmanli, Yazi Tura (tj. njega u filmu), seriju Gorki život i kada se stigne pratim seriju Karadayi, svugde mi je ....... On je vrh vrhova, koja ljudina i glumčina. Uvijek mu vako dobro i da se ova ''drama'' što prije završi, naravno u korist njegovu, jer i dalje iskreno verujem da ga u tome neeeeeeeeeemmmmmmaaaaaaaaaaa. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 6 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 6 KI | |
|