Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti 6 KI | |
|
+14Pesimisticna Lutijena dianakara1970 honeybunny melodija bes ni kikule81 S.N.O.B1 ASTERVANDER Maki Tessa Amra Kenan :) adan 18 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 08 kol 2013, 23:17 | |
| I thought you knew all this, and therefore not posted articles ... it has been in other publications | |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 08 kol 2013, 23:22 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Drage moje, čitam vaša mišljenja i iskreno ne znam što bih rekla ili mislila.
S jedne strane potpuno razumijem Honeyčicu i slažem se da je dosta toga ostalo nerazjašnjeno. Štoviše, jako me veseli kritičko razmišljanje oko ovog cijelog slučaja, jer ne volim kada se stvari uzimaju zdravo za gotovo samo zato što ga mi volimo i zato što nam je neodoljivo zgodan. Ja sam se jučer naravno radovala što su ga pustili, ali ipak je u meni ostao tračak sumnje. Posebno nakon objašnjena s kikirikijima i ostalim orašastim i inim voćem. E sada, možda je stvarno tako bilo (koliko god naivno i glupo zvučalo), a mi to očito nećemo saznati. Utoliko mislim da mu je ovaj cijeli slučaj JAKO naštetio jer će uvijek ostati sumnja da li on to samo konzumira kikirikije iliti nešto drugo.
Također, nije mi jasno da su ga zatvorili samo zbog jednog razgovora. Ali, realno gledajući, i tako što je moguće. S druge strane, ako je znao da ga terete za samo taj razgovor, zašto priznaje konuzmaciju prije dvije i prošle godine? Po meni nepotrebno. Naravno, možda on to uopće nije izjavio, ali mi možemo diskutirati samo o onome što nam na pladnju nude novinari.
Well, I do not think ... everybody understands ... But many did not believe that Murat and Burchin innocent (they were saved thanks to her father), so also about Kenan will not believe ...and who believe that innocent Ulusoy, when he was arrested, was obviously stoned, it can be seen in the photo | |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 08 kol 2013, 23:34 | |
| | |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 08 kol 2013, 23:40 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- Drage moje, čitam vaša mišljenja i iskreno ne znam što bih rekla ili mislila.
S jedne strane potpuno razumijem Honeyčicu i slažem se da je dosta toga ostalo nerazjašnjeno. Štoviše, jako me veseli kritičko razmišljanje oko ovog cijelog slučaja, jer ne volim kada se stvari uzimaju zdravo za gotovo samo zato što ga mi volimo i zato što nam je neodoljivo zgodan. Ja sam se jučer naravno radovala što su ga pustili, ali ipak je u meni ostao tračak sumnje. Posebno nakon objašnjena s kikirikijima i ostalim orašastim i inim voćem. E sada, možda je stvarno tako bilo (koliko god naivno i glupo zvučalo), a mi to očito nećemo saznati. Utoliko mislim da mu je ovaj cijeli slučaj JAKO naštetio jer će uvijek ostati sumnja da li on to samo konzumira kikirikije iliti nešto drugo.
Također, nije mi jasno da su ga zatvorili samo zbog jednog razgovora. Ali, realno gledajući, i tako što je moguće. S druge strane, ako je znao da ga terete za samo taj razgovor, zašto priznaje konuzmaciju prije dvije i prošle godine? Po meni nepotrebno. Naravno, možda on to uopće nije izjavio, ali mi možemo diskutirati samo o onome što nam na pladnju nude novinari.
Well, I do not think ... everybody understands ... But many did not believe that Murat and Burchin innocent (they were saved thanks to her father), so also about Kenan will not believe ...and who believe that innocent Ulusoy, when he was arrested, was obviously stoned, it can be seen in the photo Dear Bes ni, I have problems understaning your thoughts. Do you think that there is more behid Kenan's case than presented in the media? Do you think that there is a possibility that he is not innocent? Thank you for your answer. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 08 kol 2013, 23:47 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...tako piše u članku koji je postala Bes ni...
...iako Ay Yapimovo priopćenje je drukčije...a oni, sigurna sam, imaju točne informacije.. Nestao mi je post ... moram pokušati ponoviti ... Meni je na neki način drago da AY nije reagirao prije. Prepustili su pravosuđu da odradi svoje. Nisu željeli ništa prejudicirati niti da izgleda da je protežiran . Lako je nama , fanovima , navijati da oslobode potencijalnog narkomana ili dilera . I tako je blamiran, šteta je nanešena, poslali bi ga bar na liječenje, da treba. Ali, očito nije ovisnik. Da sam u i jednom trenutku sumnjala u njega da je diler, sigurno ne bi navijala za njega . Sud ga je oslobodio, sad će mu fanovi suditi . Kao da nam je žao što smo propustili show??? Ili nas muče orasi i kikiriki?? Tko zna je li to uopće rekao ? I ja bi da mi Bebe, u četiri oka pojasni na turski po francuski ... našla bi se već prikladna tema.. pa makar to bio i kikiriki ... :didi7: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 00:07 | |
Is the statement ai yapim written something else, it says that he was led away to testify ... where is not written that the arrested ... and then he will make a statement Bes ni , ja tebe , ali zaista ne razumijem što ovim hoćeš kazati ?????? Osim toga .... Odustajem od daljnjeg sudjelovanja u ovoj diskusiji , jer sam osamljena u razmišljanju. Više vas misli drukčije, ali to ne znači da ste ulan u pravu . Za mene je Sud rekao svoje, kome ne odgovara neka se žali upravi vodovoda ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 00:17 | |
| - adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
Is the statement ai yapim written something else, it says that he was led away to testify ... where is not written that the arrested ... and then he will make a statement Bes ni , ja tebe , ali zaista ne razumijem što ovim hoćeš kazati ??????
Osim toga ....
Odustajem od daljnjeg sudjelovanja u ovoj diskusiji , jer sam osamljena u razmišljanju.
Više vas misli drukčije, ali to ne znači da ste ulan u pravu .
Za mene je Sud rekao svoje, kome ne odgovara neka se žali upravi vodovoda ...
Ja priznajem da nemam neko određeno mišljenje jer imamo šture informacije koje možda nisu niti točne, a i ponekada su nelogične. Baš zbog nedostatka informacija mislim da mu ovaj cijeli slučaj može potencijalno štetiti. Ne mislim da će mu uništiti karijeru, ali mislim da bi ga određeni dio javnosti mogao nakon ovoga gledati drugim očima. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 00:56 | |
| Mene je danas čudilo što KK ništa ne komentira na profilu ? A zapravo .. komentira ... lukavica... komentira na starim fotkama ... Vidi se da je fotka iz 2. mjeseca , a komentari su u zadnjih 24 sata .. [You must be registered and logged in to see this image.]Cijeli instagram je refrešan, puuunoo starih fotki , koje je valjda trebaju malo pokazati, objasniti .. uljepšati ... imala je vremena, zabavila se. Npr. 9.2.2013. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | bes ni Ezelovac
| | | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 08:05 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Kenan İmirzalıoğlu - posts, that rocked | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 10:07 | |
- Excuse me, I called it this discus ....
Ne postoji potreba za isprikom. Zato postoji ovo mjesto, a najvažnije je da se rado družimo, unatoč povremenim različitim razmišljanjima. Gdje bi stigli, kad bi svi mislili jednako. - bes ni je napisao/la:
one thing is clear from the press, he was arrested on suspicion of ... suspicions
not confirmed and let him out without waiting the court, the case for him is not .....
He confessed to the innocent pranks of smoking and no more than[/b] O ovome možemo razmišljati samo jednako. Sud je sumnjao, nisu dokazali sumnje. Da je ovisnik , dokazali bi. Nadam se, za dilanje nije ni sumnjičen. Ovo što je priznao ( pušenje? ) , sam i ja sumnjala i očekivala . Tu možemo imati različita razmišljanja . Jer se bazira na njegovoj izjavi, ne na dokazima. Ali, čini mi se, upravo u tome se svi slažemo .:didi7: Meni ostaje žal, što je uopće sebi dozvolio bilo kakvo, slučajno ili ne, povezivanje sa ovim slučajem ! Ne znam ti ovo sve napisati na engleski, nadam se da si me razumjela . Sunce je opet na prozorčiću ! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 10:18 | |
| - adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
- Excuse me, I called it this discus ....
Ne postoji potreba za isprikom. Zato postoji ovo mjesto, a najvažnije je da se rado družimo, unatoč povremenim različitim razmišljanjima. Gdje bi stigli, kad bi svi mislili jednako.
- bes ni je napisao/la:
one thing is clear from the press, he was arrested on suspicion of ... suspicions
not confirmed and let him out without waiting the court, the case for him is not .....
He confessed to the innocent pranks of smoking and no more than[/b]
O ovome možemo razmišljati samo jednako. Sud je sumnjao, nisu dokazali sumnje. Da je ovisnik , dokazali bi. Nadam se, za dilanje nije ni sumnjičen.
Ovo što je priznao ( pušenje? ) , sam i ja sumnjala i očekivala . Tu možemo imati različita razmišljanja . Jer se bazira na njegovoj izjavi, ne na dokazima. Ali, čini mi se, upravo u tome se svi slažemo .:didi7:
Meni ostaje žal, što je uopće sebi dozvolio bilo kakvo, slučajno ili ne, povezivanje sa ovim slučajem ! Ne znam ti ovo sve napisati na engleski, nadam se da si me razumjela .
Sunce je opet na prozorčiću ! | |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 10:45 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
| | | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 10:56 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 11:03 | |
| znaci ipak su fanovi bili jedina da kazem javna podrska...ostali,,prijatelji,, ....cekali rasplet ili ga cak jos uvijek cekaju... nisam naisla da se neko od njih javno oglasio povodom ovog slucaja | |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 11:08 | |
| - samani je napisao/la:
- znaci ipak su fanovi bili jedina da kazem javna podrska...ostali,,prijatelji,, ....cekali rasplet ili ga cak jos uvijek cekaju...
nisam naisla da se neko od njih javno oglasio povodom ovog slucaja Tako ispada. Nitko od prijatelja se nije oglasio. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 11:12 | |
| Organizacija za ljudska prava u Turskoj smatra da su glumcima prekršena ljudska prava zato što se dozvolilo da ih snimaju novinari. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 12:02 | |
| - Tessa je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Kenan İmirzalıoğlu - posts, that rocked He's got the most loyal fans. These days phones of Center Police Department of Istanbul were blocked calls from fans of Kenan, but this one was a lot of letters ... one of these letters from fan S.S. to the excitement of Kenan. "In the evening I watched the replay" Deli Yürek "and in the morning my husband told me the terrible news. I am writing as a private citizen. In my heart you occupy a special place ... If what is written is true, it still does not detract from my love to you, on the contrary, it will become even stronger. Otherwise it can not be ... You're the only actor who is loved by all-women, men, old people, young people, children ... We often see you in passing, in magazines and newspapers. However .. I want to watch the show endlessly with your participation, see 10 minutes longer your beautiful brown eyes .. and like me, a lot. What is happening, is not fair to you, to the "Karaday" .. . We hope that you will come out of this situation unscathed ... Worried actor and could only say - "I'm sorry and I apologize"
Zadnja promjena: bes ni; pet 09 kol 2013, 13:47; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 12:06 | |
| Dirnula me žena...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 12:42 | |
| Nisam ja, časna riječ .. ja nemam muža ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 12:47 | |
| - adan je napisao/la:
- Nisam ja, časna riječ .. ja nemam muža ...
Sve sam si mislila da nisam možda ja.....pa me lupila amnezija..... Edit: vidi ti te muževe kako prate....i meni je moj priopćio.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 12:56 | |
- Tessa je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Kenan İmirzalıoğlu - posts, that rocked He's got the most loyal fans. These days phones of Center Police Department of Istanbul were blocked calls from fans Kenana, but this one was a lot of letters ... one of these letters from fan S.S. to the excitement of Kenan. "In the evening I watched the replay" Deli Yürek "and in the morning my husband told me the terrible news. I am writing as a private citizen. In my heart you occupy a special place ... If what is written is true, it still does not detract from my love to you, on the contrary, it will become even stronger. Otherwise it can not be ... You're the only actor who is loved by all-women, men, old people, young people, children ... We often see you in passing, in magazines and newspapers. However .. I want to watch the show endlessly with your participation, see 10 minutes longer your beautiful brown eyes .. and like me, a lot. What is happening, is not fair to you, to the "Karaday" .. . We hope that you will come out of this situation unscathed ... Worried actor and could only say - "I'm sorry and I apologize"
Thank you for the translation. Very beautiful letter. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 13:20 | |
| Tessičićićice .... .... da nisi .. :didi7: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pet 09 kol 2013, 13:49 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 6 KI | |
| |
| | | | Novosti 6 KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|