| Novosti 6 KI | |
|
+14Pesimisticna Lutijena dianakara1970 honeybunny melodija bes ni kikule81 S.N.O.B1 ASTERVANDER Maki Tessa Amra Kenan :) adan 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 16:22 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]was to be proved ... lawyer Kenan Imirzalyoglu denies that the treatment, widespread Yesterday in social networks on behalf of his client -is false | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 16:33 | |
| - bes ni je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
was to be proved ... lawyer Kenan Imirzalyoglu denies that the treatment, widespread Yesterday in social networks on behalf of his client -is false Dakle, kako smo i rekli, izjave nije davao . Ne želi ulaziti u daljnje konflikte sa sustavom, možda ni ne smije, jer ipak produkcija sigurno nastoji što prije dovesti stvari u prijašnje stanje. Serija se ubrzano približava. Do početka snimanja sve mora biti uglancano. Pozivaju da se uzmu u obzir samo izjave advokata. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 16:39 | |
| ...sad su našli prozivati novinare za navodne izjave!!!!! ...kako ih nije sramota!!!!!
...do danas se nitko nije oglasio.... ..ni njegov preplaćeni manager, ni odvjetnik.... ..prve službene informacije stigle su od producentske kuće...
...ti likovi su smiješni!!!!!!! ...ovo nije normalno!!!!!
...Bebe traži drugu PR ekipu....odmah!!!!!!
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 16:48 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 16:55 | |
| Today, too many news ... I'm tired :didi8: | |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 16:56 | |
| Dugo se nisam ali na ove sa aerodroma Samo da odbaci ovaj model , bez obzira koliko bio aktuelan. Sve ostalo ! Gde putuje? Zašto? S kim? Da li ćemo ikada saznati? Razmišljala sam da je brijanje možda palo za neki novi projekat, tipa reklame...? I da ovo putovanje možda ima veze s tim... Lepša varijanta od one da će se skloniti od javnosti u pratnji ..... neću je imenovati ? _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 17:13 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...sad su našli prozivati novinare za navodne izjave!!!!! ...kako ih nije sramota!!!!!
...do danas se nitko nije oglasio.... ..ni njegov preplaćeni manager, ni odvjetnik.... ..prve službene informacije stigle su od producentske kuće...
...Bebe traži drugu PR ekipu....odmah!!!!!! Se prijavuvam i za PR i za obezbeduvanje, podobro bi ja vrsela taa rabota za razlika od ovie okolu nego :) | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 17:18 | |
| DON'T PANIC KK pred dva casa Uskudar - Istanbul so nejzinite prijatelki, vcera bea vo poseta na nekoe istorisko mesto .... [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 18:47 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- DON'T PANIC KK pred dva casa Uskudar - Istanbul so nejzinite prijatelki, vcera bea vo poseta na nekoe istorisko mesto ....
[You must be registered and logged in to see this link.] Obožavam te, rekla sam ti ... Bebe, sretan put i lijep odmor , obavi uspješno ma što god da si planirao !!! Možda je Barcelona neka usputna stanica ... za npr. neko ljetovalište , ili neku dalju destinaciju .... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 18:51 | |
| - adan je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
- DON'T PANIC KK pred dva casa Uskudar - Istanbul so nejzinite prijatelki, vcera bea vo poseta na nekoe istorisko mesto ....
[You must be registered and logged in to see this link.] Obožavam te, rekla sam ti ...
Bebe, sretan put i lijep odmor , obavi uspješno ma što god da si planirao !!!
Možda je Barcelona neka usputna stanica ... za npr. neko ljetovalište , ili neku dalju destinaciju .... pa preku Barcelona prvo nesto sto mi tekna e Tenerife .... ja bi tamu :) | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 18:55 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Today, too many news ... I'm tired :didi8:
Takvo je cijelo ljeto . Evo ti sladoled ( je li se to tako kaže ? ) ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 18:56 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Obožavam te, rekla sam ti ...
Bebe, sretan put i lijep odmor , obavi uspješno ma što god da si planirao !!!
Možda je Barcelona neka usputna stanica ... za npr. neko ljetovalište , ili neku dalju destinaciju .... pa preku Barcelona prvo nesto sto mi tekna e Tenerife .... ja bi tamu :) Ja bi s njim, kuda god bilo .... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 18:59 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 19:11 | |
| ... je li ovo njegova porodična kuća na selu, kakvo mjesto ko prašuma??? | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 19:41 | |
| Ajme, koliko slika i novosti danas. Kako kaže Bes ni, I'm too tired. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 19:44 | |
...sad su našli prozivati novinare za navodne izjave!!!!! ...kako ih nije sramota!!!!!
...Bebe traži drugu PR ekipu....odmah!!!!!! Slažem se. Ovdje se radi o ozbiljnim stvarima i njegovim navodnim izjavama. Stvarno su trebali ranije opovrgnuti te novinske napise. Bebe, želimo ti biti PR!! Mi bi to bolje odradile. Cijena...prava sitnica... _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 21:05 | |
- ...jučerašnje???
[You must be registered and logged in to see this link.] Nije li nam ovaj zidić, obrašten bršljanom poznat ? Ovo je sigurno okolica roditeljske kuće... [You must be registered and logged in to see this image.]Je li ovo isti dječak ( jučerašnja ) [You must be registered and logged in to see this image.]Koliko je daleko ta Bala ?? Ima li hotel? Bala je udaljena od Ankare 67 km, a Ucem je selo , 11 km udaljeno od Bale _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 11 kol 2013, 02:09; ukupno mijenjano 4 put/a. | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 22:00 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 22:05 | |
| | |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 22:28 | |
| I ja sam slatko umorna hony2 Zahvaljujući vrednom radu Honejčice i bes ni . Bebe je za _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 22:33 | |
| - adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
was to be proved ... lawyer Kenan Imirzalyoglu denies that the treatment, widespread Yesterday in social networks on behalf of his client -is false Dakle, kako smo i rekli, izjave nije davao .
Ne želi ulaziti u daljnje konflikte sa sustavom, možda ni ne smije, jer ipak produkcija sigurno nastoji što prije dovesti stvari u prijašnje stanje. Serija se ubrzano približava. Do početka snimanja sve mora biti uglancano.
Pozivaju da se uzmu u obzir samo izjave advokata. Tek sam sada malo detaljnije pogledala članak. Da li njegov odvjetnik negira samo jučerašnju izjavu vezanu za prisluškivanje i slobodu? Znači li to da su ostale Kenanove izjave koje su se pojavile u novinama istinite? Budući da ih odvjetnik nije opovrgnuo, moglo bi se tako zaključiti, ili? Npr. ova izjava nije opovrgnuta (copy-paste Combinog prijevoda): „Naš je društveni život prilično ograničen. Oči su u nas uprte u svakom trenu. Jako se kajem. Opametio sam se. Ova će operacija za mene biti korisna. Riješit ću se te napasti/problema.“ rekao je.
Kenan je u razgovoru s policijom žaleći se izjavio: „Konstantano biti u centru pažnje je poput noćne more. Nemoguće je s djevojkom izaći na ulicu i (k' tome) prošetati. Pod takvim uvjetima se osamljujete/izolirate od svih, sami sebe bacate u zatvoren prostor. I to vas može dovesti do nekih loših navika.“
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 22:39 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
was to be proved ... lawyer Kenan Imirzalyoglu denies that the treatment, widespread Yesterday in social networks on behalf of his client -is false Dakle, kako smo i rekli, izjave nije davao .
Ne želi ulaziti u daljnje konflikte sa sustavom, možda ni ne smije, jer ipak produkcija sigurno nastoji što prije dovesti stvari u prijašnje stanje. Serija se ubrzano približava. Do početka snimanja sve mora biti uglancano.
Pozivaju da se uzmu u obzir samo izjave advokata. Tek sam sada malo detaljnije pogledala članak. Da li njegov odvjetnik negira samo jučerašnju izjavu vezanu za prisluškivanje i slobodu? Znači li to da su ostale Kenanove izjave koje su se pojavile u novinama istinite? Budući da ih odvjetnik nije opovrgnuo, moglo bi se tako zaključiti, ili?
Npr. ova izjava nije opovrgnuta (copy-paste Combinog prijevoda):
„Naš je društveni život prilično ograničen. Oči su u nas uprte u svakom trenu. Jako se kajem. Opametio sam se. Ova će operacija za mene biti korisna. Riješit ću se te napasti/problema.“ rekao je.
Kenan je u razgovoru s policijom žaleći se izjavio: „Konstantano biti u centru pažnje je poput noćne more. Nemoguće je s djevojkom izaći na ulicu i (k' tome) prošetati. Pod takvim uvjetima se osamljujete/izolirate od svih, sami sebe bacate u zatvoren prostor. I to vas može dovesti do nekih loših navika.“
Ove , koje sad spominješ, povlačile su se kao izjave date u istrazi - Iskreno sumnjam, da je od tih izjava, koje su dio sudskog materijala , išta iscurilo van. Mislim da se jednako radi o izmišljanjima. Kako sam ja razumjela, oni negiraju sve ovo što sepovlači kao njegove izjave , svi napisi po raznim forumima i sl. Stoji samo iza onih izjava , od svih silnih koje se povlače, koje potvrdi/izda advokat . Tako su izbjegli potrebu za demantijem svakog slova koji se objavi . Kao jedan od nonsensa izdvajam i priču o pismu jedne obožavateljice, na koje je navodno poslao odgovor. Doslovce , pišu kako je je telefon u PP bio blokiran brojnim pozivima. Ali, eto ...stizala su pisma... ( kad su samo stigla ? A PC sigurno nije imao!), koja su mu naravno uručivali promptno kako su stizala , a Bebe revno čitao i bio ganut, posebno jednim ... aha, nije imao drugih briga i posla... Ideeš!!!! Ja vjerujem samo službenom priopćenju . Za sada imam samo ono AY i ovo advokatovo. Ako bude trebalo, pod činjenicama , mijenjati ću i neke stavove. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 23:03 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 23:16 | |
| - Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
- ...jučerašnje???
[/url] Nije li nam ovaj zidić, obrašten bršljanom poznat ? Ovo je sigurno okolica roditeljske kuće...
[You must be registered and logged in to see this link.]
Koliko je daleko ta Bala ?? Ima li hotel?
Bala je udaljena od Ankare 67 km, a Ucem je selo , 11 km udaljeno od Bale Zašto? Stavljamo u itinerar? Kad je Bajram, idući ? - Tessa je napisao/la:
I meni se na snimci čini ta njena gornja usna natečena od filera. Na momente, jer je snimka, je toliko očigledno !!! NA fotkama se teško opredjeliti !! Bravo Honeyčice, ti si jedina bez straha tvrdila da je ona davno otpirila.. iako , ljudi moji , to uopće nije bilo tako davno. 30.7. još je postala sa broda, iz okolice Bodruma ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI sub 10 kol 2013, 23:25 | |
| Čekaj Adančice, ni ovaj Bajram nije još prošao, što Ti se žuri?
Šta je Bala, grad ili selo?
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 6 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 6 KI | |
|