| Novosti 6 KI | |
|
+14Pesimisticna Lutijena dianakara1970 honeybunny melodija bes ni kikule81 S.N.O.B1 ASTERVANDER Maki Tessa Amra Kenan :) adan 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 12:30 | |
| So she has her own photo gallery appeared ... and she likes the attention of the paparazzi, happily poses[You must be registered and logged in to see this link.]- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 12:50 | |
| Hvala za prevod.. Vidi se da voli novinarsku paznju, kao sto je rekla bes ni... samo se pretvara | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 12:51 | |
| ...iako bi mi bilo iznimno drago da je Ljepotančić sa Cemom...duboko sumnjam u to... ...kao što je Bes ni rekla...Cem je na turneji Europom... ...prošao je dosta toga... ...i to sa svojim društvom...
...inače, iako su susjedi na Cihangiru... ...nemaju isto društvo... ...i ne izlaze skupa u slobodno vrijeme...
...zato...nekako sumnjam da bi Bebe utjehu i društvo potražio u njemu... ...iako....voljela bih da je tako... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 12:55 | |
| | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 12:55 | |
| ...što se tiče Ljepotančića i KK... ...sumnjam da je bilo ičega više od nekoliko dana provedenih skupa...krasna ljetna avanturica...za oboje...
...ljudi pa ona je model!!!!! ..naravno da voli privlačiti pažnju... ...voli novinare...voli publicitet... ...baš kao i OA... ...ali samo kada ona to želi..
...ono što moram priznati... ...kada se ne krevelji...meni je KK slatka...simpatična...ima mi nešto... ...na tim fotkama iz geccea mi izgleda zaista dobro... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 12:56 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Je l' Cem ozenjen?
...nije... ...ali koliko je meni poznato...u vezi je... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 13:14 | |
| ...iako nema veze sa Ljepotančićem... ...navodno su, u istoj policijskoj akciji kao i Ljepotančić, danas zadržani u pritvoru i Riza Kocaoglu i Uluc Bayraktar!!!!!!!! ...pa ne vjerujem!!!!! ...gotovo cijela Ezel-Karadayi klapa!!!!! [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; čet 15 kol 2013, 13:18; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| |
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 13:19 | |
| ... SNOBiću...molim te reci da je Cansu u Barceloni!!!!!! ....reci molim te... ...donesi nam bar neke dobre vijesti!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 13:23 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...iako bi mi bilo iznimno drago da je Ljepotančić sa Cemom...duboko sumnjam u to...
...kao što je Bes ni rekla...Cem je na turneji Europom... ...prošao je dosta toga... ...i to sa svojim društvom...
...inače, iako su susjedi na Cihangiru... ...nemaju isto društvo... ...i ne izlaze skupa u slobodno vrijeme...
...zato...nekako sumnjam da bi Bebe utjehu i društvo potražio u njemu... ...iako....voljela bih da je tako... Da, Cem je na turneji sa ekipicom,cijelu godinu putuje .. Mislim, ne sad da su planirali zajednički put u Barcelonu, ali kad je ispala situacija, možda je uslijedio poziv , možda samo preporuka ..ali ako su tamo bili u iste dane, vjerujem da su se i družili.. Oni su susjedi , rade na istoj seriji, glavni glumac i producent/režiser, provode zajedno skoro 24 sata. Ne izlaze zajedno... rekla bi, rijetko se izlazi uopće, Cem ima djeovjku sa kojom živi... ali vjerujem da imajučest i bliskiji kontakt ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 13:24 | |
| After Kenan , Now it's the time for Rıza Kocaoğlu (aka Yassin) I Riza uapsen pod somnenie deka koristel narkoticni supstanci....
FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! RIZA KOCAOĞLU İLE ULUÇ BAYRAKTAR, UYUŞTURUCU OPERASYONU KAPSAMINDA GÖZALTINA ALINDI.
Rıza Kocaoğlu ve Uluç Bayraktar gözaltına alındı
Oyuncu Rıza Kocaoğlu ile yönetmen Uluç Bayraktar narkotik operasyonu kapsamında gözaltına alındı.
Söz konusu iki ismin geçen hafta düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında arandığı iddia edildi. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 13:26 | |
| ...može biti...ali osim službenih eventa nisam ih nikada do sada vidjela nigdje skupa... ...a znamo da se Cem voli fotkati sa svojim društvom...
...možda su u Barceloni popili kavicu skupa...ili možda :kikiriki: skupa... ...ali sumnjam u neko veliko druženje... ...uostalom zato je Ljepotančić i pobjegao iz Turske!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 13:28 | |
- ...iako nema veze sa Ljepotančićem...
...navodno su, u istoj policijskoj akciji kao i Ljepotančić, danas zadržani u pritvoru i Riza Kocaoglu i Uluc Bayraktar!!!!!!!! ...pa ne vjerujem!!!!! ...gotovo cijela Ezel-Karadayi klapa!!!!!
[You must be registered and logged in to see this link.] Misliš, to nema veze sa Ljepotančićem ? Znala sam, cijelo vrijeme smo pisali na spojlerima .. Onakav kraj mogu napraviti samo napušeni !!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 13:37 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| |
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 13:42 | |
| | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 14:02 | |
| ...evo i gecce javlja o privođenju... [You must be registered and logged in to see this link.]...navodno nisu mogli biti uhićeni početkom kolovoza jer su bili u inozemstvu... ...znamo da su bili skupa u V. Britaniji... ...jutros su stigli u Istanbul, te su odmah, s Ataturka, privedeni u PP... ...gdje su navodno i zadržani... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 14:23 | |
...SNOBiću...molim te reci da je Cansu u Barceloni!!!!!! ....reci molim te... ...donesi nam bar neke dobre vijesti!!!!!! and that something points it out? when I looked her last photo in intsagram, I thought it Spain ... | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 14:27 | |
| - bes ni je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
...SNOBiću...molim te reci da je Cansu u Barceloni!!!!!! ....reci molim te... ...donesi nam bar neke dobre vijesti!!!!!! and that something points it out? when I looked her last photo in intsagram, I thought it Spain ... Da , kojim ( čudom ) i srećom osvane takva vijest .. bila bi to brzopotezna i potpuna rehabilitacija ... .. više nitko nebi spominjao ni privođenje, ni kikiriki ni marelice !!! ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| |
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 14:49 | |
| - bes ni je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
...SNOBiću...molim te reci da je Cansu u Barceloni!!!!!! ....reci molim te... ...donesi nam bar neke dobre vijesti!!!!!! and that something points it out? when I looked her last photo in intsagram, I thought it Spain ... Da , kojim ( čudom ) i srećom osvane takva vijest .. bila bi to brzopotezna i potpuna rehabilitacija ...
.. više nitko nebi spominjao ni privođenje, ni kikiriki ni marelice !!! ...
she really there? ...I don´t know... ...it was just my wish... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 14:50 | |
| - adan je napisao/la:
- Kenan :) je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.]
She was not alone? Je l' moze prevod? K i K odvojeni za blagdane
Ukratko ... nakon što je Bebe sam otišao u Barcelonu, ona je uzela sama godišnji u Cesmama, Aya Yorgi. Šuška se da su prekinuli. Neugodno joj je od novinara , koji je fotkaju , pa se povukla ...
Ah, novinarstva ...
Na fotki izgleda vrlo guzato , za svoje tijelo .. pa sad velikoj glavi i čičonoma , možemo dodati i taj dio tijela ...
Nije otišla sama, sa kolegicama ... društvo je promjenjljivo ... Adančice, ti ćeš bolje znati. Meni čak ne izgleda da je guzata. Nekako mi izgleda da ima ili je imala problema s kukovima. Tako nekako zna izgledati kad ko klinac imaš iščašene (ili tako nešto) kukove... Ili se varam...? Čičone nisu isčašene...tu su.....stvarno..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 14:58 | |
| Velika glava ... veliki čičoni ... šiiiiroki kukovi ... naprčena gu .. .. ( kao da je upravo , sad ... ) Mogući problemi u djetinjstvu... Osim toga , ovo je užasno loše držanje ... spojena koljena ( ima ih i jadnanebila) ... [You must be registered and logged in to see this link.]A najprije , takva građa. Ništa iščašeno ... osim mozga . .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 15 kol 2013, 15:07; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 14:59 | |
| Ja stvarno ne znam gdje je Cansu ovih dana Mislim da one dvije zadnje slike što je stavila nisu iz Španije već Brazila tako da ne bih rekao da se ponovo zaputila tamo. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 6 KI čet 15 kol 2013, 15:08 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 6 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 6 KI | |
|